- 19 Kasım 2013
- 18.937
- 34.280
- 798
Canım 3 aydır var bezelyeGeçmiş olsun şekerim.
Gözüme çok az geliyor ama karışmak istemiyorum işine :) Gerçi bu sefer akşam iyi olmuş.
Çok iyi olmuş canım.
Menü çok iyi ama ton balığı sevilmez mi yaa :) Bu arada karın kaslarının gerilmesine güldüm sen esprili anlatmışsın diye :) ama geçmiş olsun diyorum.
Günaydın canım. Gayet güzel menü, bezelye çıkmış resmen ya, ne kadar bakar körüm hiç farketmedim marketlerde falan
Canım 3 aydır var bezelye) çok güldüm sana he.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Aslında yuzebilirsen çok iyi geliyor bel ağrısına.günaydın canlarım dün o kadar yorulmuşumki gelir gelmez bişeyler atıştırıp uyudum.. sabahım erken saatinde de ayaktayım tabi haliyle.. bel ağrım çok arttı yalnız yorgunluktan.. inşallah geçer ..
Sahurda yemen lazım birde karpuz susuzlugu gideriyomus.Günaydın kuzular....hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah.ben dün sahurda yemek yemedim ya akşama kadar iyiydim ne susadım ne acıktım.bugün de sahurda 1lr su ve 3tane hurma yedim...dünün de menüsünü paylaşayım hemen.
Sahur 1ltre su 2hurma
İftar 5kaşık pilav 2 tavuk butu,salata,2 3 yudum ayran,3hurma 1.5litre su,yeşil çay...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Güzel olmuş canım somon daha iyi.Sevgilerimle bir güne daha merhaba.
Dünkü menüm:
Kalkınca Ballı limonlu su
Sabah: 2 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 5 zeytin, yeşillik, çay
Ara: 3 kuru kayısı, 7 badem
Öğlen: somon balıklı salata (listemde aslında ton balığı ama sevemedim), 1 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek
Ara: yarım muz, 1 kaşık yoğurt
Akşam: 5 kaşık bezelye yemeği, 1 su bardağı kefir, 1 dilim ekmek, salata
Yatarken: 15 adet üzüm, 1 çay bardağı kefir
2,5 litre su
Öğlen pazara uğradım yarım saat. Tek aktivitem bu.
Bi de gece sabaha kadar öksürmekten karın kaslarım iyi gerildi sanırım.
Teşekkürler canım.Menü süper. Düzenli gidiyorsun. Spor da güzel.
Güzel olmuş canım menün.Günaydın hepinize güzeller.
Dünkü menümü yazayım
Sabah : 1 dilim tam buğday ekmek, salata, peynir
Öğle:izmir köfte 4 patates,4 köfte, yogurt
Akşam:domates çorbası, bezelye yemeği, 2 kaşık pilav, yogurt
Ara:magnum mini
2 saat gezdik kızımla
Aksamda yürüyüş yaptik yarim saat
Ooo iftardan sonra coşmuşsun.Günaydın canlar
Menüm dolu dolu ama paylaşayım.
Gece: Peynirli omlet (1 yumurtadan), pide 2 dilim, domates, çay
Akşam: 1/2 kase tarhana, 4 kaşık fırın tavuk patates, 4 kaşık pilav, 1 ufak dilim çörek
1 dilim çikolata soslu kek, 2 çay
1 ufak salkım üzüm
1 magnum mini
1,5 lt su
Şuan öyle açım ki bu saatte neden böyle oldum yaa
Haklısın gülmekte valla ben semizotununda çıktığını sizden öğrenmiştimBizim bu market anca pepino gibi milletin(ben dahil) bilmediği yemediği şeyler getirsin
Bugün pazar var bizim orada eve gidince uyumayı dusunuyordum ama gideyim de bir bakayım bari ya
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Aslında yuzebilirsen çok iyi geliyor bel ağrısına.
Sahurda yemen lazım birde karpuz susuzlugu gideriyomus.
Güzel olmuş canım somon daha iyi.
Teşekkürler canım.
Güzel olmuş canım menün.
Ooo iftardan sonra coşmuşsun.
güzelmiş pepino gibipazara git tabi pazar candir
Geçmiş olsun şekerim.
Gözüme çok az geliyor ama karışmak istemiyorum işine :) Gerçi bu sefer akşam iyi olmuş.
Çok iyi olmuş canım.
Menü çok iyi ama ton balığı sevilmez mi yaa :) Bu arada karın kaslarının gerilmesine güldüm sen esprili anlatmışsın diye :) ama geçmiş olsun diyorum.
