Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlarrr selam diyet açısından çok berbat ama çok sosyal bir hafta sonunun ardından yoğun bir pazartesiyle dün işbaşı yaptım:)

kızzzzz ellenaz neredesin çok mu içten dedin acep pideler ye kahvaltılara git diye valla bütün haftasonu yemek yedim kusuncaya kadar diyebilirim
neyse o günleri geride bıraktık. dün çok yoğundum gelemedim.

dünün menüsü hafta sonunu telafi ettimi bilmem ama dengelemek için pek bişey yemedim midem çok doluydu

kahvaltı:yok

ara: 5 i bir arada çay

öğle:1 kase ezogelin çorba yarım dilim ekmek

ara:4 eti form bisküvi, 1 elma

akşam: 2 elma

su:1.5 litre ancak oldu
spor:bol koşturmaca:)

Ay bende sevmesem keske canım.
Haha hain rakibe ye diyo, kendi müsliyle gecistiriyo, seni gidi kendimi gördüm sende canım.
Yine alintinin icine yazmisim yuhhhh. Pilatesle ilgili yukari bak sadnessim

yok tatlım ya evde yemek olmuyor habire sarma dolma getiriyorlar o yüzden musli yiyorum, sarmanın kalorisi de çok bide doymuyorum ben onla, müsliyi tatlı ihtiyacımı gidermek için yiyorum aslında pilatesi ciddi ciddi düşünüyorum canım ya kafama göre yaptığım egzersizleri bile yapamıyorum artık, yeni bir şey olunca daha hevesli oluyor insan.
yemem ki bu hafta açıkara önde olacaksın heralde dert etme sen

Ben mi önde olacağım, nerdee bu hafta yine tahminimce 200 gr falan olur oda sapıtmazsam yani.

günaydın canım ya oyle dedim de sadness düzeltti sanki biz de sıkı tutsak iyi olacak artık ..ben gece gece yine yemek yedim..

menuyu mu canım? fransız kaldım ben olaya menümden bahsediyorsan dün hakkından geldim ben keza bu sabahta öyle oldu.

Selam canım çok az olmuşş

Son düzenleme:
Selam kızlar.geldim ama yazmayı unutmuşum.şimdi de dersdeyim.bir selam yazayım dedim.ne yapmışsınız kızlar.herkes açlığa mı düşmüş ne anlamadım.çok şükür ben öyle deyilim.siz de olmayın yaaaa....hani yarış...hani rakipler...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoşgeldin canım bende de var iştah olayı ama nasıl olduysa azda olsa frenleyebildim kendimi bu hafta.

ayyy cnm hafta sonu yediklerim beni bir hafta idare eder bence ancak dengelerim o yüzden az yedim:)

ayyy çok fena yiyesim geliyo bnm hemde herşeyi

Yaaa bu aralar çok yemek diyet lafı ettik heralde ondan tmm yarıştayız diyetteyiz ama ben çok fazla dile getirmiycem yoksaa aklıma hep yemek geliyor

menumu de yazayım.

02.06.14 (p.tesi)

Sabah: 1 kase musli

Ara: Kiraz (miktarını hatırlamıyorum ya arkada bahçe var gidip gidip aşırıyorum )

Öğle: Göbekli tonlu salata + 2 dilim köy ekmeği

Ara: Kiraz

Akşam: fırında tavuk, 2 dilim tambugday ekmek, salata, kola

1 çay, 4 ad. mısır cipsi, 1 çokoprens

su 1,5 lt en fazla.
Diyetteyken misafirliğe gitmeyi sevmiyorum, ben diyette olanlara oldum olası ısrar etmezdim şahsen ama arkadaşlarım hiiç duyarlı değil ya

ayyy çok fena yiyesim geliyo bnm hemde herşeyi

iyi yapmışsın o zaman canım malum tartı günüde yaklaşıyor zaten.

not: son yazını şimdi gördüm tartı kelimesini geri alıyorumm :))

