- 19 Kasım 2013
- 18.937
- 34.279
- 798
Hic izletmiyordum ama artık her dakika anne anne diye tutturunca aciyim dedim arada, simdi sabah pokoyo ile basliyoruz sonra pepe ve yine pepe daha yeni uyudu dvd bulsam alıcam o derece bagimli oldu canım.aynen ya.çakıldık resmen.resmen yapıştı kilolar üzerimize.evet menüm çok kötü maalesef.bir düzen istiyorum yaaaaa.
senin kız da mı pepeci benimkide şimdi izliyordur.hatta ben çıkarken nam nama bakıyordu.
yaa ben de çavdar ekmeğinden diye onu aldım dün de bugünde zaten yemem normalde de ge kaldım diye.inşallah önümüzdeki günler daha iyi olacak.
zaten dünki menünün acısını sabah tartıda +500 olarak gördüm.gözlerim fırladı resmen.tabi hepsi ondan değil.ben yine ödem yaptım heryerim şiş.
Görüşürüz canım, sorun herneyse düzelir umarım, kendine dikkat et .Kızlar kilom 68.3 dün işe gitmedim. Bugün de gitmeyebilirim. Öpüyorum hepinizi. Kafa karışık benim biraz görüşürüz sonra
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hic izletmiyordum ama artık her dakika anne anne diye tutturunca aciyim dedim arada, simdi sabah pokoyo ile basliyoruz sonra pepe ve yine pepe daha yeni uyudu dvd bulsam alıcam o derece bagimli oldu canım.
Pokoyo sabah trt cocuktan 45 dakika önce yumurcak tvde çıkıyor canım.bizim kız da iki haftadır tv ye merak başladı.daha önce ilgisini çekmezdi.pokoyo nerde onu bilmiyorum.biz genelde trtçocuk izliyoruz da.belki benim okulda old vakitlerde çıkan bir çişzgifilmdir.
Aynen canım ya, kimseye gitmiyor bu aralar babasına bile anne anne peşimde. Gidiyor köşeye giriyor başlıyor ordan anne sıkıstım diye. Bir is yapamıyorum onsuz, Allahtan açık mutfak evim de o salondayken ben mutfağa girebiliyorum. Gecicek canım inşallah bugunlerde geçecek çok yorucu çok zor. Birde meme derdimiz var ona hic girmiyorum bile ben artık bu yaz fenalık geciririm o belli.yyaa benim kızda bu aralar bana çok düştü sürekli sarmaş dolaş olalıom istiyor.kucağımda sürekli beni öpüyor.sabahları ben daha kalkmadan ağlamaya başlıyor.ben artık yıldım ama.çok bunaldım.okul saatleri rahatlıyorum biraz.ona da üzülüyorum.hiç kalteli vakit ayıramıyorum ki çocuğa.eve geçmemiz saat 3ü buluyor.evdede tonla iş beni bekliyor ve hiç oturup dinlenmek yok yatana kadar iş.hangi ara onunla vakit geçireceğim bilmiyorum.inan bir haftadır banyo bile yapamıştım düşün halimi.bu hastalıktan sonra iyice yapıştı bana.
Canım calisiyorsun özlüyordur naapsin, ben dibindeyim biz bile böyleyiz cok özlüyor demekki annesi kiyamam ya.yyaa benim kızda bu aralar bana çok düştü sürekli sarmaş dolaş olalıom istiyor.kucağımda sürekli beni öpüyor.sabahları ben daha kalkmadan ağlamaya başlıyor.ben artık yıldım ama.çok bunaldım.okul saatleri rahatlıyorum biraz.ona da üzülüyorum.hiç kalteli vakit ayıramıyorum ki çocuğa.eve geçmemiz saat 3ü buluyor.evdede tonla iş beni bekliyor ve hiç oturup dinlenmek yok yatana kadar iş.hangi ara onunla vakit geçireceğim bilmiyorum.inan bir haftadır banyo bile yapamıştım düşün halimi.bu hastalıktan sonra iyice yapıştı bana.
evet rakibem ben hazırım haydi bakalım artık bu yarışma sayesinde bende 70li rakamları bir göreyim dimi ama:)O zaman basliyoruz sevgili rakibem, menülerini takipteyim haberin olatabiki masumcugunda. Ay çok heyecanlı dimi canım?
