Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

misafirim geldi şimdi gittiler..akşamki cd çalışması güme gitti..nefes alma hareketlerini yapmıştım sadece..şimdi başlasam buseferde kociş gelir yine olmaz neyse artık yapabildiğim kar olsun bana

birde onlarla kek kurabiye yedim ohhki ne ohh bu hafta noldu bana yaa

yemesemde olmazdı gıcık gıcık diyet dokundurmalarından nefret ediyorum..özellikle bende zayıf olanlar
o yüzden hiç belli etmiyorum ve bu da işimi zorlaştırıyor işte iyisimi ben ıssız bi adaya gideyim yaaa

aslında diyetimi tam yapabilmem için benimde ıssız bir adaya ihtiyacım var akrepcim.:):):)

günaydın şekerler...
bugün yeni bi başlangıçyaptım.monti amcaya uymaya karar verdim..

sabah kalkarkalkmaz iki erik
20 dk sonra kahvaltı olarak bir kase yoğurt

günaydın hepinize

dün akşam yemek yemedim meyveyle geçiştirdim
gece 500 adım stepper yaptım
pilates izledim nefesleri öğrenmeye çalışabildim sadece
ilk etapta zor gerçekten nefesi karnına doldurup vermek hareketleri yaparken
nefesleri beceremezsen hiç bi anlamı kalmıyor

günaydın kızlar.
ah akrep beni tarif ettin sandım.aynen sen gibi bende bu hafta şaşırdım kendimi.ne incelme ne eksilme var.ne oldu anlamadım.boğaz da durmuyo zaten.

dün akşam 1 kase çorba+dilim ekmek
ara:karpuz
bu sabah 45 dalika yürüyüş yaptım
evde kahvaltı yapamadım ne yesem diye düşünürken.babam geldi .annem,öğlen yiyeyim diye haşlanmış mısır göndermiş.bende kahvaltı niyetine onu yedim.

canım seni çok ii anlıyorum...bende hiç yapmam diyet muhabbetii..diyetteyim demem..uydururum bişeyler..kızla falan ilgilenirim vakit geçiririm..sonrada saol ya yiyemicem iştah kapandı derim..aynı insana üst üste yapmam bu numarayı çakar diye..eğer gideceksem öğlen ve akşam yemem..orda yediklerim kalori olarak yeterli zaten.çok acıkırsam salatalık,bol bol su içerim..yürüyüş yapar açığı kapatmaya çalışırım..yoksa o muhabbetten nefret ediyorum...klava:

herkese günaydınlar...nasılsınız bakalım..yarın tartılıyoruz inşallah güzel sonuçlar alırız...gerçi 64 benim kıramadığım bi nokta...64 ten aşağı inemem kolay kolay.resmen kilo vermem durur..çokı zor veririm..nedenini anlamış değilim ama yıllardır böyle bu...kilo boydan 10 az olmalıymış..onu tuttruyorum ama zorla...bundan sonraki süreci merak ediyorum napıcam bakalım

dün gece melekler ve şeytanları izledim..ben çok beğendim izlemek isteyen varsa öneririm.kitap elimin altında ne zamndır bi beceripte bitirememiştim..neyse dedim filmini izleyeyim bari...evelsi gün indrdim dün gece kocişle izledik valla öldüm öldüm dirildim yaa..çok sverim o tarz filmleri..

günaydın kızlar.
ah akrep beni tarif ettin sandım.aynen sen gibi bende bu hafta şaşırdım kendimi.ne incelme ne eksilme var.ne oldu anlamadım.boğaz da durmuyo zaten.

dün akşam 1 kase çorba+dilim ekmek
ara:karpuz
bu sabah 45 dalika yürüyüş yaptım
evde kahvaltı yapamadım ne yesem diye düşünürken.babam geldi .annem,öğlen yiyeyim diye haşlanmış mısır göndermiş.bende kahvaltı niyetine onu yedim.

Aslında sevinmeniz lazım ki size zayıf olanlar kuş aklınla dokundurma yapıyor ya benn napim deniz anası gibi hatunlar bilem diyor aaaaaaaa ne kadar çok kilo almışın.:roflol:

Fındık kadar göbeğime bebek diyorlar nerelere gidem ben.:mymeka:lmaz:

Şu ıssız adaya bir bilette ben istiyorum.:kedi:

minyon tipliysen eğer göbek belli olur..zaten senin kilon çok az geldi bana amakafamçokkarıştı

Dün neler hüpletmişim kaldığım yerden devam edeyim.
Öğlen 1 yok yok 2 kibrit kutusu kadar hüpletip güpletemediğim ekmek tatlısı yedim.

Akşam
2 adet salatalık
1 adet haşlanmış patates

yemek sonrasında 1 büyük bardak şekersiz çay.

Spor yapacak fırsatım olmadı malesef

günaydin hanimlar cok uykum var benim bu sabah ya hic halim yok yürüyüs yapacatim güya aksama kaldi kahvaltidada 1 tabak cikolatali müsli yedim

Kıs akrep sabah kalkar kalkmaz 2 erikten sonra bir kase yoğurdu yersen tekrar uyumayasın CADIARZU
yoğurttan değilde gece 2,30 da yattım acaip uykum var sabahta kalkamadım yine yürüyüşe bian önce düzelmem lazım
ortim bu hafta çöktük biz ama haftaya toparlanalım olmaz böyle çok huzursuzuummm

evet canım yaaa heleki zayıf olanlar yiyip yiyip taş atarlar pisler o yüzden konunun benim kilolarım olmasından nefret ediyorumm..

kızlar ben toplantıya giriyorum çıkmam lazım byyy

günaydınnn
ben saakşam haşlanmış tavuk göğsü ve 1 soda
sabah kepekli mink baget ekmeğe sandwiç yedim

bende de gram oynama yok :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…