Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tebrikler canım çok güzel...

senin de maşallah güzel olmuş.. tabi göğsünüzü gere ger yazarsınız menü güzel olunca

Haklı olabilirsin canım genel anlamda kötü menüler cikariyoruz kimsenin kimseye bişey diyecek durumu olmuyor. Bu hafta saglam ceza verelim
Bitanem bende daha önce pilates yaptım, sen bana demistin ya pilates gecmisim var diye, benimde olmasina ragmen (1 ay baslangic seviyesinde yapmistim hic yormuyordu) zorluyor ki hareketliyim bir cikarim 2 saat duraklamadan yürüyüş yapabilirim. Bu egzersizler agir biraz ayakta agirlikla yapilanlar mesela kollarim bastan ağrıyor düşün , yatarak yapilanlarda zorlu, zaten topla yapilani en eğlenceli ve kolayi, o beş versiyon olan selülit savar dedigi beni bitiriyordu ilk yaptigimda. Bugün o kadar agrim olmadi hafif bir yanma hissettim sadece vücudum alisti, ama tempolu olduğu icin cok terliyorum yaparken. Bakalım 2 hafta haftada 1 gün ara vererek yapacagim kismetse, duruma göre devam ederim yada birakirim.
Güzel olmuş canım.
Ooo rakibeme bak akşam yemeği yememis benim gibi
İyi geceler canlarım...yarın görüşürüz. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iyi geceler canim.
Evet tatlım ceza kallavi olsun bu hafta.

Iyi geceler güzeller.
Anca gelebildim ya, haliyle kimse yok.
Bende menümü yazayim unutmadan. Ayni gün yazmazsam unutuyorum ben dün ne yedim.
Sabah: 1 elma (bankada isim vardi erken ciktim firsat bulamadim kendime kahvaltı hazirlamaya)
Öğle:2 dilim peynirli börek (kendim yaptim az zeytinyağı bol yumurta vardi harcinda)
Akşam:bol karpuz,1 kk peynir.2 yk krem karamel
Ara:armut,2 yk yoğurt.
Böylede sacma sapan yedim.
Spor:45 dakika pilates.
1 saat tempolu yürüyüş yaptim.
Bol su ictim.
Bu aralar yesilcay, meto cay vs icesim yok hic. Aklıma geldikçe sade Türk kahvesi içiyorum nedense, nescafe bile içmemisim kaç gündür ki sabah mutlaka içerdim.
Böyle işte güzeller.
Bende uyuyayım artık, hepinize tatlı rüyalar.

Son düzenleme:
Her kese kocaman günaydın. Geç kalktım bugün 1saat. Tutucum bendem önce davranmış.bugün son gün kızlar
Dikkat.....

Günaydınlar herkese. Nöbeti bitirdim çok şükür eve giderim birazdan görüşürüz kızlar

Eve gidiyorum minibuteyken yazayım menümü.
Sabah yarım simit peynir domates salatalık 1 çay kaşığı nutella

ara nescafe

ara 1 kayısı 3 kuru erik

akşam 5 buçuk 3 kaşık pilav etliydi 1 kaşık kadar eti vardı 4 kaşık yoğurtlu kabak yemeği

ara 2 küçük elma

ara 10 kiraz 1 avuç beyaz Leblebi

istahim gerçekten açık bu ayın etkisimi bilmem. Öğlen yok şaşırmayın sabah kahvaltı 12 ye doğru yaptım.

Su 2 lt spor 30 dk yürüyüş

Günaydın kızlar nasılsınız gelemedim birkaç gündür kusura bakmayın yoğun ve yorucu geçti...

günaydın kızlar yoğun başladı benim de bu gün.. kızımı kuaföre götürdüm sabah sabah şimdi fotoğraf çekimi var giyinip gidicem bende.. gitmeden selam vereyim dedim öğleden sonra görüşürüz öpüyorum

Buda benim süslü pakizem

Eklentiler

• $1401865429682.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 52
***4. TAKIM 364. ETAP***

Ebrueva68.0/ / /% )2.kez bildirimde bulunmadı
Damlanur1063.8/ / /% )
gogo240568.5/ / /% )
tutatse8555.8/ / /% )
Ellanazz 73.2/ / /% )
Topraks 68.3/ / /% )izne ayrılmak istiyor
sadness101256.9 / / /% )
Masumcuk81.2/ / /% )
Ddanes: (54.4/ / /%)
Kararrrsabirr: (80.8/ / /% )

4.TAKIM ORTALAMASI: %0.61

Günaydın canım, kolay gelsin.
Buda benim süslü pakizem

Ayy kuzum ya facede gördüm lokum tam, maşallah çok tatlı boncuk.

Heyecanlandım ya çok

***4. TAKIM 364. ETAP***

Ebrueva68.0/ / /% )2.kez bildirimde bulunmadı
Damlanur1063.8/ / /% )
gogo240568.5/ / /% )
tutatse8555.8/ / /% )
Ellanazz 73.2/ / /% )
Topraks 68.3/ / /% )izne ayrılmak istiyor
sadness101256.9 / / /% )
Masumcuk81.2/ / /% )
Ddanes: (54.4/ / /%)
Kararrrsabirr: (80.8/ / /% )

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Günaydın canım, kolay gelsin.

Ayy kuzum ya facede gördüm lokum tam, maşallah çok tatlı boncuk.

sözde alıntı yaptım yine çıkmamış.. sağol canım büyüsün senin ki başlarsınız kuaför gezmelerine sizde resimlerimiz çekildi geldim eve şükür..dışarda yapılacak birsürü işte var çıkasım yok of..

Aynen benimde işlerim var hava kapalı hiç çikasım yok, sanırım cikmayacagim. Kolay gelsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…