Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menün güzel tatlım az da olsa kilo da gitmiş ohh daha ne olsun

a aaa bananeeee döner yasak olamaaazz olmamalııı :)))))

aşkom iyi gidiyosun menü güzel, sadece musakka biraz yağlı olabilir eğer kızartıp yaptıysan..

Günaydın kızlar çok üzgünüm maalesef bu hafta hedefime ulaşmak bir yana artıdayım. neyseki bu hafta evdeyiz inşallah haftaya güzel bir sonuç olur.
önceki hafta 82,3
bu hafta 82,1
yüzde 0,24
ulaşan var mı ki acaba herkesler dökülüyo sanırım

sağol cnm teşekkürler:) devamı gelsin inş:)

ayy bnm geçmem lazım 55 i ingilizceden cnm walklogger diye bir proğram:)
benim de adım sayarım var her gün mutlaka 10.000 adımı geçiyorum.

o döner olmamış ama cıssss
yaaa ama çok güzeldiii :18:

kızlarrr ben çıkıyorum ders çalışmam gerek sonra da yemeğe giderim öğleden sonra uğramaya çalışcam:)

kolay gelsiiiiiiiinnnnnnn

ha haaaa buna bayıldım favorim sıcak SUfle :))))

ÇOK ACIKTIMMM Yemegimin gelmesini bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben deee ama biraz daha bekliycem azcık küçücük :)))

2 hafta için kötü ama dediğin gibi gitti sonuçta :)) 10.000 adım mı çok iyisin gerçekten benim günde 20dk yürüme yolum var işe-gidiş geliş. onun haricinde akşam yürüyüşe çıkarsak ancak o kadar oluyor
Yemeğe ben daha çoook bekleyeceğim açlıktan başka şeylere sarıyorum yoksa akşama doğru.

Bu arada hedefe ulaşanlar kimler ? ben 200 gr'la kaybetmişim Cezam nedir

Döner yasakkkk yahu kaç kalori o haberin varmi fıstık?
Ayrıca haksızlık etmeyelim ben hedefime ulastim , ulasmakla kalmadim 200gr fazla verdim, kararsabirda süper kilo vermis.

gün içinde dışarı çok çıktığım için rahat geçiyorum ben 10.000 adımı canım, ben çıkıyorum şimdi ne yiycem bilmem de döner yemiyceğim kesin :)))

Ayrıca haksızlık etmeyelim ben hedefime ulastim , ulasmakla kalmadim 200gr fazla verdim, kararsabirda süper kilo vermis.

yok hiç bakmadım ben tadına baktım sadece şaka tabi ki biliyorum ama arada beni ayartan çok etrafımda onlara kanıyorum. Cezama razıyım
Ayrıca hedefine ulaşanları tebrik ediyorum efem :))

Hahaha çok güldüm ya.
Seni o ayartanları Kızılcık sopasi ile dovmek lazım. Benim en sevdigim şey iskender ahh ahh yemedim kac aydir sende yeme banane banane

Hahaha çok güldüm ya.
Seni o ayartanları Kızılcık sopasi ile dovmek lazım. Benim en sevdigim şey iskender ahh ahh yemedim kac aydir sende yeme banane banane

al benden de o kadar cnm yaa:) bende bayılırım iskendere dönere de tabii ama 4 ay oldu diyete başlayalı yemedim dayanıyorum:) diyetisyenden izin alcam 1 ay sonra falan ama yemek için bir gün yiycem o anın umuduyla yaşıyorum:)

yedim yemeğimi mutluyum huzurluyum:)

Ben 60 kg olayim yicem canım daha çok var. Kışa yerim inşallah. Bu hafta ödülü hakettik hedefler tuttu ama agzimi degdirirsem gerisi gelir diye korkuyorum, bulasmamak en iyisi.

Ben 60 kg olayim yicem canım daha çok var. Kışa yerim inşallah. Bu hafta ödülü hakettik hedefler tuttu ama agzimi degdirirsem gerisi gelir diye korkuyorum, bulasmamak en iyisi.

ayyy cnm kaç kilosun şimdi ben unutuyorum ben 96 ile başladım diyete şimdi 80.9 oldum 70li rakamları bi göreyim yicem bir gün ama 75 lerde falan inş...
60 kg olamam zaten de çatlarım o zamana:)

Gelir canım gelir, getiricez başka yolu yok. Yemek yiyince anlik seviniyoruz kilo verince omurluk mutlu olacagiz, ha gayrettt az kaldi.

ooo süper söz tuttum valla:)

bnm bir lafım vardı bir ara favorim hala da öyle de '' olduğu kadar olmadığı kader:)''
senin bu sözü de tuttum ''Yemek yiyince anlik seviniyoruz kilo verince omurluk mutlu olacagiz:)''

Aynen canım, kendime ithaf ettim bunu hep derim su icsem yariyo diye
Canım halledersin sen, menulerin superdi ben inaniyorum sana.
yedim yemeğimi mutluyum huzurluyum:)

Afiyet olsun canım, yaramasin inşallah

Kizlar bu arada bi site gördüm facede hergün aralar dahil 3 öğün sağlıklı yemek servisi yapiyorlar , rafinera ismi. Calisip disatdan yemek durumunda olanlariniz bakabilir.

