Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın hatunlarr..

Ben fazlalıklarımı vermeye başladım ama hala cumaya ulaşamadım.

Dün hüplet- güplet topiğine bakmak iyi geldi. akşam yiyeceğim mini browniyi o sayede yemedim:)

Akşam 1 dürüm 5 köfte, domates

50 dk yürüyüş, evde 20-25 dk. hareket mekik vs.

sabah 3/4 simit (çeyreğini yemeyim diye çöpe attım ) domates, peynir

selam herkese nasılsınız
ben çok iyiyim :)))))
yarın iple çekiyorum
akşam sadece tavuk yedim
sabah 2 salatalık
şimdi çay içiyorum

tünaydın kızlar
kahvaltım bir dilim kızarmış ekmek biraz peynir 2 zeytin birazda patates kızartmasından aldım göz hakkı diye:)))

az önce bir bardak ayran içtim bende.öğle ne yerim bilmiyorum.arkadaşım gelecek oturmaya...

Dun aksam tavuk gogsu ve salata yedım
sabah uzgunum ama 1 adet pohÇa yedım
oglen yemeyecegım
kızlar ben dıyetısyene gıdıyorum suan 64 kıloyum benım dr 14 temmuzda gelecek ancak o zaman tartılırım o zaman yazsam olurmu verdıgım kıloyu

aleyna takım kaptanı benim canım şu an 2 kişilk yerimiz var fakat sırada 3kişi var, ben takımla yazışmak istiyorum, boşalınca girerim diyorsan, kapımız açık.

tamam öyle olsun
bugün 1 kase yoğurt yedim
10 adet kiraz
aslında diyet listem var artık yarın uygulamaya başlarım

ah ortim nasıl vijdan azabı çekiyorum bilemzsin.pazartesi doktora gitmiştim adam beni 1 yıldır görmüyodu.sen nzayıflamışsın dedi.saldım kendimi.bütün haftam heba oldu.haftaya mecbur sıkıcam.
öğlen 1 kaşarlı sucuklu tost yedim+sade soda

Yarın ben belkı yolcuyum kızlar sabah tam 83 geldım 0.6 var vermem gereken akŞama yıne yemek yok bol spor var

evet şeker yaa varmıki biri bize aaa zayıflamışın desin hemen salıveriyoruz kendimizi ama bugün henüz kaçamak yapmadım monti amcama uyuyorum acaip bağırsaklarım çalışmaya başladı inşallah tartıda mutlu olurum çokk tırrsıyoruummmm:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…