sağol canım seninde başını ağrıttım hakkını helal et :) dikkat etmeye şuan başladım ya moralim öyle kötüydü ki dünden beri, bir ara takımdan izne çıkmayı düşündüm, toparlamayacağımı düşünerek. Ya sana bişey sorayım müslinin kalorsi için heryerde 1 kase 160 kalori yazıyor ya (rakamı salladım tam hatırlamıyorum), bu süt katılmış haliyle miCahilliğime ver valla önerilen 1 çay bardağı ya ben sütü daha çok katıyorum çünkü... Umduğumdan fazla fazla kalori almayayım sonra.
Sağol canım seninde başını ağrıttım hakkını helal et :) Dikkat etmeye şuan başladım ya moralim öyle kötüydü ki dünden beri, bir ara takımdan izne çıkmayı düşündüm, toparlamayacağımı düşünerek. Ya sana bişey sorayım müslinin kalorsi için heryerde 1 kase 160 kalori yazıyor ya (rakamı salladım tam hatırlamıyorum), bu süt katılmış haliyle micahilliğime ver valla önerilen 1 çay bardağı ya ben sütü daha çok katıyorum çünkü... umduğumdan fazla fazla kalori almayayım sonra.
cnm normalde nedir bilmiyom ama bana diyetisyen 8 yemek kaşığı müsli veya kornflakes e 1,5 su bardağı yarım yağlı veya light süt demişti ben öyle yiyorum:)
Yok canım benim olurmu? Hep diyet konusacak halimiz yok ki. Musli süt olmadan diye biliyorum ama söyle bir durum var, kalorisi çok gibi görünsede sağlıklı ve hafif bir alternatif oluyor, bagirsaklari calistirip sindirime yardımcı olmasi sebebiyle tuketebilirsin bence. Ayrica söyle makarnali sulu yemekli ekmekli bi menü en az 400kcal.
Bizimkide tele tabileri izlerdiiiHic izletmiyordum ama artık her dakika anne anne diye tutturunca aciyim dedim arada, simdi sabah pokoyo ile basliyoruz sonra pepe ve yine pepe daha yeni uyudu dvd bulsam alıcam o derece bagimli oldu canım.
Çocuklar öyle dusuyolar bi ara aynı kişiye ben tek kolumla kucaklardim öbür elimle çorba karistirirdim misafir gelse kol bacak ahtapot gibi sarilirdibana hareket edemezdim.byyaa benim kızda bu aralar bana çok düştü sürekli sarmaş dolaş olalıom istiyor.kucağımda sürekli beni öpüyor.sabahları ben daha kalkmadan ağlamaya başlıyor.ben artık yıldım ama.çok bunaldım.okul saatleri rahatlıyorum biraz.ona da üzülüyorum.hiç kalteli vakit ayıramıyorum ki çocuğa.eve geçmemiz saat 3ü buluyor.evdede tonla iş beni bekliyor ve hiç oturup dinlenmek yok yatana kadar iş.hangi ara onunla vakit geçireceğim bilmiyorum.inan bir haftadır banyo bile yapamıştım düşün halimi.bu hastalıktan sonra iyice yapıştı bana.
Onu bende yapıyorum bugün elbise denedim kotonda 42 bedendi.gecen gün de mavide kot denedim 29 beden tam oldu.gecken bile 32 yaa 31 giyiyodum bedenlerimi degistirdiler anlamadım.Ben bir hile paylasayim o halde. Belki bilen vardir yada uygulayannn.
Her avmye gittigimde bişey deniyorum 1 beden küçük oluyor ve hirslaniyorum. 29 beden kotlarimi cikardim gozumun önüne bunlara giricem dedim. En son abartip bu toto ve göbekle skiny pantolon denedim ve dahada hırslandim. Ben giyinmeyi severim bu beni çok hirslandiriyor. Duraklama dönemine girmeden fazla fazla vermek istiyorum , mutlaka bende yasarim onu. Su an kilom yuksekken iyi kg vermem gerek yani canım.
Genel anlamda hirsimi kaybetmiyorum iyi oluyor.
Gülüp geçemiyorum bebeğim ya erkek bu arkadaş, o kadar bayan arkadaş geldi geçti hiç birini takmadım ama bu sarkıyomudur nedir anlamıyorum. Hiçte beklemediğim birisi. Sabahtan beri de buradaÇok sinirliyim çok. Muhabbete limon sıkıyorum bu arada farkındayım canım kusura bakmayın ama çevremden kimseye açamayacağım bir olay.
Bu arada benim rakibelerim ddnes, tutaste nerelerdesiniz ? Neler yapmayı planlıyorsunuz benim motivasyon alt üst bu hafta + çıkacağıma şimdiden eminim, kaçamağım olmuyor ama fazla yiyorum akşamları. Bu hafta da düğün dernek var her akşam bir işim oluyor yemek yapamıyorum, öğlen aç kalınca akşam sarıyorum bir dur demem lazım artık.
3 grup olduğumuz için 3 kaybeden olacak sanırım.
Kendide evli canım ya, karısıyla arkadaşım uzun zamandır da tanıyorum kendisini, normalde çok iyi efendidir. Gezme muhabbeti açıldı gezelim bir gün dedi, olur dedim ayarlayın bu ay ortası gezelim falan, sonra tekte gezebilirz demeye getirdi. Tersleyince de farklı pozisyona soktun olayı dedi kızardı bozardı. Medeni değilsin dedi, medeniyeti senden mi öğrencem dedim. Yani bunca yıllık dostluğumuz olduğu için dalga geçtiğini düşünmek istiyorum
normalde çok tutucu bir insan değilim, bekar olsak yanlışta anlamam ama evlilik çok farklı bir şey yani bilemiyorum kafam allak bullak nasıl böyle bir şey diyebildi, yada ben mi fesatım ya da iyi niyetliyim.
