canım o krizler benden hiç ayrılmıyorkiama ye yaa sen yee
Yaaa kaç gündür kararsabrı göremedim. Nasıl oldu acaba?çarpıntısı falan da vardı.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm yarın ugrarim ins anlatırım daha yollardayim eve gidiyorum.
Damlanur10 cnm sen napiyon? Şöyle bi geçmişi okuyum dedim de herkes de bir yeme isteği bende aynı durumdayım midem almıyor ben zorluyom o derece yani
:3Tespitiine bayoıldım. Bizden az kilo alan kazaanacak.
Canım 35dk zor yapiyorum kizimla, bugün vakit kalirsa yaparim inşallahAyyy canım...çooook güldüm...
Canım bakalım etkisi nasəl olacak.benim bu sallanmalara çözüm olsa çok mutlu olucam.en önemlisi bacak aralarım sarkıyor baya baya.bün bacaklarım,kalça ve belimi ölçtüm.bakalım nasıl olacak.ben 30dakikasını pilates,10dakikasını esneme yapıyorum.esneme mutlaka gerek canım . kesinlikle yap...
Tatlım ben youtubeden buldum.ordan yaptım...
Selam rakibem.kolay gelsinKızlar selam yoğun yorucu bir günün ardından kurstan eve dönüyorumyorgunluktan ölüyorum valla
Güzel olmuş canımEvet canlarım bugünün güzel menüsünü paylaşıp uyuycam.herzamankı kimi çok çok uykum var.
Sabah salata,1dilim ekmek,peynir,meto çay,çay
Ara çay
Öyle 3kaşık menemen,2dilim ekmek,salata,meto çay
Ara kiraz
Akşam kırmızı et(yaptığım çorba dan ayırdım)salata,1minik dilim ekmek,meto çay
Ara yeşil erik
40dakika pilates,20dakika yürüyüş.2.5litre su...
Güzel olmuş canımSabah. Peynir ekmek
Ara. Bir elma bir kayısı
Öğlen. İki lahmacun,yeşillik salata
Ara. 6 badem.5 leblebi
Akşam. Bir porsiyon etli dövme pilavı,yoğurt,salata
Su.iki lt zorla
Çok şükür dunu abartmadan atlattım.aslında bende öğleden sonra iştah patlaması oluyor sanırım doymuyorum.o aralar bir şeylerle bastırmak lazım.şu meto çayını da hazırlayım bari.
Ayyy yemeyin kuzum ya.günaydın canım ya oyle dedim de sadness düzeltti sankibiz de sıkı tutsak iyi olacak artık ..ben gece gece yine yemek yedim..
Yok artık 100kcal hemde şekersiz, cokmus canım ya.2 kcal sade Türk Kahvesigünaydın güzeller ben pazar menumu de yazmamışım yazayım hemen 2 sinide
pazar( nobet) menum:
sabah 1 kase yulaf ezmesi sütle
öğle: 2 küçük tavuk butu haşlama, 1 kase mercimek çorbası
ara: 1 kase tarçınlı yağsız yoğurt
akşam: 1 dilim tam buğday, 1 tavuk but haşlama,yeşil salata,yarım kase mercimek çorbası
ara: 1 dilim helva, 2 dilim tam buğday,1 küçük lapne peyniri,5-6 zeytin( ara değil aslında gece kahvaltısı oluyor bu..)
gün içinde 3 tane hazır sütlü şekersiz türk kahvesi içtim, kalorisine bakmak en son aklıma geldi 100 kaloriymiş 1 tanesiders oldu bana hazır hiçbirşey yok artık..
su 2 lt kadar spor yok meto çayı 3 fincan
Canım valla perşembeye az kaldi.2 gün dikkat.pazartesi menüm:
sabah: 1 kase yulaf ezmesi yağsız sütle
öğle: 1 kase yoğurtlu buğday çorbası, 1dilim tam buğday, 3 tane acı biber
ara: 1 küçük peynirli börek, 2 çatal pasta
akşam: 1,5 yumurtadan bol sebzeli menemen 1 bardak ayran, 2 dilim tam buğday( gece acıkıyorum diye çok olsun dedim ama işe yaramadı)
ara: 1 çubuk kraker, 1 dilim tam buğday, 1 yemek kaşıgı kadar ton balığı
su 2 lt kadar, spor: 45 dk leslie+60 mekik+ 1 saat açıkhavada yürüyüş, meto çayı 3 fincan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?