Doğru söylüyorsunuz yavaş yavaş sporu da hayatıma koyarsam iyi olucak
Artık düşünmüyorum zaten evet ilk sevdiğimdi tecrübesizlikti artık kendimi düşünme vakti
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Doğru söylüyorsunuz yavaş yavaş sporu da hayatıma koyarsam iyi olucak
Artık düşünmüyorum zaten evet ilk sevdiğimdi tecrübesizlikti artık kendimi düşünme vakti
Evet kuzum önce kendimiz,heç güzelliyin hem sağlığın için zayıflamalısın.eyer heşeye uyarsan.tıkır tıkır gider kilolar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Artık geçmiş boşver önüne bak.
canım su anki kilonu ve hedef kilonu yazarsan sevinirim.
Ilk hedef 80 sonra 65 inşallah canım
hoşgeldin iyiyim canım işbaşı yaptım senin haberin yoktur çalışıyorum artıksen nasılsın tebrikler bu arada yine derece kapmışsın
canım buralardamısın bilmiyorum da ben zaten çalışıyordum 13 yıldır.. 6 ay ücretsiz izin almıştım o yüzden evdeydim o dönem... 112 de çalışıyorum sağlıkçıyım yani..maşallah canım hayırlı olsun yeni işin ne iş yapıysun merak ettım...
evet bu haftada 3.olmusum ama gecen haftaki cezadan sonra kendıme geldım dıyelım
selam canım iyi gezmelerSelam güzeller,
Iyi haftasonları hepinize.
Yoldayım bi selam vermeye geldim.
Öpüyorum hepinizi.
Aramıza hoşgeldin canım...doğru yoldasın...
Of ya.ben motivasyonlarının düşmesinden korkuyorum aslında...ne bileyim inşallah iyi olur...
Hoşgeldin canım aramıza.Kızartma ve abur cuburu kesin çıkardım zaten.aynen öyle bi liste zaten birebir olmasada ona uygun olucak.spor daha önce yaptım biraz alışkınım uzun zamandır yapmadım ama yine alışırım gibi geliyo çabucak :) sağol canım teşekkür ederim görüşürüz:) artık var ilişkim bittiğine göre esarette bitti dışarı çıkabiliriimmm:))
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Güzel bilgiler buldum yine
Oo süper canım.Buda varmış
Haftasonu misafirlik derken oluyor haliyle canım. Olan olmuş artık üzülme.Kızlar ben misafirlikdeydim.oof ya 1dilim pizza,4kaşık pilav,2tavuk budu,salata yedim.çok oldu yaaa...onun için sevmiyorum şu misafirlikleri...
Misafirlikte olur napican toparlarsın canımKızlar ben misafirlikdeydim.oof ya 1dilim pizza,4kaşık pilav,2tavuk budu,salata yedim.çok oldu yaaa...onun için sevmiyorum şu misafirlikleri...
Hoşgeldin canım aramıza.
Oo süper canım.
Haftasonu misafirlik derken oluyor haliyle canım. Olan olmuş artık üzülme.
Nabersiniz? Napiyosunuz güzeller?
Ben kızımı uyurmaya çalışıyorum.
Kolay gelsin bitanem.Misafirlikte olur napican toparlarsın canım
Bende nobetteyim tv izliyorum
kızlar takıma gelmiyi istiyorum ama bu aralar oglumun sınavları o kadar yogunki bir fırsat bulupta nete giremiyorum takımla ilgilenemem diye giremedim ama inşallah bayramdan sonra biraz hafifliyim gelicem :) bu arada oglum için dua edin hakkında hayırlısı neyse o olsun. ablaları teyzeleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?