Uyanirsa yedirirsin canım artık büyüyor ihtiyacı kalmiyo gece yemeye.ilerde kilo sorunu olmasın cocuklarida düzenli beslemek lazım aslında.Kıyamıyorum da biliyomusun.uyanırsa beslerim uyumazsa da vermem.bakıcam artık.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Güzel olmuş menün ama su az olmuş canımRaporumu vereyim.
Sabah 2dilim ekmek,lor peyniri,yarım haşlama yumurta,1domates,çay
Ara çilek,erik
Öyle 2dilim ekmek,5kaşık menemen,salata
Ara erik,çilek
Akşam salata,1dilimek ekmek,1ince dili salam
Ara 1dilim balık(çok nefis duruyordu,canın çekti ama saat8di öyle çok geç 1saat deyildi)
Ara erik
1litre su,1.5saat yürüyüş. ..
İyi geceler herkese.yarın inşallah daha aktif bir şelkilde görüşürüz kuzularım.
Bu tarafta yagmadi canım ya.
Haklısın canım, ben arada gelip bakıyorum kimse yok, kendim calip söyler gibi olmamak için yazmiyorum.Kızlaaar noldu size böyle ?yine durgunluk,yine durgunluk.en çok neye sinir oluyorum biliyomusunuz,hani haftanın 6günü zaman bulamayıp sms yazmışayıp da sadece perşenbe günü bildirim yapıyorlar ya kendince nedenlerle.işte bu çok kötü sinir ediyor beni.ya gün içinde hiç mi bakmaya zamanınız yok.eylülle ben hem çocuk bakıyoruz hem evin tüm işlerini yalnız hall ediyoruz yine de bebeklerimize rağmen imkan bulunca geliyoruz.gogoyla sadness işte oluyorlar ama yine de geliyorlar.kararsabrda meşkul ama yine de birşeyler yazıyor.ddanes de aynı.hem ev işi,hem çalışıyor ama yine de geliyor.bence isteyen herkes gelmek için vakit bula bilir.sadece perşenbe günleri bildirim yapmakla olmaz ki ama.ben çok geliyorum ama kimse olmayınca bir şeyler yazılmayınca yazacak bir şeyde kalmıyor.hadi kızlar...
Canım muhtemelen actim okuyamadan yada yazamadan ciktim. Bugün sacmasapan yogun bi gündüNe yapıyorsun tatlım?sessiz sessiz okuyorsun...hmmm
Canım selam. Gelemedim ya yukardada yazdım sacmasapan yogun bir gün geçirdim anca gelebildim. Geçmiş olsunIyi akşamlar kızlar nerdesiniz yaa hadi gelin sohbet edelim kitap okurken uyuyakalmısım nasıl bi yorgunluksa şimdide başım ağrıyor
Güzel olmuş canım.Raporumu vereyim.
Sabah 2dilim ekmek,lor peyniri,yarım haşlama yumurta,1domates,çay
Ara çilek,erik
Öyle 2dilim ekmek,5kaşık menemen,salata
Ara erik,çilek
Akşam salata,1dilimek ekmek,1ince dili salam
Ara 1dilim balık(çok nefis duruyordu,canın çekti ama saat8di öyle çok geç 1saat deyildi)
Ara erik
1litre su,1.5saat yürüyüş. ..
Iyi geceler canım, inşallahİyi geceler herkese.yarın inşallah daha aktif bir şelkilde görüşürüz kuzularım.
Güzel olmuş canım, iyi geceler.Kimseler yok yine menümü yazayım az sonra kitap okuyup yatıcam.
Sabah 2 dilim cavdar ekmegi közlenmiş kırmızı biber 1 haşlanmış yumurta
Ara 3 kuru erik 2 ceviz
Öğlen tavuk sote 4 kaşık ve yağsız salata 1 kepçe çorba 2 dilim ekmek
Ara 10 kuru üzüm 2 ceviz
Akşam 2 kepçe çorba karabuğdayla salata yoğurt 1 kaşık yumurtalı patates
Su 2lt
spor yok
Evet ya acayip bigundu. Bu tarafta yoktu sislide simsek cakiyormus. Tuhaftı baya.Valla tatlim annemle aramizda yuruyerek 50 dk mesafe var ben camdan gorebiliyorum o tarafi. Ve aradim yagmiyormus buralari sel goturuyordu. Hatta karsimizdaki ormanda arkadaslar piknikteydi aradik yagmiyor dediler sasrdik bem evden ckkabilipte nisana gidemeyecegmi dusundm bi ara ama durdu. Herkese iyi geceler kizlar telden giriyorum cozemedm henuz ama kimse yok sanirim. Optum hepinizi.
