Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kizlar.bu hafta cok kötü bir hafta geçiriyorum. Ben de kizimda barsak enfekslyonu olduk.yavrucum cok kötü sürekli kustu.ben daha hafif anlatıyorum. Ama faranjitim de azdi.evdeyiz bu hafta.bugun biraz kendimize geldlk.kilo bildiri mimi yapayım.

kızlarrr yemeyin yaaa göründüğü kadar masum değil piko?? Kalorisine baktınızmı hiç?
107 KALORİ DİYOR

Son düzenleme:

Ayyy cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine de kızına da.

Gecen hafta 56,9 bu hafta 55,2 fark1,7 bu kilo verimi mecburi hastalık tan oldu.haftaya böyle olmayacaktir.hatta kilo bile alabilorim belki.temennim almamak.insalah hepiniz bu haftaki kilo hedeflerinize ulasmosibizdir.bskamiyorum sindi.firsatim olinca bakacagim

Çok geçmiş olsun canım. Hastayken hep fazlaca ekside görürüz tartıyı canım o yüzden haftaya artıda bile olsa sıkma canını, normaldir vücut normale dönecek.

Günaydın kızlar çok üzgünüm maalesef bu hafta hedefime ulaşmak bir yana artıdayım. neyseki bu hafta evdeyiz inşallah haftaya güzel bir sonuç olur.
önceki hafta 82,3
bu hafta 82,1
yüzde 0,24
Olsun canım gramda olsa gitmiş.
Malesef ben yapmadım musakkayi canım. Hastanede aşçı yapmış yagliydi süzerek aldim tabagimdada ustten yağsız yemeye çalıştım. Hem normal hem diyet yemek çıkıyo ben diyet yiyorum diyettede bezelye vardı patlıcan i tercih ettim.
Ben artıdayım. Hedefine ulaşan kisi ceza versin hepimize.
Bende olduğu kadar olmadığı kader diyorum artık.
Haftasonu menüsüne benzemis pikoyu 1 yeseydin keşke.
Aa ben çekirdeklerini cikariyodum cikarmiyim birde kuru zencefil alayım.
Çok geçmiş olsun canım kuzuyada sanada.çabucak gecsin inşallah.
kızlarrr yemeyin yaaa göründüğü kadar masum değil piko?? Kalorisine baktınızmı hiç?
107 KALORİ DİYOR

Yarimi ara öğün olabilir aslında.

***4. TAKIM 362. ETAP***

Ebrueva68.0/ / /% )kilosu 2'ye bölündü
Damlanur1065.0/64.2 /0.8/%0.63 )kilosu 2'ye bölündü
gogo240568.2/ 69.2/ +1/%-0.73 )kilosu 2'ye bölündü
tutatse8557.4/55.2 / 2.2/%1.92 )kilosu 2'ye bölündü
Ellanazz 76.7/ 75.0/ 1.7/%1.11 )kilosu 2'ye bölündü
Topraks 68.5/68.5 /0 /%0 )kilosu 2'ye bölündü
ED200664.9/ 64.6/0.3 /%0.15 )1 kez bildirimde bulunmadı kilosu 3 e bölündü
sadness101257.4 /57.1 /0.3 /%0.26 )kilosu 2'ye bölündü
Masumcuk82.3/82.1 / 0.2/% 0.12)kilosu 2'ye bölündü
Ddanes: (54.3/ 55.0/ +0.7/%-0.32 )359.etapta izne ayrılan uye gerı dondu kılosu 4'e bölündü
Kararrrsabirr: (84.1/ 80.9/ 3.2/% 1.90)360.etapta izne ayrılan uye gerı dondu kılosu 2'ye bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Dogru hatirlamisim canım, cikolata biskuviden iyudir bencede

Cok geçmiş olsun canım,

Parktayim kizlar bi bakiyim dedim size.

kızlarrr bende saat 4 buçuk gibi çıkacağım okuldan çarşıda işlerim var. yarın sabah görüşmek dileğiyle şimdi kalan işlerimi halletmeye çalışayım:)

Kuzularım ben geldim.geç geldim ama 45dakikalık leslie,vee 20dakikalık pilates yaparak geldim. Çok mutluyum cezamı da yaptım haaaa....eylülüm çok çok haklısın.zaten ben de haftalık hedefi tuttursam asla yemezdim. Yazık ya.şimdi ne güzel kilo vermişsin geri almanın sana ne faydası aksine zararı olacak.taktir ettim seni.ayrıca ben de 4aydır döner falan,hiç bir fastfoodu yemedim.62leri görünce yerim...
Tutucum hastaymışsın canım.hem de en kötüsü kuzumuz da hastaymış.Allah acil şifalar versin.artı da olmazsın canım ya.dikkat ederdin.ne güzel hedefe yaklaşmışsın...
Kararsabr canım çay için müthiş açıklama yapmışsın.benim meto çay da çok çok çok acı oluyor.yanıyorum resmen içeken.ben de iyi metobolizmam çalışıyor diye seviniyorum...hihihi çok komikmişim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Naber kızlar yoruldum yaa girdiğim vaka uzun sürdü birde üstümde kurşun gömlek vardı. Şimdi biraz kotap okuyup nescafe içiyorum birazdan çıkarım kocisim gelir almaya. Akşam görüşürüz öptüm hepinizi.

107 KALORİ DİYOR

Yemiyoruz canim sen kacirdin olayin tamamini... Disardaydim ben bi market bile yoktu gittiğim yerde AC kaldim otobüse binmeden büfe gördüm en masum oydu... Bayilacak seviyedeydim mecburen oldu..üstünde yazan 110 kaloriydi bu arada..

Sağol canim çekirdekleri cayi karartmasin diye cikardim ben tariften dolayı değil.. Karabiber çokmuş ama benim..

Canim 1 paket biskuvi yada cikolata yemektense iyi bir alternatif oldugunu düşünüyorum hala ben.110kcal bisey değil digerlerinin yaninda bence ara olarak yenilebilir kriz aninda, bende yerinde olsam onu alie yerdim.

Canim çok geçmiş olsun kuzuna da sanada..

Hastanede diyet yemek vayy... Bende mi izmite gelsem ne yapsam.. Bizim hastanede bugün güzel yemek cikartmis:)) biriniz de kordon blue nun kalorisine baksaniza kizlar aksama yemem. Coksa

100gr 235kcal diyo canım, öyle uçuk değil ama kızartma nihayetinde dikkat etmekte fayda var.

Canim 1 paket biskuvi yada cikolata yemektense iyi bir alternatif oldugunu düşünüyorum hala ben.110kcal bisey değil digerlerinin yaninda bence ara olarak yenilebilir kriz aninda, bende yerinde olsam onu alie yerdim.

Bende öyle düşünerek aldim zaten tatlim ayni fikirdeyiz.. Çubuk kraker yesem oda 150 kalori civariydi.. 2 tane yemem de benim acligomdan oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…