Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kızlar mezun olanlardanım geri gelmek için gogocuguma yazmıstım gell dedi ama gelemedim bir türlü gonca geliyorum canım bende

kızlar benim halı shagy değil ya normal yün-akrilikmidir nedir o karışımdanmış. Ellanazcım senin şimdi ki halıların nasıl. Kilim alıcam sercem bu gidişle

kızlar benim halı shagy değil ya normal yün-akrilikmidir nedir o karışımdanmış. Ellanazcım senin şimdi ki halıların nasıl. Kilim alıcam sercem bu gidişle
Bitanem yün gibi bişey, açık renk birde , sürekli üzerinden yün gibi biseyler çıkıyor ucusuyor yerlerde 2 defa yikattim. Fircalamak lazim sanırım canim. Daha tam gecmis degil.
Shagy başka odada var, o kir topluyor çok icine.
Bu kış shagy olanin dışında halı sermedim canım yerden geciyor kalorifer borulari sıcak oluyor kilim sermistim sadece şimdide topladım serin serin takılıyorum.
Sende kilim ser istersen cirpmak kolay hemde yaz geldi iyi olur.
Kızlar yürüyüşe gidiyorum, öptüm hepinizi.

Son düzenleme:

Shagy sevemedm ben hic, almadim :) dediginiz gbi kir daha cok toplar o. Benimde ayni iste hep yun cikiyor evlemdigim ilk hafta fircaladm dusun :d sonra bikac kez daha yaptm ama bakalim artik zamanla gecer diyolar 6 ay gecti. sadece azicik azalma var :))

selamlar ben geldim herkes gitmiş... accık geç kaldım galiba neyse kendi kendime bi konuşayım bende

Yikamaya vermen gerek canim 3 4 kere ancak gecer. İnsan sinir oluyor temizlik yap süpür yine ayni ki benim süpürgem çok iyi kırby yani o bile hakkından gelemedi o halilarin, başka süpürge ne yapsın.

selamlar ben geldim herkes gitmiş... accık geç kaldım galiba neyse kendi kendime bi konuşayım bende

ben görene kadar sende çıkmışsın canım.. sayfayı yenilemeyince görünmüyor öyle bakıyorum bende boş boş

Canım hoşgeldin, maalesef bende geldim ama çıkacağım malum bizde yemek saati geliyo. Öptüm seni, yarın görüşürüz kısmetse yada bir mucize olurda kızım uyursa erken gelebilirim belki.

Yikamaya vermen gerek canim 3 4 kere ancak gecer. İnsan sinir oluyor temizlik yap süpür yine ayni ki benim süpürgem çok iyi kırby yani o bile hakkından gelemedi o halilarin, başka süpürge ne yapsın.

canım hoşgeldin bittimi işin gücün... bende leslie ye başlıycam şimdi..

Canım hoşgeldin, maalesef bende geldim ama çıkacağım malum bizde yemek saati geliyo. Öptüm seni, yarın görüşürüz kısmetse yada bir mucize olurda kızım uyursa erken gelebilirim belki.

aynı anda yazmışız canım afiyet olsun hafdi görüşürüz bu akşam erken yedim ben..

Kızzz hoşgeldiiinnnn :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben bu uygulamayı indirdim ama alıntı bile yapamadım

selam kızlar mezun olanlardanım geri gelmek için gogocuguma yazmıstım gell dedi ama gelemedim bir türlü gonca geliyorum canım bende
Hoşgeldin zeynep abla gel tabiki bi gorundun bi kayboldun.

Yaparsın canım çok kolay aslında.

Evet tatlım . çok çok pratik.ben şimdi pcden girmeyi hiç sevmiyorum.çok kolay.üstüne tıklıyorsun mesajın.sonra yukarı kısımda bir buton çıkıcak ona tıkla.

İyi akşamlar kızlar.ben geldim fakat moralim çok bozuk . görümcem 2çocukla gelmiş.hiç sevmiyorum bize gelmesini.hiç birim6z sevmiyoruz ha.ne kardeşi,ne annesi.çom yüzlü biri.buraya gelince sanki dinlenmeye tatil köyüne gelmiş gibi olur.ben de çalışmaktan canım çıkıyor.çok gerginim o yüzden.bir de size söylemedim.evde kayınvalidemle yaşayan görümcemin piskolojik sorunu var.1aydı hastahanedeydi.yeni geldi.o da bir yandan sinirimi bozuyor.

Çok sinirliyim.yemek istiyorum habire. Şimdi 1dilim salamla 1dilim ekmek yedim.ama kesmedi.yememek için zor tutuyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…