Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Mücveri falan bilmem ama bildiyim kadarıyla Eylülcüm çok iyi olmuş.inşallah tartı da yüzünü güldürür.ben de az önce tartıya çıkdım 66 kiloyum ve regl oldum ve küre başlıyorum.inşallah iyi olacak...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın canım. Ben yulaf ezmesi yiycem aldım yanıma süt yulaf. Karabuğday vardı Buzlukta haşlanmış elmayla onuda aldım. İsede gec kaldım daha otobüsteyim.

Inşallah canım olur faydası.

Dün yediklerimi yazdım naklen fatsecret te ydiklerimle yürüyüş leri falan hesapladim 300 kalori ye yakın fazla yemişim:18:

Günaydın canım. Ben yulaf ezmesi yiycem aldım yanıma süt yulaf. Karabuğday vardı Buzlukta haşlanmış elmayla onuda aldım. İsede gec kaldım daha otobüsteyim.

Inşallah canım olur faydası.

Ne bileyim ya onu da yemek i itemedim.kalori açısından.bur rek salatalık yedim. Tuzsuz falan.hem metobolizmam çalışsın,hem de kalori az...

Ne bileyim ya onu da yemek i itemedim.kalori açısından.bur rek salatalık yedim. Tuzsuz falan.hem metobolizmam çalışsın,hem de kalori az...

Bur rek ne anlamadım ama salatalık iyi ama yanında yumurta ye brnce hatta iki tane haşlanmış iyi olur tok tutar aralarda yoğurt ana öğünde karabuğday olur sağlıklı olsun menü araları ve su içmeyi atlamayalim. Ac kalmadan yiyrlim canım.

Dün yediklerimi yazdım naklen fatsecret te ydiklerimle yürüyüş leri falan hesapladim 300 kalori ye yakın fazla yemişim:18:
İyi canım. O kadar da fena deyilmiş...inşallah bugün daha iyi olur.

İlahi ya o kadar güldüm ki.rek ne be . yanlış yazmışım.bir tek yazmak istedim:sly:araları çay içmeyi düsünüyorum sadece . yoğurdu karabuğdayla yiycem. Ama karabuğdayı peynirle de yiye bilirim.acıkırsam yoğurt yerim arada.suyu içiyorum.1litresi bitti bile.

Hatta şimdi kızım için yumurta haşlıycam.kendime de yaparım.bir de evde zeytinyağlı ıspanak yemeyi var.ondan yesem olurmu.yoksa kür niyetine sadece karabuğday mı yiyeyim karar veremedim...

Ayy bende güldüm şimdi yumurta ye canım. Ben yeşil elma yla yicem arada salatalık yerim öğlen yogurtta var bakalım artık. Ben isteyken suyu çok icemiyorum ama 3 bardak oldu yinede

ıspanak sadeyse ye canım pirinçli yeme bence.

Son düzenleme:
Kızlar günaydın Herkes iyidir umarım. Sabahtan beri telefondan giriyorum okumaya çalıştım geçmişi ama yazmaya fırsatım olmadı.

Geçtiğimiz 2 günden bahsetmek gerekirse; C.tesi tatlı kaçamağım oldu haricinde menüm iyiydi. Sonrasında evde dip köşe temizlik yaptım akşam akşam. daha sonra parklarda spor aletleri oluyor ya 40 dk onlarla haşır neşir oldum, 30 dk yürüdüm, eve gelincede 20 dk kadar egzersiz mekik falan yaptım.

Pazar ise tatlı hiç yemedim pizza kaçamağım oldu ve biraz abarttım da. Çok direndim ama dısarıdydık eve geç dönecektik ve evde yemek yoktu, öğle yemeği de yememiştim Ve gün boyu 1,5 saat kadar yürüdüm. eve geldim 50 mekik çektim.

Bu arada Topraks isimli bir arkadaş gelmiş hoşgelmiş

Günaydın canımcım.
Mücver kabak rendesi, sogan rendesi, istersen dereotu ve peynirde ekleyebilirsin. Icine karabiber tuz ve yumurta ekleyip 1 kasikta un koyup karistirilip kizartilir genelde. Ben icine az zeytinyagi ekleyip firin tepsisine kaşık kaşık koyup pisiriyorum firinda. Hafif bir alternatif oluyor canim. Deneyebilirsin belki kuzunda sever, benim kizim bayılıyor. Ben biliyorum bu hafta basarili olacaksin bi atak bekliyorum senden.

