Lastik yerine muz çorap, ağırlık yerine de çok ağir kulplu 500ml lik cam bardaklarım var büyük, küçük top kızımın plastik topu, büyük top 45 cm kadar kızımın pilates topu tutmalı, matta orta incelikte bir battaniyeo kadar hızlı karar verdim ki dvdyi bir hisim aldım, bulabilseydim pilates seti alacaktim bulamadım, sonra bi baslayayim devamini getirirsem aliyim dedim , kendi alternatif setimi olusturdumm
13 kilo kaldi canim ama hedef düsururum büyük ihtimal 55-50 gibi, bakalım bi 60 olayımda canım.
Ben de küçük top kızımın topu,lastik yerine de bir şey buldum.şimdi onun türkçe anlatamam ki...ağırlık da kullanmıyorum...keşke yapsaydım bu gün yaaa...jeşke dahaerken yazsaydım da gaza gelseydim böyle...Lastik yerine muz çorap, ağırlık yerine de çok ağir kulplu 500ml lik cam bardaklarım var büyük, küçük top kızımın plastik topu, büyük top 45 cm kadar kızımın pilates topu tutmalı, matta orta incelikte bir battaniyeo kadar hızlı karar verdim ki dvdyi bir hisim aldım, bulabilseydim pilates seti alacaktim bulamadım, sonra bi baslayayim devamini getirirsem aliyim dedim , kendi alternatif setimi olusturdumm
13 kilo kaldi canim ama hedef düsururum büyük ihtimal 55-50 gibi, bakalım bi 60 olayımda canım.
yemek açısından iyi gibi de yinede 1 haftanın telafisi 1 günde olmaz tabi ki..
Burdayım canım, benim kuzu bugün hic uyumadi 8de vurdu kafayı yattı bende geleyim bizim ekip napiyo bi bakayım dedim.
Hiç denklesemiyoruz canım haklısın ama bu aralar çok yogun kosturmacali hepimizin günleri sanki.
Sağol canım göndermis kadar oldun sağolasın. O gün bulamadım sıcağı sıcağına mağazalarda.Migrosta gördüm dün ama set değildi. 1 ay bakacağım devam etmek istersem alacağım öyle karar verdim. Şu halimlede gayet oluyor birde, onu da edinip kullanamayıp kenara atmak istemiyorum açıkçası.benim işe yarayamayan seti göndereyim derdim de lastiği erimiş durduğu yerdeannem bi niyetlendi lastik yırtılıverdi set bim e falan iyi fiyata geliyordu hiç netten uğraşmaya gerek yok ben iyi kazıklanmıştım..
Ben de küçük top kızımın topu,lastik yerine de bir şey buldum.şimdi onun türkçe anlatamam ki...ağırlık da kullanmıyorum...keşke yapsaydım bu gün yaaa...jeşke dahaerken yazsaydım da gaza gelseydim böyle...
Evet canım ya...ama olsun...karşıda yeni bir hafta var...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağol canım göndermis kadar oldun sağolasın. O gün bulamadım sıcağı sıcağına mağazalarda.Migrosta gördüm dün ama set değildi. 1 ay bakacağım devam etmek istersem alacağım öyle karar verdim. Şu halimlede gayet oluyor birde, onu da edinip kullanamayıp kenara atmak istemiyorum açıkçası.
Kuzum çok da elzem değil yani, yerine bişeyler konulabiliyor onu anlatmak istedim bende. Ilk hevesle bulsaydım alırdım kesin,1 ay sonra hala devam ediyor olursam alirim belki dedim bende kendi kendime.
Güzel olmuş canım, leblebi nohuttan yapiliyor, fıstık dediğin ne bilemedim ama bizde fistik cok başka bisey.Ben de menümü yazayım.
