menümü de yazayım sonra yıkanıp uyuycam,belki uyumadan yine gelirim ama tabi gelen olursa...
Sabah 1dilim ekmek,salata,peynir,meto çay,çay
ara yok
öyle 1kase salata,peynir,1dilim ekmek,meto çay
akşam 3kaşık pilav(pilav denemez yağsız dereotlu pirinç haşlaması) ,1tavuk budu,meto çay
ara kiraz,kayısı,yeşil çay
Su 1.5litre su,45dakika pilates
Dünkü menümü yazayım vaktim varken.
Sabah 4 kaşık musli süt
Ara nescafe
Öğlen 1 kepçe sebze çorbası 2 kaşık et sote yoğurtlu salata 2 dilim ekmek
Ara elma
Akşam 2 kase tavuklu çorba 1 kase cacık
Ara 1 kayısı 1 yenidünya
Su 2 lt spor yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Haklı olabilirsin canım genel anlamda kötü menüler cikariyoruz kimsenin kimseye bişey diyecek durumu olmuyor. Bu hafta saglam ceza verelimgeldim bi bakayım dedim kimseler yokmuş.. ben aynı iştahla devam ne oldu bilmiyorum diycem ama bir fikrim var..herkes bol kaçamaklı geçirdiği için kimse kimseyi eleştirmiyor haliyle rahatladık bencenede olsa herkesin öyle diye saldık sanki iyice.. bu hafta kazanan arkadaşlar cezaları sert uygulasın belki aklımız başımıza gelir
ve gelelim yine cısslı menüme
sabah: 1 kase yulaf ezmesi yağsız sütle
öğle: buğdaylı cacık( yoğurt küründe ki çorba mercimeksiz) 1 kase
ara: 1 kase fellak köftesi yoğurtlu, 2 kaşık kadar patates salatası, 1 kalburabastı tatlısı, yarım kare haşhaşlı tatlı
akşam: buğdaylı cacık. 1 kalburabastı
su 2 lt kadar, meto çayı 2 kupa, spor leslie 3 mil+ 90 mekik
Bitanem bende daha önce pilates yaptım, sen bana demistin ya pilates gecmisim var diye, benimde olmasina ragmen (1 ay baslangic seviyesinde yapmistim hic yormuyordu) zorluyor ki hareketliyim bir cikarim 2 saat duraklamadan yürüyüş yapabilirim. Bu egzersizler agir biraz ayakta agirlikla yapilanlar mesela kollarim bastan ağrıyor düşün , yatarak yapilanlarda zorlu, zaten topla yapilani en eğlenceli ve kolayi, o beş versiyon olan selülit savar dedigi beni bitiriyordu ilk yaptigimda. Bugün o kadar agrim olmadi hafif bir yanma hissettim sadece vücudum alisti, ama tempolu olduğu icin cok terliyorum yaparken. Bakalım 2 hafta haftada 1 gün ara vererek yapacagim kismetse, duruma göre devam ederim yada birakirim.iyi akşamlar kızlar.bu ne hal yine böyle....sayfalar çok az,ayrıca danes çok haklı bence hepiniz kendinizi saldınız aaaaaa,çok kızıyorum size.lütfen herkes menülerini düzenlesin yaaaa,hadi bir günü anladık ama ard arda olmazki kuzular...ben aksine çok iştahsızım,saat 6ya kadar kahvaltı hariç hiç bir şey yiyemedim,6da da salata yedim ve günü kapatmıştım ama ,annemler aradı geldi,onlarla da hafif yedim mecburen...neyse ki,günü kapattım,45dakikalık pilatesimi de yaptım.ama bacaklarım yara gibi ya sanki,dokununca ağrıyor,ona rağmen yaptım pilatesimi.eylülüm sende de mi öyle kuzum?oturup kalkamadım bugün ya,bu hayra elamet işte,demek ki işe yarıyor...biz deneyelim sonra size tavsiye ederiz belki...siz bizi,eylülle ben bekleyin...
