Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

V
Günaydın ccanım. Vermişsindir bence

Gorumcengeliyormuş canım.ne kadar kalacaklar.canın sıkılmış herhalde.az kalacaksa idare edersin.belki sinirden daha çok kilo verirsin😃😃

Kaçamak var ama miktarlarini iyi ayarlamissin canım, sporda var.
İyi geceler canlarım.snırım herkesler uykuya geçmiş.ellanaz sen burdasın sanırım.menunde gayet hafif.iyi dayandınız tartılmadan.ben dayanamam.inşsallah işe yarar.
Canım menumu yazıp çıktım kimse yok diye. Dayandım valla yarını bekliyorum, inşallah güzel olur hepimiz icin.
Iyi düşün canım, hani bir laf vardır iyi düşün iyi olsun diye o hesap.
Gunaydın kızlar
Günaydın canım

Günaydın hepinize güzeller,
Tartiya 1 kala kacamaksiz sağlıklı bir gün diliyorum hepinize. Bugün iyi düşünün iyi olsun emi.

Güzel olmuş sporda var.

Bence iyi bir meenu

Tır
Pilav ve tatlılar biraz fazla olmuş
Evet doğru neyseki cizkek çok güzel değildi yoksa daha fazla yerdim.

Vermişsin dir canım dur bakalım. Az yiyosun dedim ya normal yemeye dön bi süre ben kilomu öyle sabitledim.

Güzel olmuş sporda var.

Evet doğru neyseki cizkek çok güzel değildi yoksa daha fazla yerdim.

Vermişsin dir canım dur bakalım. Az yiyosun dedim ya normal yemeye dön bi süre ben kilomu öyle sabitledim.
Yarını bekliyorum bir karar ala bilmek için bu günü de böyle geçirmeye çalışırım. ..
Gorumcengeliyormuş canım.ne kadar kalacaklar.canın sıkılmış herhalde.az kalacaksa idare edersin.belki sinirden daha çok kilo verirsin😃😃

Evet canım bizde kaldı dün de.aslında böyle mızmızlannama bakmayın severim kendisini sadece çok yoruluyorum o geldiyinde.bir oda bile temiz kalmıyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bitanem sıkma canını boşver, olan olmuş kaçış yok. Temizlik olsun derdin yavaş yavaş yaparsın, size bişey olmasın.

günaydın cnm takma kafana versende vermesende senin vicdanın rahat en azından:) ne diyoduk olduğukadar olmadığı kaderrr:):):)

Günaydınlar kızlar hepinize güzel bir gün olacak inş:)nasılsınız bakalım?
Hemen dünün menüsünü yazayım:)

kahvaltı: 1 yumurta,1kk peynirle yapılmış tost,biber maydonoz
öğle:1 kase çorba
akşam:saat 4.30 gibi( salata,ayran)
ara:19.00 1 piko 1 nescafe
ara2:22.00 1 elma yarım portakal

Günaydın kızlar dünü yazayım.

Sabah: 1 kk peynir, 1 salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 1 çay, 2 dilim k. ekmek

Yeşilçay

Öğle: 1 kase yeşil mercimek, 6 adet sarma, 1 dilim k.ekmek

Akşam: 1/2 kase y.mercimek, 5-6 kaşık patates graten, 1,5 dilim tb ekmek, çoban salata, 2 çay

Su:2 lt, spor yok temizlik yaptım.

cnm diyetisyene göre mi yapıyosun bilmiyorum ama bana çok geldi??? 5-6 kaşık patates graten ana yemek yerine geçer üstündeki kaşar da ekstrası tabii? Mercimek üzerine fazladan olmuş? Patatesde ekmek değeri olduğu için ekmeğe de gerek yoktu sanki?
öğlende sarmalar fazla bana kalırsan?

Ben dunki menümü yazamadım bir turlu.gerçi iç açıcı sayılmaz ama yzayım
Sabah,az peynir ekmek
Ara.elma,iki kayısı
Öğle,taze fasulye.iki kaşık pilav,bir parça tavuk,iki kaşık yoğurt
Akşm,bir tavuk but,iki dilim patates,cacık
Ara,iki dilim haşhaşlı. Tatlı,üç bardak çay
Bu hafta muhtemel artı çıkarım geçen hafta hastayım diye tartı güzel çıktı.bu hafta adette olacağım ama olamıyorum.bakalım nolcak.inşallah sizler vermişinizdir.

Diyetisyen değil canım, kafama göre Mercimek 3 kaşık falandı ekmeği de onunla yedim :) gratende kaşar peynir yoktu tuzsuz köy peyniri ekledim o da baya azdı yani çok ağır olmadı ama beşamel sosu var neticede, o da çok masum değil. Yetiştiremedim yemeği geç yedim biraz o kötü oldu. Senin menüne baktım da çok az ya iyi idare ediyorsun. Yinede maşallah diyorum nefsine hakimsin.

sağol cnm bnm düzenim bi kaç gündür bozuldu da ondan yoksa bende çok az yemem gerektiği kadar yiyorum ölçünün dışına pek çıkmam.

ayyy bende verememiş olabilirim hatta almış da olabilirim.

Kızlar parka gidiyorum, öptüm hepinizi

ohh ohh güle güle cnm bekleriz gelince:)

sağol cnm bnm düzenim bi kaç gündür bozuldu da ondan yoksa bende çok az yemem gerektiği kadar yiyorum ölçünün dışına pek çıkmam.

Zaten ben çok az yiyerek verdiğim kiloları geri alıyorum hemen, bir de az yersem muhakkak gözüm dönüyor zaten az kalori aldım bugün diyerek abur cubura sarıyorum. akşam yemeğini de fazla yedim ama iyi ki yemişim eşim yemekten sonra gözümün içine baka baka abur cubur yedi, benim midemde yer yoktu yoksa dayanamazdım Bakalım bu hafta ne olacak, perşembe günü tartılmama kararı almıştık gerçi c.tesi tartıldım ama ilk defa bu kadar uzun süredir tartılmıyorum sonucu acayip merak ediyorum.

Kızlar parka gidiyorum, öptüm hepinizi

Görüşürüz canım

Son düzenleme:
Az olmuş canım menün
Patates ve ekmek bir arada olmamış

Neyyy haşhaşlı tatlimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…