Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Güzel düzenli olmuş canım.

günaydın güzeller geç oldu ama.. sabahtan beri bakıyorum 2 kelime yazamadım habire bişey çıkıyor.. gece 3te yattım şimdi yorgunluk bi yanda dışarı da çıkmam lazım.. öğleden sonra gelirim heralde öpüyorum hepinizi tatlı muhabbetler..

Bilemiyorum tatlım temennim kilo olması :) ben 5 sene öncesi 45-50 kilo arasıydım hep zayıftım yani. Ama senelerdir ilk defa 56 lı rakamları gördüm 62'lerden sonra yani üzerimdeki pantolondan yola çıkarsam 2 hafta önce giydiğimde böyle yerlerde sürünmüyordu, valla paçaları kirleniyor diye yansam mı yoksa üzerimden düşüyor diye sevinsem mi bilemedim bu hafta tartı yok hem sürpriz olsun ya.
Güzel dileklerin içinde ayrıca teşekkür ederim canım, o neşeli adamı uzun zamandır ilk defa böyle gülerken gördüm, Allah razı olsun umarım tekrarlanmaz.
Spor için ise; zayıflamadan çok sıkılaşma da etkisi olduğu için yapmak daha makul geliyor bana. Ben sarktığımı hissediyorum çünkü Mesela düzenli leslie yapanlar formunda fark olmadığını ama tartı da zaman zaman artı çıktıklarını söylüyorlar. Tahminimce yağ eriyor, kas gelişiyor ağırlaşıyor demek ki.

çok güzel canım, şalgamı görmeyeydim iyiydi :)) çok severim ama dibini getiririm o yüzden dokunmuyorum hiç.

Günaydın canım hoşgeldin. Banada oluyor o zaman zaman tam yazıyorum hoop biri geliyor kalıyor :)) Görüşmek üzere

Son düzenleme:
kıslar menümü yazayım hemencik

sabah
kaşarlı tost
1 bardak yarım yağlı süt

ara
eti form kraker

öğlen
tonlu salata ekmeksiz
diyet kola

ara
5-6 erik
5-6 kiraz

akşam
az arpa çorbası
çok az taze fasulye
4-5 tane bulgurlu lahana sarma
yoğurt

su 2 lt
spor yok günlük adımlarım dışında yani :)

selam kızlar ancak yazmaya fırsat bulabildim
öncedünün menüsünü yazayım:
kahvaltı:1 dilim ekmek,2 kk light peynir.5zeytin
ara:5i1arada çay
öğle: yarım porsiyon etli pide,1 bardak ayran
ara:3 kare bitter çikolata, 1 fincan 5 i bir arada çay
akşam: 8 yemek kaşığı bulgur pilavı,2bardak ayran,salata
ara:1elma

kola olmasaymış keşkeonun yerine light ıce tea veya şekersiz limonatalar var cnm onları tercih edebilirsin.

Güzel olmuş :)) Dün benimde annem getirmişti yeni pişmiş sarmaa, çok yerim diye sofraya az koydum ama 6 tane götürdüm

Tatlım seninde pide gözüme çarptı ama anladığım kadarıyla azıcık, bugün bende mecburi öyle bir şey yiyeceğim. bir de akşam ekmek tüketmektense bulgur daha iyi diye düşünüyorum. Güzel menü.

Salgamin kalorisi az yaa icebilirsin.
Güzel olmuş ta keşke kola icmesen.

Güzel beğendim ben

***4. TAKIM 362. ETAP***

Ebrueva68.0/ / /% )bildirimde bulunmadı
Damlanur1065.0/64.2 /0.8/%0.63 )kilosu 2'ye bölündü
gogo240568.2/ 69.2/ +1/%-0.73 )kilosu 2'ye bölündü
tutatse8557.4/55.2 / 2.2/%1.92 )kilosu 2'ye bölündü
Ellanazz 76.7/ 75.0/ 1.7/%1.11 )kilosu 2'ye bölündü
Topraks 68.5/68.5 /0 /%0 )kilosu 2'ye bölündü
ED200664.9/ 64.6/0.3 /%0.15 )1 kez bildirimde bulunmadı kilosu 3 e bölündü
sadness101257.4 /57.1 /0.3 /%0.26 )kilosu 2'ye bölündü
Masumcuk82.3/82.1 / 0.2/% 0.12)kilosu 2'ye bölündü
Ddanes: (54.3/ 55.0/ +0.7/%-0.32 )359.etapta izne ayrılan uye gerı dondu kılosu 4'e bölündü
Kararrrsabirr: (84.1/ 80.9/ 3.2/% 1.90)360.etapta izne ayrılan uye gerı dondu kılosu 2'ye bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI: %0.46

Niye canim salgamin kalorisi cok az onun icin rahat içiyorum ben. 100 ml 3 kalori 1 bardak 6 kalori falan.

