Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

olabilir cnm perşembe randevum var diyetisyene sorarım tmm:)

yok tatlım.ben genel olarak tel.den giriyorum.tesadüfen pc kullanırım.bir de o başının etini yemeleri çok iyi bilirim.benim tatlı cadıda uyuyor.eli kulağındadır uyanır şimdi...

gelmişsin tatlım.pcden giriyorum.gördüm seniii.nasılsın tatlım.nasıl oldu sağlık durumunuz?

Canım benim inan ki çok özledim sizi.nasol old.bilmiyorum tel şmdi yazıyor.çok mutlu oldum.ya okul int.yok ve kimsede ilgilenmiyor.brnde böyle kaldım.sabah Bi ara gelmişti.geçen haftanın özetini geçtim bağlantıkıptu.çok şükür iyiyiz.sdece çok mızmız oldu kızım.hiç mutlu değil.azı dişlerini de çıkarıyor.hepsi üst üste geliyor.ben deyine adet olamıyorum.dr gidecek diyorum bir türlü gidemiyorum.ben de haberler boyle

Kolay gelsin canım bayağı yoğunsun.
Hoşbuldum canım bu sefer birşey çıkmadı şükür.
o

Gunayın canım.bende aynısı oldum.şimd i teldem yazıyorum.çok zor oldu.okulda int yok bıktım ya.
Hoşgeldin kuzum geçmiş olsun nasıl oldun kuzucuk nasıl.
selam cnm oluyor arada öyle aksilikler bende de genelde tamm yazıyorum gönder diyorum sayfa zaman aşımına uğradı tekrar giriş yapınız diyor:) o kadar yazdığım hopppp güme gidiyor:)
evet ya öyle oldu bir kaç gündür uygulamadada sorun vardı bende alıntı yapıyorum başka mesaj cıkıyordu.
damlanur10,gogo2405,ellenaz,ddannes,tutatse65,masumcuk, kararsabr konuyu okuyor....hmmmm

Hımm kolay kolay olmayacak bir durum gibi :)

Günaydın fıstıklarrrr.bugünü açık ilan ediyorum. İnşallah hepimiz için güzel,az kalorili bir gün olur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın canım, amin.
Cokda kötü degil bence canım.
Günaydın canım, güzel olmuş menun.
Canim dikkat et kendine, diyetinde etkisi olabilir.
Günaydın canım.
Canim gunaydin, hic bitmiyo isimiz valla.
damlanur10,gogo2405,ellenaz,ddannes,tutatse65,masumcuk, kararsabr konuyu okuyor....hmmmm

Ay herkez burda, damlamda kontrolde kim var kim yokk

Hepinize gunaydin güzeller, tartiya 2 kala saglikli menüler diliyorum hepinize.

hmmm.Ah o dişler.her annenin sorunu işte.Geçer tatlım ya...kendi durumun için de doktora git mutlaka.ciddi bir sorun olmasın da....
ayyyy evet yaaa super uzun zamandır bu anı görememiştim ben:)

ben de ...çoooook uzun zaman oldu.

evet vallaha kontroldeyim.bir sadnesle yeni üyemiz yok.ebruda zaten 2haftadan fazladır yok.gogogcum nasıl olucak durum ebru için?diskalifiye olması gerek dimi?kurallar öyle galiba...

Benim oğluşum da azı dişini çıkarıyor biraz sıkıntılıyız bizde mızmız oldu iyice uykusunda da ağlıyor inşallah rahatlar ikiside bir an önce.

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 3 ziyaretçi)
Kararrrsabrrr, masumcuk, damlanur10+, ellanazz, KK Pro Üyeddanes, tutaste85, gogo2405

evet evet süperrr:)

GÜNAYDIN

dün hiç gelemedim kızlar sabah evden bir çıktım öğleden sonra şirkete dönebildim, akşama da yemek vardı bir saat ofiste durup hemen çıktım. dün yollarda tostla geçiştirdim oturup yemek yemeye fırsatım olmadı.
yani sabah öğlen tost çay :)
akşam yemekte içki yoktu zaten gelen ana yemeği yemedim aparatiflerle idare ettim. Oynadıklarım da onu yakmıştır sanırım :)

bu hafta normalin de üstünde koşturmam var. bu sabah markete gidip alışveriş yaptım, salata malzemesi ve nesfit, yoğurt falan tam diyet öğünleri :))
tam gaz başlamam lazım. Eğer bir aksilik çıkmazsa tam 1 ay sonra tatile gidicem. Sıkı tutmam lazım işi
Eğer cepten gönderebilirsem foto göndermeyi deniycem şimdik.

Bir de geçmişe öz atıyımmmmm

cepten beceremedim:)) alışverişim ve dün akşamki son halimmmmm

Allahım yine dışarı çıkıyorum ((((( görüşürüz kızlaaarrrr

Son düzenleme:
evet vallaha kontroldeyim.bir sadnesle yeni üyemiz yok.ebruda zaten 2haftadan fazladır yok.gogogcum nasıl olucak durum ebru için?diskalifiye olması gerek dimi?kurallar öyle galiba...
Yok canım ilk kez bildirim yapmadı iki haftası daha var.ev taşımak bu kadar zorlamaz annesi hastaydi inşallah kötü bir durum yoktur.
Gördüm resimlerini facede fıstık gibisin canım. Uygulamayı indiremiyonmu telefona fotoğraf çok kolay ekleniyo.

Eki Görüntüle 1131950 Eki Görüntüle 1131951
Süper olmuş.

İnşallah canım ya. arkadaşların deyil diskalifiye olması mezun olmasını bile istemiyorum.baksama defne terk etti bizi...

Fıstık gibisin kuzucum.daha ne istiyon.fit,çok sıkı duruyorsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kolay gelsin canım.

Afiyet olsun iyi yapmışsın dışardan yiyince hep karbonhidrat.. Çok güzel olmuşsun pek fazlalık görünmüyor, galiba bel göbek bölgesinde birazcık var :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…