Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Naber kızlar sabah bi ara fırsat bulup listeyi çıkarttım şimdide annemi fizik tedaviye getirdim beklerken bakayım dedim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyi akşamlar kuzular.bugün görümcemin doğum günü.ona pasta falan yaptım.yemek falan da derken gelemedim. Kızımla dışarı çıktık.yürüyüşümü de yaptım geldim.kızlar benim hiç açlığım yok ya hiç acıkmıyorum nedense.sadece öyün atlamamak için yiyorum.akşam yemeyimi de 6da yedim.pasta da yemiycem.yarın tartıdan sonra yerim 1 ince dilim.tabi izin çıkarsa.belki de ödül hakkım olur.kim bilir.....:sly::sly::sly:

Buda benim süslü pakizem

Amannnn çoook tatlı maşalllllah olsun.çok sevdim ya...şirinem benim...

Ayyy inşallah yarın yüzdemiz patlar yaa...

Maşallah fıstığa cok güzel :)

sağol teyzesi bi ara hepimiz resimlerini yüklerken ben ekleyememiştim bu gün esti aklıma..
Amannnn çoook tatlı maşalllllah olsun.çok sevdim ya...şirinem benim...

Ayyy inşallah yarın yüzdemiz patlar yaa...

sağol canım hepimizinkini allah nazarlardan saklasın..gözlüklerden herlade herkes şirine der benim kıza

sağol teyzesi bi ara hepimiz resimlerini yüklerken ben ekleyememiştim bu gün esti aklıma..

sağol canım hepimizinkini allah nazarlardan saklasın..gözlüklerden herlade herkes şirine der benim kıza

Hakketen çok tatlı ya...bayıldımmm...gözlüyün modeli de ayrıca super...

Yem3k yiyemedigi için yakınan bi sen varsın sanırım canım. Ne güzel işte daha ne istiyorsun. Bak herkes istahim açık diye yakınıyor haline şükrer bencd.

Yem3k yiyemedigi için yakınan bi sen varsın sanırım canım. Ne güzel işte daha ne istiyorsun. Bak herkes istahim açık diye yakınıyor haline şükrer bencd.

Tabiki tatlım biliyorum.zaten ben de seviniyorum buna.yarını sabırsızlıkla bekliyorum....aslında tartıldım bugün ama açıklamak için sabrsızlanıyorum...:sly::sly::sly::sly::sly:

Hadi bakalım canım, yarisma ise yaramis ne güzel.

Hadi bakalım canım, yarisma ise yaramis ne güzel.

Bilmem ki yarışmadan deyil ya.bence geçen haftakı adetten dolayı olan şişlik gitmiş.çünki ben gecen hafta iyi sonuç bekliyirdum.bu bence iki haftanın sonucu olacak.ayrıca senin verdiyin kilolar gibi deyik kuzucum.kendi son vakitlerdeki verdiyim kiloya göre iyi...yarın olsa çabucakkk...

Canım zaten kilon çok değil, 80li kilolarda ben verebildim bakalım bundan sonra ne olacak, en korktugum duraklamaya girmek.

Pilatesini yaptın mı bugün sen kuzum?ben yapmadım yaaa.çok üşeniyorum.saat olmuş 11 burda...

Şöyle canım , son topla yapilan egzersize kadar gelebildim kızım uyandı.40.dakikaydı sanırım topla 3 dk felan sürüyor zaten. Sonra çıktım 1 saat 10 dakika yürüdüm, ben tartilmadim daha , sanki karnım düzleşti gibi geliyor bana ama pilates bakalım tartida farkettirecekmi merakla bekliyorum yarını.

Hakketen çok tatlı ya...bayıldımmm...gözlüyün modeli de ayrıca super...

kendisi seçti teyzesi pembesiz kız olurmu ön kısmı beyaz allahtan uyuyor her kıyafetine.. göz numarası bayağı yüksek kızımın çok seviyor gözlüklerini yoksa ne yapardım bilmiyorum..

Ben zaten ona kadar yaptım hep.büyük topum yok ki...ben de aslında kalçamda falan sıklık hiss ettim ama.bugün zaman bulamadım...şimdi de geç uykum var yaaaa....

Duraklama konusunda da ben de aynıydım.çok korkuyordum.ve bir kaç hafta 65 lerde dolandım.çok şükür yendim.sen haklıydın eskiye nazaran daha az yemem gerekirdi ben de öyle yaptım.işe yaradı çok şükür. Senin hedefe çok kalmadı dimi canın?

bende tartıldım dayanamadım bu gün ama tabiki sonuç iyi değil bunca yemekten sonra iyi bir sonuç olsa şımarırdım zaten hakettim bu hafta..

ellenazım burdamısın?? ne zamandır karşılaşamıyorzu hep boş oluyor burası ben geldiğimde.. yorgunlıktan da ölüyorum biyandan yatsam kesin uyurum..

bende tartıldım dayanamadım bu gün ama tabiki sonuç iyi değil bunca yemekten sonra iyi bir sonuç olsa şımarırdım zaten hakettim bu hafta..

Sen de mi geldin tatlım?bugünün nasıl oldu?

Lastik yerine muz çorap, ağırlık yerine de çok ağir kulplu 500ml lik cam bardaklarım var büyük, küçük top kızımın plastik topu, büyük top 45 cm kadar kızımın pilates topu tutmalı, matta orta incelikte bir battaniye o kadar hızlı karar verdim ki dvdyi bir hisim aldım, bulabilseydim pilates seti alacaktim bulamadım, sonra bi baslayayim devamini getirirsem aliyim dedim , kendi alternatif setimi olusturdumm
13 kilo kaldi canim ama hedef düsururum büyük ihtimal 55-50 gibi, bakalım bi 60 olayımda canım.

ellenazım burdamısın?? ne zamandır karşılaşamıyorzu hep boş oluyor burası ben geldiğimde.. yorgunlıktan da ölüyorum biyandan yatsam kesin uyurum..
Burdayım canım, benim kuzu bugün hic uyumadi 8de vurdu kafayı yattı bende geleyim bizim ekip napiyo bi bakayım dedim.
Hiç denklesemiyoruz canım haklısın ama bu aralar çok yogun kosturmacali hepimizin günleri sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…