Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tatlım ardakı farkı 100le çarpıp geçen haftakı kilona bölüyorsun...mesela 57.400-57.100=0.300 0.300*100/57.400

***4. TAKIM 362. ETAP***

Ebrueva68.0/ / /% )kilosu 2'ye bölündü
Damlanur1065.0/64.2 /0.8/%0.63 )kilosu 2'ye bölündü
gogo240568.2/ 69.2/ +1/%-0.73 )kilosu 2'ye bölündü
tutatse8557.4/ / /% )kilosu 2'ye bölündü
Ellanazz 76.7/ 75.0/ 1.7/%1.11 )kilosu 2'ye bölündü
Topraks 68.5/68.5 /0 /%0 )kilosu 2'ye bölündü
ED200664.9/ 64.6/0.3 /%0.15 )1 kez bildirimde bulunmadı kilosu 3 e bölündü
sadness101257.4 /57.1 /0.3 /%0.26 )kilosu 2'ye bölündü
Masumcuk82.3/ / /% )kilosu 2'ye bölündü
Ddanes: (54.3/ 55.0/ +0.7/%-0.32 )359.etapta izne ayrılan uye gerı dondu kılosu 4'e bölündü
Kararrrsabirr: (84.1/ 80.9/ 3.2/% 1.90)360.etapta izne ayrılan uye gerı dondu kılosu 2'ye bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Dünkü menüm.
Sabah 1 haşhaşlı peksimet 1 dilim peynir salatalık

ara elma

öğlen 4 kaşık patlıcan musakka 2 kaşık pilav cacık

ara 2 ceviz 10 kuru üzüm

akşam 4 kaşık yeşil fasulye 2 kaşık pilav salata

ara elma

su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş 200 ip atlama

Günaydın kızlar çok üzgünüm maalesef bu hafta hedefime ulaşmak bir yana artıdayım. neyseki bu hafta evdeyiz inşallah haftaya güzel bir sonuç olur.
önceki hafta 82,3
bu hafta 82,1
yüzde 0,24

tatlım ardakı farkı 100le çarpıp geçen haftakı kilona bölüyorsun...mesela 57.400-57.100=0.300 0.300*100/57.400

Sağol canım tahmin ettiğim gibi yanlış hesaplamışım :)) not aldım.

Güzel olmuş tatlım, ah bende elma yiyebilsem tokta tutuyor. getiriyorum dolapta çürüyor

Sağol canım şimdi anladım 0,53 çıktı ama geçen hafta yarışma olmadığı için 2'ye bölününce 0,26 çıktı :))

sağol cnm teşekkürler:) devamı gelsin inş:)

ayy bnm geçmem lazım 55 i ingilizceden cnm walklogger diye bir proğram:)

Günaydın kızlar çok üzgünüm maalesef bu hafta hedefime ulaşmak bir yana artıdayım. neyseki bu hafta evdeyiz inşallah haftaya güzel bir sonuç olur.
önceki hafta 82,3
bu hafta 82,1
yüzde 0,24

kuzummmm üzülmeee ya olacak inş.arada böyle anlarda olur takma çok fazla küçük kaçamakları düzelt sadece yeter az da spor eklersen süper olur :)

o döner olmamış ama cıssss

ayy bnm geçmem lazım 55 i ingilizceden cnm walklogger diye bir proğram:)

Sen Aöf mi okuyorsun canım? Benim ing. 0.00 nasıl başardığımı sorma bilmiyorum
Benimki de aynı program. Önceden adımsayar adlı bir prog. vardı illet bişeydi ya telefonumun şarjını hemen bitiriyordu ayrıca tel. çekmiyordu şebekeye bir şeyler oluyordu bir de abartı sayıyordu o ya sildim sonunda. Bu uygulama daha güzel.

cnm inan özel hiçbir şey yapmıyorum. hatta hiç spor yapmadım 4 aydır denilebilir aralarda yürüyüşler oldu ama hiç uzun süreli olmadı. ya da ip atladım ama o da çok sürekli değildi. ama ben hep yedim yani diyetisyenimin verdiği şeyler hep fazla fazla zaten.
bence bünyeni şaşırt artık bir gün kahvaltını müsliyle yap bir gün tost mesela bir gün zeytin peynır yumurta falan gibi..

Güzel olmuş menün canım

Valla canım kötü bir hafta geçirdim biliyorsun sukrediyorum buna. Bu hafta daha sağlıklı beslenicem kısmetse, ödülümü ertelerim ben kriz anında kullanmak için, hiç ağzımı degdirmek istemiyorum kaçamak bişeye bu hafta, motivasyonumu bozmamak adına.

yok ben yüksek lisans yapıyorum. bu yıl tez aşamasındayım normalde haziranda bitiyor ama doktora için YDS denen sınavdan en az 55 almam gerekiyor sınavım eylülde ama sınav çok zor en az 25bin akademik kelime bilmek gerekiyo

Selam kızlar ben geldim... Geçmişi okudum birazdan alintilara baslarim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Özelde mi yapıyorsun canım? Hangi alanda? Hakikaten çok zormuş yaa Allah kolaylık versin. Ben ilkokul seviyesinde bile bilmiyorum ingilizceyi özel okuldaki 2. sınıf müfredatı bile aöf seviyesinde ingilizce işliyor yani

daha bir sürü çıkar bulsak böylee

Yok tatlım devlet Üniversitesi 5 gün gidiyorum memur gibi hafta sonu da gidiyorum çoğu zaman. Yaa çok severek yapıyorum ama çok yorucu. Akademik hayat demek ömür boyu ogrencilik demek. Moleküler bitki biyolojisi alanım cnm.

Anladım canım severek yapıyorsan ne güzel. Benim bir abim de gidiyor da kamu hukuku bölümü, tüm sunumlarını ben hazırlıyorum o yüzden heveslendim ama bakalım devlette çook zor sanırım.

canim aksam 2parcada olsa kızartma olmasa daha iyi olurmuş.. Aksam arasida çok olmuş sanki.. Cuma bildirim toparlama acisindan iyi olsada liste için zor oluyor... Alistirmak lazim bunyeyi perşembeye:))

canim kök varken öyle yapıyorum bulamazsam toz katiyorum.. Sadness in bahanesiyle tarifi de duzelttik..ben pek iyi gittiğimi dusunmuyorum aslında + görmek çok kotu ya..

Bende aynı durumdayım

Tebrikler canım.
canim sporu arttiralim diyorum ben hala...başka türlü toparlayamiycaz gibi ..

Kızlar Günaydın sabah sabah cosmussunuz:)
Bende hemen kilo bildirimi yapayım gelcem geri:)
Izinden önce: 84.1
Şimdi: 80.9
Fark:3.2

tebrikler canim cidden çok iyi

Cnm kuru kök Zencefili hiç parcalamadan atarsan acı olmuyor

ben çok küçük dogradim 2seferdir daha etkili olsun diye demek ondan aci olmuş.. Karabiber de fazla benim yaptigimda bidahakine duzelteyim bari:))

+ da olmak kötü yinede canım ya bu hafta sporu hic aksatmiycam artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…