Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende denesemmi acaba meyveyi çok severim.
Kabak kavurması olabilir. Ödem olunca maydanoz sapı haşlayıp içiyorum ben.

Öğlen sade fasulye var biraz ekmek yada pilav yoğurt falan yesen iyi olurmuş.

Bende denesemmi acaba meyveyi çok severim.

Kabak kavurması olabilir. Ödem olunca maydanoz sapı haşlayıp içiyorum ben.

Öğlen sade fasulye var biraz ekmek yada pilav yoğurt falan yesen iyi olurmuş.

kabak güzel olurdu ama rendeleyerek oluyor herhalde canım burda mutfak gerecim yok hiç, teflon tava vardı çizilmiş hep kullanmam onu. sağol fikir için. Maydanoz önceden yapmıştım ama midemi aşırı bulandırıyor hiç tüketemiyorum onu. bide bahsetmiştim ya hamilelik belirtileri var niyeyse hissiyatlarımda o yönde o yüzden uzak durayım en iyisi maydanozla yeşilçaydan, bildiğim kadarıyla düşüğe neden oluyor. bebek istemiyorum şuan ama gelene de gelme demek olmaz

Yok rendeleme değil canım az zeytinyağı iri soğan dogra kabağı iri küp küp dogra domates iri dogra tavaya koy orta ateste kendi haline pisiyo kapatinca yeşillik dogra oldu bitti.

Yok rendeleme değil canım az zeytinyağı iri soğan dogra kabağı iri küp küp dogra domates iri dogra tavaya koy orta ateste kendi haline pisiyo kapatinca yeşillik dogra oldu bitti.

gogom gittim malzeme almaya sadece kabakla domates alıp geldim aklımda onlar kalmış azıcık yağla o şekilde koydum ocağa bakalım artık :)

gogom gittim malzeme almaya sadece kabakla domates alıp geldim aklımda onlar kalmış azıcık yağla o şekilde koydum ocağa bakalım artık :)

Olur yinede canım kabakla domates yakışıyor. Icine istediğin malzemeyi doğrayıp salata yapabiliyosun ben çok severim.

***4. TAKIM 367. ETAP***

Damlanur1062.8/ / /% )
gogo240567.7/ / /% )
Ellanazz 72.5/ / /% )
sadness101256.9 / / /% )
Ddanes: (53.5/ / /% )
Adigegupse: ( 70.0 / / /% )
oluroylebazen: ( 78.9/ / /% ) 358. etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 10 a bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Son düzenleme:

listeyi görünce heyecanlandım

Olur yinede canım kabakla domates yakışıyor. Icine istediğin malzemeyi doğrayıp salata yapabiliyosun ben çok severim.

bende sevdim canım sağol valla güzel oldu bu, sağlıklı ve az kalorili atlattım bu öğünü de.

Inşallah canım, uzun zamandır rüya görmüyordum fazla etkilendim sanırım.
Soranlar teşekkür ederim kızlar.çok iyi şükürler olsun.ateşi düştü önemlisi.bir de bağırsakları iyileşirse iyi olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Düzelir canım, biraz toparlamis en azından.
Sorma canım, çok acıkmıstım ama öyle büyük pogacalardan degildi,1 pogacanın 3/1i kadardı. Zararın büyüğü bugün oldu,1 tane kete yedim.
Sağol canım inşallah
Sağol canım. Menüye uymaya çalışıyorum ama özellikle sabah meyve, yoğurt yemek çok zor.
Benim sabah yiyebilecegim tek meyve karpuz sanırım canım, bende yiyemem.
Sağol canım, içimi ferah tutup takmamaya çalışıyorum, yola cikicam birazdan rahat olmaliyim, kizim uyansin diye bekliyorum.

Of ya gogom kete yedim ben bugün. Aksam yemicem mecbur.

sağol canım aklıma geldi ama markette vardır inşallah, en basit bu sanırım.

canim ispanak haslayip yogurtlu sarmisakli yapabilirsin

ya da havuc rendesi yapabilirsin bol limonlu.
brokoli bulabilirsen onu da haslayabilirsin

kizlar ben evde 79 ciktim diger eve geldim 81 ciktim
şimdi ikisini de kullanmiycam bi tane kendime yeni tartı alıcam onunla yapicam yarin bildirimi artik ne cikarsam
aslinda uzulmedim de degil 6 kilo verdim diye seviniyodum bi de .

canim ispanak haslayip yogurtlu sarmisakli yapabilirsin

ya da havuc rendesi yapabilirsin bol limonlu.
brokoli bulabilirsen onu da haslayabilirsin

canım tencere yok diye pişirilen bişey istemiyodum ama uydurdum bir tencere kullanmadığım dolapta varmış bundan sonra aklımda bulunsun bu tarifler sağol. Ama brokoliden bir müddet uzak durayım ben kış boyu onu yedim

tartılar dijital mi yoksa diğer tip mi (adını unuttum). Sıkma canını hem.

Merhaba kızlar...çok şükür kızım iyileşiyor.çok mutluyum.kızlar ya ramazanda nasıl beslenicez acaba?ben sahurda sadece hurmayla su içmeyi düsünüyorum...

maşallah canım sevindim kuzu için. hurma dediğin kuru hurma mı? tutarmı ki o tüm gün seni.
Bende bilemiyorum valla ya sahurda kahvaltılık, iftarda yemek... mesai saatlerimde değişecekmiş biraz daha vaktim olacak inşallah yemek yapmak için. şöyle de bir durum var ki ramazanda 2 kilo muhakkak alıyorum ben, bakalım bu sene nasıl olacak.

Ya da geceden tost yapar yanıma koyarım.yerim uyurum.çünki erkenden kalktığım için arada uyanık kalmak istemiyorum.bir de eskiden olsa güzelce yerdim ama diyetde olduğum için hiç bir fikrim yok...

aslında kalori olarak düşünürsek yaz günü çok yenmıyor iftarda, az kalori alıyoruz ama metabolizma çalışmıyor demek ki kilo da pek etkisi olmuyor bende. 3 sene öncesi denemiştim ramazanda az yemeyi :) etkisi olmadı.

Belki danesle gogo bilir nasıl beslenildiyini.ne de olsa eskilerden onlar...

dogru canım. zaten bir hafta sonunda bünyeye göre anlaşılır az çok ne yemeli ne yememeli ama kızlardan da fikir bekleyelim dediğin gibi.

Bu arada herkese iyi akşamlar opuyorum

Son düzenleme:
Kızının iylesmesine sevindim canım. Ramazanda 2 öğün beslenmen gerekiyo ama hurmayla suyla olmaz zaten hurma şekerli çabuk acikirsin.

Sahurda mesela 2 yumurta ceviz esmer ekmek süt hem tok tutar hem kalorili olmaz. Akşam iftar önemli ben ilk 2 bardak su içiyorum sonra çorba ve biraz ara veriyorum hemen ana yemeğe geçmemek lazım tatlı falanda aramam pek ama iftardan sahura çok su içmek lazım.

canım az yendiği için metabolizma duruyor maalesef.. birde günler uzun susuzluk daha tehlikeli ama çok güzel ramazan diyet listeleri vardı.. sahurda 3 dilim tam buğday hurma tarçınlı yoğurt peynir domates haşlanmış yumurta( tok tutar) vb klasik kahvaltı veriliyor.. akşam önce çorbayla başlayıp 30 dk ara...ardından kızartma hamurişi olmayan yemekler ve bolca yoğurt.. sütlü tatlı( herakşam değil tabiki)ve elbette bol su öneriyor.. google dan yazınca çıkar canlarım araştırırız iyice..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…