Saol canım. Iyi geceler.Haklısın canım, ben arada gelip bakıyorum kimse yok, kendim calip söyler gibi olmamak için yazmiyorum.
Bugunde temizlik alışveriş park aksamda misafir derken, mutfagi toparlayip kızımı uyutup gelebildim anca.
Canım muhtemelen actim okuyamadan yada yazamadan ciktim. Bugün sacmasapan yogun bi gündü
Canım selam. Gelemedim ya yukardada yazdım sacmasapan yogun bir gün geçirdim anca gelebildim. Geçmiş olsun
Güzel olmuş canım.
Iyi geceler canım, inşallah
Güzel olmuş canım, iyi geceler.
Evet ya acayip bigundu. Bu tarafta yoktu sislide simsek cakiyormus. Tuhaftı baya.
Iyi geceler canım.
Hafif olmuş bayaa insan iş yaparken unutuyo yemeğiMeraba kızlar meraba.
Menumu yaziyim ama çok saçma oldu biliyorum.
Sabah:alışverişe gittim apar topar, karpuz peynir yicektim ama hengamede unuttum 1 avuc leblebi yedim, temizliğe giristim.
Öğle: temizlik bitti mutfağa girdim, yemek hazirlarken dogradigim yarim havucu yedim. Yemek yemegi yine unuttum ta ki burda menü görüp damlayla yazisana kadar.
4 de 2 köfte, 4 yk karışık türlü, 1 yk yoğurt, 3 ince dilim karpuz yedim.
Saat 9da misafirlerle:2 dilim karpuz,3 yk salata yedim.
1 avuc leblebi yedim sonra günü kapattim.
1 saat alışveriş
1 saat park
Bol su içtim.
Boylede garip bir gün geçirdim.
Napiyosun balım?
Oh ne güzel ya, bende okumak istiyorum ama hic fırsat bulamadım bu ara. Napıyım bende gecde olsa bi bakiyim dedim kimse yoksada geçmiş yaparim diye, seni gördüm. Baain gectimi?Hafif olmuş bayaa insan iş yaparken unutuyo yemeği
Napıyım canım kitabımı okudum biraz yatmadan sizede bi bakayım dedim. Sen nasılsın
Oh ne güzel ya, bende okumak istiyorum ama hic fırsat bulamadım bu ara. Napıyım bende gecde olsa bi bakiyim dedim kimse yoksada geçmiş yaparim diye, seni gördüm. Baain gectimi?
Tartilmiyosun dimi?
Cidden etkileniyoruz canım ya, bu diyetteyim tartilayim muhabbetinden. Akışına birakmak iyi geliyor banada. Hic aklıma gelmiyor yemek yemek, diyetteyim desem hep atistirmak istiyorum. Gerçekten etkili oluyor ben bu hafta güzel bir kilo kaybı bekliyorum. Inşallah vereceğiz önce beynimizde oturtmamiz gerekiyor yavas yavas hallediyoruz.Geçti canım. Yarın için yemek yaptım biraz kızımla takildik sohbet ettik.tartilmiyorum sabah işte arkadaşlar için tartıldım fotoğraf ekleyelim demeseler tartilmiycaktim.bakalım perşembe nolcakben yasemin Soysal in kitabını okuyorum baya iyi geldi fatketmeden acaip takıntı yapmışım. Telefondan adimsayari kalori hesabını sildim diyet demiyorum metabolizma çayı ve yeşil cay dışında bisey yapmıyorum yemeklerimi duzene koydum.
Cidden etkileniyoruz canım ya, bu diyetteyim tartilayim muhabbetinden. Akışına birakmak iyi geliyor banada. Hic aklıma gelmiyor yemek yemek, diyetteyim desem hep atistirmak istiyorum. Gerçekten etkili oluyor ben bu hafta güzel bir kilo kaybı bekliyorum. Inşallah vereceğiz önce beynimizde oturtmamiz gerekiyor yavas yavas hallediyoruz.
