- 19 Kasım 2013
- 18.934
- 34.277
- 798
Evet bendekide ritmik samba.
Hoşgeldin canım. Is konusuna takılma çok hayırlısı olsun belki kendi işini kurarsin.
Vavv sabah erken başlamış.
Kızlar bende dünkü menümü yaziyim
Sabah 1 haşlanmış yumurta peynir 1 bardak süt domates salatalık 3 tane zeytin yedim
Öğlen 4 kaşık yeşil mercimek 6 kaşık tavuksuz kabak
Ara 6 tane kiraz
Akşam 1 dilim et 6 kaşık kabak yine
Ara 1 dilim karpuz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herşey güzelde tavuksuz kabak nee.
Su ve sporunu yazmamissin birde.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkese merhaba.Foruma girdiğimde bu cuma yarışmalarını gördüm iyi geliceğini düşündüm.inşallah bundan sonra sizlerle birlikte paylaşımda bulunacağım.
Ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim çok zayıf bir çocukluk geçirmişim ergenlik zamanında 98 kiloya kadar çıkıp 2 ay gibi bir zamanda 20 kilo verdim ama sınav stresi derken yine 88 e çıktım.daha sonra yaşadığım ve yaşadığım her an için pişmanlık duyduğum ama artık unutmaya çalıştığım bi ilişkim yüzünden 107.8 kiloya kadar çıktım ama artık dur dedim 1 hafta oldu diyete başlayalı 2 kilo verdim.spor yapmadım ama onu da eklicem artık.bu kilolardan kurtulmak istiyorum bende.burdaki azim çok hoşuma gitti inşallah bende sizlerle birlikte kilo vericem
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
şiştt pisştt kızlaar
Hee anladım bende sade yaparım genelde senin gibiTavuksuz dereotsuz falan sadece soğanla çok çok az zeytinyağlı tuzsuz susuz kendi suyunda pişirdiğim bi kabak yemeği ben sebzeyi aşırı severim bilmiyorum ondan mı ama bana böyle daha güzel geliyo
Su 2 lt kadar içtim sahilde 1 saat yürüyüş yaptım tempolu
Canım hoşgeldin nasılsın gorusmeyeli.kızlaaar nasilsinizzz? nezamandir yoktum benu unuttunuz mu ki :))
Toparlarsın canım boz destek oluruz sana.Günaydın kızlar umarım herkes iyidir. Cuma tüm gün belediyedeydim. Hafta sonu da nete giremedim, kusura bakmayın gerçekten.
Kendimi pek iyi hissetmiyorum ben ya 1 haftadır ağırlık var üzerimde, eşiminde benden kalır yanı yok noldu böyle anlamadım. Hal böyle olunca birbirimize destek olamıyoruz bu da beni daha çok bunalıma sokuyor.
Diyet deseniz motivasyon hiç olmadığı kadar yerlerde, iştahım olmamasına rağmen zorla fazladan yiyorum düşünün artık. Hatta azda yesem çokta yesem midem bulanıyor. Bugün kesin karar aldım yeniden asılacağım ama başarısızlıkla sonuçlanacak gibi geliyor bana. izne mi ayrılsam diyorum kafam karıştı gerçekten.
aynen izindeydim bi bakayim dedim ne durumdasiniz napiyosunuz :)
Toparlarsın canım boz destek oluruz sana.
Canım biraz çaba gostersen gayet güzel olcak bak kot pantolon aldım diyosun 2 beden küçüğünü alsan daha iyi olmazmiiiBen kötü de olsa listemi yazacağım kızlar. yazmayınca hepten salıyorum. Duruma göre de ayrılıp ayrılmamaya karar veririm zaten ramazan geldi o zaman dengeler nasıl olur hiç bilmiyorum.
Dün
Sabah: 1 dilim ekmekle tereyağı, reçel, 2 bardak çay, el kadar pişi (hamur kızartması)
Akşam: milföyden pizza yaptım ve 3 tane yedim 1 bardak meyvesuyu ile
Bunlardan sonra midem aşırı bulandı 8 gibi yattım uyudum 10da kalktım, duş falan aldım tekrar yattım. makinedeki çamaşırları bile asamadım
2 top dondurma
Spor yok öğlen avmdeydik alışveriş için epey hareket halindeydim.
Kot pantolon aldım bu bile hiç mutlu etmedi beni. Bir de dışarıda yememeye direndim ama sanki eve gelince çok güzel beslendim.
Bugünü de yazayım unutuyorum yoksa, yarın toplu halde tekrar yazarım.
Sabah: 1/2 domates, biraz kaşar peyniri, 2 dilim kepekli ekmek, çay
Öğlen: haşlanmış yumurta ile domates peynir düşünüyorum, yemek olmadığı için.
akşama da mantarlı bulgur pilavı yapacağım yanınada sadece salata. Umarım uyarım bu dediklerime, yazıyorum ki aksini yaparsam utanayım sizlerden :)
Sağol gogom mutlu ettin beni. Çabalardayım bakalım :)
canim aslinda donmeye gelmedim napiyonuz diye bakmaya geldim iki hafta sonra kpss var ama aslinda gelebilirim de.
bu arada 85 kilo oldum iki haftadir diyetteyim şuan 79a düştüm
Geçmiş olsun canım ya. Haşlanmış patatesde verebilirsin, bol su içir, meyve suyu verme bu aralar (meyve sekeri tetikliyormus ishali, dr soylemisti) ayranda verebilirsin. Umarım kolay atlatır kuzu.Günaydın kızlar.umarım herkes iyidir.ben dün çok yorgundum
Işimi bitirip banyo yapıp uyudum.fakat gece kızım rahatsızlandı,kusdu.sonra da gece gece ishal oldu.çok korktum,çok kötü gece geçirdim.yine kötü bir rüzgar var.pencereleri kapatıp oturuyorum.çok fena...şindi kızıma pirinç lapasının yoğurtla karıştırıp verdim.inşallah bağırsakları düzelir.bi de papatya çayı vermeyi düsünüyorum.bakalım iyi gelecek mi...
