Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ya canım sarma yiyorsun pilav niye yedin sütü sade içemiyormusun birde canım daha sağlıklı...sporuna da iyi yürümüşsün..
devlette çalışınca maalesef oluyor bu ayrılık dönemleri.. bizde yeni evliyken 1 yıl ayrı kalmıştık dava açıp gitmiştim eşimin yanına.. hatırlamak istemediğim oldugundan uzun gelen bir süreçti allah kolaylık versin.. ama yakınsınız anladığım kadarıyla enazından haftasonları görüşüyormuşsunuz..bu eşlerle diyet yapılmıyor birde ben kendime aynı yemeğin yağsız versiyonunu yapıyordum, yada akşam onların yediklerini ben ertesi gün öğlen yiyordum..

canım benimde kilo aldı başını gidiyor... her hafta perşembede ancak sabitliyorum yarında öyle olacak gibi.. menüler konusunda birçok öneri gelmiş zaten.. sen yumurta sevmiyormusun bide canım ya?? ben her öğüne yesem bıkmamda uygun ve kaliteli protein yapması da kolay.. ben işyerinde birde tavuk keşfettim şiş yapıyorlar ekmek arası yada dürüm halinde porsiyon olarak getirin salatasını yanına koyun ekmek koymayı diyorum alıştılar bana.. r nöbet tavuk yiyorum ama burda fiyatıda uygun iyi geliyor, 4 tl ayranla beraber istanbul nasıl olur bilmiyorumda.. dur bir öneri daha senin dolabın vardı işyerinde hazır tavuk dönerlerden alsana tavada 2 dk çevir yağlı kısmı varsa at yanına yoğurt salata tam buğday ekonomik protein menüsü oldu bitti..

tamam canim

3 tanesini arkadasima yedirdim kalanin hepsini yedim :banghead:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tamam canim

3 tanesini arkadasima yedirdim kalanin hepsini yedim :banghead:

afiyet olsun tatlım ne diyeyim...
Bende denesemmi acaba meyveyi çok severim.

Kabak kavurması olabilir. Ödem olunca maydanoz sapı haşlayıp içiyorum ben.

Öğlen sade fasulye var biraz ekmek yada pilav yoğurt falan yesen iyi olurmuş.

olabilir canım önümüzdeki pzt ye kadar protein olarak devam edicem ben bakalım yağ oranında değişiklik olacakmı.. arada bünyeyi şaşırtmak lazım.. gerçi bu ara ben iyi şaşırttım da bu arada canım 2 li yarışa bidaha başlayalım bence biz.. o zaman yukardaki gibi biskrem yiyenleri daha bi güzel destekleriz olmaz mı

canım biliyorum dereotlu poğçayı.. ilk avşa adasında yemiştim burda da çok yapılıyor şaşırmıştım bayağı herşeyi etli olan bir yerde dereotlu poğça ve pastanelerde ilk o tükeniyor arada olur ama benim kimseye bişey diyecek halim yok bu ra menülerimle ama konuşuyorum işte..kete daha ağır ama katları arasına yağ sürülerek yapılıyor diye hatırlıyorum sen akşamla dengelersin artık..

bu arada daldım alıntılara unuttum canım çok sevindim iyi olduğuna kuzunun..

canlarım ben akşam akşam akşam pikniğe gittim hiç hesapta yokken.. markete gideyim diye çıktım bi arkadaşla karşılaşınca ısrarlarla gittim.. hava aldım keyiflendim geri geldim pişmanda değilim aslında bunalmıştım iyice.. şimdi alıntı yapıcam diye saatte iyice geç oldu ama leslie ye başlıycam dünde uyumaktan yapamamıştım onun vicdan azabı yeter bana bugün yapayım hemencecik.. yarın görüşürüz yine

kizlar fakir marka aldim 40 tl
kemigi kasi yağı suyu ve gunluk alman gereken kalori miktarini gosteriyo tavsiye ederim benim cok hosuma gitti
yasini boyunu cinsiyetini kaydediyosun guzel oluyo