Sabah 1dilim ekmek,peynir,çay,meto çay
Ara çay
Öyle 3kaşık pilav,1tavuk bud,az salata,meto çay
Ara kiraz
Akşam 6da 2köfte 1dilim ekmek,domates,meto çay
Ara 15tane fıstık.(keblebi neye diyorsunuz siz bilemedim belki de leblebidir),yeşil erik,çay
Su 2litre,yürüyüş 1.5saat falan marketle birlikde...
Toparlarsin canım, zamanla olur, izinde olmak da iyi değil ki, kilo alır gelir insan, kilo al ver işler zorlasiyor, haftaya daha iyi olur inşallah. Bende bazen bunaliyorum izne ayriliyim diyorum ama ipin ucu kaçar diye düşünüyorum.evet canım aslında benim bu haftalarda izinli olmam lazımmış sankikızımda 2 hafta sonra anneannesiye gidecek, okulda yoğun işyeride karıştım kaldım bu ara cuma da mezuniyet töreni var okulda herkesten 2 tepsi tatlı tuzlu istediler ailelerle beraber olacak.. sınav üstüne sınav bu hafta toparlayamıycam ben menüleri..
Evet ya ben nettem baktım 189 liramıydı ne...pahalı ya.evdren bir şeylerle de yapmak olur...yani yapıyoruz biz işte. ..Sağol canım göndermis kadar oldun sağolasın. O gün bulamadım sıcağı sıcağına mağazalarda.Migrosta gördüm dün ama set değildi. 1 ay bakacağım devam etmek istersem alacağım öyle karar verdim. Şu halimlede gayet oluyor birde, onu da edinip kullanamayıp kenara atmak istemiyorum açıkçası.
Kuzum çok da elzem değil yani, yerine bişeyler konulabiliyor onu anlatmak istedim bende. Ilk hevesle bulsaydım alırdım kesin,1 ay sonra hala devam ediyor olursam alirim belki dedim bende kendi kendime.
evet canım aslında benim bu haftalarda izinli olmam lazımmış sankikızımda 2 hafta sonra anneannesiye gidecek, okulda yoğun işyeride karıştım kaldım bu ara cuma da mezuniyet töreni var okulda herkesten 2 tepsi tatlı tuzlu istediler ailelerle beraber olacak.. sınav üstüne sınav bu hafta toparlayamıycam ben menüleri..
Güzel olmuş canım, leblebi nohuttan yapiliyor, fıstık dediğin ne bilemedim ama bizde fistik cok başka bisey.
Toparlarsin canım, zamanla olur, izinde olmak da iyi değil ki, kilo alır gelir insan, kilo al ver işler zorlasiyor, haftaya daha iyi olur inşallah. Bende bazen bunaliyorum izne ayriliyim diyorum ama ipin ucu kaçar diye düşünüyorum.
canım lastiğini al ama sen orta sertlerden.. elinin altında sonuçta büyük şehirdesin o rahat oluyor
Eveeet anladım ne olduğunu...fıstık şimdi resmini eklerim burda neye dendiyini görürsün...
Evet ya ben nettem baktım 189 liramıydı ne...pahalı ya.evdren bir şeylerle de yapmak olur...yani yapıyoruz biz işte. ..
Canım ayrılma izne nolursun.iyi katılımı olanlardan biri de sensin. Gidersen ne yaparız.biz sabır la iki hafta seni bekleriz...gitmeee..
yok canım gitmiyorum ya... izinde bana en çok yeni gelenlerden olan bitenden habersiz olmak zor gelir döndüğünde uyum sağlayamıyorsun.. izinde olduğum dönemde bile hergün girdim okudumyine gelirim burdayım da cidden kilo veremiyorum bu ara.. neyse haftaya böyle olmayacak siz ceza verince mecburen toparlanıcaz
Canım beni bir görsen evi bir görsen, niye almıyorum anlardın.
Bekarken twister aldim, kondisyon bisikleti aldim, zayif ama takintiliydim 60 kilo olsam aç gezerdim.
