Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende bende:) ayy çokfenaydı yaaa birdaha öye yemek istemiyorum mideme işkenceydi resmen

İyi nöbetler canim gel arada sen görüşürüz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Saol canım.
Ben istahimi duzene soktum biraz bu sabah tartildim dayanamadım yine 68.5 e geri gelmisim iyi geldi bana.

Dünkü menümü yazayım vaktim varken.
Sabah 4 kaşık musli süt

Ara nescafe

Öğlen 1 kepçe sebze çorbası 2 kaşık et sote yoğurtlu salata 2 dilim ekmek

Ara elma

Akşam 2 kase tavuklu çorba 1 kase cacık

Ara 1 kayısı 1 yenidünya

Su 2 lt spor yok

Çok güzel Gogom

bende bende:) ayy çokfenaydı yaaa birdaha öye yemek istemiyorum mideme işkenceydi resmen
Hadi bakalım ya , yarin son kizlarrrrr. Rakibelerim siz yiyin izin veriyorummm
Saol canım.
Ben istahimi duzene soktum biraz bu sabah tartildim dayanamadım yine 68.5 e geri gelmisim iyi geldi bana.
Süper gogocum
Cok güzel olmuş canım
Çok güzel Gogom

geldim bi bakayım dedim kimseler yokmuş.. ben aynı iştahla devam ne oldu bilmiyorum diycem ama bir fikrim var..herkes bol kaçamaklı geçirdiği için kimse kimseyi eleştirmiyor haliyle rahatladık bence nede olsa herkesin öyle diye saldık sanki iyice.. bu hafta kazanan arkadaşlar cezaları sert uygulasın belki aklımız başımıza gelir
ve gelelim yine cısslı menüme

sabah: 1 kase yulaf ezmesi yağsız sütle

öğle: buğdaylı cacık( yoğurt küründe ki çorba mercimeksiz) 1 kase

ara: 1 kase fellak köftesi yoğurtlu, 2 kaşık kadar patates salatası, 1 kalburabastı tatlısı, yarım kare haşhaşlı tatlı

akşam: buğdaylı cacık. 1 kalburabastı

su 2 lt kadar, meto çayı 2 kupa, spor leslie 3 mil+ 90 mekik

menün iyi tatlım.fakat iki kepçe çorba yazmak istedin her halde dimi kuzum?

yazdığın yemeklerin çoğunu bilmiyorum ama iki çeşit tatlı varmış,patates varmış....hemi de akşam akşam...hmmm

iyi akşamlar kızlar.bu ne hal yine böyle....sayfalar çok az,ayrıca danes çok haklı bence hepiniz kendinizi saldınız aaaaaa,çok kızıyorum size.lütfen herkes menülerini düzenlesin yaaaa,hadi bir günü anladık ama ard arda olmazki kuzular...ben aksine çok iştahsızım,saat 6ya kadar kahvaltı hariç hiç bir şey yiyemedim,6da da salata yedim ve günü kapatmıştım ama ,annemler aradı geldi,onlarla da hafif yedim mecburen...neyse ki,günü kapattım,45dakikalık pilatesimi de yaptım.ama bacaklarım yara gibi ya sanki,dokununca ağrıyor,ona rağmen yaptım pilatesimi.eylülüm sende de mi öyle kuzum?oturup kalkamadım bugün ya,bu hayra elamet işte,demek ki işe yarıyor...biz deneyelim sonra size tavsiye ederiz belki...siz bizi,eylülle ben bekleyin...

menümü de yazayım sonra yıkanıp uyuycam,belki uyumadan yine gelirim ama tabi gelen olursa...

Sabah 1dilim ekmek,salata,peynir,meto çay,çay
ara yok
öyle 1kase salata,peynir,1dilim ekmek,meto çay
akşam 3kaşık pilav(pilav denemez yağsız dereotlu pirinç haşlaması) ,1tavuk budu,meto çay
ara kiraz,kayısı,yeşil çay

Su 1.5litre su,45dakika pilates

Selam canlar napiyonuz? Ben kurstan çıktım eve gidiyorum :)
Bugünkü menümü yazayım dedim:)
Kahvaltı : yarım simit, 1dilim peynir, 5 zeytin, 2 bardak ayran

Ara; 5i bir arada cay
Öğle Yemeği : 1 porsiyon sebzeli et sote, 1 bardak ayran 2dilim ekmek, bol salata

Ara : 2 eti form bisküvi,1 küçük muz

Akşam : 5-6 kaşık tahıl gevreği, 1 bardak light süt
Ara: 1 kutu light ice tea ( kalorisi 3.3 kal.330 ml si)
Ara:2 minik muz yemeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:

Menü güzel tatlım:) spor da yapılmış daha ne olsun dimi ama :)

Senin de menün iyi ya tatlım.fakat iki muz çok deyil mi akşam akşam?

Kızlar kiraz ne kadar yiye bilirim bilen varmı?ben bir kiraz manayağıyım.durmadan yiye bilirim yani...şimdi bile uyumadan yemek istedim yiyorum da....11tane

Tatlı biraz fazlami olmuş sankim

yazdığın yemeklerin çoğunu bilmiyorum ama iki çeşit tatlı varmış,patates varmış....hemi de akşam akşam...hmmm
2 kase demek istedim ama 3 kepçe diyebiliriz canım
Gayet güzel olmuş canım.
2 muz fazla olur bebeğim

8 yada 10 tane

Tatlı biraz fazlami olmuş sankim

2 kase demek istedim ama 3 kepçe diyebiliriz canım

Gayet güzel olmuş canım.

2 muz fazla olur bebeğim

8 yada 10 tane

Günlük mü bu?yoksa bir defaya mı bu kadar?

1 porsiyon bu kadar canım benim bildiğim 3 ara öğünde 1er porsiyon yesen olur bence zaten kiraz idrar söktürücü özellikte.

O zaman super.artık sayıyla yerim.şu meto çay da çok iyi. ilk günlerde su içmesem bile wc i çok kullandım...ödem atıyor belliki

İyi geceler canlarım...yarın görüşürüz. ..

canım fellak köftesi ince bulgurdan minik köfteler haşlanır üstüne yoğurt ve salçalı sosla servis edilir ben yoğurtla yedim sadece.. tatlılar fazla kesinlikle haklısın minikti diycem ama farketmez sonuçta tatlı yani..misafirlikte 1 tane yedim eve göndermiş sonra dayanamadım.. patates salatası sıfır yağlıydı en hafif i oydu aslında bol yeşillikli..diğer konuda haklısın biz saldık bi sen birde ellenaz sağlam durdunuz bu hafta... 1, olursanız cezamızı iyi verin de aklımız başımıza gelsin ciddennnn hakettik bu hafta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…