Ben yine 68 çıktım yaaa
ya canım sarma yiyorsun pilav niye yedinsütü sade içemiyormusun birde canım daha sağlıklı...sporuna da iyi yürümüşsün..
devlette çalışınca maalesef oluyor bu ayrılık dönemleri.. bizde yeni evliyken 1 yıl ayrı kalmıştık dava açıp gitmiştim eşimin yanına.. hatırlamak istemediğim oldugundan uzun gelen bir süreçti allah kolaylık versin.. ama yakınsınız anladığım kadarıyla enazından haftasonları görüşüyormuşsunuz..bu eşlerle diyet yapılmıyor birde ben kendime aynı yemeğin yağsız versiyonunu yapıyordum, yada akşam onların yediklerini ben ertesi gün öğlen yiyordum..
canım benimde kilo aldı başını gidiyor... her hafta perşembede ancak sabitliyorum yarında öyle olacak gibi.. menüler konusunda birçok öneri gelmiş zaten.. sen yumurta sevmiyormusun bide canım ya?? ben her öğüne yesem bıkmamda uygun ve kaliteli protein yapması da kolay.. ben işyerinde birde tavuk keşfettim şiş yapıyorlar ekmek arası yada dürüm halinde porsiyon olarak getirin salatasını yanına koyun ekmek koymayı diyorum alıştılar bana.. r nöbet tavuk yiyorum ama burda fiyatıda uygun iyi geliyor, 4 tl ayranla beraberistanbul nasıl olur bilmiyorumda.. dur bir öneri daha senin dolabın vardı işyerinde hazır tavuk dönerlerden alsana tavada 2 dk çevir yağlı kısmı varsa at yanına yoğurt salata tam buğday ekonomik protein menüsü oldu bitti..
Tavuk mecbur kalınca yiyoruz ama kız anneleri olarak çocuklarımıza vermeyelim. Ufak bir hatırlatma. Bulabilirsek de köy tavuğu almaya gayret edelim. Ben tercihimi hep balıktan yana yapıyorum. Bugün gözümün önünde pirzolalar döndü durdu. Madagaskardaki aslan karakteri misali yani.
Akşam balıkla susturdum nefsimi.
Evet canım Cuma gogo yoğun bu sebeple karar aldık persembeye cektik bildirimi genelde sabah yapiyoruzkizlar bildirimi niye sabahtan yapiyooz?artik persembe sabah mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yine günaydın demeden alıntılara daldım. Merhaba güzeller
Dünkü menümü yazayım
Sabah: 1/2 domates, 1 kk peynir, 1,5 dilim kepekli ekmek, çay
2 hurma
Öğle: 5 kaşık kabak kavurması, 3 kaşık yoğurt, 2 dilim kepekli ekmek
4 erik
Akşam: 2 but ızgara, 1 dilim beyaz ekmek, 1 közlenmiş biber, 1/2 bardak fanta
1/2 dilim karpuz, 1 dilim kavun.
2 lt yakın su. 30 dk yürüyüş
Kilo bildirimim:
Geçen hafta: bildirim yapamamıştım zaten o yüzden son kilomu yazayım; 56,9
Bu hafta: 56
Fark: 0,9
Ortalama: 0,79 (2'ye böldüm ama Gogocum sen yine kontrol edersin sana zahmet)
Çok şaşırdım bu arada ya 3 gün öncesi 57,5'tim. Oh kalıcı olmadı demek ki aldıklarım
Evet canım Cuma gogo yoğun bu sebeple karar aldık persembeye cektik bildirimi genelde sabah yapiyoruz
Bak boşuna moral bozmussun canım gördunmü
rapor 25 haziran carsamba
sabah
1 sade kahve
1 kaşarlı puaça
ara 2 kayisi
oglen
5 çatal tavuk kuşbaşı
1 yemek kaşıgi taze fasulye
ara
1 kirmizi erik
2 kayisi
aksam
1 dilim kepek ekmek
yarim tabak menemen
1 kiraz sapi çayı
2 litre su
40 dk yuruyus
Günaydln arkadaşlar.hepimizin tartıda yüzü gülsün inşallah.benimki güldü...
Geçen hafta 63000
Bu hafta 62000
Fark 1000gr
Yüzde 1.59
günaydınlar bende bildirimi mi yapayım
geçen hafta: 53.5
bu hafta: 53.3
fark: 0.2
yüzdesi: 0.37
tebrik ederim kızlarGünaydın güzeller
Bildirimimi yapayım.
Geçen hafta:72.5
Bugün:72
Fark:500
Yüzde0.69
Dereotlu poğaça güzel oluyor, ev pogacasi diye geciyor zaten burda canım. Ama aldiklarim kuru pasta boyutundaydı. Zaten çok direndim, dışarda bisey yemedim arada yapmayinca bonus oldu sanırım açlık bana.
Akşam ananas yedim canım süt ictim yanına,2 minik parça tavukla. Kete yağlı oluyor annem ramazan için yaptı maalesef yedim canım. Fırında piserken kokuyordu mis gibi dayanamadım. Neyse bu hafta sıkı tutmam gerek bu kadar kaçamak yeter artık dimi canım
Arkadaşlar dünkü menümü yazmaya gerek bile duymadım aslında çok kötü menü bile pek sayılmaz ama yinede söliyim hepiniz kızabilirsiniz bana ama sabah 4 saat saat başı 2 tüp kan alındı miğdem o kadar çok bulandıki zorlayarak yedim
Sabah hiç bişey yemedim aç olmam gerekiyordu tahlil için bana verdikleri koca bardak şekerli suyu içtim sadece
Öğlen eve gelince küçük lokma halinde 4 5 parça tavuk yedim akşamda yine ilaç için öyle yedim o kadar
Spor hiç yok miğdem bulandı başım döndü sürekli uzandım anladım ki iyiki tıp seçmemişim kendi kanımı görmekten bile bu kadar miğdem bulandı düşünün
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
anaaaa( sen niye kendine boyle yapiyon zorla da olsa ye biseylet cok gecmis olsun
sorma tatlım ya benimde yedikten sonra aklıma geldi. bide yayla çorbası vardı yani onda da az da olsa pirinç var
sağol önerilerin için. yumurta severim canım hatta 2 gün üst üste öğlen yumurta haşladım yedim ama diyorum ya midem hassas şu sıralar kokusuna bile tahammül edemiyorum ara verdim.
kız çocuklarına tavuk verilmemesinin sebebi nedir acaba:26:
Hemen korkma. Genel olarak hormonlu yiyecekler ama çok ta tavuk. Kızlarda erken ergenliğe girme sorununa, ileri yaşlarda da üreme sorunlarına sebep oluyor. Organik tavuk olarak marketlerde genelde çıkma yumurtacı tavuklar satılıyor ve piliçlere göre daha sağlıklılar. O kadar süre yaşayabildiğine göre. Zaten köy tavuğu değil köy yumurtası bile bulmak sorun. Elimizdekilerle idare edeceğiz artık.
Ramazan'da nasıl beslencez diye sormustun aynurcum bunu buldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?