Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

4. takima kocaman bir selam Haftalar sonra haftasonu icin Eve geldim( 24. Mayis elifimizin dogum Gunuydu kutlayamamistik.insallah bir aksilik olmazsa yarin kutlayacagiz)
Gelincede sizlerede özlendinizi söylemek istedim.
merhaba canım.çok özledik seni.elifin yeni yaşı kutlu olsun.nice mutlu güzel v sevgi dolu yılları olsun(ailece).seni de bekliyoruz artık.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bayıldım.karı ve soğuğu severim

canım rakibem bombalamışın menüleri:) merak etme ama yalnız değilsin.ben de aynı durumdyım.felaket bir iştah var.şimdi bir de regl dönemindeyim.inşallah şu üç günü toparlarız.
Günaydın canlarım.haftasonu kaçamaklarımızı telafi etmek için 3günümüz var.ilk gün başladı bile. ..

günaydın arkadaşııııııııııııııım.evet hafta sonu dağıttık resmen.inşallah şu üç gün iyi geçer de perşembe tartıda yüzümüz güler.

Dünün menüsünü yazayım hemen.
Sabah Peynir 1 dilim ekmek 1 tk kadar reçel

Ara elma

Ara az kuru üzüm

St 4 gibi 2 kaşık yeşil fasulye 1 köfte ve 1 köfte kadar tavuk 1 dilim elma dilim patates hepsi firinda yapılmıştı. 2 kaşık pilav bol yoğurt ve salata

Su 2 lt
Spor yok

Günaydın gençler. Yine bi pazartesi ve ben işe gidiyorum. Sabah tartildim 68.8 çıktım yarışmanın galibi kim bilmem ama sonuncu belli sanki(

günaydın.eeeee yediğin düğün yemeklerinin bi hediyesi olmalıydı onu almışsın.merka etme ben de bu sabah artı çıktım.ama dikkat edersek sanırım bunlar da gider

güzel ve hafif olmuş.

tekrardan günaydın herkese.benim için de ne bulduysam yediğim bir hafta sonu oldu.iştahım açık.canım sıkkın hiç bir sebebi yok sadece mutsuzum.belki de adet döneminin etkisidir bilemiyorum.umarım yakında geçer.

sadness eşinin başına gelenler gerçekten çok iğrenç.bunu bir de tanıdık bir insanın yapması işi daha da kötü yapıyor.allahtan eşin akıllı bir insan ki bunu farkedip sana da söylüyor.allah uzak tutsun öylelerini hepimizden.bu nedir yaa.ellanazın dediği doğru şimdiki bazı bayanlar özellikle evli erkekleri tercik ediyorlar.hatta küçük çocuklu erkekler daha çekici geliyormuş.daha doğrusu dışarda çocuğuyla ilgilenen erkekler bayanlara daha çekici gelirmiş.neyse allah beterinden korusun.kötü bir deneyim olmuş sizin için.

damlacım sen bu kaynana işini.evi taşıyarak halletsen nasıl olur.madem eşin annesine gelme diyemiyor.ama evi uzak tutarsanız en azından mazeretiniz olur.gerçi ev kaynananındı ama bu birşeyi değişitirmez.sen sürekli mutsuzken o evde huzur yokkaen eşin de mutlu olmayacaktır.

ben de içler acısı menümü yazayım.saldım gitti

sabah:bir soğanlı olmaet,bir kızımdasn kalma haşlanmış yumurta,bir küçük parça peynir,az karpuz,bir çay kaşığı reçel,bir çay kaşığı helva,bir su bardağı çay,çayrek ekmeekten az ekmek.

ara:yarım gözleme,iki küçük köfte,iki bardak çay,yarım kase aşure,kahve

akşam:bir fırında tavuk but,iki elma dilim patates,4,5 kaşık pilav,bir kase cacık

ara:küçük bir dilim pasta.

Gunaydin kizlar nöbet bitti şükür eve gidiyorum gorusuriz yine

Günaydın gençler. Yine bi pazartesi ve ben işe gidiyorum. Sabah tartildim 68.8 çıktım yarışmanın galibi kim bilmem ama sonuncu belli sanki(
Hmmmm....benim regl olmam sonuçları güzel etkiledi.hem de kilo azaldıkca ben tartıya çıkmadan artı mı eksimi çıkacağımı tahmin ede biliyorum vücudumdan...
Menün iyi ya nasıl da yazmışsın rahat rahat.artık şu 3günü de iyi deyerlendir bebişim.amannn biz rakipdik yaaa....ye gogom ye...zaten sana zayıflık yakışmıyor...boş ver kilo vermeyi. ..:sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly::sly:
İşte benim durumum öyle kolay deyil . istediyim de rest çekemem....bir gün uzun uzun anlatırım...

Amannnn kuzum.ne bulduysan yemişsin sen.hem de tadımlık da deyil.araların bile ana öyün gibi...ilahi tatlım...artık şu 3gün sana kaçamak yasakkk...

