ya canım sarma yiyorsun pilav niye yedinAy bu arada günaydın bile diyemedim :) umarım herkes iyidir kızlar, ben kendimi yine pek iyi hissetmiyorum.
Dünkü menümü yazayım.
Sabah: 1/2 domates, 1/2 salatalık, 1 kk peynir, 2 dilim kepek ekmek, çay
Öğle: 1/2 domates, 1/2 salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 1 kk kaşar peynir, 2 dilim k.ekmek
1 sade soda (oluroylebazen'den kıskandım herhaldeşaka bi yana seneler sonra canım istedi.)
Akşam: 1/2 kase yayla çorbası, 1 but, 4-5 kaşık pilav, azcık yeşil salata, 3 karalahana sarması
1 bardak kakaolu süt, 1/2 dilim kek
4,5 km yürümüşüm, yani 125 kalori falan yakmışım. Belediyeye falan gitmiştim hareketliydim demek ki.
2 lt yakın su.
devlette çalışınca maalesef oluyor bu ayrılık dönemleri.. bizde yeni evliyken 1 yıl ayrı kalmıştık dava açıp gitmiştim eşimin yanına.. hatırlamak istemediğim oldugundan uzun gelen bir süreçti allah kolaylık versin.. ama yakınsınız anladığım kadarıyla enazından haftasonları görüşüyormuşsunuz..bu eşlerle diyet yapılmıyor birde ben kendime aynı yemeğin yağsız versiyonunu yapıyordum, yada akşam onların yediklerini ben ertesi gün öğlen yiyordum..Eşimin yanındalar çocuklar. Bu arada kızımı ben de çok özlüyorum. Oğlum zaten bana pek ihtiyaç duymuyor. Tayinim çıksın diye bekliyorum. 2 senedir hafta sonu evliliği modundayız. Eşim bol tereyağlı ve etli yemekleri sever (kilo alma sebebim). O yüzden hafta içi zeytinyağlı sebze yemeği yapıyorum bolca.
canım benimde kilo aldı başını gidiyor... her hafta perşembede ancak sabitliyorum yarında öyle olacak gibi.. menüler konusunda birçok öneri gelmiş zaten.. sen yumurta sevmiyormusun bide canım ya?? ben her öğüne yesem bıkmamda uygun ve kaliteli protein yapması da kolay.. ben işyerinde birde tavuk keşfettim şiş yapıyorlar ekmek arası yada dürüm halinde porsiyon olarak getirin salatasını yanına koyun ekmek koymayı diyorum alıştılar bana.. r nöbet tavuk yiyorum ama burda fiyatıda uygun iyi geliyor, 4 tl ayranla beraberKızlar yardım! dün annemdeydim ya yemek yapmamıştım sabah güzel bir kahvaltı yaptım ama öğlen yine domates peynir yiyemem 2 gündür onları yiyorum zaten bitti desözün özü öğlene ne yapsam fikir verir misiniz ? az maliyetli basit bir şey mesela... beynim durdu ya aklıma bir şey gelmiyor. Dışarıdan döner pide falan yemek istemiyorum.
Bu arada benim kilo uçmuş gidiyordu 57,5'tan inememiştim ne zamandır ama bu sabah tartı mutlu etti beni. Bir de acayip ödem var şuan. uzun zamandır yeşil çay içmiyorum.
Dünkü menümü yaziyim
Sabah peynir 1 yumurta haşlama domates salatalık 1 bardak çay
Öğlen 1 tabak zeytinyağlı fasulye
Ara 2 top dondurma
Akşam bi dilim tavuk ve salata
Ara 2 tane kepekli galete
2 lt kadar su içtim yarım saat yürüdüm
Bugün hala açım hastanede insulin için koca bardak şekerli su içirdiler
e senin ekmeklerin nerde canım yemeklerin yanında? tabi aç olursun menüler çok az..arada kepekli galeta yiyeceğine keşke ana öğünlerde tam buğday yeseydin...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tamam canim
3 tanesini arkadasima yedirdim kalanin hepsini yedim :banghead:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
afiyet olsun tatlım ne diyeyim...tamam canim
3 tanesini arkadasima yedirdim kalanin hepsini yedim :banghead:
Bende denesemmi acaba meyveyi çok severim.
Kabak kavurması olabilir. Ödem olunca maydanoz sapı haşlayıp içiyorum ben.
Öğlen sade fasulye var biraz ekmek yada pilav yoğurt falan yesen iyi olurmuş.
canım biliyorum dereotlu poğçayı.. ilk avşa adasında yemiştim burda da çok yapılıyor şaşırmıştım bayağıInşallah canım, uzun zamandır rüya görmüyordum fazla etkilendim sanırım.
Düzelir canım, biraz toparlamis en azından.
Sorma canım, çok acıkmıstım ama öyle büyük pogacalardan degildi,1 pogacanın 3/1i kadardı. Zararın büyüğü bugün oldu,1 tane kete yedim.
Sağol canım inşallah
Benim sabah yiyebilecegim tek meyve karpuz sanırım canım, bende yiyemem.
