hoşgeldin canim Aferin bu arada.. Ben spor spor diye söylenirken benim yok kaç gündür..Kuzularım ben geldim.geç geldim ama 45dakikalık leslie,vee 20dakikalık pilates yaparak geldim. Çok mutluyum cezamı da yaptım haaaa....eylülüm çok çok haklısın.zaten ben de haftalık hedefi tuttursam asla yemezdim. Yazık ya.şimdi ne güzel kilo vermişsin geri almanın sana ne faydası aksine zararı olacak.taktir ettim seni.ayrıca ben de 4aydır döner falan,hiç bir fastfoodu yemedim.62leri görünce yerim...
Tutucum hastaymışsın canım.hem de en kötüsü kuzumuz da hastaymış.Allah acil şifalar versin.artı da olmazsın canım ya.dikkat ederdin.ne güzel hedefe yaklaşmışsın...
Kararsabr canım çay için müthiş açıklama yapmışsın.benim meto çay da çok çok çok acı oluyor.yanıyorum resmen içeken.ben de iyi metobolizmam çalışıyor diye seviniyorum...hihihi çok komikmişim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Naber kızlar yoruldum yaa girdiğim vaka uzun sürdü birde üstümde kurşun gömlek vardı. Şimdi biraz kotap okuyup nescafe içiyorum birazdan çıkarım kocisim gelir almaya. Akşam görüşürüz öptüm hepinizi.
100gr 235kcal diyo canım, öyle uçuk değil ama kızartma nihayetinde dikkat etmekte fayda var.
bence deee :)))) hem de hepsi de kilo vermeye çalışıyo zayıf olasalar anlıycam yaniHahaha çok güldüm ya.
Seni o ayartanları Kızılcık sopasi ile dovmek lazım. Benim en sevdigim şey iskender ahh ahh yemedim kac aydir sende yeme banane banane
gogo hatırlar belki bir ödülüm iskenderdi benim de, o zaman yemiştim çok severimal benden de o kadar cnm yaa:) bende bayılırım iskendere dönere de tabii ama 4 ay oldu diyete başlayalı yemedim dayanıyorum:) diyetisyenden izin alcam 1 ay sonra falan ama yemek için bir gün yiycem o anın umuduyla yaşıyorum:)
ben de tonlu salata yedim güzel değildi boş boş yedim zevk yok yaniyedim yemeğimi mutluyum huzurluyum:)
Sağol canim yaninda kizartma verdi onlara dokunmadan mercimek corbasiyla yedim öğle.. Akşamda yiyeyim diyorum disardan istediğinde de porsiyonlar büyük geliyor... Önceki nobetimde siparişi öğle ve aksam olarak bolmustum simdi oda olmaz..
Ayy sen öyle deyince benimde aklıma isyerindeki yemek muhabbetlerimiz geldi. Bi arkadas vardi inan kiz 1deri 1kemik ama benden fazla yerdi durup durup cigkoftemi yesek, dondurmami alsak vs derdi bide. Bizde ofisce uyuyoduk. Ben hamileyken soylemiyodu artık aseririm diye bi bakiyodum fısır fısır kendi aralarinda konusuyorlarbence deee :)))) hem de hepsi de kilo vermeye çalışıyo zayıf olasalar anlıycam yani
gogo hatırlar belki bir ödülüm iskenderdi benim de, o zaman yemiştim çok severimşimdi ben en az 65 olana kadar ödül yapmamam lazım oyyyy oy (
ben de tonlu salata yedim güzel değildi boş boş yedim zevk yok yani
Teşekkürler canım.Afiyet olsun canım.
Yaa evet gel canım beklerim. Yatan hastalar çok ya personeldede çok tansiyon şeker. Bizimki biraz özel ameliyathaneye geliyo yemek arabayla birde esma ablamiz var çok iyidir kim ne isterse verir bol kepçe. Hepimiii taniyo beni görünce pilav makarna varsa az veriyim dimi der hemen. Sansliyiz yaniCanim çok geçmiş olsun kuzuna da sanada..
