Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugün ki yediklerime gelirsek;

Kahvaltı faslını malesef 1 poğaça ile geçmek zorunda kaldım işe geç kaldığımdan dolayı.
Onun dışında da şu ana kadar 5 bardağa yakın şekersiz çay içtim.
Sanırım içtiğimiz suyun haddi hesabını yazmaya gerek yoktur.:roflol:

mylo dün gayet iyi beslenmişsin....
spor da çok iyi....

Teşekkür ederim canım ama bugünde dahil şu 3 gün spor yapabilecek hiç fırsatım olmayacak akşam 8:30' a kadar iş yerinde olmak zorunda olduğum için ve öğlen yiyeceklerimi ayarlayabilme şansım da olmuyor melesef ki anca bu hafta sonunu çıkardıktan sonra istediğim şekilde yiyeceklerimi ayarlama ve sporumu rahatlıkla yapabilme şansına sahip olacağım.:çok üzgünüm:

Ben yine paylaşımı yapayım ama en azından bu hafta için benim için bir değerlendirme yapmazsanız memnun olurum. Durumum malum malesef.

selam herkese
funda hoş geldin canım özledik seni
bende domates salatalık yedim akşam akrebim seni yalnız bırakmadım
banu akşam nasıl geçti canım merak ettim
şahnaz sende hoş geldin aramıza

hosbulduk cnm

Yenı gelen arkadaŞlar hepınız hoŞgeldınız
umarım en kısa sÜrede ıstedıĞınız kıloya ulaŞırsınız...

Cümleten hoşbulduk.

İnşallah hepimiz hedefimize ulaşırız.

Canı arada kaçamak yapmak isteyen olursa Önce Hüplet, Sonra Güplet topiğine uğrasın ne iştah kalıyor ne başka bişi.:roflol:

selam
saat 10 da 1 şeftali
öğlen 2 minik dolma+3 kaşık yoğurt
şimdi de 2 küçük şeftali yedim.

2 haftadır 2 litre suya erişemedim.hergün 1.5 litrede kaldım+yürüyüş de yapamayınca kilo vermem durdu.bu sabah ölçülerime baktım,daha önceki bildirimle aynı.kilomda da değişiklik yok.bakalım 2 gün sıkınca ne olucak.bu akşam bende hafif yemeyi umuyorum.

neyse verdin ya sen ona bak canım..vermeyede devam edeceksin inşallah
bende bugün 1 dilim sütlü irmik tatlısı yedim
yani öğle yemeğim kiraz+sütlü irmik tatlısı olmuş oldu...
akşama ızgara köfte salata yiyeceğim

bende çok korkuyodum doğumdan sonra hep öyle 90 kg kalıcam zannediyordum o zaman 30 kg nasıl gider diyodum ve lohusalık depresyonuyla daha çok etkileniyordum bundan Allaha şükür şimdi 12 kg diyorum
:hoorayda gidecek banucum....
aman canım uyma...o şeytan zaten herşeyi yapan..nefsimize hakim oldukmu gider hepsi..sositososito

bende bazen çok sıkılıyorum gerçekten ama uymayacağız o şeytana :kötükedihüso: dürüm pasta börek yemek değik sadece tadıcazzz lmaz:
vereliniortak
hoşgeldin canım...sporun çok iii..ah bide ben başlasam..noldu bana yaaa..ben spor konusunda kimseyi tanımazdım eskidenmafoldumben

şehnazcım hoşgeldin bacım..kız senin ne işin var burda senin kilon varmıydı ki...arda nasıl.sen nasılsın...
bu arada sen beni msn den sildinmimafoldumbenben hiç online görmüyorum seni:uhm:

özgecigim senin msn yok bende cnm süheylayada demisdm özgeye sor izin verrse ver bana msn sini diye ama sende cevrimdisydin sonra ses cikmiynca dedim heralde lzge vermek isdemedi bebde sormadm bi daha ardi ii yaramazlasdi teyzesi 10 gün sonra 5 ayini dolduruyo isde

Yeni arkadaşlarda yok semihada yok.

slm arkadaşlar

şebnemcim anneme kalmaya gitmiştim burayada yazdım ama görmedin sanırım.

annem yıllık izine ayruıldı bende berra yı bıraktım anneme üç gün boyunca dip köşe temizlik yaptım.hep meyvelerde geçiştirdim tüm öğünlerimi.yürüyüş hiç yapamadım ev beni çok yordu çünkü...
yarından itibaren paylaşımlarımda düzene giriyrum şekerim.

yeni arkadaşlarımız gelmiş hoşgelmişler.
en yakın zamanda kilo vermeniz dileğiyle kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…