Sağol canım, içimi ferah tutup takmamaya çalışıyorum, yola cikicam birazdan rahat olmaliyim, kizim uyansin diye bekliyorum.
Of ya gogom kete yedim ben bugün. Aksam yemicem mecbur.
Merhaba kızlar...çok şükür kızım iyileşiyor.çok mutluyum.kızlar ya ramazanda nasıl beslenicez acaba?ben sahurda sadece hurmayla su içmeyi düsünüyorum...
Merhaba kızlar...çok şükür kızım iyileşiyor.çok mutluyum.kızlar ya ramazanda nasıl beslenicez acaba?ben sahurda sadece hurmayla su içmeyi düsünüyorum...
Merhaba. Çok geçmiş olsun.Merhaba kızlar...çok şükür kızım iyileşiyor.çok mutluyum.kızlar ya ramazanda nasıl beslenicez acaba?ben sahurda sadece hurmayla su içmeyi düsünüyorum...
maşallah canım sevindim kuzu için. hurma dediğin kuru hurma mı? tutarmı ki o tüm gün seni.
Bende bilemiyorum valla ya sahurda kahvaltılık, iftarda yemek... mesai saatlerimde değişecekmiş biraz daha vaktim olacak inşallah yemek yapmak için. şöyle de bir durum var ki ramazanda 2 kilo muhakkak alıyorum ben, bakalım bu sene nasıl olacak.
iyi yapmışsın canım. Hadi iyi sporlar sana.canlarım ben akşam akşam akşam pikniğe gittim hiç hesapta yokken.. markete gideyim diye çıktım bi arkadaşla karşılaşınca ısrarlarla gittim.. hava aldım keyiflendim geri geldim pişmanda değilim aslında bunalmıştım iyice.. şimdi alıntı yapıcam diye saatte iyice geç oldu ama leslie ye başlıycam dünde uyumaktan yapamamıştım onun vicdan azabı yeter bana bugün yapayım hemencecik.. yarın görüşürüz yine
Aa benimkinden güzel günlerde kullan canım.kizlar fakir marka aldim 40 tl
kemigi kasi yağı suyu ve gunluk alman gereken kalori miktarini gosteriyo tavsiye ederim benim cok hosuma gitti
yasini boyunu cinsiyetini kaydediyosun guzel oluyo
Merhaba. Çok geçmiş olsun.
Sahurda tok tutacak besinler yumurta ve Süt. Ben Canan Karatay diyorum. Bazen abartsa da temelde doğru. Bizi acıktıran karbonhitratla beslenme. Yap bir yumurtalı menemen, bir bardak da Süt, ekmeksiz. Tereyağını da yine Amerikalı bilim adamları söyleyene kadar aklamadık ya ona yanıyorum. Ama ben yine de zeytinyağını çok seviyorm. İpin ucunu da kaçırıyorum tabi.
Tavuk mecbur kalınca yiyoruz ama kız anneleri olarak çocuklarımıza vermeyelim. Ufak bir hatırlatma. Bulabilirsek de köy tavuğu almaya gayret edelim. Ben tercihimi hep balıktan yana yapıyorum. Bugün gözümün önünde pirzolalar döndü durdu. Madagaskardaki aslan karakteri misali yani.canım benimde kilo aldı başını gidiyor... her hafta perşembede ancak sabitliyorum yarında öyle olacak gibi.. menüler konusunda birçok öneri gelmiş zaten.. sen yumurta sevmiyormusun bide canım ya?? ben her öğüne yesem bıkmamda uygun ve kaliteli protein yapması da kolay.. ben işyerinde birde tavuk keşfettim şiş yapıyorlar ekmek arası yada dürüm halinde porsiyon olarak getirin salatasını yanına koyun ekmek koymayı diyorum alıştılar bana.. r nöbet tavuk yiyorum ama burda fiyatıda uygun iyi geliyor, 4 tl ayranla beraberistanbul nasıl olur bilmiyorumda.. dur bir öneri daha senin dolabın vardı işyerinde hazır tavuk dönerlerden alsana tavada 2 dk çevir yağlı kısmı varsa at yanına yoğurt salata tam buğday ekonomik protein menüsü oldu bitti..
Günaydln arkadaşlar.hepimizin tartıda yüzü gülsün inşallah.benimki güldü...
Geçen hafta 63000
Bu hafta 62000
Fark 1000gr
Yüzde 1.59
Dereotlu poğaça güzel oluyor, ev pogacasi diye geciyor zaten burda canım. Ama aldiklarim kuru pasta boyutundaydı. Zaten çok direndim, dışarda bisey yemedim arada yapmayinca bonus oldu sanırım açlık bana.canım biliyorum dereotlu poğçayı.. ilk avşa adasında yemiştim burda da çok yapılıyor şaşırmıştım bayağıherşeyi etli olan bir yerde dereotlu poğça ve pastanelerde ilk o tükeniyor arada olur ama benim kimseye bişey diyecek halim yok bu ra menülerimle ama konuşuyorum işte..kete daha ağır ama katları arasına yağ sürülerek yapılıyor diye hatırlıyorum sen akşamla dengelersin artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?