Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

üzülme canim hepimiz öyle hissediyoruz ama 1 yasindan sonra alisiyosun yani geciyor o duygun ben ilk oglumu 1 yasina kadar hic kimseye birakipda biyere gidemiyodum gitmemistimde kiziyolardi bana bizde cocuk büyüttük güvenmiyosun filan diye ama anlamiyolardi ne hissettgimi onu birakip gidince sucluluk duygusu hissediyosun ama gecicek üzülme oglum simdi 3 yasinda heryere saliyom kaydirigubbakcemile3 bazen hafta sonalri abbannesiyle bahceye gidiyolar insan kafa dinliyo valla ama simdi 1 ay sonra krese basliycak bu cok zor olcak benim icin :gitme:

havalar sıcak günler çok uzun diyet yapmak gerçekten sorlaştı ama şöyle düşünelim yaz bolluk zamanı sebzeler meyvalar otlar o kadar çeşitliki
şebocum valla bende buzparmağı sevmiyorum ama diğerlerinin kalorisi 1 öğünden fazlaya geliyor hele hafta sonu yediğim dondurmanın haddi hesabı yoktu çokk pişmanım artık tadımlık yiyeceğim canımın istediği zamanlarda
şu bantları kocama dedim alıcam oda yavaş yavaş veriyosun gerek yok falan dedi şimdi gizli gizli alsam diyorum bu sefer bantı taktığımda üstümde görecek ben bu sefer alıcam dicem oda iyi o zaman der zaten:jeyyar:

evet yanımızda olsa daha huzurlu olacakmışım gibi hissettim ama şöylede bişey var eşlerimizi ihmal edersekte kendimizden uzaklaştırma araya soğukluk girme tehlikesi oluyo ben mesela kilo vermeyi ondan da çok istiyorum eşim benim zayıf sever biliyorum benim tek tolöransım doğum yapmam bana hiç zayıfla artık demedi ama diyet yapıyorumya valla çok sevindi adam :kaydirigubbakcemile3: bu arada kendiside 100 kg 1:87 boyu var onada dicem git erkekler klübü bul diye ama o 2.midesinin olmasını istiyo daha çok yiyebilmek için

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aynen canim benim adamda sevmez kiloyu ama benimki dal gibi senağlama

Fundacim evet seninki 82,4 sana güveniyorum ben.

ışin ilginci bende potadayım:)) Veremedim hala:))) Olmadı + 1 hafta hakkımı kullanırım.

Banucum o duyguyu hepimiz yaşadık. Ama seninde deşarj olmaya hakkın var, ''mutlu anne mutlu çocuk'' olayı çok doğru bence. Sen biraz dolaşıp gezmezsen s,tresini atıp açılamazsan haliyle daha sinirli ve gergin oluyorsun, istemesende çocuğa yanıyor.

Özge o zaman devam ediyorsun tatlım,:) Seni azmin belki birkaçımızı gaza getirir :))

Bende bugün daha diyet modundayım geçitiğim 2-3 güne göre. Tatil de geldi çattı.

Akrep aslında salata hazır olsa bende yerim ama gidince elim kolum dolu oluoyr çocuktan hiç bişi yapamıyorum haliyle ne varsa oyeniyor.. Aslında bakıcıya yaptırsam fena olmasss. Bugün alayım salata malzemesi yaa .Eşin laf etmekle iyilik yapmış, bende küsünce en çok sofradan kalkarım. işimede gelir, hemde tepkimi belli etmiş olurum artık surat asmaktan bişi anlamıyorrlar:)

Hiçbir erkek sevmez valla kilolu kadıın, benimkide 3 kg. alsın hemen vermeye çalışır. 80 kg olur max.

benimkinin yedigini ben yesem 100 kilo olurum kesin ama o almaz ama onun düzeni var tabi sabah ögle aksam yer yememgini e calsitigi icnde aralarda atistirmaz aksam tv seyrederken belki onun düzeni bende olsa bende almam belki

benim eşimde ben zayıfladıkca kızarbana
mankenm iolacan falan der kendisi1,85 botunda 100 kg sanırım kıskanıyor biraz diyet yapalık birlikte derim offf aman aman keşke demeseydim kendiyle barışık bir eşim var benim

tamam canım kalayım yaa..çok istiyorum aslında kalmayı..ama muhabbet edemiyorum ona yanıyorum...

