gogo doğru söylüyor tatlım.düzene soktuysan sorun yok.sonuçta çok geç yememişsin.canın çekmiş işte.sen de insansın...
ilk bakışta çok az görünse de fena deyil...
ayyy canım benim Allah acil şifalar versin.diyetin ana bir zararı olmasın kuzum?diyetisyenine sor bence...
hoş geldin tatlım.e hadi bakalım.belki bu defa yetişirsin...
sağol canım ya kaç defa başına geçtim dün pc nin görmüşsündür belki.. açıyorum 2 kelime yazıcam tel çalıyor falan... aslında bitti misafirlikler eşim gidince ama bu son allah kavuştursun ziyaretiydi heralde başka gelen olmaz.. 1 saat içinde 4 çeşit mama hazırladıme biraz bende ucundan yedim çok fena durum... neyse kaçayım ben kızım başımın etini yiyor okulun kermesine gidicez daha...
damlanur10,gogo2405,ellenaz,ddannes,tutatse65,masumcuk, kararsabr konuyu okuyor....hmmmm
gelmişsin tatlım.pcden giriyorum.gördüm seniii.nasılsın tatlım.nasıl oldu sağlık durumunuz?
Kolay gelsin canım bayağı yoğunsun.günaydın kızlar geç oldu amadün nöbet çıkışı misafirim vardı gelir gelmez onlara hazırlığa giriştim... akşam olunca geçmişi okudum alıntı yapacakken kızımın uykusu ardından uyuyup kalmışım.. sadece dün sabah eve geliR GELMEZ LESLİE YAPMIŞTIM.. benimde nöbetten beri menüler berbat... nöbette yorgunlukla öyle gözüm dönmüş 2 parça helvayı attım gece gece ağzıma..şimdi de leslie yaptım bi duşa giricem ardından dışarı çıkmam lazım terzi falan çok iş var, gerçi yağmurda fena geliyor gibi ...uğrarım diye düşünüyorum bakalım öptüm hepinizi..
Hoşbuldum canım bu sefer birşey çıkmadı şükür.gogo doğru söylüyor tatlım.düzene soktuysan sorun yok.sonuçta çok geç yememişsin.canın çekmiş işte.sen de insansın...
ilk bakışta çok az görünse de fena deyil...
ayyy canım benim Allah acil şifalar versin.diyetin ana bir zararı olmasın kuzum?diyetisyenine sor bence...
hoş geldin tatlım.e hadi bakalım.belki bu defa yetişirsin...
Hoşgeldin kuzum geçmiş olsun nasıl oldun kuzucuk nasıl.o
Gunayın canım.bende aynısı oldum.şimd i teldem yazıyorum.çok zor oldu.okulda int yok bıktım ya.
evet ya öyle oldu bir kaç gündür uygulamadada sorun vardı bende alıntı yapıyorum başka mesaj cıkıyordu.selam cnm oluyor arada öyle aksilikler bende de genelde tamm yazıyorum gönder diyorum sayfa zaman aşımına uğradı tekrar giriş yapınız diyor:) o kadar yazdığım hopppp güme gidiyor:)
damlanur10,gogo2405,ellenaz,ddannes,tutatse65,masumcuk, kararsabr konuyu okuyor....hmmmm
Günaydın canım, amin.Günaydın fıstıklarrrr.bugünü açık ilan ediyorum. İnşallah hepimiz için güzel,az kalorili bir gün olur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cokda kötü degil bence canım.dünün menüsünü de yazayımhiç güzel değil ama olsun
kahvaltı: yok ( bir gün önce akşam abur cubur atıştırdığım için midemde yer yoktu yiyemedim
öğle:1 tabak salata,1 ayran( salatada tavuk eti falan vardı idare ederdi )
ara:8-10 balık kraker
akşamsaat 5buçuk 6 gibi) 1 adet ıspanaklı gül böregi avuç içinden biraz büyüktü fırında pişmiş.
Günaydın canım, güzel olmuş menun.Fıstıklar günaydın
iş çıkmadan menümü yazayım
Sabah: 1 kase müsli
5 erik
Öğle: 1,5 kase yeşil mercimek çorbası, 1,5 dilim kepekli ekmek
Akşam: 1 kase kırmızı mercimek çorbası, 1 but, 2 çatal kızartma, bol salata, 1,5 dilim tambuğday ekmeği
2 bardak çay, 2 kepekli bisküvi
Canim dikkat et kendine, diyetinde etkisi olabilir.sağol cnm alamadım sonuçları bugün gitcem tekrar olmazsa EKG falan çekcekler bakalım. bu arada metabolizma çayını sürekli içmenizde bir sakınca yok bana diyetisyenim öyle demişti. ben genelde bir 15 gün falan içip ara beriyorum sonra devam ediyorum bünye alışmasın diye. ama sürekli de içilebilr.
Günaydın canım.Günaydın nasılsınız kızlar. 2-3 gündür bir türlü yazamadım sayfayı açıyorum selam veriyorum tam alıntı yapıyorum yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum ya misafir geliyor ya oğlum uyanıyor mızmızlanıyor y ada başka birşey çıkıyor. kısmet değilmiş bakalım şimdi bir şey cıkacak mı :)
Canim gunaydin, hic bitmiyo isimiz valla.günaydın kızlar geç oldu amadün nöbet çıkışı misafirim vardı gelir gelmez onlara hazırlığa giriştim... akşam olunca geçmişi okudum alıntı yapacakken kızımın uykusu ardından uyuyup kalmışım.. sadece dün sabah eve geliR GELMEZ LESLİE YAPMIŞTIM.. benimde nöbetten beri menüler berbat... nöbette yorgunlukla öyle gözüm dönmüş 2 parça helvayı attım gece gece ağzıma..şimdi de leslie yaptım bi duşa giricem ardından dışarı çıkmam lazım terzi falan çok iş var, gerçi yağmurda fena geliyor gibi ...uğrarım diye düşünüyorum bakalım öptüm hepinizi..
hmmm.Ah o dişler.her annenin sorunu işte.Geçer tatlım ya...kendi durumun için de doktora git mutlaka.ciddi bir sorun olmasın da....
