Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben doğumdan sonra rahatladım ama yinede sicak önemli mesela baslamadan once ütü yapmak iyi geliyo hem iş hem alışveriş

Çaya dikkat etmemistim ben.

canım daha ilk ay çok rahatlattı ama birkaç gün önce oluyor benim içmeye başladığımdan beri.. maydanoz limon varya içinde ben ona bağladım bilmiyorum ki..

Ben dün gece diğer takımları dolaştım biraz kızlar isveç diyeti yapıcam diyen karatay diyen yani sağlıklı beslenme diye tutturuyoruz yaa herkes hızlı kilo vermeye cabaliyo.

ayyy eve şimdi geldim üstümü değiştirdim aldım suyumu da yanıma anca oturabildim bilgisayarn basına ama çok yoruldum kızlar be. ayaklarımı hissetmiyorum desem yeri var. alışveriş yaparken hissetmiyorsun da eve gelince anladm yorgunluğumu.

Ben dün gece diğer takımları dolaştım biraz kızlar isveç diyeti yapıcam diyen karatay diyen yani sağlıklı beslenme diye tutturuyoruz yaa herkes hızlı kilo vermeye cabaliyo.

karatay bir nebze sağlıklı sadece ekmek yok gibi bişey ama isveçi şahsen denediğim için biliyorum metabolizmayı mahvediyor ya.. yalnız bu gidişle biz derece alamayız gogocum tekrar uyarı almayalım yaz önünde herkes hızlanıyor...

bence hiiç gerek yok öyle diyetlerle kilo gittiğine inanmıyorum ben gerçi karatay diyeti bence makul ama yapmam. biz böyle devam edelim, ama onlar bu hızla seneye yine burada olur herhalde

alışveriş yapayım da razıyım ben o ağrılara aylardır hiç birşey almadığımı farkettim valla.

alışveriş yapayım da razıyım ben o ağrılara aylardır hiç birşey almadığımı farkettim valla.

benimde moralim yerine geldi ama aldıgım bluzlarda hep xl alırdım ki bol dursun diye kimine zor girdiğim bile olurdu ama bugn l beden denediğim bluzlar bile çok rahat oldu. bir beden bir bedendir

benimde moralim yerine geldi ama aldıgım bluzlarda hep xl alırdım ki bol dursun diye kimine zor girdiğim bile olurdu ama bugn l beden denediğim bluzlar bile çok rahat oldu. bir beden bir bedendir

Tabi ki öyle ya bende sözümde giydiğim elbiseyi hafta sonu düğünde giyecektim baktım yerleri süpürüyor nasıl kiloluysam o zaman artık ayak bileklerimden yukarıda ki etek boyu topuklu ayakkabıyla bile yerlerde sürünüyor şimdi. Başka bişey giymek zorunda kaldım ama sevindim yaa.

Son düzenleme:
Alışveriş olsunda yorgunluk geçer gider
Ben isveçi denemedim ama az yiyerek zayiflanmadigini öğrendim.

Bencede ben seneye burda olmak istemiyorum.

***4. TAKIM 366. ETAP***

Damlanur1063.8/ / /% )
gogo240568.2/ / /% )
tutatse8555.3/ / /% )
Ellanazz 72.5/ / /% )
sadness101256.9 / / /% )
Masumcuk80.1/ / /% )izne ayrılmak istiyor
Ddanes: (53.5/ / /%)
Kararrrsabirr: (80.0/ / /% )
Adigegupse: (70.9 / / /% ) 350 . Etapta izne ayrılan uye gerı dondu kılosu 17 ye bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Son düzenleme:
İyi akşamlar kuzular.çok şükür sayfalar ilerlemiş...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yürüyüş yaptım geldim kimseler yok buralarda e biraz daha spor yapayım bari canım sıkılmasın..

kızlar uzun zamandır yazmadığım menülere bugünden başlıyayım..
selam
sabah: 1 kase yulaf ezmesi yağsız sütle( klasik kahvaltım işte niye herseferinde yazıyorsam)

ara: 1 bütün simit,1 yemek kaşıgı kadar labne peyniri( kızımla annemi uğurladıktan sonra faydasız yemekle avunma çabalarım)

öğle; 4 küçük kuru dolma , 1 kase yoğurt

akşam: 1 kase cacık, 1 dolma

ara: 1 bira 2 kuru kayısı

su 2 lt kadar spor: 45 dk yürüyüş, meto çayı 3 kupa

Birayi icmeseydin keşke ama bugunluk yapcak bişey yok.

Selam kızlar.
Bugünkü menüm.
Sabah:1 dilim kepekli ekmek, peynir, domates, salatalık.
Öğle:izgara tavuk göğüs,1 kaşık püre
Akşam:döner dürüm ayran.
Günü kapattım.

Spor yok ama, disardaydim neredeyse tüm gün.
Yarında Darıca hayvanat bahçesine gideceğiz bir aksilik olmazsa. Sabahtan kilomu yazarım cıkmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…