Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hic izletmiyordum ama artık her dakika anne anne diye tutturunca aciyim dedim arada, simdi sabah pokoyo ile basliyoruz sonra pepe ve yine pepe daha yeni uyudu dvd bulsam alıcam o derece bagimli oldu canım.

Hic izletmiyordum ama artık her dakika anne anne diye tutturunca aciyim dedim arada, simdi sabah pokoyo ile basliyoruz sonra pepe ve yine pepe daha yeni uyudu dvd bulsam alıcam o derece bagimli oldu canım.

bizim kız da iki haftadır tv ye merak başladı.daha önce ilgisini çekmezdi.pokoyo nerde onu bilmiyorum.biz genelde trtçocuk izliyoruz da.belki benim okulda old vakitlerde çıkan bir çişzgifilmdir.

yyaa benim kızda bu aralar bana çok düştü sürekli sarmaş dolaş olalıom istiyor.kucağımda sürekli beni öpüyor.sabahları ben daha kalkmadan ağlamaya başlıyor.ben artık yıldım ama.çok bunaldım.okul saatleri rahatlıyorum biraz.ona da üzülüyorum.hiç kalteli vakit ayıramıyorum ki çocuğa.eve geçmemiz saat 3ü buluyor.evdede tonla iş beni bekliyor ve hiç oturup dinlenmek yok yatana kadar iş.hangi ara onunla vakit geçireceğim bilmiyorum.inan bir haftadır banyo bile yapamıştım düşün halimi.bu hastalıktan sonra iyice yapıştı bana.

bizim kız da iki haftadır tv ye merak başladı.daha önce ilgisini çekmezdi.pokoyo nerde onu bilmiyorum.biz genelde trtçocuk izliyoruz da.belki benim okulda old vakitlerde çıkan bir çişzgifilmdir.
Pokoyo sabah trt cocuktan 45 dakika önce yumurcak tvde çıkıyor canım.
Aynen canım ya, kimseye gitmiyor bu aralar babasına bile anne anne peşimde. Gidiyor köşeye giriyor başlıyor ordan anne sıkıstım diye. Bir is yapamıyorum onsuz, Allahtan açık mutfak evim de o salondayken ben mutfağa girebiliyorum. Gecicek canım inşallah bugunlerde geçecek çok yorucu çok zor. Birde meme derdimiz var ona hic girmiyorum bile ben artık bu yaz fenalık geciririm o belli.

Canım varmıdır dvdsi su meretin bilgin varmi? Arastirdim biraz korsan var hep indirme yani. D&r bakarım bugün ama belki biliyorsundur canım.

Canım calisiyorsun özlüyordur naapsin, ben dibindeyim biz bile böyleyiz cok özlüyor demekki annesi kiyamam ya.

O zaman basliyoruz sevgili rakibem, menülerini takipteyim haberin ola tabiki masumcugunda. Ay çok heyecanlı dimi canım?
evet rakibem ben hazırım haydi bakalım artık bu yarışma sayesinde bende 70li rakamları bir göreyim dimi ama:)

Hadi bakalım güzeller su durgunluğa son verelim birbirimizi takip edelim, rakiplerimizi, menulerimizi, yarışma başlasın.
Basarilar herkese.

ben yakın takipteyim cnm haberin ola:)

kuzum ben biraz geç gördüm ama sağolsun sadness yazmış :)

sağol cnm beni mesajı aramaktan kurtardın:)

arada olur kafayı takarsan hepten veremezsin bence rahat ol biraz tatlım:)

ben hepsini yazarım valla:)

ama bak bu olmamış desem de olan olmuş :)

olmuş olmuş aferim:)
Günaydın güzeller, hayırlı cumalar.

hayırlı cumalar tatlım:)

Vardı onlarda kalmamis dolabimda.