Hastanede diyet yemek vayy... Bende mi izmite gelsem ne yapsam.. Bizim hastanede bugün güzel yemek cikartmis:)) biriniz de kordon blue nun kalorisine baksaniza kizlar aksama yemem. Coksa
Geçmiş olsun canım sanada.hoşgeldin canim Aferin bu arada.. Ben spor spor diye söylenirken benim yok kaç gündür..
Geçmiş olsun canim bende 4 vaka yaptim arka arkaya geldim
Oo iskender bende il ödülümü 70 in altına inince kokoreç yemiştim ama çeyrekbence deee :)))) hem de hepsi de kilo vermeye çalışıyo zayıf olasalar anlıycam yani
gogo hatırlar belki bir ödülüm iskenderdi benim de, o zaman yemiştim çok severimşimdi ben en az 65 olana kadar ödül yapmamam lazım oyyyy oy (
ben de tonlu salata yedim güzel değildi boş boş yedim zevk yok yani
Ayy sen öyle deyince benimde aklıma isyerindeki yemek muhabbetlerimiz geldi. Bi arkadas vardi inan kiz 1deri 1kemik ama benden fazla yerdi durup durup cigkoftemi yesek, dondurmami alsak vs derdi bide. Bizde ofisce uyuyoduk. Ben hamileyken soylemiyodu artık aseririm diye bi bakiyodum fısır fısır kendi aralarinda konusuyorlarmevzu yine ne yesek.
Of of hep bu insanlar bizi bu hale getirdi ya valla, isten ayrıldım eşim kaldi başıma bi patatesmi kizartsak, domatesli makarnami yesek vs. Hep sabotaj ya. Ama uymuyorum artik şükür.
Ben de 60 olursam yicem tereyagsiz ekmeksizzzz canim az kaldiiidesemde inanma daha 15 ONBEŞ kilom var.
Teşekkürler canım.
Yaa evet gel canım beklerim. Yatan hastalar çok ya personeldede çok tansiyon şeker. Bizimki biraz özel ameliyathaneye geliyo yemek arabayla birde esma ablamiz var çok iyidir kim ne isterse verir bol kepçe. Hepimiii taniyo beni görünce pilav makarna varsa az veriyim dimi der hemen. Sansliyiz yani
Geçmiş olsun canım sanada.
Oo iskender bende il ödülümü 70 in altına inince kokoreç yemiştim ama çeyrek
Hep o zayıf insanlar basimizi yakiyolar zaten.
Iyi akşamlar güzeller,
Bugünkü menümü yaziyim, mutfak kapandi.
Sabah:1 dilim karpuz,1 küçük ev pogacasi (kendim yaptim az zeytinyagi eklemistim icine)
Öğle:1 dilim karpuz, peynir.
Akşam:2 köfte, 1 domates ve 2 dilim uno denge ekmekle köfte ekmek ,2 ince dilim karpuz
Ara:3 kaşık keten tohumlu yogurt.
1 saat alışveriş yaptim.
1 saat parkta yürüdüm
Bol su içtim.
Günü kapattım.
Birde unutmadan meto cayi içtim akşam (yeni yaptim çünkü)
Yine aksamuzeri 15 dal maydanoz, 1 bardak su ve 1 limon suyunu blenderdan gecirdim içtim tadı çok iyiydi sevdim, sabah iciliyor normalde ibrahim saracoglunun tarifiydi bu, kismetse yarin sabah icicem.
Sabahla öğlen az olmuş canım. Bende yaptım meto çayını bu defa doğru yaptım. Yemekten sonra içtim ben önce iciyodum.