Iyi geceler canım, Allah rahatlik versin.Doğru yaa ben geçen sene kafaya takmadan verdim 9 kiloyu hep diyodum iyi böyle yavaş yavaş veriyorum diye.ne zaman paniğe kapildim veremiyorum diye durum kötüleşti. Ben uyuyim artık canım iyi geceler yarın görüşürüz inşallah.
İyi olmuş tatlım.inşallah bu hafta iyi olur.çatlıyorum meraktan.Kimseler yok yine menümü yazayım az sonra kitap okuyup yatıcam.
Sabah 2 dilim cavdar ekmegi közlenmiş kırmızı biber 1 haşlanmış yumurta
Ara 3 kuru erik 2 ceviz
Öğlen tavuk sote 4 kaşık ve yağsız salata 1 kepçe çorba 2 dilim ekmek
Ara 10 kuru üzüm 2 ceviz
Akşam 2 kepçe çorba karabuğdayla salata yoğurt 1 kaşık yumurtalı patates
Su 2lt
spor yok
Haklısın canım, ben arada gelip bakıyorum kimse yok, kendim calip söyler gibi olmamak için yazmiyorum.
Bugunde temizlik alışveriş park aksamda misafir derken, mutfagi toparlayip kızımı uyutup gelebildim anca.
Canım muhtemelen actim okuyamadan yada yazamadan ciktim. Bugün sacmasapan yogun bi gündü
Canım selam. Gelemedim ya yukardada yazdım sacmasapan yogun bir gün geçirdim anca gelebildim. Geçmiş olsun
Güzel olmuş canım.
Iyi geceler canım, inşallah
Güzel olmuş canım, iyi geceler.
Evet ya acayip bigundu. Bu tarafta yoktu sislide simsek cakiyormus. Tuhaftı baya.
Iyi geceler canım.
Meraba kızlar meraba.
Menumu yaziyim ama çok saçma oldu biliyorum.
Sabah:alışverişe gittim apar topar, karpuz peynir yicektim ama hengamede unuttum 1 avuc leblebi yedim, temizliğe giristim.
Öğle: temizlik bitti mutfağa girdim, yemek hazirlarken dogradigim yarim havucu yedim. Yemek yemegi yine unuttum ta ki burda menü görüp damlayla yazisana kadar.
4 de 2 köfte, 4 yk karışık türlü, 1 yk yoğurt, 3 ince dilim karpuz yedim.
Saat 9da misafirlerle:2 dilim karpuz,3 yk salata yedim.
1 avuc leblebi yedim sonra günü kapattim.
1 saat alışveriş
1 saat park
Bol su içtim.
Boylede garip bir gün geçirdim.
Bende merak ediyorum perşembe den pazartesi ye tartılmadım yi oldu şimdi perşembe ye kadar tartilmiyorum bakalım nasıl olur sonuç.İyi olmuş tatlım.inşallah bu hafta iyi olur.çatlıyorum meraktan.
Evet az olmuş ama iyi ya. sonuçta 1şeyler yiyip metobolizmanı çalıştırmışsın.
Günaydın fıstıklarrrr.bugünü açık ilan ediyorum. İnşallah hepimiz için güzel,az kalorili bir gün olur.
Geçti canım. Yarın için yemek yaptım biraz kızımla takildik sohbet ettik.tartilmiyorum sabah işte arkadaşlar için tartıldım fotoğraf ekleyelim demeseler tartilmiycaktim.bakalım perşembe nolcakben yasemin Soysal in kitabını okuyorum baya iyi geldi fatketmeden acaip takıntı yapmışım. Telefondan adimsayari kalori hesabını sildim diyet demiyorum metabolizma çayı ve yeşil cay dışında bisey yapmıyorum yemeklerimi duzene koydum.
Günaydın fıstıklarrrr.bugünü açık ilan ediyorum. İnşallah hepimiz için güzel,az kalorili bir gün olur.
Doğru yaa ben geçen sene kafaya takmadan verdim 9 kiloyu hep diyodum iyi böyle yavaş yavaş veriyorum diye.ne zaman paniğe kapildim veremiyorum diye durum kötüleşti. Ben uyuyim artık canım iyi geceler yarın görüşürüz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?