Benim menüye benzemis Allah sonumuzu hayıretsin inşallah.
Gunaydin kizlar nöbet bitti şükür eve gidiyorum gorusuriz yine

İyi istirahatler canım.

Saol canım yaa sen demesende iştah tavan bende. Benimde bugün başlıyor reglim bakalım nolur.

Eve geldim leslie te basliyorum simdi

Benim menüye benzemis Allah sonumuzu hayıretsin inşallah.

İyi istirahatler canım.

Saol canım yaa sen demesende iştah tavan bende. Benimde bugün başlıyor reglim bakalım nolur.

e o zaman super tatlım.ondan bu kadar kilon.kesin perşenbeye düzelir sıkma canını...

Liste anlaminda demedim canım, sabah az olunce bende gün içinde acikiyorum ondan dedim. Leblebinin kalorisi az bide üzerine bişey yiyemiyorum ben. Dene bi, inşallah isine yarar. Pilatesin etkisi daha gecmedi üzerimden bacaklar karin felç. Ama bu hafta denicem düzenli bakalim ise yarar belki. Bugün çok isim var yapabilirsem yapicam.
Oy oy gözlemede senin zaafin kuzum ya.
Canim Ebru Şallıyla skinny jeans 2 hafta yap diyor sonra haftada 3 gün yaparsin.
Günaydın canlarım.haftasonu kaçamaklarımızı telafi etmek için 3günümüz var.ilk gün başladı bile. ..

Evet canım dün benimde cok oldu sanki az ondan az bundan derken.
Ya daha 3 gun var Gogom.
Güzel olmuş canım
Oy kuzum biraz karışık olmuş
Eve geldim leslie te basliyorum simdi

Kolay gelsin canım.

Günaydın hepinize bu arada, çok berbat gecirmisiz haftadonunu hadi bakalim perşembeye kadar toparlayalim. Hepinize iyi haftalar bu arada.

Su 2 lt canım spor yok malesef sadece eve gidip gelirken toplamda 30 dk yuruyorum hergun.

yulaf ezmesini hiç yiyemiyorum ben canım ya aldım çöpe gitti Omlete falan kattım yine yiyemedim onu. Sen ne şekilde tüketiyorsun?

Adet dönemindendir canım ya bende çok beter oluyorum.
Sağol canım benim amin. Kimseyi karşılaştırmasın Rabbim böyle durumlarla. Dünde kuzenimin nişanlısına (aynı zamanda o kızında kuzeni benim kuzenim) yanaşmış yanaklarından şapur şupur öpmüş falan kuzenimin tepesi atmıştı dedimki git söyle kıza ayıp ettiğini yok dedi onun huyu çok kötü söylersem daha da beterini yapar dedi. Sustuk yani tepkisiz bekliyoruz. Beni ilk gördüğünde zaten suratını falan ekşitmiş küçümsercesine bakmış. ama dün akşam düğün bitiminde o kız merdivenlerden fena düştü ya Allah biliyor üzülemedim pek. Herkeste topuklu vardı ama o talihsizlik yaşadı. Herkes Allah bir yerden çıkarıyor diye yorum yaptı valla. Günün bonusu oldu :) gülmek istemiyorum ama ne bileyim ya bir başkasına da yapsa bunları yuva yıkar valla o yüzden üzülmedim haline.

Günaydın demeden alıntılara baktım yine kızlar umarım herkes iyidir.

Ben yorgunum biraz ya düğün vardı taa karşı yakada geç geldik eve çokta oynadım dün kahvaltıyı sağlam yaptım gerisinde bir şey yemedim daha doğrusu bisküvi falan atıştırdık. Yağmur yağıyor çok fena gök gürledi çok korkuyorummm

Canim senin dediğin yulaf kepeği yada unudur.. Klasik nesfitler falan şekerli geliyor bana bu yulaf ezmesinin üzerine doğal kuru uzum keten tohumu arada biraz hindistancevizi serpiyorum yagsiz sütle yiyorum.. Senin damak tadina uymaz belki ama doyurucu oluyor.. resmini ekliyeyim yarin sabah ben sana

Ne bileyim canim ya ben sabahları onu bile zor bitiriyorum:)) aksam kriz gelirse 1 dilim ekmek yiyorum ama iyimi kotumu onu da bilemedim..pilateste kolaylıklar canim annem de yapıyor benden çok daha esnek :)

Kızlar kim sormuştu musliyi nestlenin muslisini aldım 1 porsiyonu 125 ml layt sutle 213 kalori yaziyodu.ben 4 kaşık 1 bardak süt kullandım.

Yorucu baya onu biliyorum bende canım ama 1 saat çok uzun ya iyi yapmissin, esneme soğuma ile 65 dk oluyor ben sadece egzersiz yapiyorum o 35 dk sanırım. Kilo vermem durmasında başka birşey istemiyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…