Ben de yapmak istiyorum ama cumartesi pazar evde olmayınca içemiycem.belki pazartesiden içerim 3gün...hem de bu defa tam tarifdeki gibi yapıcam ha.Poğaça yedim diye az tuttum canım, birde hic canım istemedi. Meto cayinda kiraz sapida vardi daha oncekilerde bunda yok acaba koysamiydik diye dusundum bende. Birde toz zencefil koyuyordum çok yakiyodu bogazimi bu kez taze koydum baya farketti tadi.
Iyi akşamlar güzeller,
Bugünkü menümü yaziyim, mutfak kapandi.
Sabah:1 dilim karpuz,1 küçük ev pogacasi (kendim yaptim az zeytinyagi eklemistim icine)
Öğle:1 dilim karpuz, peynir.
Akşam:2 köfte, 1 domates ve 2 dilim uno denge ekmekle köfte ekmek ,2 ince dilim karpuz
Ara:3 kaşık keten tohumlu yogurt.
1 saat alışveriş yaptim.
1 saat parkta yürüdüm
Bol su içtim.
Günü kapattım.
Birde unutmadan meto cayi içtim akşam (yeni yaptim çünkü)
Yine aksamuzeri 15 dal maydanoz, 1 bardak su ve 1 limon suyunu blenderdan gecirdim içtim tadı çok iyiydi sevdim, sabah iciliyor normalde ibrahim saracoglunun tarifiydi bu, kismetse yarin sabah icicem.
Yap canım ben motiveyimde vücudum motivemi bilmiyorum canım ya. Haftaya perşembe gorucez tartıya cikmiyorum persembeye kadar kararliyim. Sende tartilmiyosun dimi canım?Ben de yapmak istiyorum ama cumartesi pazar evde olmayınca içemiycem.belki pazartesiden içerim 3gün...hem de bu defa tam tarifdeki gibi yapıcam ha.
Afferim sana. Baya motive olmuşsun kuzum sen bu işe...
Güzel olmus canım, baya azalttın porsiyonları, biscolata ve pepsi gözüme batmadı.İyi akşamlar canlarım.menümü yazıp uyuycam.çok uykum var yine.
Sabah 2dilim ekmek,lor,peynir,domates,çay
Ara çay
Öyle 2dilim ekmek,3kaşlk patlıcan yemeyi,2kepçe yoğurt çorbası
Ara çay
Akşam 2kepçe yoğurt çorbası,salata(domates,salatalık,dereotu,maydanoz,reyhan,pul biber,peynir)
Ara yeşil çay,1biskolata 3yudum pepsi
3litre su,45dakika leslie,20dakika pilates. ..
İyi akşamlar canlarım.menümü yazıp uyuycam.çok uykum var yine.
Sabah 2dilim ekmek,lor,peynir,domates,çay
Ara çay
Öyle 2dilim ekmek,3kaşlk patlıcan yemeyi,2kepçe yoğurt çorbası
Ara çay
Akşam 2kepçe yoğurt çorbası,salata(domates,salatalık,dereotu,maydanoz,reyhan,pul biber,peynir)
Ara yeşil çay,1biskolata 3yudum pepsi
3litre su,45dakika leslie,20dakika pilates. ..
Gunaydin güzeller, hayırlı cumalar.
Günaydın tatlım.ne çabuk kalkmışsın canım?ben kalktım dayanayıp tartıya çıkdım.kaç olsam iyidir.63.800.inanamıyorum ya.acaba sporun mu etkisi var.anlamadım ama sevindim çok.
5de kalktım canım, ggunaydin tekrar.
Süper valla ne etki ettiyse devam ama hani tartilmiyoduk dayanamadinmi ki.
Ben bu hafta tartilmama karari aldim canim, persembe gorucem ne durumdayim. Beynime artık diyetteyim sinyali gondermek istemiyorum. Sağlıklı besleniyorum mutluyum.Tamam o zaman tartilmayalim. Sadece yarın ve pazar evde olmuycam ama bu gazla kaçırmamaya çalışırım artık.kaçırırsam pazartesi tartılıcam ama. Yoksa tartılmam ok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?