Evettt selam kızlar geçmişi okudum geldim:) güzel bir gün güzel bir yarışma başlangıcı herkes için güzel olsun inş:)

DÜNÜN MENÜSÜ
KAHVALTI: YARIM SİMİT

ÖĞLE: 1 PORSİYON BAHÇIVAN KEBABI (SEBZELİ PATLICAN GİBİ BİŞEY İŞTE İÇİNDE KUŞBAŞI ET VAR:)
1 AYRAN,2 DİLİM EKMEK,1 PORSİYON SALATA(YAĞSIZ TUZSUZ)

ARA:5 İ BİR ARADA ÇAY KARPUZ 2 DİLİM. 3 TOP SADE DONDURMA:)

AKŞAM: 1 TABAK SALATA(YAĞSIZ TUZSUZ),1 YUMURTA,1 KASE CACIK,1 DİLİM EKMEK

YARIM SAAT YÜRÜYÜŞ
SU:2 LİTRE

Kızlar günaydın. Benim için pek aydın bir gün olmadı salak gibiyim demin yaşadığım diyalog yüzünden, çatlayacağım sıkıntıdan.

Hadi bakalim bak 89la basladim 60lara yaklaştim yakala beni rakibem. Hadi sen 70lere ben 60lara ulasalim, çok güzel olacak inşallah canım.

Vardı onlarda kalmamis dolabimda.
Anladım canım, neyse olan olmuş artık nöbete giderken alırsın yanına biseyler.
Ooo akşamlar hafif geçiriliyor süper olmuş, ama suyu daha fazla içmelisin canım. Ben 4litreyi deviriyorum nerdeyse, sonra sokakta tuvalet ariyorum ama
Kızlar günaydın. Benim için pek aydın bir gün olmadı salak gibiyim demin yaşadığım diyalog yüzünden, çatlayacağım sıkıntıdan.
Günaydın canımmm,
Hayırdır sabah sabah , bosver bütün günün kötü geçer takarsan.

Günaydın.. Yeni yarışma başlamış ama benim rakiplerim çok dişli :) ikiside çok azimli benden sonra başladılar beni geçtiler zaten işim zor .

Hadi bakalim bak 89la basladim 60lara yaklaştim yakala beni rakibem. Hadi sen 70lere ben 60lara ulasalim, çok güzel olacak inşallah canım.

yani dimi ama hadi bakalım ha gayret hele sıkı tut hele sabret miydi ne öyle bir şarkı vardı :) kızzz kaç kilosun şu an de hele ben unutuyom :)

eee naparsın cnm yarış var:)

Günaydın.. Yeni yarışma başlamış ama benim rakiplerim çok dişli :) ikiside çok azimli benden sonra başladılar beni geçtiler zaten işim zor .

ama olmaz ki masum hemen pes etme dah çok hırs yapcan ki veresin mesela sporu artır kaçamak yapma falan falan yani:)

Ya şimdiden basladın ağlamaya olmazzz. Senin bizden daha fazla kilo verebilmen gerek canım , hadi bu hafta solla bizi.

Aglarım tabi bende sizde ki azim irade olsa şimdi hedefe çok yakın olurdum. ben kaplumbağa hızıyla ilerliyorum ama tebi bu yarıştan çekileceğim anlamına gelmez perşembeye sürpriz olur belki :)

Aynen aynen, biz 2 kilo verirsek masum 2.5 vericek bu hafta.Hadi yüreğim ha gayret, hele sıkı dur hele sabret, başını egme dik tut, bu bir rüyaydı farzet ama bizim versiyon şu olabilir gibi. Hadi göbisim (yada totisim) ha gayret, hele sıkı dur hele sabret, kendini salma dik dur ahahaha gerisini getiremedim gülmekten ya ilahi. 89 ile basladim subat basi su an 73.200 oldum. 4 ay oldu iste.

Pide ye canım sen ya, diyetisyenin izin vermis benden de okey, masumda izin verir, hihohayttttt

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…