Güzel olmuş canım.
Ebru yine gelemedi geçen haftada gelmemişti napsak acaba kızlar bekliyorum ama hic sesi çıkmadı 2 haftadır.
Taşınma telaşı bitmedi galiba hala gogocum.
Kolay gelsin canım, görüşürüz
Güzel olmuş canım, kola sorun değil bence 2 kcal sanirim 100cl hiçbişey degil.
Güzel olmuş bence, pide oduldu sanırım.

Çok düşük kızlar ya, hadi bi toparlanalım.

Hımm anladım :) ben urfali sayılırim aciya aliskin bunyem :)

Tabi yine de kayinvalidemlere gidince midem yanıyor aci yemekten. Dusun kahvaltı da kozlenmis aci biberle gune başlıyoruz gece yarisi çiğköfte ile bitirdigimiz oluyor günü. Her öğün muhakkak aci biber oluyor sofra da..

Hımm anladım :) ben urfali sayılırim aciya aliskin bunyem :)

Bende alışkınım daa malum bir rahatsızlıktan dolayı dokunuyor epeydir acıyla aram yok.

Yok tatlım iç anadoluluyuz ama bizim aile o kadar düşkün değil. Oldu mu yenir olmadı mı aranmaz

Son düzenleme:

Sevin sevin canım bence, benimde 2 tane pantalonum var öyle, ilk zamanlar giremiyordum (demekki o bedenden daha büyüktü bedenim) bir süre girince icine sevinmistim, simdi düşüyor belimden ben seviniyorum şahsen ama tek sorun alışverişe gitmem gerek ben 1 beden daha kuculup oyle gitmek istiyorum.
Canım o hastalığın adını bile anmaktan hoslanmiyorum ben babami kaybettim 10 yil önce, şükür kurtulmuş bundan sonra daha dikkatli bir yaşantı sürer Allahin izniyle daha iyi olur canım.

Ben bugün abarttım daha dogrusu yemeğim yoktu mecburi dışarıdan yedim. O yüzden pek sevinemiyorum ama haftaya hedefime ulaşırsam ödül yerine koyarım artık bunu. Şimdiden 1000 kalori oldu sanırım artık akşamı da hafif atlatmam lazım. Benimde alışverişe çıkmam gerek, uzun zamandır etek giymiyorum onlar ne alemde bilemiyorum. Ama pantolon almak için biraz daha bekliyorum o kadar para döküp bir köşede beklesin istemiyorum. Üst sıkıntı olmuyor zaten çok dar giymiyorum :)
Rabbim mekanını cennet etsin babanın inşallah canım. Benim amcam dikkat falan etmez kesin gamsızdır ama hayırlısı Allah'tan umarım kötü alışkanlıklarını bırakır.

Canım bu yemek konusunda sana nerde yasiyorsun bilmiyorum ama istanbulda büyük marketlerde hazır sandvicler var ucgen sekilde icinde tonbaligi dahil biseyler oluyor kepekli ekmeklede var tavsiye edebilirim tabi koyabilecegin bir buzdolabi varsa.
Sağolasın canım inşallah. Gamsız olması iyi canım bu hastalık kafaya takan herseyi dert edinen insan hastaligi degil kesinlikle. Allah yardimcisi olsun

Aksam karpuz varsa evde peynirle yiyebilirsin bol bol kalorisi çok düşük, acikirsan ki sanmiyorum süt icersin ara olarak dengelersim canım.

yok cnm pide ödül değil benim diyetisyenim verdiği için yedim yarım porsiyon etli pide yanında 2 bardak ayran ve bol salata akşam veya öğle yemeği için yiyebilirim serbest:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…