- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
mylo dün gayet iyi beslenmişsin....
spor da çok iyi....
selam herkese
funda hoş geldin canım özledik seni
bende domates salatalık yedim akşam akrebim seni yalnız bırakmadım
banu akşam nasıl geçti canım merak ettim
şahnaz sende hoş geldin aramıza
sende işe yardımı peki şeker..akşam beni epey tok tuttu
yariyo valla cnm ama arada kacirmasam dahada yarickda ehuehueheu
slmlar herkese nasil gidiyo bakalim diyetler burasi ynaiyo insann bisi yiyesi gelmiyo ya zaten bende sadece süt icdm 1 2 tanede bisküvi kacirdm baskada bisi yemedm
neyse verdin ya sen ona bak canım..vermeyede devam edeceksin inşallahışte aramızdaki farkda bu ( yada bunlar)
Ben ilkinde 3 yıl popomu kaldırmadım. 83 kg. olr. gezdim ne zaman 2. ciye karar verdim işte ozaman verdim.
2. cide allhtan erken dank etti 4 -5 aylıkken başladım.(oğlan 2 yaşında ben hala mücadele içindeyim:) sen 5 aylık olmadan verdin bile:)
Eşin senin zaten vereceğin biliyor, niye söylensin ki:)
Sen gezmeye giderken kiraz yiyip gidiyorsun alkisalkisalkis ben h. sonları o kadar gün gezme oluyor asla meyve yiyip gitmiyorum.klava: yani aç gidiyor orda da allah ne verdiyse yiyorum.
Ama haksızlık etmeyim kendime börek, poğaca hepsini yemiyorum seçmeli yiyorum.
:hooraybende çok korkuyodum doğumdan sonra hep öyle 90 kg kalıcam zannediyordum o zaman 30 kg nasıl gider diyodum ve lohusalık depresyonuyla daha çok etkileniyordum bundan Allaha şükür şimdi 12 kg diyorum
aman canım uyma...o şeytan zaten herşeyi yapan..nefsimize hakim oldukmu gider hepsi..sositosositobende çok korkmuştum ama 85kg 60 kg 1 yıl da vermiştim malesef iş stresi derken tekrar 6 kg geli vermiş şimdi hepsini vereceğiz hep birlikte aslında kararlı olmak çok öenmli bazen diyeti boşver diyor şeytan ama sizler sayesinde tekrar kendime geliyorum
teşk.ederim hepinize
vereliniortakbende bazen çok sıkılıyorum gerçekten ama uymayacağız o şeytana :kötükedihüso: dürüm pasta börek yemek değik sadece tadıcazzzlmaz:
hoşgeldin canım...sporun çok iii..ah bide ben başlasam..noldu bana yaaa..ben spor konusunda kimseyi tanımazdım eskidenmafoldumbenYine ben neler yiyip içetiğimizi de yazacakmışız eksik kalmayayım.
Dün den başlayayım.
Sabah kahvaltısı 2 adet haşlama yumurta, domates, salatalık, lor peynirinden oluşan kahvaltı.
Öğlen işim fırsat bulup yemek yeme fırsatım olmadı malesef ki 1 tane elma yedim sadece.
Akşam 2 salatalık ve toplasan 1 tabak olacak kadar biraz pilav ile türlü yedim.
Egzersiz olarak 1 saat bisiklet çalıştım ve 100 adet mekik çektim.
şehnazcım hoşgeldin bacım..kız senin ne işin var burda senin kilon varmıydı ki...arda nasıl.sen nasılsın...hosbulduk cnm
yariyo valla cnm ama arada kacirmasam dahada yarickda ehuehueheu
slmlar herkese nasil gidiyo bakalim diyetler burasi ynaiyo insann bisi yiyesi gelmiyo ya zaten bende sadece süt icdm 1 2 tanede bisküvi kacirdm baskada bisi yemedm
Yeni arkadaşlarda yok semihada yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?