Ay canım benim brunch a gidin, eşinle yemeğe çıkın bol bol yiyin emi, iyi tatillerKızlarrr ben kaçar kendinize iyi bakın haftasonu giremiyorum genelde ama biyerlerde bedava wifi bulursam hiç affetmem tabi:)
Sütte ekle canım, fazla eklersen daha az kalori alirsin isine yarar.Çoğu yerde 1 çay bardağı süt deniyor ya canım bende fazla katıyorum, kalorisini merak ettim ama ellenazın dediği gibi kalorisi azıcık bile olmasa da daha yararlı
Hep diyet konuşsak diyet falan yapamam ben zatenhaklısın yani makarnayla da çok doymuyorum ben en azından müsli daha yararlı. diyet sitesinde yediklerimi not ediyorum ya canım ondan merak ettim.
Ye kuzum ye, rakiplerin kiloları verirken sen veremeyince görürüm ben seniKızlaaaar asın beni,kesin beniiii...dürüm yiyorum...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bizimkide tele tabileri izlerdiii
Çocuklar öyle dusuyolar bi ara aynı kişiye ben tek kolumla kucaklardim öbür elimle çorba karistirirdim misafir gelse kol bacak ahtapot gibi sarilirdibana hareket edemezdim.b
Onu bende yapıyorum bugün elbise denedim kotonda 42 bedendi.gecen gün de mavide kot denedim 29 beden tam oldu.gecken bile 32 yaa 31 giyiyodum bedenlerimi degistirdiler anlamadım.
Boşver canım vermişsin agzinin payını nasılsa yapamaz bi daha bazen çıkıyo öyle densiz insanlar.
Kızlaaaar asın beni,kesin beniiii...dürüm yiyorum...
Çocuklar öyle dusuyolar bi ara aynı kişiye ben tek kolumla kucaklardim öbür elimle çorba karistirirdim misafir gelse kol bacak ahtapot gibi sarilirdibana hareket edemezdim.b
Onu bende yapıyorum bugün elbise denedim kotonda 42 bedendi.gecen gün de mavide kot denedim 29 beden tam oldu.gecken bile 32 yaa 31 giyiyodum bedenlerimi degistirdiler anlamadım.
Boşver canım vermişsin agzinin payını nasılsa yapamaz bi daha bazen çıkıyo öyle densiz insanlar.
Ay canım benim brunch a gidin, eşinle yemeğe çıkın bol bol yiyin emi, iyi tatiller
Sütte ekle canım, fazla eklersen daha az kalori alirsin isine yarar.
Ye kuzum ye, rakiplerin kiloları verirken sen veremeyince görürüm ben senisonrada dersinki niye veremiyorumm.
Tühh damlacım keşke senle rakip olsaydık
Verdim ağzının payını ama hala şakayla takılıyor, hayır yani senelerdir tanıyor beni sinirlendiğimde yapamayacağım şey yok o da biliyor kaç kez şahit oldu ama bakalım şimdilik ya sabır diyorum.
Mavinin jeanslerinden nefret ettim ben ya çok döküyor rengini bacaklarım masmavi oluyor şirinler gibiama bedenime en uygununu orada buluyorum
fazla eklediğimde nasıl az oluyor kcal anlamadım canım. fazla olsa bile olsun 2 gündür yediklermi anca böyle telafi ederim, hem 2 koca paket aldım ziyan olacaklarına yiyeyim
Haha canım kararrrsabrrr'e önerine de bayıldım. Çok iyimsersin:130:
n guzel valla darisi basima, benim rakipler yoklar hala,ben birazdan cikiyorum iyi aksamlar canimcim gorusmek uzeree. Hepinizr iyi aksamlar kizlar.Kalori hesabindan bahsettim canim ben.
Coook düşünürüm rakibimi ben.
Bu arada plates yaptım 40 dakika.2 saatde yuruyusum var rakibelerime duyurudurrrr.
Ay canım benim brunch a gidin, eşinle yemeğe çıkın bol bol yiyin emi, iyi tatiller
Sütte ekle canım, fazla eklersen daha az kalori alirsin isine yarar.
Ye kuzum ye, rakiplerin kiloları verirken sen veremeyince görürüm ben senisonrada dersinki niye veremiyorumm.
Selam güzeller.
Çok moralim bozuk saatlerce ağlasam içim soğumaz sanki. Kızım bişey yemiyodu söylemistim ya. Az önce tepem attı limon sürdüm ama yüzüne bakıp bakıp ağlıyorum, sinirlerim bozuldu, hazirmiydi değilmiydi hiç düşünmeden yaptım , iyi keyfi yerinde gibi ama ben çok üzüldüm, huysuzlanmazsa geri adım atmayacağım ama çok zorlanıcam sanırım. Offf ya ne zor annelik. Her türlü içim acıyor.
selam kızlar yoğun bir nöbet ardından geldim ama kimse kalmadı tabi akşam yemeği vakti... niye ortalarda yoktum belli aslında bol kaçamaklı bir nöbet oldu aynı zamanda... rakibeler benden korkun diyemiycem bu hafta halim berbat ne oldu bana yemek düzenim niye bu kadar bozuldu bilmiyorum.. geçmişi de okudum bakıcam birazdan uyuyup kalmazsam öğle öyle oldu maalesef..
Yemem tamam mı; ) ayrıca ben evli değilim şeker:) ama yarın sabah komsularimla kahvaltı yapcaz Hepbirlikte:) yemem ama yasakları sen heveslenme:)
Sıkma canını tatlım çocuk yani zor alışır biraz sabır. Tabi demesi kolay ama yapacak birşey de yok.
Kızzz rakibem napiyon?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?