Güzel olmuş canımKızlar bende dünkü menümü yaziyim
Sabah 1 haşlanmış yumurta peynir 1 bardak süt domates salatalık 3 tane zeytin yedim
Öğlen 4 kaşık yeşil mercimek 6 kaşık tavuksuz kabak
Ara 6 tane kiraz
Akşam 1 dilim et 6 kaşık kabak yine
Ara 1 dilim karpuz
Aksam yememissin canım, pastanin yerine gecmis, cok abarti gelmedi bana.Bende yazayım menümü.
Sabah st 9 buçuk gibi 4 kaşık musli yulaf ezmesi tarçın karışımı ve süt
Ara elma
Ara 2 ceviz 3 hurma
Öğlen 3 gibi 1 kaşık kabak salatası 1 kaşık havuç salatası ikiside yoğurtlu 2 mercimek köftesi 2 yaprak sarma Zeytinyağlı ve çay
Ara 1 avuç patlamış Mısır
Akşam yarım dilim pasta inceydi bayaa pasta için akşam yemeğini feda ettim.
Su 2 lt kadar
spor 2 saat çarşı turu
Gün iyiydi ama akşam bozdum olayı
Iyiyiz canım sen nasılsın?kızlaaar nasilsinizzz? nezamandir yoktum benu unuttunuz mu ki :))
Günaydın kızlar umarım herkes iyidir. Cuma tüm gün belediyedeydim. Hafta sonu da nete giremedim, kusura bakmayın gerçekten.
Kendimi pek iyi hissetmiyorum ben ya 1 haftadır ağırlık var üzerimde, eşiminde benden kalır yanı yok noldu böyle anlamadım. Hal böyle olunca birbirimize destek olamıyoruz bu da beni daha çok bunalıma sokuyor.
Diyet deseniz motivasyon hiç olmadığı kadar yerlerde, iştahım olmamasına rağmen zorla fazladan yiyorum düşünün artık. Hatta azda yesem çokta yesem midem bulanıyor. Bugün kesin karar aldım yeniden asılacağım ama başarısızlıkla sonuçlanacak gibi geliyor bana. izne mi ayrılsam diyorum kafam karıştı gerçekten.
Canım olur arada öyle. Toparlarsın merak etme, kendinide sartlandirma basarisiz olurum diye.Ben kötü de olsa listemi yazacağım kızlar. yazmayınca hepten salıyorum. Duruma göre de ayrılıp ayrılmamaya karar veririm zaten ramazan geldi o zaman dengeler nasıl olur hiç bilmiyorum.
Dün
Sabah: 1 dilim ekmekle tereyağı, reçel, 2 bardak çay, el kadar pişi (hamur kızartması)
Akşam: milföyden pizza yaptım ve 3 tane yedim 1 bardak meyvesuyu ile
Bunlardan sonra midem aşırı bulandı 8 gibi yattım uyudum 10da kalktım, duş falan aldım tekrar yattım. makinedeki çamaşırları bile asamadım
2 top dondurma
Spor yok öğlen avmdeydik alışveriş için epey hareket halindeydim.
Kot pantolon aldım bu bile hiç mutlu etmedi beni. Bir de dışarıda yememeye direndim ama sanki eve gelince çok güzel beslendim.
Bugünü de yazayım unutuyorum yoksa, yarın toplu halde tekrar yazarım.
Sabah: 1/2 domates, biraz kaşar peyniri, 2 dilim kepekli ekmek, çay
Öğlen: haşlanmış yumurta ile domates peynir düşünüyorum, yemek olmadığı için.
akşama da mantarlı bulgur pilavı yapacağım yanınada sadece salata. Umarım uyarım bu dediklerime, yazıyorum ki aksini yaparsam utanayım sizlerden :)
Sağol gogom mutlu ettin beni. Çabalardayım bakalım :)
canim aslinda donmeye gelmedim napiyonuz diye bakmaya geldim iki hafta sonra kpss var ama aslinda gelebilirim de.
bu arada 85 kilo oldum iki haftadir diyetteyim şuan 79a düştüm
Canım bırakma sakin, zamanla kopükten kurtulursun, yüzmek çok güzel. Köpügü bırakmaktan bahsediyormussun gogom ya. Bırak tabi, su kaldırıyor zaten seni. Hiç korkmaYoruldum kızlar yaa pazartesi sendromundamiyim neyim. Bugün yüzme kursumda var.yaa ben hala köpükle yuzuyorum birakamadim.biraksammi diye düşünüyorum birden korku kapliyo içimi. Sırtüstü hele hiç yuzemiyorum amaa yinede zevkli bişey.
Yoruldum kızlar yaa pazartesi sendromundamiyim neyim. Bugün yüzme kursumda var.yaa ben hala köpükle yuzuyorum birakamadim.biraksammi diye düşünüyorum birden korku kapliyo içimi. Sırtüstü hele hiç yuzemiyorum amaa yinede zevkli bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?