- 15 Ocak 2012
- 5.599
- 2.557
- 123
menün güzel tatlım az da olsa kilo da gitmiş ohh daha ne olsunGünaydın kızlarr nasılsınız? bir günaydın demeden alıntılara daldım, unutuyorum sonra cevaplamayı.
ilk menümü yazayım.
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 2 dilim k.ekmek, çay
Yeşilçay
Öğle: 1 kase Yayla çorbası, 4 kaşık kabak yemeği, 1,5 dilim k. ekmek
Akşam: 1/2 kase yayla çorbası, 3 kaşık kabak yemeği, 3 kaşık peynirli erişte, salata
3 top dondurma, 3 çilek
2 lt su.
En son kilom: 57,4
Bu hafta : 57,1
Ortalama : 0,70 buldum ama yanlış gibi geldi birde 2'ye bölünecek olayı var kızlar rica etsem biri hesaplar mı? Birde nasıl olduğunu yazarsanız not alacağım artık olmuyor böyle :)
a aaa bananeeeeamannnnn,afferim sana nasıl başarıyorsun her hafta bu kadar vermeyi.bir sırrın varmı tatlım.ben bir hafta daha böyle verirsem.hooooop mezunum...
yok tatlım ya çok şükür 4aydır buradayım bahtıma artıları sadece hafta içi göre bildim,cumaya hep toparladım en kötüsü sabit oldum.ama bir şeyler yapmam gerek bence.ben diyetimden sıkılmadım seve seve yapıyorum ama kilo vermem gerekkkkkk...
bak tatlım ofladın ama yaptın sonunda.e her kes gelsin de ceza ödül işini de hall edelim.bence ceza 1saat spor herkese,ödül bir öyğün olucak...
kuzum sen neden böyle az az geliyorsun ki,bazen aşağıda online olduğunu görüyorum ama yazmıyorsun ki....
döner yersen tabi ki 600gram artı çıkarsın kuzucuk...
canım ben de zaten o çekilmeşlerinden yapıyorum.yap tatlım ne fark eder ha toz ha tane...
aşkom iyi gidiyosun menü güzel, sadece musakka biraz yağlı olabilir eğer kızartıp yaptıysan..Dünkü menüm.
Sabah 1 haşhaşlı peksimet 1 dilim peynir salatalık
ara elma
öğlen 4 kaşık patlıcan musakka 2 kaşık pilav cacık
ara 2 ceviz 10 kuru üzüm
akşam 4 kaşık yeşil fasulye 2 kaşık pilav salata
ara elma
su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş 200 ip atlama
ulaşan var mı ki acaba herkesler dökülüyo sanırımGünaydın kızlar çok üzgünüm maalesef bu hafta hedefime ulaşmak bir yana artıdayım. neyseki bu hafta evdeyiz inşallah haftaya güzel bir sonuç olur.
önceki hafta 82,3
bu hafta 82,1
yüzde 0,24
benim de adım sayarım var her gün mutlaka 10.000 adımı geçiyorum.sağol cnm teşekkürler:) devamı gelsin inş:)
ayy bnm geçmem lazım 55 i ingilizcedencnm walklogger diye bir proğram:)
yaaa ama çok güzeldiii :18:o döner olmamış ama cıssss
kızlarrr ben çıkıyorum ders çalışmam gerek sonra da yemeğe giderim öğleden sonra uğramaya çalışcam:)
kolay gelsiiiiiiiinnnnnnn
ha haaaa buna bayıldım favorim sıcak SUfle :))))
ben deee ama biraz daha bekliycem azcık küçücük :)))ÇOK ACIKTIMMMYemegimin gelmesini bekliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.