Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Böyle bir şey de yapa biliriz.rakibimizin kaçamaklarını not edip hesaplayalım.sonra kim daha çok kaçamak yapmış görelim...gogommmm dikkatli ol haaaa...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya şimdiye kadar herşey güzeldi.şimdi 110gramlık bir dondurma yedim.hem de külahlı(külah da galiba şu dondurmanın ekmekimsi olan üst kısmına diyordunuz).kocam jest yapmış pahalısından almış ikimize de ben de saygısızlık etmedim yedim.tabi ona saygısızlık etmedim ama tüm gün kendi yaptığım diyete fena etdim.saat 11de 234kkalirilik bir gıda... hmmm...çok kötü

Vaaayyy taktik yapiyosum hee ben yiyim sen kazan
Hmm olabilir tabi elimizden geleni yapıcaz artık

Fena olmuş ama napcan olur arada.bunuda not ediyomuyuz.

Ok canım, afiyet olsun.
Hahaha gogocum bakma sen canım damlaya yeme yeme.
Canım biraz şu diyet psikolojisinden çıkman gerek , biraz kafanı başka şeylerle meşgul et, yediklerini degistir vs.ama böyle yapma. Her hafta bu strese sokma kendini neden veremedim diye. Bi serbest bıraksan kendini biraz dinlesen daha güzel olur bence.
Valla o kadarına gerek yok canım ama grubun kazananı kaybedenlere ceza verebilir spor cezası.
Saygısızlık etmedim diyo ya, kuzum desene canım çekti dayanamadım. Çok alemsin. Canin sagolsun hafta uzun daha persembeye cok var üzülme.

Iyi akşamlar hepinize
Bugünkü menüm.
Sabah: 1 büyük dilim karpuz, peynir,1 dilim çavdar ekmek.
Öğle:4 yk tavuk sote,2 yk makarna, 3 yk yoğurt
Aksam:4 yk bezelye yemegi,4 yk yogurt,1 büyük dilim karpuz.
Ara:1 mini nugger
2 saat park,1 saat yürüyüş
Bol su.
Günü kapattım.

Ben daha günü kapatamadim çalıştık, bu saate kadar arkadas hala içerde az önce beni değiştirdi. .sinir bozucu bi gün nöbete geldim ameliyata girdim yedi buçuk ta çıktım yemek kalmamış evden az börülce getirmistim 2 dilim ekmekle onu yedim.sonra yine çalış çalış şimdi kahvaltı geliyo ben koptum tabi milföy börek yedim 2 dilim ekmek 1 dilim kaşar peyniri yedim bide limonlu çay üstüne. Neyseki gündüz hafif yemiştim. Kahvaltı 11 e doğru 2 dilim cavdar ekmegi ve tulum peyniri. 2 gibide 3 kuru erik 1 elma yemiştim. Bugün ün menüsünü de yazmış oldum su 2 lt spor yok çalışmak dışında.

Vaaayyy taktik yapiyosum hee ben yiyim sen kazan

Hmm olabilir tabi elimizden geleni yapıcaz artık

Fena olmuş ama napcan olur arada.bunuda not ediyomuyuz.
Evet canım bu hafta serbestsin yeme de:sly::sly::sly::sly:

Evet ya onun az öncesinde ufacık tartıştık azcık ta günahım vardı ama ben sert çıkmışdım onun için yedim.ayyy öylede nefisdiki...

Günaydın canlarım. ..yarışın ilk günü herkes için iyi geçsin inşallah
Ben bugün den meto çayı içiyorum. ..kalkın da gelin tontonlarım. ..

Son düzenleme:
Mesaj tekrarı...

Son düzenleme:
Günaydın canlarım.bende okul yolundayım geçmişi okudum.ben saddnes ve ddness eşleşmişiz hayırlı olsun.inşallah güzel sonuçlar alırız.gogom ben hedefi aşağı çekiyorum.yeni hedef53 olacak inşallah.gerçi daha 55 bile olamadım ama.ben de bu hafta meto çayı hazırlayım bari.gogom senin bu nöbetlerde kilonu etkiliyor bence.uyku ve yemek düzensiz olunca vücut etkileniyor.

pek de sağlıklı olmayan menumu paylaşaım arkadaşlarım

saha:ayçekirdekli çavdarlı bir simitin4/3 kadarını yedim bir bardak çay ile.kızım sayesinde hep geç kalıyorum bu aralar.ben de en masum olan simiti aldım.bugün de aynı şeyi yiyorum bu arada.

ara:bir kayısı bir elma

öğlen:3 dolma,bir bardak ayran

ara:ki çilek,5 kiraz,bie salatalık,iki kayısı(meyve şöleni gibi)

akşam:3 kuzu pirzola fırında.iki kaşık pilav,salata,yoğurt,bir porsiyon fırında patates.(patatesler biraz fazla oldu)

su:1,5 ancak vardır.

Günaydın tatlım.çek bakalım.biz şu 3 4 kiloyu verene kadar yaz biter herhalde...çok sinir bozuyor bu yavaşlık...menün de garip amannn rakiplerin görmesin...

Ben biliyorum seni damlam.
Günaydın canımmm 5 de kalktım kahvaltımı yaptım geldim, kızım pepe izlerken bi bakayım dedim napıyosunuz?

Canım senin işinde zor ne diyim.
Günaydın canım. Evet eslesmeler tamam hadi bakalım

Canım rakiplerin var dikkat ettt. Birde tavsiyem aycekirdekli alma simidi ay o aycekirdeğinin yagsiz kavrulmuş sağlıklı atıştırmalık diye satilaninda 1000küsür kalori var ben şok oldum ya görünce. Susamın kalorisi daha azdır.

Günaydın bebeğim. Bende bugün yapıcam tekrar.
Tamam canım bildiririm hedefini.
nöbetler etkiliyo ama benim hatam evden hazirlasam yemek getirsem bu sorunu yasamiycam.ama yemek vardır diye usengeclik yapıyorum bu nobet kapak olshn bana bundan sonra getiririm yemeğimi nöbete.
Ay çekirdeği co yağlı kuzu eti yağlı 3 dolma patates......

Evet doğru canım ama mecburen tutuyorum nöbet.

Sağlık olsun canım, gerçekten sağlıkçıların işi zor, yanina leblebi kayisi üzüm vs paket yap al tatlim. Hatta bir markanın gördüm günlük porsiyon yapmislar hepsinden öyle bisey alabilirsin 30 gr porsiyonlar hem tok tutar hem sağlıklı hemde kan şekerin düşmez, leblebiyi özellikle tavsiye ederim çok tok tutuyor canım.

aynen ya.çakıldık resmen.resmen yapıştı kilolar üzerimize.evet menüm çok kötü maalesef.bir düzen istiyorum yaaaaa.
Ben biliyorum seni damlam.

Günaydın canımmm 5 de kalktım kahvaltımı yaptım geldim, kızım pepe izlerken bi bakayım dedim napıyosunuz?
senin kız da mı pepeci benimkide şimdi izliyordur.hatta ben çıkarken nam nama bakıyordu.
yaa ben de çavdar ekmeğinden diye onu aldım dün de bugünde zaten yemem normalde de ge kaldım diye.inşallah önümüzdeki günler daha iyi olacak.

zaten dünki menünün acısını sabah tartıda +500 olarak gördüm.gözlerim fırladı resmen.tabi hepsi ondan değil.ben yine ödem yaptım heryerim şiş.

Kızlar kilom 68.3 dün işe gitmedim. Bugün de gitmeyebilirim. Öpüyorum hepinizi. Kafa karışık benim biraz görüşürüz sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…