Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Herkese günaydın.
Sabah tartıda 72,5 çıktım. Çok sevindim. Ancak karın yağlarım aynı gibi geldi. Fazla mı meyve yiyorum acaba. Verdiğim kilolar umarım kastan değildir. Yarın diyetisyende göreceğiz artık.

sorma tatlım ya benimde yedikten sonra aklıma geldi. bide yayla çorbası vardı yani onda da az da olsa pirinç var

sağol önerilerin için. yumurta severim canım hatta 2 gün üst üste öğlen yumurta haşladım yedim ama diyorum ya midem hassas şu sıralar kokusuna bile tahammül edemiyorum ara verdim.

kız çocuklarına tavuk verilmemesinin sebebi nedir acaba:26:

Yine günaydın demeden alıntılara daldım. Merhaba güzeller

Dünkü menümü yazayım

Sabah: 1/2 domates, 1 kk peynir, 1,5 dilim kepekli ekmek, çay

2 hurma

Öğle: 5 kaşık kabak kavurması, 3 kaşık yoğurt, 2 dilim kepekli ekmek

4 erik

Akşam: 2 but ızgara, 1 dilim beyaz ekmek, 1 közlenmiş biber, 1/2 bardak fanta

1/2 dilim karpuz, 1 dilim kavun.

2 lt yakın su. 30 dk yürüyüş

Kilo bildirimim:

Geçen hafta: bildirim yapamamıştım zaten o yüzden son kilomu yazayım; 56,9
Bu hafta: 56
Fark: 0,9
Ortalama: 0,79 (2'ye böldüm ama Gogocum sen yine kontrol edersin sana zahmet)

Çok şaşırdım bu arada ya 3 gün öncesi 57,5'tim. Oh kalıcı olmadı demek ki aldıklarım

kizlar bildirimi niye sabahtan yapiyooz?artik persembe sabah mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kizlar bildirimi niye sabahtan yapiyooz?artik persembe sabah mi?

Evet canım Cuma gogo yoğun bu sebeple karar aldık persembeye cektik bildirimi genelde sabah yapiyoruz

Bak boşuna moral bozmussun canım gördunmü

Evet canım Cuma gogo yoğun bu sebeple karar aldık persembeye cektik bildirimi genelde sabah yapiyoruz

Bak boşuna moral bozmussun canım gördunmü

doğru diyosun canım aslında moralimin bozulmasının en buyuk nedeni 2 hafta öncesi 55,8'i görüp sonra birden 57,5'e çıkıp o sayıda kalmamdı ama düzene girmişim şükür ya.

güzel olmuş menü.

günaydınlar bende bildirimi mi yapayım

geçen hafta: 53.5

bu hafta: 53.3

fark: 0.2

yüzdesi: 0.37

Günaydın güzeller
Bildirimimi yapayım.
Geçen hafta:72.5
Bugün:72
Fark:500
Yüzde0.69
tebrik ederim kızlar

ay ben güzel yaparım o poğaçayı, yanlış anlaşılmasın övünmüyorum sadece bu poğaçayı tutturabiliyorum çeşitlerinden

Arkadaşlar dünkü menümü yazmaya gerek bile duymadım aslında çok kötü menü bile pek sayılmaz ama yinede söliyim hepiniz kızabilirsiniz bana ama sabah 4 saat saat başı 2 tüp kan alındı miğdem o kadar çok bulandıki zorlayarak yedim

Sabah hiç bişey yemedim aç olmam gerekiyordu tahlil için bana verdikleri koca bardak şekerli suyu içtim sadece

Öğlen eve gelince küçük lokma halinde 4 5 parça tavuk yedim akşamda yine ilaç için öyle yedim o kadar

Spor hiç yok miğdem bulandı başım döndü sürekli uzandım anladım ki iyiki tıp seçmemişim kendi kanımı görmekten bile bu kadar miğdem bulandı düşünün

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

anaaaa ( sen niye kendine boyle yapiyon zorla da olsa ye biseylet cok gecmis olsun

bildirim

80.4
izinden once 78.9

kizlar ben izinde cok kilo aldim
15 gundur diyetteyim
5 kilo vermisim :)

anaaaa ( sen niye kendine boyle yapiyon zorla da olsa ye biseylet cok gecmis olsun

Sağol canım.normalde yerdim ama bayağa kötü oldum dün kurtuldum ama artık ilaçlarımı alıcam sadece bi daha hastaneye gitmicem o bana yeter

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hemen korkma. Genel olarak hormonlu yiyecekler ama çok ta tavuk. Kızlarda erken ergenliğe girme sorununa, ileri yaşlarda da üreme sorunlarına sebep oluyor. Organik tavuk olarak marketlerde genelde çıkma yumurtacı tavuklar satılıyor ve piliçlere göre daha sağlıklılar. O kadar süre yaşayabildiğine göre. Zaten köy tavuğu değil köy yumurtası bile bulmak sorun. Elimizdekilerle idare edeceğiz artık.

Kızlar nabersiniz ameliyattan çıkamadım bu hafta çok yogunuz izin zamanı ya.neyse şimdi yemek yedim tarçın karanfil çayı içiyorum sonra yine gircem içeri akşam görüşürüz.

Anladım teşekkürler bilgi için. Kesinlikle yumurtasını bulmak bile zor.

Ramazan'da nasıl beslencez diye sormustun aynurcum bunu buldum.

Eklentiler

• $1403783432547.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 70
Ramazan'da nasıl beslencez diye sormustun aynurcum bunu buldum.

Teşekkürler kuzum.ben de böyle düsünmüsdüm zaten...yani normal diyetimizde ki gibi beslenicez...

***4. TAKIM 367. ETAP***

Damlanur1062.8/ 62.0/0.8 /%1.27 )
gogo240567.7/68.0 / +0.3/% -0.44)
Ellanazz 72.5/ 72.0/0.5 /% 0.69)
sadness101256.9 / 56.0/0.9 /%0.79 )1 kez bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü
Ddanes: (53.5/ 53.3/ 0.2/% 0.37)
Adigegupse: ( 70.0 / / /% )bildirimde bulunmadı
oluroylebazen: ( 78.9/ 80.4/ +1.5/%-0.19 ) 358. etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 10 a bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI: % 0.36

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…