Canım benim inan ki çok özledim sizi.nasol old.bilmiyorum tel şmdi yazıyor.çok mutlu oldum.ya okul int.yok ve kimsede ilgilenmiyor.brnde böyle kaldım.sabah Bi ara gelmişti.geçen haftanın özetini geçtim bağlantıkıptu.çok şükür iyiyiz.sdece çok mızmız oldu kızım.hiç mutlu değil.azı dişlerini de çıkarıyor.hepsi üst üste geliyor.ben deyine adet olamıyorum.dr gidecek diyorum bir türlü gidemiyorum.ben de haberler boyle
ayyyy evet yaaa super uzun zamandır bu anı görememiştim ben:)
Günaydın canım, amin.
Cokda kötü degil bence canım.
Günaydın canım, güzel olmuş menun.
Canim dikkat et kendine, diyetinde etkisi olabilir.
Günaydın canım.
Canim gunaydin, hic bitmiyo isimiz valla.
Ay herkez burda, damlamda kontrolde kim var kim yokk
Hepinize gunaydin güzeller, tartiya 2 kala saglikli menüler diliyorum hepinize.
Canım benim inan ki çok özledim sizi.nasol old.bilmiyorum tel şmdi yazıyor.çok mutlu oldum.ya okul int.yok ve kimsede ilgilenmiyor.brnde böyle kaldım.sabah Bi ara gelmişti.geçen haftanın özetini geçtim bağlantıkıptu.çok şükür iyiyiz.sdece çok mızmız oldu kızım.hiç mutlu değil.azı dişlerini de çıkarıyor.hepsi üst üste geliyor.ben deyine adet olamıyorum.dr gidecek diyorum bir türlü gidemiyorum.ben de haberler boyle
Kararcım canım sen nasılsın.çarpıntın varmış geçmiş olsun.umarım kötü bir şey yok.
Yok canım ilk kez bildirim yapmadı iki haftası daha var.ev taşımak bu kadar zorlamaz annesi hastaydi inşallah kötü bir durum yoktur.evet vallaha kontroldeyim.bir sadnesle yeni üyemiz yok.ebruda zaten 2haftadan fazladır yok.gogogcum nasıl olucak durum ebru için?diskalifiye olması gerek dimi?kurallar öyle galiba...
Gördüm resimlerini facede fıstık gibisin canım. Uygulamayı indiremiyonmu telefona fotoğraf çok kolay ekleniyo.GÜNAYDIN
dün hiç gelemedim kızlar sabah evden bir çıktım öğleden sonra şirkete dönebildim, akşama da yemek vardı bir saat ofiste durup hemen çıktım. dün yollarda tostla geçiştirdim oturup yemek yemeye fırsatım olmadı.
yani sabah öğlen tost çay :)
akşam yemekte içki yoktu zaten gelen ana yemeği yemedim aparatiflerle idare ettim. Oynadıklarım da onu yakmıştır sanırım :)
bu hafta normalin de üstünde koşturmam var. bu sabah markete gidip alışveriş yaptım, salata malzemesi ve nesfit, yoğurt falan tam diyet öğünleri :))
tam gaz başlamam lazım. Eğer bir aksilik çıkmazsa tam 1 ay sonra tatile gidicem. Sıkı tutmam lazım işi
Eğer cepten gönderebilirsem foto göndermeyi deniycem şimdik.
Bir de geçmişe öz atıyımmmmm
Süper olmuş.cepten beceremedim:)) alışverişim ve dün akşamki son halimmmmm
Allahım yine dışarı çıkıyorum((((( görüşürüz kızlaaarrrr
Eki Görüntüle 1131950 Eki Görüntüle 1131951
cepten beceremedim:)) alışverişim ve dün akşamki son halimmmmm
İnşallah canım ya. arkadaşların deyil diskalifiye olması mezun olmasını bile istemiyorum.baksama defne terk etti bizi...Yok canım ilk kez bildirim yapmadı iki haftası daha var.ev taşımak bu kadar zorlamaz annesi hastaydi inşallah kötü bir durum yoktur.
Gördüm resimlerini facede fıstık gibisin canım. Uygulamayı indiremiyonmu telefona fotoğraf çok kolay ekleniyo.
Süper olmuş.
Kolay gelsin canım.GÜNAYDIN
dün hiç gelemedim kızlar sabah evden bir çıktım öğleden sonra şirkete dönebildim, akşama da yemek vardı bir saat ofiste durup hemen çıktım. dün yollarda tostla geçiştirdim oturup yemek yemeye fırsatım olmadı.
yani sabah öğlen tost çay :)
akşam yemekte içki yoktu zaten gelen ana yemeği yemedim aparatiflerle idare ettim. Oynadıklarım da onu yakmıştır sanırım :)
bu hafta normalin de üstünde koşturmam var. bu sabah markete gidip alışveriş yaptım, salata malzemesi ve nesfit, yoğurt falan tam diyet öğünleri :))
tam gaz başlamam lazım. Eğer bir aksilik çıkmazsa tam 1 ay sonra tatile gidicem. Sıkı tutmam lazım işi
Eğer cepten gönderebilirsem foto göndermeyi deniycem şimdik.
Bir de geçmişe öz atıyımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?