Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kız süper valla:) bende ocak 15 te 96 kilo ile başladımdı şimdi 80.8 kg oldum:) 4buçuk ay oldu herhal:) 70 lere az kaldı direniyom:) önce 70 leri görcem sonra 60 ları:)

Şimdi daha çok hırs yaparsın işte. az kalmış zaten sen çıkarsın bizim ggruptan.

Ben bir hile paylasayim o halde. Belki bilen vardir yada uygulayannn.
Her avmye gittigimde bişey deniyorum 1 beden küçük oluyor ve hirslaniyorum. 29 beden kotlarimi cikardim gozumun önüne bunlara giricem dedim. En son abartip bu toto ve göbekle skiny pantolon denedim ve dahada hırslandim. Ben giyinmeyi severim bu beni çok hirslandiriyor. Duraklama dönemine girmeden fazla fazla vermek istiyorum , mutlaka bende yasarim onu. Su an kilom yuksekken iyi kg vermem gerek yani canım.
Genel anlamda hirsimi kaybetmiyorum iyi oluyor.

Kızlar ben çıkıyorum işim var biraz sonra yine gelmeye çalışırım.
Görüşürüz canım, kolay gelsin.
kız süper valla:) bende ocak 15 te 96 kilo ile başladımdı şimdi 80.8 kg oldum:) 4buçuk ay oldu herhal:) 70 lere az kaldı direniyom:) önce 70 leri görcem sonra 60 ları:)

Maşallah canım, bende gördüm o kilolari diyetsiz gitti benden o dönem emzirirken , diyete basladiktan sonrada durum bu. Bi 70lere gel inan daha motive olacaksin ki şu an bile süper vermissin canım.

kızlar ben çıkıyorum işim var biraz sonra yine gelmeye çalışırım.
kolay gelsin cnm bende bugün pc başında çalışıyorum da ondan yazıyom:)
valla sollayabilir canım zaten 1 buçuk kilo ödemi varmış 1 buçukta verse al sana 3 kilo... Matematikle kilo vermek çok kolaymış :)

hehe aklın yolu bir yani:)

valla ben bilmem ben sıkı tutacam onu bilirim gençler:)
şimdi daha çok hırs yaparsın işte. Az kalmış zaten sen çıkarsın bizim ggruptan.
kız çıkamaz ben yetişcem ona bekle sen ne kaldı şurda alt tarafı aramızda 7 kilo fark var:) 2 hafta üst üste ben ellenazdan 1,buçuk kg fazla versem fark iner 4 e:) hemen de olayı çözdüm hahahah:):):)

Planlar planlar ohhh, ben bilmem yakalayin da kafa kafaya yarisalim, kassanız beni rahat rahat geçersiniz ki zaten. Hadi kızlar.

memeyi esmeyi düşünmüyormusun.senin kızın iki yaşna girecek sanırım.
Canım varmıdır dvdsi su meretin bilgin varmi? Arastirdim biraz korsan var hep indirme yani. D&r bakarım bugün ama belki biliyorsundur canım.
inan bilmiyorum canım.ben arada telden indirip izletiyorum.
Canım calisiyorsun özlüyordur naapsin, ben dibindeyim biz bile böyleyiz cok özlüyor demekki annesi kiyamam ya.

aynen öyle.vakit geçirmek istiyor ama ben yetemiyorum hiç bişeye.

Ben hedefliyorumda, iradem istiyomu bakicaz canım.

Canım salla ya, hic degmez üzülmeye bence, ne dedi bilmiyorum ama gül geç, o catlasın

Gülüp geçemiyorum bebeğim ya erkek bu arkadaş, o kadar bayan arkadaş geldi geçti hiç birini takmadım ama bu sarkıyomudur nedir anlamıyorum. Hiçte beklemediğim birisi. Sabahtan beri de burada Çok sinirliyim çok. Muhabbete limon sıkıyorum bu arada farkındayım canım kusura bakmayın ama çevremden kimseye açamayacağım bir olay.

Bu arada benim rakibelerim ddnes, tutaste nerelerdesiniz ? Neler yapmayı planlıyorsunuz benim motivasyon alt üst bu hafta + çıkacağıma şimdiden eminim, kaçamağım olmuyor ama fazla yiyorum akşamları. Bu hafta da düğün dernek var her akşam bir işim oluyor yemek yapamıyorum, öğlen aç kalınca akşam sarıyorum bir dur demem lazım artık.

