Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu arada nurcan la görüştüm iyiymiş şükürki kötü bir şey yokmuş... gelirse kesin hesabını :tomato:

ehliyet kursu varmış öyle söyledi....
tabi bu bizi habersiz bırakması içi haklı bir sebep değil dimi :mymeka:

bu arada nurcan la görüştüm iyiymiş şükürki kötü bir şey yokmuş... gelirse kesin hesabını :tomato:

esra yani hiç sıkıntılı bir durum yok vee 2 aydır bir merhaba diyememiş, öyle mi?

Ben böyle durumlara çok kızarım, 2 satır yazıp ben çıkıyorum yada durum şudur diyememek çok zor olmasa gerek.

4.TAKIM 111. ETAP
sebnemselayfurkan ( 68,8
fguler ( 83,2
kuzuzuzubambino ( 69,8
akrep33 ( 66,7
BeyazLilyum ( 64
hasretim34 ( 72.5
deryaboran ( 62,3
uaydın ( 72,2
Beci ( 79,60
semiha ( 58 ,7

Yeni arkadaşlar biraz daha hareketli olsalardı onlarıda alıcaktım ama yeterrli katılım henüz olmadı malesef, hadi kızlar girmek istiyorsanız daha çok yazın.

Son düzenleme:
yoga yaptıımmmm...
erken geldim ve gelir gelmez 1,5 saat yoga yaptım..önce verdiğim paraya değmezmiş dedim ama ;eğil bükül nefes al ufff acaip bişii yaa...
bugün yoga cd si aldım..değişiklik olsun diye..
hasretim ben bugün yaptım yürüyemeyince yerine olsun artık ama bayağı iyi oldu..iştah sıfır..enerjik hissediyrum kendimi
ve dambıl aldım 2 kiloluk..diğer cd de dambılla çalışma var sırt,göğüs ve kollar dambılla çalışılıyor..
hadi bakem haftaya acaip sportik olucam inşallah

öğlen 3 kaşık salata,2 kaşık patates yemeği yedim..3 dilim karpuz..kesilmiş doğranmışından yani..belkide 4 orasını tam hatırlamıyorum

akşam yemeği olarakta yoğurt+yulaf+bal yedim

hadi bakalim canim benim bugün yürüyüs günüm dün cdyi yapmistim benimde agirliklarim vae ama ben dün kullanmadim önce bi alisayim zorlanirim yoksa ins bugün yürüyebilirim

nasıl bir gündü anlayamadım.
arkadaş geldi ne yediğimi anladım ne içtiğimi.
ona yaptığım ikramlara elimi bile sürmedim ama meyve su ve meyve sularıyla geçiştirdim günümü.
tek sıkıntım spor yapamamam.neden böyle oldum anlayamıyorum.

4.TAKIM 111. ETAP
sebnemselayfurkan ( 68,8
fguler ( 83,2
kuzuzuzubambino ( 69,8
akrep33 ( 66,7
BeyazLilyum ( 64
hasretim34 ( 72.5
deryaboran ( 62,3
uaydın ( 72,2
Beci ( 79,60
semiha ( 58 ,7 ) / ( 58,0 ) / ( 0.7 ) / (1.42%)

slmlar bayanlar bende bugun öglene kadar hic bisi yemdim canim isdemedi sicakdn sonra cikolatali süt icdm 3 tane bisküvi asirdm ehuehuheue aksamda bulgur pilavi yaninda salata ve ayran icdm ..off bi kosu banti bulamadm pöff alsmda yemeklerdn sonra kossam bari yedigimi yakarin hic olmassa

bugün sabah iki erik yoğurt
ara elma çayı
öğle iskender sadece eti tereyağsız yoğurt salata peynirli
ara bir kaç kaşık salata
akşam salata ve bir kaşık yoğurt

sonra pazara gittim bir saatten fazla sürmüş sonra yerleştir felan..bi eve geldim benimki koca bir paket dondurma almış iki kilo dan az değil..hemen attım buzluğa inşallah unuturlar dedim yoksa dayanamam ve ucundan alsam gerisi gelir...zaten duygusal fırtına içindeyim fırsat arıyor içimde ki canavar...
veeeee unutmadılar yaaa..külah da almış dedim külaha acıcık sürimde nefsim körlensin..
uffff tam üç külah hemde dolu dolu yedim:1shok: ve sonramı ne yemedimki sanki içime canavar girdi ekmek arası omlet.bir haşlanmış mısır,ekmek arası kaymak,bir tabak dlusu kek kurabiye bir bardak kola :gitme:
allahım dedim ben napıcam sanki kendimde değildim yaaa..yarın cuma mide kocaman..
ve aklıma bir fikir geldi koştum lavaboya ve parmak soktum boğazıma hepsini ççıkardım çok kötüüüüü kan geldi boğazımdan ve kendi kendime dedimki uyarsan içindeki canavara bir daha böyle eziyet çekiceksin...
ve hiçbişii canım çekmedi artık..halsizim ama huzurluyum yarın manyak fazla çıkmaktansa hiç olmazsa olduğum gibi çıkarım inşallah fazla çıkmam bu arada...
kararlıyım kesinlikle kendime söz geçiricem yoksa olmuyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…