Amanın ya ne oldu böyle.her kes yemek istiyor...ben kendimi bırakmamaya çalışıyorum.siz de bırakmayın.açlığınızı başka şeylerle giderin...yoksa artıları görürsünüz.vallaha ben diyetteyim gibi davranmıyorum zaten.yeme şeklim böyle olucak artık...tabi misafirlikler kaçamaklar olacak ama genel olarak az yiycem,ya da büyük konuşmamak için şöyle söyleyim az yemeye çalışıcam. ..evet bu daha iyi oldu...:sly::sly::sly:

Dilek kapimmi acikmis neymis yok be canım şaka takılmıstım öyle ama sen cidfiye almissin yemis icmissin.
Canım başla bi yerden, calistigin için evde yapabilecegin sporlara yönel, plates deneyebilirsin.ilk günler zorlanirsin ama sonra alisiyor insan.
Yarışı dikkate alan bi sensin sanırım canım. Psikolojik olarak kötü mü oldu ne yarismak?
Yaaa bu aralar çok yemek diyet lafı ettik heralde ondan tmm yarıştayız diyetteyiz ama ben çok fazla dile getirmiycem yoksaa aklıma hep yemek geliyor
Aynen diyet yok sağlıklı beslenme var
Misir cipsiyle coko olmasaymis süper olurmuş canım
Hahaha yarin gelme gözleme baklava yedim diye kuzum. Saka bir yana toparlanalim kizlar hadiii

Yok tatlım ya yiycem yiycem de az yiycem.ya da sonrasında telafi edicem...tabi şimdi böyle söylüyorum.

ah canım ya sorsana garibim yemek yapabiliyor musun şu sıralar diye niyeyse yemek yapmaya bile fırsat bulamıyorum hiç canım istemiyor kaldı ki spor hiç yapamıyorum. Sınav haftasındayım sanırım ondan sıkıntılıyım. Şu hafta bitsin artık bahane bulursam yerden yere vurun beni
Ben bu sabah bi kaçamak yaptım ama geç sayılmaz bir haftadır fena değildim eskiye oranla bakalım. kızlar açlığı düşününce daha çok acıkıyor insan, bilinçaltına yerleştimi zor oluyor kafamızdan atalımmm

Günaydın kızlar bu aralar pek giremeyeceğim muhtemelen kayınvalidemle kayinpederim bizde 10 gün kadar kalacaklar. Bugün nöbete gitcem mesaideyken daha rahat gelirim öpüyorum hepinizi.

Evet canim menüyü dedim :) ben bu hafta 200 gr a raziyim..
Canım senin orda ay farklı olmasın biraz uzaktasin ya:))

Bende sevmem ama olmuyor bir şekilde gitmek zorunda kaliyorsun.. Birazdan cikicam bende komşuya.. Su listeden sonra seni gecebilecegime inandim biraz :))

ayy yok tatlım yaa şaka bi yana sen dedin diye değil tabi kız bnmde yiyesim varmış demekki:)
neyse olan oldu önümüze bakmak lazım:)

İyi nöbetler canim gel arada sen görüşürüz

evet ya hem evde sıkılıyor insan ama ben çok açgözlüyüm ya azıcık ısrar etseler dayanamıyorum inan inan devamı da var bugün için o listeniiin yarın yazacagım onuda.

Yok tatlım ya yiycem yiycem de az yiycem.ya da sonrasında telafi edicem...tabi şimdi böyle söylüyorum.

Hadi bakalım canım, inşallah, pilatesimi esneme dahil yaptım geldim. Cok caliskanim bugun, yemek yaptim, börek yaptim, bankaya gittim, markete gittim ohooo
Ac degiliz, diyette hic degilizzzz
Ok tatlim sen bak misafirlerine, görüşürüz yine.
ayy yok tatlım yaa şaka bi yana sen dedin diye değil tabi kız bnmde yiyesim varmış demekki:)
neyse olan oldu önümüze bakmak lazım:)
Haha ben dedim seninde niyetin varmış kuzum. Bak bu 2 gün ben ciddi sıkıyorum bilgine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…