Hadi bakalım güzeller su durgunluğa son verelim birbirimizi takip edelim, rakiplerimizi, menulerimizi, yarışma başlasın.
Basarilar herkese.
kuzum ben biraz geç gördüm ama sağolsun sadness yazmış :)Canım lütfen mesajlarına bakıp da meto çayın hazırlanma şeklini tekrar atarmısın.şu an dışarıdayım.ne lazımsa aldık arkadaşla miktarlarını ve şeklini unuttum.arkadaşlardan da hatırlayan varsa yazarmısınız rica etsem.
sağol cnm beni mesajı aramaktan kurtardın:)2 adet elma
1 limon
yarım demet maydonoz
1kök zencefil
1tane çubuk tarçın
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı karanfil
2litre soguk su( kaynatılmış sıcak olmayacak)
NOTELMALAR İSTEDİĞİNİZ ELMADAN OLABİLİR. KABUKLARI SOYULMAYACAK,LİMONUN DA KABUKLARI SOYULMAYACAK. ZENCEFİL KURU KÖK ZENCEFİL OLACAK YAŞ OLANI VEYA TOZ OLANI İLE YAPILDIĞINDA ACI OLUYOR. KARABİBER DE TANE OLACAK TOZ OLANI İLE YİNE ÇOK ACI OLUYOR. BU MALZEMELER BİR TENCEREYE KONACAK ELMA VE LİMON DÖRDE BÖLÜNÜP ÇEKİRDEĞİNİ ÇIKARTMANIZA FALAN GEREK YOK. ÜZERİNE 2 LİTRE NORMAL ÇEŞME SUYU VEYA ODA SICAKLIĞINDA SU YANİ KONULACAK.KAYNAMAYA BAŞLADIKTAN SONRA 15 DAKİKA KAYNAYACAK.SONRA OCAKTAN ALINIP BİRAZ ILIYINCA SÜZÜLECEK. BUZDOLABINDA SAKLANACAK. HER YEMEKTEN SONRA 1 SU BARDAĞI İÇİLECEK( KAHVALTI,ÖĞLE YEMEĞİ,AKŞAM YEMEĞİNDEN SONRA). YAPILAN KARIŞIM ORTALAMA 2 GÜN YETİYOR.
Canım bunu kızlardan biri yazmıştı sanırım kararrrsabrr'di kopyalamışım bir yere.
arada olur kafayı takarsan hepten veremezsin bence rahat ol biraz tatlım:)Hakketen çok iyi oldu bu yarışma.sadece ben neden bu hafta kilo veremedim anlamadım.cuma günüde zaten böyleydim biliyorsunuz. Bu hafta pazar hariç hep spor yaptım,akşamları salata yedim ve 6dan sonra yemedim.çok garip. Bu hafta da meto çay içicem.bakalım ne olacak...
ben hepsini yazarım valla:)Böyle bir şey de yapa biliriz.rakibimizin kaçamaklarını not edip hesaplayalım.sonra kim daha çok kaçamak yapmış görelim...gogommmm dikkatli ol haaaa...
ama bak bu olmamış desem de olan olmuş :)Ya şimdiye kadar herşey güzeldi.şimdi 110gramlık bir dondurma yedim.hem de külahlı(külah da galiba şu dondurmanın ekmekimsi olan üst kısmına diyordunuz).kocam jest yapmış pahalısından almış ikimize de ben de saygısızlık etmedim yedim.tabi ona saygısızlık etmedim ama tüm gün kendi yaptığım diyete fena etdim.saat 11de 234kkalirilik bir gıda... hmmm...çok kötü
olmuş olmuş aferim:)Iyi akşamlar hepinize
Bugünkü menüm.
Sabah: 1 büyük dilim karpuz, peynir,1 dilim çavdar ekmek.
Öğle:4 yk tavuk sote,2 yk makarna, 3 yk yoğurt
Aksam:4 yk bezelye yemegi,4 yk yogurt,1 büyük dilim karpuz.
Ara:1 mini nugger
2 saat park,1 saat yürüyüş
Bol su.
Günü kapattım.
Günaydın güzeller, hayırlı cumalar.