3 grup olduğumuz için 3 kaybeden olacak sanırım.

memeyi esmeyi düşünmüyormusun.senin kızın iki yaşna girecek sanırım.

inan bilmiyorum canım.ben arada telden indirip izletiyorum.

aynen öyle.vakit geçirmek istiyor ama ben yetemiyorum hiç bişeye.
Düşünüyorum canım, birden kesmek istemiyorum azaltarak kesicem inşallah, 3 ay sonra 2 yas olacak.
Birazdan çıkar bakarim d&r a bulursam aliyim, tabletten aciyorum oynuyor kapatiyor yine geliyor ac diye.
Hic vakit yok canim bize, anne olunca bunu anladım, herşey bebislere endeksli. Daha çıkamadım 1 saattir cikicam disari.
Tersle bitanem alenen, öyle hissediyorsan hic kendine dert etme bence, bir iki boz defolur gider. Evli insana asilmak neymis , ay deliriyorum böyle şeyler duyunca. Tersle boz cok rahatsız ederse kov kim ne diyebilir, utanmaz adam.

Kendide evli canım ya, karısıyla arkadaşım uzun zamandır da tanıyorum kendisini, normalde çok iyi efendidir. Gezme muhabbeti açıldı gezelim bir gün dedi, olur dedim ayarlayın bu ay ortası gezelim falan, sonra tekte gezebilirz demeye getirdi. Tersleyince de farklı pozisyona soktun olayı dedi kızardı bozardı. Medeni değilsin dedi, medeniyeti senden mi öğrencem dedim. Yani bunca yıllık dostluğumuz olduğu için dalga geçtiğini düşünmek istiyorum
normalde çok tutucu bir insan değilim, bekar olsak yanlışta anlamam ama evlilik çok farklı bir şey yani bilemiyorum kafam allak bullak nasıl böyle bir şey diyebildi, yada ben mi fesatım ya da iyi niyetliyim.

Kizlar ben gelemedim sabahtan beri kankamlayim sinemaya falan gittik eve dönünce geçmişe bakarım görüşürüz.

***4. TAKIM 363. ETAP***

Ebrueva68.0/ / /% )2.kez bildirimde bulunmadı
Damlanur1064.2/63.8 /0.4 /%0.62 )
gogo240569.2/68.5 / 0.7/%1.01 )
tutatse8555.2/55.8 / +0.6/%-1.09 )
Ellanazz 75.0/73.2 /1.8 /%2.40 )
Topraks 68.5/68.3 / 0.2/%0.29 )
sadness101257.1 / 56.9/0.2 /%0.35 )
Masumcuk82.1/81.2 /0.9 /% 1.10)
Ddanes: (55.0/ 54.4/ 0.6/%1.09 )
Kararrrsabirr: (80.9/80.8 / 0.1/%0.12 )

4.TAKIM ORTALAMASI: %0.61

hehe onu bende yapıyorum arada:)

Merhaba arkadaşlar
Ben 3.takımdan geliyorum bu haftaki hedefimi tutturamadığım gibi bide + çıktım, aslında kaçamak yapmadım ama düzensiz ve az yedim arkadaşlarım beni uyardı metabolizman yavaşlar diye ama dinlemedim sonuç ortada vereceğime 400gr aldım. Tüm takım arkadaşlarımdan özür diliyorum bu hafta düzenli menü paylaşıp spor yapacağıma söz veriyorum

Densizlik etmis canım bosver, iyi yapmışsın
hehe onu bende yapıyorum arada:)
Ise yarıyor valla

Densizlik etmis canım bosver, iyi yapmışsın

Ise yarıyor valla

Oyle canim abartilcak bsy yok ama gerisi gelirse diye endiseleniyorum, gerci kendi basi yanar.
Bu arada moralim yerine geldi valla inat ettim disaridan yemiyorum sabah musli yedim birazdan yumurta haslayacagim domatesle faln yiycem. Aksamda kina var eve gidip musli yerip kinaya gecip bol bol oynarim :))
Bir kac gun 750 kalori alacagm ki toparyayim bugun + da gordum beynimden vurulmusa dondum surekli sok yasiyorum su siralar bende hee tartiyida bu aksam kaldirayim bari.

Gelmez sanmıyorum canım, eşini tanıyosun ya tırsmıştır. Dikkatli olursun biraz yedigine ictigine toparlarsin canım bence. Az çok biliyoruz artık neyin kalorisi yüksek.

Gelmez sanmıyorum canım, eşini tanıyosun ya tırsmıştır. Dikkatli olursun biraz yedigine ictigine toparlarsin canım bence. Az çok biliyoruz artık neyin kalorisi yüksek.

Sağol canım seninde başını ağrıttım hakkını helal et :) Dikkat etmeye şuan başladım ya moralim öyle kötüydü ki dünden beri, bir ara takımdan izne çıkmayı düşündüm, toparlamayacağımı düşünerek. Ya sana bişey sorayım müslinin kalorsi için heryerde 1 kase 160 kalori yazıyor ya (rakamı salladım tam hatırlamıyorum), bu süt katılmış haliyle mi cahilliğime ver valla önerilen 1 çay bardağı ya ben sütü daha çok katıyorum çünkü... umduğumdan fazla fazla kalori almayayım sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…