Günaydın canım. Gayet güzel menü, bezelye çıkmış resmen ya, ne kadar bakar körüm hiç farketmedim marketlerde falan
Ayyy çok garip yahu. Kim yesin pepinoyu bezelye dururkenHaklısın gülmekte valla ben semizotununda çıktığını sizden öğrenmiştimBizim bu market anca pepino gibi milletin(ben dahil) bilmediği yemediği şeyler getirsin
Bugün pazar var bizim orada eve gidince uyumayı dusunuyordum ama gideyim de bir bakayım bari ya
Ayni benim eşim canım. Ben ona al demeyi çok oldu bırakalı. Muz almıştı en son, bildiğin ezilmiş, kararmışCoştum hakkaten o kekle çörekten çok pişmanım ya gerisi benim rutinlerim
Eşim benden önce evde olduğu için kendisi gidiyordu erkek ya anlamıyor diye zaten herşeyin kötüsünü verip gönderiyorlar. Geçen soğanla semizotu almıştı, soğan dıştan güzel içten olduğu gibi çürük, semizotu ise sadece sapından ibaretti yaprağı yoktu nerdeyse
Güzel olmuş canım, hem tatlı ihtiyacı giderir hemde ziyan olmamış meyveler akıllica.
Selam canım,
İyi olmana sevindim. Fırsat buldukca uğra sohbet ederiz.
Sevgiler.
Oh ne güzel, ailenle birliktesin, iyi vakit gecir canım. Az yersen daha mutlu olursun unutma. Çok yersen yerken mutlu olursun, sonrası hüsran olur.
Canım geçmiş olsun. Dinlen vaktin varsa.
Günaydın canım. Sahurda aç kalman doğru değil bence ama sen bilirsin tatlım.
Güzel olmuş canım
Gayet iyi canım, menü dısina cikmiyorsun Tebrikler
Günaydın hepinize güzeller.
Dünkü menümü yazayım
2 saat gezdik kızımla
Geçmiş olsun şekerim.
Çok iyi olmuş canım.
İyi olmuş canım....Günaydın kızlar dünkü menümü yazayım hemencik.
Sabah 3 dilim ekmek Domates peynir nescafe
Ara 1 armut 2 ceviz
Öğlen 3 dilim karpuz 1 dilim ekmek peynir
Ara 3 kuru erik az leblebi
Akşam 4 kaşık tavuk sote 3 kaşık pilav salata 2 kaşık yeşil fasulye
Ara 2 top dondurma
Su 2.5 lt
spor 1 st yürüyüş
Senin menülere yorum yapmaya gerek duymuyorum ki canım...Sevgilerimle bir güne daha merhaba.
Dünkü menüm:
Kalkınca Ballı limonlu su
Sabah: 2 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 5 zeytin, yeşillik, çay
Ara: 3 kuru kayısı, 7 badem
Öğlen: somon balıklı salata (listemde aslında ton balığı ama sevemedim), 1 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek
Ara: yarım muz, 1 kaşık yoğurt
Akşam: 5 kaşık bezelye yemeği, 1 su bardağı kefir, 1 dilim ekmek, salata
Yatarken: 15 adet üzüm, 1 çay bardağı kefir
2,5 litre su
Öğlen pazara uğradım yarım saat. Tek aktivitem bu.
Bi de gece sabaha kadar öksürmekten karın kaslarım iyi gerildi sanırım.
Su 1litre içe biliyorum canım.şimdi sen benim sahurda yemememi destekliyorsun o zaman.sonuçta acıkmıyorum,yemediyim zaman da kendimi daha iyi hiss ediyorum.ondan yiyip de ek kaloriyi neden alayım ki...yani ben böyle düsünüyorum..Merhaba canım. Metabolizma yavaşlıyor olayı pek doğru değil sanırım. Hani uzun süre açlıkta vücut yağlara sarılıyor olayı. Tersini savunan da çok. Yağların erimesi için kısa süreli karbonhidrat depolarının bitmesi gerekiyormuş. Bu da açlıkta ancak mümkün. A bir şey daha öğrendim. Eskiden kadınların kilo alması istenirmiş. İyice yağlansın ki kıtlık döneminde çocuklarını besleyebilsin diye. Aslında hamilelikte özellikle karın ve bel bölgesinden yağlanmanın sebebi de herhangi bir kıtlıkta bebeğin beslenebilmesiymiş.
Ancak su çok önemli. Su olmadan yağ parçalanması mümkün değil. Sahurda bol su içmek lazım. Süt de içebilirsin. Oruç tutabildiğim zamanlarda sahurda 1 bardak süt içince susamıyordum.
Günaydın hepinize güzeller.
Dünkü menümü yazayım
2 saat gezdik kızımla
Günaydın canlar
Menüm dolu dolu ama paylaşayım.