Son düzenleme:

sevindim canim senin adına

Merhaba. Çok geçmiş olsun.
Sahurda tok tutacak besinler yumurta ve Süt. Ben Canan Karatay diyorum. Bazen abartsa da temelde doğru. Bizi acıktıran karbonhitratla beslenme. Yap bir yumurtalı menemen, bir bardak da Süt, ekmeksiz. Tereyağını da yine Amerikalı bilim adamları söyleyene kadar aklamadık ya ona yanıyorum. Ama ben yine de zeytinyağını çok seviyorm. İpin ucunu da kaçırıyorum tabi.

hafif de olsa biseyler ye canim bayilirsin valla

rapor 25 haziran carsamba

sabah
1 sade kahve
1 kaşarlı puaça

ara 2 kayisi

oglen
5 çatal tavuk kuşbaşı
1 yemek kaşıgi taze fasulye

ara
1 kirmizi erik
2 kayisi

aksam
1 dilim kepek ekmek
yarim tabak menemen

1 kiraz sapi çayı
2 litre su
40 dk yuruyus

iyi yapmışsın canım. Hadi iyi sporlar sana.
kizlar fakir marka aldim 40 tl
kemigi kasi yağı suyu ve gunluk alman gereken kalori miktarini gosteriyo tavsiye ederim benim cok hosuma gitti
yasini boyunu cinsiyetini kaydediyosun guzel oluyo
Aa benimkinden güzel günlerde kullan canım.

Evet katılıyorum canım

Tavuk mecbur kalınca yiyoruz ama kız anneleri olarak çocuklarımıza vermeyelim. Ufak bir hatırlatma. Bulabilirsek de köy tavuğu almaya gayret edelim. Ben tercihimi hep balıktan yana yapıyorum. Bugün gözümün önünde pirzolalar döndü durdu. Madagaskardaki aslan karakteri misali yani.
Akşam balıkla susturdum nefsimi.

Sabah: 2 porsiyon meyve(3. Porsiyonu yiyemedim), 1 bardak yoğurt
Ara: peynir ve buğday ekmeği, domates, salatalık
Öğlen: Kabak haşlama(1 Tatlı kaşığı zeytinyağı), 3 kaşık yoğurt
Ara: Meyve, 2 ceviz, mate_funda çayı
Akşam: Somon balığı (doyuncaya değil çatlayıncaya kadar yedim), yağsız salata, buğday ekmeği
Ara:10 adet yeşil erik, yeşil çay, 2 kaşık yoğurt.
Bugün de menüyü bozmadım.

Günaydln arkadaşlar.hepimizin tartıda yüzü gülsün inşallah.benimki güldü...
Geçen hafta 63000
Bu hafta 62000
Fark 1000gr

Yüzde 1.59

günaydınlar bende bildirimi mi yapayım

geçen hafta: 53.5

bu hafta: 53.3

fark: 0.2

yüzdesi: 0.37

tebrikler canım alma sakın geri bende bu hafta 52 yi görücem artık yetti 3 haftadır yerimde sayıyorum..

Dereotlu poğaça güzel oluyor, ev pogacasi diye geciyor zaten burda canım. Ama aldiklarim kuru pasta boyutundaydı. Zaten çok direndim, dışarda bisey yemedim arada yapmayinca bonus oldu sanırım açlık bana.
Akşam ananas yedim canım süt ictim yanına,2 minik parça tavukla. Kete yağlı oluyor annem ramazan için yaptı maalesef yedim canım. Fırında piserken kokuyordu mis gibi dayanamadım. Neyse bu hafta sıkı tutmam gerek bu kadar kaçamak yeter artık dimi canım

***4. TAKIM 367. ETAP***

Damlanur1062.8/ 62.0/0.8 /%1.27 )
gogo240567.7/68.0 / +0.3/% -0.44)
Ellanazz 72.5/ 72.0/0.5 /% 0.69)
sadness101256.9 / / /% )
Ddanes: (53.5/ 53.3/ 0.2/% 0.37)
Adigegupse: ( 70.0 / / /% )
oluroylebazen: ( 78.9/ / /% ) 358. etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 10 a bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…