kocalardan bahsetmişiz....benimkide 1.83 kilosuda 87...bazen çıkıyor iniyor.ama çok çabuk verir ya uyuz ediyor beni..benim kiloma hiç karışmaz..çünkü ben biraz alınca mutsuz oluyorum ve hemen vermeye çalışıyorum bunu biliyor..hatta beni rahatlatmaya çalışıyor...72 kiloyken bi bluz almıştım..kızdan deneyemedim normalde giydiğimin 1 beden üstünü aldım göğüslerden dolayı..allahım berbat durdu ve o gece otururp ağladım..oda teselli etti hep..daha yeni doğum yaptın en azından 6 ay bekle neden eziyet ediyorsun kendine..bak dünya güzeli kızımız oldu..kilo ver diye peşinden koşan yokki falan feşmekan...
nitekim verdim işte:lepi: eski halime döndüm çok mutluyum çok..nasıl verdim o kadar kiloyu bende bilmiyorumm
doğumdan önce annem 18 kilo kolaylamı verirlir.bide sen zor veriyorsun..1 senede anca verirsin demişti..şimdi kendide çok şaşıyor..eser kalmadı diyor..opuyorumnanaktan
.
anaaaam kız çıldırdı yine yaaa offf...gezmeye gitcez hazırlanayım barim
öğle yemeği olarak kiraz yedim sadece..gittiğim yerde en hafif ne varsa onu yiyeceğim...
öpüyorum sizleri...

İşte aramızdaki farkda bu ( yada bunlar)

Ben ilkinde 3 yıl popomu kaldırmadım. 83 kg. olr. gezdim ne zaman 2. ciye karar verdim işte ozaman verdim.

2. cide allhtan erken dank etti 4 -5 aylıkken başladım.(oğlan 2 yaşında ben hala mücadele içindeyim:) sen 5 aylık olmadan verdin bile:)

Eşin senin zaten vereceğin biliyor, niye söylensin ki:)

Sen gezmeye giderken kiraz yiyip gidiyorsun alkisalkisalkis ben h. sonları o kadar gün gezme oluyor asla meyve yiyip gitmiyorum. klava: yani aç gidiyor orda da allah ne verdiyse yiyorum.

Ama haksızlık etmeyim kendime börek, poğaca hepsini yemiyorum seçmeli yiyorum.

bende çok korkuyodum doğumdan sonra hep öyle 90 kg kalıcam zannediyordum o zaman 30 kg nasıl gider diyodum ve lohusalık depresyonuyla daha çok etkileniyordum bundan Allaha şükür şimdi 12 kg diyorum

bende çok korkuyodum doğumdan sonra hep öyle 90 kg kalıcam zannediyordum o zaman 30 kg nasıl gider diyodum ve lohusalık depresyonuyla daha çok etkileniyordum bundan Allaha şükür şimdi 12 kg diyorum

bende çok korkmuştum ama 85kg 60 kg 1 yıl da vermiştim malesef iş stresi derken tekrar 6 kg geli vermiş şimdi hepsini vereceğiz hep birlikte aslında kararlı olmak çok öenmli bazen diyeti boşver diyor şeytan ama sizler sayesinde tekrar kendime geliyorum
teşk.ederim hepinize

bende bazen çok sıkılıyorum gerçekten ama uymayacağız o şeytana :kötükedihüso: dürüm pasta börek yemek değik sadece tadıcazzz lmaz:

Yine ben neler yiyip içetiğimizi de yazacakmışız eksik kalmayayım.

Dün den başlayayım.

Sabah kahvaltısı 2 adet haşlama yumurta, domates, salatalık, lor peynirinden oluşan kahvaltı.
Öğlen işim fırsat bulup yemek yeme fırsatım olmadı malesef ki 1 tane elma yedim sadece.
Akşam 2 salatalık ve toplasan 1 tabak olacak kadar biraz pilav ile türlü yedim.

Egzersiz olarak 1 saat bisiklet çalıştım ve 100 adet mekik çektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…