Sağlık olsun canım, gerçekten sağlıkçıların işi zor, yanina leblebi kayisi üzüm vs paket yap al tatlim. Hatta bir markanın gördüm günlük porsiyon yapmislar hepsinden öyle bisey alabilirsin 30 gr porsiyonlar hem tok tutar hem sağlıklı hemde kan şekerin düşmez, leblebiyi özellikle tavsiye ederim çok tok tutuyor canım.
evet rakibem ben hazırım haydi bakalım artık bu yarışma sayesinde bende 70li rakamları bir göreyim dimi ama:)
ben yakın takipteyim cnm haberin ola:)
kuzum ben biraz geç gördüm ama sağolsun sadness yazmış :)
sağol cnm beni mesajı aramaktan kurtardın:)
arada olur kafayı takarsan hepten veremezsin bence rahat ol biraz tatlım:)
ben hepsini yazarım valla:)
ama bak bu olmamış desem de olan olmuş :)
olmuş olmuş aferim:)
hayırlı cumalar tatlım:)
Anladım canım, neyse olan olmuş artık nöbete giderken alırsın yanına biseyler.Vardı onlarda kalmamis dolabimda.
Ooo akşamlar hafif geçiriliyor süper olmuş, ama suyu daha fazla içmelisin canım. Ben 4litreyi deviriyorum nerdeyse, sonra sokakta tuvalet ariyorum amaEvettt selam kızlar geçmişi okudum geldim:) güzel bir gün güzel bir yarışma başlangıcı herkes için güzel olsun inş:)
DÜNÜN MENÜSÜ
KAHVALTI: YARIM SİMİT
ÖĞLE: 1 PORSİYON BAHÇIVAN KEBABI (SEBZELİ PATLICAN GİBİ BİŞEY İŞTE İÇİNDE KUŞBAŞI ET VAR:)
1 AYRAN,2 DİLİM EKMEK,1 PORSİYON SALATA(YAĞSIZ TUZSUZ)
ARA:5 İ BİR ARADA ÇAY KARPUZ 2 DİLİM. 3 TOP SADE DONDURMA:)
AKŞAM: 1 TABAK SALATA(YAĞSIZ TUZSUZ),1 YUMURTA,1 KASE CACIK,1 DİLİM EKMEK
YARIM SAAT YÜRÜYÜŞ
SU:2 LİTRE
Günaydın canımmm,Kızlar günaydın. Benim için pek aydın bir gün olmadı salak gibiyim demin yaşadığım diyalog yüzünden, çatlayacağım sıkıntıdan.
Ya şimdiden basladın ağlamayaGünaydın.. Yeni yarışma başlamış ama benim rakiplerim çok dişli :) ikiside çok azimli benden sonra başladılar beni geçtiler zaten işim zor .
Kızlar günaydın. Benim için pek aydın bir gün olmadı salak gibiyim demin yaşadığım diyalog yüzünden, çatlayacağım sıkıntıdan.
Hadi bakalim bak 89la basladim 60lara yaklaştim yakala beni rakibem. Hadi sen 70lere ben 60lara ulasalim, çok güzel olacak inşallah canım.
eee naparsın cnm yarış var:)Anladım canım, neyse olan olmuş artık nöbete giderken alırsın yanına biseyler.
Ooo akşamlar hafif geçiriliyor süper olmuş, ama suyu daha fazla içmelisin canım. Ben 4litreyi deviriyorum nerdeyse, sonra sokakta tuvalet ariyorum ama
Günaydın canımmm,
Hayırdır sabah sabah , bosver bütün günün kötü geçer takarsan.
Günaydın.. Yeni yarışma başlamış ama benim rakiplerim çok dişli :) ikiside çok azimli benden sonra başladılar beni geçtiler zaten işim zor .
Ya şimdiden basladın ağlamayaolmazzz. Senin bizden daha fazla kilo verebilmen gerek canım , hadi bu hafta solla bizi.
yani dimi ama hadi bakalım ha gayret hele sıkı tut hele sabret miydi ne öyle bir şarkı vardı :) kızzz kaç kilosun şu an de hele ben unutuyom :)
eee naparsın cnm yarış var:)
ama olmaz ki masum hemen pes etme dah çok hırs yapcan ki veresin mesela sporu artır kaçamak yapma falan falan yani:)
Aynen aynen, biz 2 kilo verirsek masum 2.5 vericek bu hafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?