Evlendim doğum sonrası mekik aleti aldım, termal kemer vs. Mekik arada yapıyorum ama bi çok şeyin ise yaramadigini düşünüp kenara koydum. Pilatesten keyif alıyorum şu an ama 1 ay sonra böyle olursam güzel bir set alirim yoksa ignesini almayacagim.
Lastik yerine kullandigim kalin tayt gibi bir corap baya zor itiyorum onu ortadan daha serttir eminim yoruyor yani.
Parasıda saglam, kullanamazsam üzülürüm, iyiki almamisim diyorum ama 1 ay sonra hala yapiyor olursam devam edeceksem alacagim.70-80 liraya gördüm canım nette delta marka, ebru sallininki pahaliydi 189lirada uçuk yani, çul caput pilastik seyler yani abartmislar.Evet ya ben nettem baktım 189 liramıydı ne...pahalı ya.evdren bir şeylerle de yapmak olur...yani yapıyoruz biz işte. ..
Canım ayrılma izne nolursun.iyi katılımı olanlardan biri de sensin. Gidersen ne yaparız.biz sabır la iki hafta seni bekleriz...gitmeee..
Ok canımEveeet anladım ne olduğunu...fıstık şimdi resmini eklerim burda neye dendiyini görürsün...
Kuzum valla yemeyin su cekirdegi kurban olayim yaw. Bak resim eklicem gor 1 avuç çekirdek ne kadar kalorii. Onun dışında güzel olmuş bence.bende menümü yazayım fırsat varken..
sabah: 1 kase yulaf ezmesi yağsız sütle
öğle: 5 köfte, çoban salata yağsız, 1 dilim tam buğday
ara: 1 avuç çekirdek1 çatal revani
akşam: 1 tabak kabak yemeği, 2 dilim tam buğday, 3 kaşık kadar yoğurt
ara: 2 parça bitter çikolata, 1 ceviz içi
su 2 lt kadar meto çayı 3kupa, spor 1 saat tempolu yürüyüş
Yeni gelenler söyledin de aklıma geldi hakketen yeni arkadaşlar gerek bize.....gogoooom çağırsana yeni tontişleri....
Canım beni bir görsen evi bir görsen, niye almıyorum anlardın.
Bekarken twister aldim, kondisyon bisikleti aldim, zayif ama takintiliydim 60 kilo olsam aç gezerdim.
Evlendim doğum sonrası mekik aleti aldım, termal kemer vs. Mekik arada yapıyorum ama bi çok şeyin ise yaramadigini düşünüp kenara koydum. Pilatesten keyif alıyorum şu an ama 1 ay sonra böyle olursam güzel bir set alirim yoksa ignesini almayacagim.
Lastik yerine kullandigim kalin tayt gibi bir corap baya zor itiyorum onu ortadan daha serttir eminim yoruyor yani.
bende menümü yazayım fırsat varken..
sabah: 1 kase yulaf ezmesi yağsız sütle
öğle: 5 köfte, çoban salata yağsız, 1 dilim tam buğday
ara: 1 avuç çekirdek1 çatal revani
akşam: 1 tabak kabak yemeği, 2 dilim tam buğday, 3 kaşık kadar yoğurt
ara: 2 parça bitter çikolata, 1 ceviz içi
su 2 lt kadar meto çayı 3kupa, spor 1 saat tempolu yürüyüş
Parasıda saglam, kullanamazsam üzülürüm, iyiki almamisim diyorum ama 1 ay sonra hala yapiyor olursam devam edeceksem alacagim.70-80 liraya gördüm canım nette delta marka, ebru sallininki pahaliydi 189lirada uçuk yani, çul caput pilastik seyler yani abartmislar.
Ok canım
Kuzum valla yemeyin su cekirdegi kurban olayim yaw. Bak resim eklicem gor 1 avuç çekirdek ne kadar kalorii. Onun dışında güzel olmuş bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?