Gece: Peynirli omlet (1 yumurtadan), pide 2 dilim, domates, çay
Akşam: 1/2 kase tarhana, 4 kaşık fırın tavuk patates, 4 kaşık pilav, 1 ufak dilim çörek
1 dilim çikolata soslu kek, 2 çay
1 ufak salkım üzüm
1 magnum mini
1,5 lt su
Şuan öyle açım ki bu saatte neden böyle oldum yaa
Haklısın gülmekte valla ben semizotununda çıktığını sizden öğrenmiştimBizim bu market anca pepino gibi milletin(ben dahil) bilmediği yemediği şeyler getirsin
Dönem dönem hepimize oluyor canım. Bu kadar dikkat edince.Sağol canım. Ama bugünlerde menü dışına çıkasım var. Öğlen dönercinin önünden geçerken iç geçirdim. Ekmek İçi alınmış yerdim arada bir.
Neyse 1 dakika sonra atlatıyorum.
4 dilim patatesss canım ama 4 patates yazmisim4 patates mi? Çok değil mi canım.
Çok az yiyordum canım ama yanlış yapıyordum çünkü omür boyu karpuz peynirle gecıstiremem.kilomu indirince sabitlemem gerek kilo almamak adına. Ara yapmıyorum en fazla dondurma oluyor yaptigimda ana öğünleride atlamamaya gayret ediyorum artik. O kadar az yerken kilo vermem durdu. Daha azıyla yasayamamİyi olmuş canım....
Senin menülere yorum yapmaya gerek duymuyorum ki canım...
Su 1litre içe biliyorum canım.şimdi sen benim sahurda yemememi destekliyorsun o zaman.sonuçta acıkmıyorum,yemediyim zaman da kendimi daha iyi hiss ediyorum.ondan yiyip de ek kaloriyi neden alayım ki...yani ben böyle düsünüyorum..
Canım benim bence senin şu 1kaç haftadır sabit kalmanın tek nedeni eskiden çok az yemen.o güzel kilo verdiyin haftaları hatırlıyorum da bazen öyününe sadece karpuzla yaptığın bile oluyordu.ama ben son günlerde senin menülerini hep dolo dolu görüyorum.çoktandır bunu sana demek istiyorum ama unutuyorum
İyi olmuş canım....
Senin menülere yorum yapmaya gerek duymuyorum ki canım...
Su 1litre içe biliyorum canım.şimdi sen benim sahurda yemememi destekliyorsun o zaman.sonuçta acıkmıyorum,yemediyim zaman da kendimi daha iyi hiss ediyorum.ondan yiyip de ek kaloriyi neden alayım ki...yani ben böyle düsünüyorum..
Canım benim bence senin şu 1kaç haftadır sabit kalmanın tek nedeni eskiden çok az yemen.o güzel kilo verdiyin haftaları hatırlıyorum da bazen öyününe sadece karpuzla yaptığın bile oluyordu.ama ben son günlerde senin menülerini hep dolo dolu görüyorum.çoktandır bunu sana demek istiyorum ama unutuyorum
Dönem dönem hepimize oluyor canım. Bu kadar dikkat edince.
4 dilim patatesss canım ama 4 patates yazmisim
Çok az yiyordum canım ama yanlış yapıyordum çünkü omür boyu karpuz peynirle gecıstiremem.kilomu indirince sabitlemem gerek kilo almamak adına. Ara yapmıyorum en fazla dondurma oluyor yaptigimda ana öğünleride atlamamaya gayret ediyorum artik. O kadar az yerken kilo vermem durdu. Daha azıyla yasayamammenü yazmadigim gunlerde de az yedim kacamak yapmafim 3 öğünde tuttum canım. Toparlanacak inşallah
Dönem dönem hepimize oluyor canım. Bu kadar dikkat edince.
4 dilim patatesss canım ama 4 patates yazmisim
Çok az yiyordum canım ama yanlış yapıyordum çünkü omür boyu karpuz peynirle gecıstiremem.kilomu indirince sabitlemem gerek kilo almamak adına. Ara yapmıyorum en fazla dondurma oluyor yaptigimda ana öğünleride atlamamaya gayret ediyorum artik. O kadar az yerken kilo vermem durdu. Daha azıyla yasayamammenü yazmadigim gunlerde de az yedim kacamak yapmafim 3 öğünde tuttum canım. Toparlanacak inşallah
:) aynı olayı demin de yaşadım sinirlerim tavan yaptı anlatana kadar en son bırak ben alırım haftaya dedim ama inat etmiş almış kesin yanlış almıştırAyyy çok garip yahu. Kim yesin pepinoyu bezelye dururkenGit canım git, iyi olur, oruç tutuyorsun karpuz al sahurda yersin. Eşim her gece yiyor, hayatımı kurtardi acıkmıyorum, susamıyorum diyor.
Ayni benim eşim canım. Ben ona al demeyi çok oldu bırakalı. Muz almıştı en son, bildiğin ezilmiş, kararmışdedim Eylül kendi işini kendin gör.