Günaydın güzeller, iyi bir hafta diliyorum hepinize.
Ben biraz hasta gibiyim, iyi hissetmiyorum pek bugün. Biraz dinleniyim ugrarim yine

Sende bayaa kaçamak yapmışsın bizim gibi. Toparlicaz artık bu hafta. Topraks eski arkadaşlardan mezun olmuştu bikaç kilo almış geri geldi.
Bende yaparım mücver bizimkiler illa kozartma isterler ben kendime fırında yaparım yada seramik tavanin tabanını az yaglayip yapılabilir.
Ben biraz hasta gibiyim, iyi hissetmiyorum pek bugün. Biraz dinleniyim ugrarim yine

Geçmiş olsun canım dinlen dikkat et kendine

kızlar madem toparlanmaya karar verdik artık paylasimlarimizi falan duzenli yapalım mesaj sayisi menulere yorumlar falan. Sanirim ebru dışında yoğunluk yaşayan kalmadı. Cansu diskalifiye oldu cupcake bildirim yapmadı gelirmi bilmiyorum ED2006 nın haftasonu interneti yoktu baska sorunu yok sanırım. Başka sorunu olan varmı hatırlayamadım. Adigegupse döncem dedi donmedi gelirse konuşuruz napmak istediğini. Herhangi bişey soylemek isteyen varsa yazsın yoksa yazmasın

Evet canım.ben de sana katılıyorum. Kararsabr,tutatse,masum,gupse,yedi bence isteseler zaman bulupta yazarlar.yedicim 3gündür uğramadı.bence dikkat kızlar.ne kadar çok motive olmuş arkadaşlar,bizim için o kadar çok motivasyob.lütfen ciddiye alalım arkadaşlar. ..
Ayyy canım ya Allah acil şifalar versin ..
Ok canım. Yapıcam inşallah. Şu 3gün geçsin...
Ooo maşallah yapılmış kaçamaklarln bedeli ödenmiş bence.ben de şimdi 1saat durmadan yürüyüş yaptım.akşam da vakit bulursam leslie yaparın artık...

Sade canım. Haşladım,az zeytinyağı ekledim...2kaşık yedim şimdi karabuğdayla...

Gogom topraks neden gelmedi ki acaba.ben sablrsızlıkla bekliyorum onu tanışmak için,tavsiyeler için...

Benim aklıma gelmeyenleride yazmışsın canım yedinin katılımı güzel işe başladığı için bikaç gündür yoğun tekrar düzeltir katılımını.
Diğer kizlardan daha cok katılım bekliyorum artık. Yaz geliyo sıkı tutmak lazım.

inşallah o kaçamakları biraz telafi edebilmişimdir. Ben bundan sonra parklardaki spor aletlerine gitmeyi düşünüyorum, 2 gün oldu bacaklarım hala ağrıyor demek ki fayda edecek baya :)
Sende bayaa kaçamak yapmışsın bizim gibi. Toparlicaz artık bu hafta. Topraks eski arkadaşlardan mezun olmuştu bikaç kilo almış geri geldi.

öyle oldu valla ya, toparlariz ama eminim.

Haklısın canım ben akşama kadar netteyim mesela genelde ama pek kimseyi göremiyorum cevap verende olmuyor diye yazmıyorum. Hepten ıssızlaşıyor buralar.

Annesi rahatsizlanmis canım gelicek ama bugün gelemeyebilir.
Hmmm.Allah yardımcısı olsun.bekliyoruz...
Kararsabr,tutatsenin de önceleri katılımı güzeldi ya.şimdi yoklar neredeyse.yediciyim içinde aynısı olmasın da.yok çalışıyor anlıyorum zaman bulamaz ama burdaysa hiç olmazsa akşamlar yatağına girdiyinde yazmalı her kes . sonuçta bir kaç günlük problem deyil ki hep çalışacaklar...

Evet canım.insan girip buraları boş görünce canı sıkılıyor.ben kızımdan zaman buldukca geliyorum.bence isteyen herkes bir şekilde zaman bulur.eyer net sorunu yoksa tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…