Ben doğumdan sonra rahatladım ama yinede sicak önemli mesela baslamadan once ütü yapmak iyi geliyo hem iş hem alışveriş
Çaya dikkat etmemistim ben.
Ben doğumdan sonra rahatladım ama yinede sicak önemli mesela baslamadan once ütü yapmak iyi geliyo hem iş hem alışveriş
Çaya dikkat etmemistim ben.
Hoş geldin canım.kilo almamışsın ya o bile yeter.şimdi kaldığımız yerden devam...
Adigegupse hoşgeldin.
Ben dün gece diğer takımları dolaştım biraz kızlar isveç diyeti yapıcam diyen karatay diyen yani sağlıklı beslenme diye tutturuyoruz yaa herkes hızlı kilo vermeye cabaliyo.
Ben dün gece diğer takımları dolaştım biraz kızlar isveç diyeti yapıcam diyen karatay diyen yani sağlıklı beslenme diye tutturuyoruz yaa herkes hızlı kilo vermeye cabaliyo.
ayyy eve şimdi geldim üstümü değiştirdim aldım suyumu da yanıma anca oturabildim bilgisayarn basına ama çok yoruldum kızlar be. ayaklarımı hissetmiyorum desem yeri var. alışveriş yaparken hissetmiyorsun da eve gelince anladm yorgunluğumu.
alışveriş yapayım da razıyım ben o ağrılaraaylardır hiç birşey almadığımı farkettim valla.
benimde moralim yerine geldi ama aldıgım bluzlarda hep xl alırdım ki bol dursun diye kimine zor girdiğim bile olurdu ama bugn l beden denediğim bluzlar bile çok rahat oldu. bir beden bir bedendir
Alışveriş olsunda yorgunluk geçer giderayyy eve şimdi geldim üstümü değiştirdim aldım suyumu da yanıma anca oturabildim bilgisayarn basına ama çok yoruldum kızlar be. ayaklarımı hissetmiyorum desem yeri var. alışveriş yaparken hissetmiyorsun da eve gelince anladm yorgunluğumu.
Ben isveçi denemedim ama az yiyerek zayiflanmadigini öğrendim.karatay bir nebze sağlıklı sadece ekmek yok gibi bişey ama isveçi şahsen denediğim için biliyorum metabolizmayı mahvediyor ya.. yalnız bu gidişle biz derece alamayız gogocum tekrar uyarı almayalım yaz önünde herkes hızlanıyor...
bence hiiç gerek yoköyle diyetlerle kilo gittiğine inanmıyorum ben gerçi karatay diyeti bence makul ama yapmam. biz böyle devam edelim, ama onlar bu hızla seneye yine burada olur herhalde
alışveriş yapayım da razıyım ben o ağrılaraaylardır hiç birşey almadığımı farkettim valla.
kızlar uzun zamandır yazmadığım menülere bugünden başlıyayım..
selam
sabah: 1 kase yulaf ezmesi yağsız sütle( klasik kahvaltım işte niye herseferinde yazıyorsam)
ara: 1 bütün simit,1 yemek kaşıgı kadar labne peyniri( kızımla annemi uğurladıktan sonra faydasız yemekle avunma çabalarım)
öğle; 4 küçük kuru dolma , 1 kase yoğurt
akşam: 1 kase cacık, 1 dolma
ara: 1 bira 2 kuru kayısı
su 2 lt kadar spor: 45 dk yürüyüş, meto çayı 3 kupa
Birayi icmeseydin keşke ama bugunluk yapcak bişey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?