O yağı bana da çok itici geliyor tamamen süzdürsemde. Pratik geliyor bana sanırım balıkla uğraşmayı sevmiyorum beceremiyorum da zatenTon balığını yıllar önce konserve alırdık. İçindeki ayçiçek yağından dolayı sanırım görünce içim almıyor. Somon en iyi balıklardan biri. Yağı ve kalorisi yüksek o başka ama omega-3 için süper. Şu an piyasada kültür balıkları olduğu için Norveç Somonu alıyorum marketten. Balıkçılar yazın kapalı tabiiki.
Canım ya bezelye olayına ben de güldüm. Üzgünüm. Dolaba atmak için geç kaldım ben de. Markette yok artık. Dün pazarda buldum. Ama fazla alamadım.
Bende kendime kıyamıyorum işteeTamam iftardan sonra biraz coşmuşsun ama ne bileyim oruç tutan arkadaşlara kıyamıyorum ben. Ramazandan sonra telafi edersin, inanıyorum.
Pazar gibisi yok. Her şey var ve taze. Ben genelde köylülerin getirdiği ürünlere bakıyorum. Organik diyoruz ama değil. Çünkü onlar da pestisit kullanıyor sonuçta. Ancak bitkilerin genetiği biraz daha doğala yakın gibi. Semizotunun yaprakları küçük küçüktü mesala. Diğerleri koca yapraklı.
, inşallahEvet canım bence de.sana katılıyorum. çok iyi anlatmışsın.vücudun bu düzeni öyrenince yine vericeksin.sadece bir az sabr gerek ve motivasyonun düşmemeli...
Ilk zamanlarda oluyor maalesef canım. Benim cözümüm sade Türk kahvesi ve yeşil kahve, simdilik ise yariyor. Birde bol su.Evet ya gözümün önüne getirdim de. 4 adet patates. Özlemişim patatesi. Ama 64 'ü görene kadar yok.
Canım ya az yiyince barsaklarda sıkıntı yaşıyor musun? Gerçi karpuz yiyorsun ama. Ben bu diyete başladığımda 10 gün kabızlık yaşadım. Sonra kefirle biraz hafifledi. Ama kefire alışma süreci de sıkıntılı oldu.
Canım suda balık var, onu deneyebilirsiniz. Ben ondan alıyorum ton balığı alacaksam.:) aynı olayı demin de yaşadım sinirlerim tavan yaptı anlatana kadar en son bırak ben alırım haftaya dedim ama inat etmiş almış kesin yanlış almıştır
O yağı bana da çok itici geliyor tamamen süzdürsemde. Pratik geliyor bana sanırım balıkla uğraşmayı sevmiyorum beceremiyorum da zaten
Bezelyenin zamanı gelmiş geçiyor demek :) aslında pek sevmem ama çeşit olurdu
Bende kendime kıyamıyorum işteeYa aslında benim böyle kaçamaklarım çok olur, ama kilo konusunda umutluyum veririm gibi geliyor Ramazan boyunca. Zaten almazsam yine şükrederim :)
Doğrudur mesela annemin aldığı domates, biber falan köy domatesi gibi durur. Geçen bana semizotu vermişti onunkiler ufacık yapraklı bendekiler kocamandı, seçemiyorum sanırım.
, inşallah
Sağol bitanem
Ilk zamanlarda oluyor maalesef canım. Benim cözümüm sade Türk kahvesi ve yeşil kahve, simdilik ise yariyor. Birde bol su.
4 patates çok olur gercekten canım sasirmakta haklısın.
Canım suda balık var, onu deneyebilirsiniz. Ben ondan alıyorum ton balığı alacaksam.
Türk kahvesi de işe yarıyor canım, aktardan 100gr 2.5tlye aldim ben ama cekirdek halindeydi. Ögutucum var. Marketlerde pahali 12li kutu 30 liraydi ilk gördüğüm, bende aktardan tek kullanımlık pakette aldım 15liydi sanırım 15liraydı ilk aldığım öyleydi. Saskınım heryerde farklı fiyat var canım.Tuhh yesil kahve aylardir aklimda bugunde esim aktara gitmisti hic aklima gelmedi ya sinir oldum suan kendime.
Tatlim duymustum onu ama buyuk marketlerde var sanirim ben burada normalini bulduguma sukrediyorum, gecen mantar bulamadik 3 markette o derece yani
Hanimlar ya ramazanda az yiyorum ya acaba ondan mi barsak faaliyeti az. Yeterli bulmuyorum ama herhangi bir sikintimda yok.
Bir de sanirim makarna asiri aciktiriyor. Gece ilk defa yemek turu yedim ve ilk defa sabahtan acikmaya basladim. Bidaha aslaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?