Agri ya servisi varmidir acaba o firmanın:))

ayyy cnm kaç kilosun şimdi ben unutuyorum ben 96 ile başladım diyete şimdi 80.9 oldum 70li rakamları bi göreyim yicem bir gün ama 75 lerde falan inş...
60 kg olamam zaten de çatlarım o zamana:)
89 ile subat basinda başladım diyete 75 oldum şaka gibi gitmiyo gitmiyo diyerek 3.5 ayda 14 kilo vermisim simdi yazarken farkettim. Sende bu hizla çabucak ulasirsin merak etme canim.

Ama öyle canım, yedikten sonraki suclulukta cabasi

Kızlar dun menumu yazmadim arada kaynamadan ekliyeyim onuda.

Sabah:1 kase musli yagsiz sütle

Öğle yok

Ara diyelim 15 gibi: 2 tane ülker piko ( eve ulaşmaya calisirken acik bir büfe buldum çubuk kraker alirim diye hiçbirşey yoktu piko aldim bende..)

Ara 17 gibi: yarim simit 5 zeytin 10 gr kadar labne

Aksam: 1 kase yeşil mercimek 1bardak ayran 2 kasik bulgur pilavi

Ara: 2 tane ceviz içi

Su 2lt kadar spor yine yok meto cayi 2 kupa

Güzel olmuş canım, bu piko beyaz cikolatali meyveli bardi dimi? Ben çok severim onu hem hafifde bi atıştırmalık ama uzun zamandır gormedim markette.

Güzel olmuş canım, bu piko beyaz cikolatali meyveli bardi dimi? Ben çok severim onu hem hafifde bi atıştırmalık ama uzun zamandır gormedim markette.

Canim içi tamamen pirinç patlagi ustu cokk ince çikolata .. Portakallisiydi benimki beyazdan değil.. Ama hatirladigin doğru seninde.. ben hayret içinde kaldım zaten çubuk kraker olmayan yerde piko buldum:) otobüse binmeden alayim dedim çok acikmistim ya.. Kacakak sayilirmi bilmiyorum...

ayy kızlar şu metabolizma çayı için küçük bilinen yanlışlardan mağdur olan çok olmuş ben şöyle bir açıkça anlatayım duyan duymayan kalmasın:)

Ben çok faydasını gördüm çünkü:)

2 adet elma
1 limon
yarım demet maydonoz
1kök zencefil
1tane çubuk tarçın
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı karanfil
2litre soguk su( kaynatılmış sıcak olmayacak)

NOT ELMALAR İSTEDİĞİNİZ ELMADAN OLABİLİR. KABUKLARI SOYULMAYACAK,LİMONUN DA KABUKLARI SOYULMAYACAK. ZENCEFİL KURU KÖK ZENCEFİL OLACAK YAŞ OLANI VEYA TOZ OLANI İLE YAPILDIĞINDA ACI OLUYOR. KARABİBER DE TANE OLACAK TOZ OLANI İLE YİNE ÇOK ACI OLUYOR. BU MALZEMELER BİR TENCEREYE KONACAK ELMA VE LİMON DÖRDE BÖLÜNÜP ÇEKİRDEĞİNİ ÇIKARTMANIZA FALAN GEREK YOK. ÜZERİNE 2 LİTRE NORMAL ÇEŞME SUYU VEYA ODA SICAKLIĞINDA SU YANİ KONULACAK.KAYNAMAYA BAŞLADIKTAN SONRA 15 DAKİKA KAYNAYACAK.SONRA OCAKTAN ALINIP BİRAZ ILIYINCA SÜZÜLECEK. BUZDOLABINDA SAKLANACAK. HER YEMEKTEN SONRA 1 SU BARDAĞI İÇİLECEK( KAHVALTI,ÖĞLE YEMEĞİ,AKŞAM YEMEĞİNDEN SONRA). YAPILAN KARIŞIM ORTALAMA 2 GÜN YETİYOR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…