Güzel olmuş canım.menümü de yazayım sonra yıkanıp uyuycam,belki uyumadan yine gelirim ama tabi gelen olursa...
Sabah 1dilim ekmek,salata,peynir,meto çay,çay
ara yok
öyle 1kase salata,peynir,1dilim ekmek,meto çay
akşam 3kaşık pilav(pilav denemez yağsız dereotlu pirinç haşlaması) ,1tavuk budu,meto çay
ara kiraz,kayısı,yeşil çay
Su 1.5litre su,45dakika pilates
Ooo rakibeme bak akşam yemeği yememis benim gibiSelam canlar napiyonuz? Ben kurstan çıktım eve gidiyorum :)
Bugünkü menümü yazayım dedim:)
Kahvaltı : yarım simit, 1dilim peynir, 5 zeytin, 2 bardak ayran
Ara; 5i bir arada cay
Öğle Yemeği : 1 porsiyon sebzeli et sote, 1 bardak ayran 2dilim ekmek, bol salata
Ara : 2 eti form bisküvi,1 küçük muz
Akşam : 5-6 kaşık tahıl gevreği, 1 bardak light süt
Ara: 1 kutu light ice tea ( kalorisi 3.3 kal.330 ml si)
Ara:2 minik muz yemeyi düşünüyorum.
Iyi geceler canim.İyi geceler canlarım...yarın görüşürüz. ..
Evet tatlım ceza kallavi olsun bu hafta.canım fellak köftesi ince bulgurdan minik köfteler haşlanır üstüne yoğurt ve salçalı sosla servis edilir ben yoğurtla yedim sadece.. tatlılar fazla kesinlikle haklısın minikti diycem ama farketmez sonuçta tatlı yani..misafirlikte 1 tane yedim eve göndermiş sonra dayanamadım.. patates salatası sıfır yağlıydı en hafif i oydu aslında bol yeşillikli..diğer konuda haklısın biz saldık bi sen birde ellenaz sağlam durdunuz bu hafta... 1, olursanız cezamızı iyi verin de aklımız başımıza gelsin ciddennnn hakettik bu hafta..
günaydın kızlar yoğun başladı benim de bu gün.. kızımı kuaföre götürdüm sabah sabah şimdi fotoğraf çekimi var giyinip gidicem bende.. gitmeden selam vereyim dedim öğleden sonra görüşürüz öpüyorum
Buda benim süslü pakizem
Günaydın canım, kolay gelsin.günaydın kızlar yoğun başladı benim de bu gün.. kızımı kuaföre götürdüm sabah sabah şimdi fotoğraf çekimi var giyinip gidicem bende.. gitmeden selam vereyim dedim öğleden sonra görüşürüz öpüyorum
Ayy kuzum ya facede gördüm lokum tam, maşallah çok tatlı boncuk.Buda benim süslü pakizem
Heyecanlandım ya çok***4. TAKIM 364. ETAP***
Ebrueva68.0/ / /% )2.kez bildirimde bulunmadı
Damlanur1063.8/ / /% )
gogo240568.5/ / /% )
tutatse8555.8/ / /% )
Ellanazz73.2/ / /% )
Topraks68.3/ / /% )izne ayrılmak istiyor
sadness101256.9 / / /% )
Masumcuk81.2/ / /% )
Ddanes: (54.4/ / /%)
Kararrrsabirr: (80.8/ / /% )
4.TAKIM ORTALAMASI: %0.61
Maşallah pek güzel olmuş prenses.
Günaydın canım, kolay gelsin.
Ayy kuzum ya facede gördüm lokum tam, maşallah çok tatlı boncuk.
Aynen benimde işlerim var hava kapalı hiç çikasım yok, sanırım cikmayacagim. Kolay gelsin canım.sözde alıntı yaptım yine çıkmamış.. sağol canım büyüsün senin ki başlarsınız kuaför gezmelerine sizderesimlerimiz çekildi geldim eve şükür..dışarda yapılacak birsürü işte var çıkasım yok of..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?