yemesemde olmazdı gıcık gıcık diyet dokundurmalarından nefret ediyorum..özellikle bende zayıf olanlar
o yüzden hiç belli etmiyorum ve bu da işimi zorlaştırıyor işte iyisimi ben ıssız bi adaya gideyim yaaa
Aslında sevinmeniz lazım ki size zayıf olanlar kuş aklınla dokundurma yapıyor ya benn napim deniz anası gibi hatunlar bilem diyor aaaaaaaa ne kadar çok kilo almışın.:roflol:
Fındık kadar göbeğime bebek diyorlar nerelere gidem ben.:mymeka:lmaz:
Şu ıssız adaya bir bilette ben istiyorum.:kedi:
Bugün ki yediklerime gelirsek;
Kahvaltı faslını malesef 1 poğaça ile geçmek zorunda kaldım işe geç kaldığımdan dolayı.
Onun dışında da şu ana kadar 5 bardağa yakın şekersiz çay içtim.
Sanırım içtiğimiz suyun haddi hesabını yazmaya gerek yoktur.:roflol:
minyon tipliysen eğer göbek belli olur..zaten senin kilon çok az geldi bana amakafamçokkarıştı
yoğurttan değilde gece 2,30 da yattım acaip uykum var sabahta kalkamadım yine yürüyüşe bian önce düzelmem lazımKıs akrep sabah kalkar kalkmaz 2 erikten sonra bir kase yoğurdu yersen tekrar uyumayasın CADIARZU
ortim bu hafta çöktük biz ama haftaya toparlanalım olmaz böyle çok huzursuzuummmgünaydın kızlar.
ah akrep beni tarif ettin sandım.aynen sen gibi bende bu hafta şaşırdım kendimi.ne incelme ne eksilme var.ne oldu anlamadım.boğaz da durmuyo zaten.
dün akşam 1 kase çorba+dilim ekmek
ara:karpuz
bu sabah 45 dalika yürüyüş yaptım
evde kahvaltı yapamadım ne yesem diye düşünürken.babam geldi .annem,öğlen yiyeyim diye haşlanmış mısır göndermiş.bende kahvaltı niyetine onu yedim.
canım seni çok ii anlıyorum...bende hiç yapmam diyet muhabbetii..diyetteyim demem..uydururum bişeyler..kızla falan ilgilenirim vakit geçiririm..sonrada saol ya yiyemicem iştah kapandı derim..aynı insana üst üste yapmam bu numarayı çakar diye..eğer gideceksem öğlen ve akşam yemem..orda yediklerim kalori olarak yeterli zaten.çok acıkırsam salatalık,bol bol su içerim..yürüyüş yapar açığı kapatmaya çalışırım..yoksa o muhabbetten nefret ediyorum...klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?