Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kizlar pek ilgilenemiyorum burayla farkindayim kusuruma bakmadim daha bi duzenim olusamadi bu arada bana artik bildirim gelmiyor neden anlayamadim. nasilsiniz iyimisiniz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hanimlar ya ramazanda az yiyorum ya acaba ondan mi barsak faaliyeti az. Yeterli bulmuyorum ama herhangi bir sikintimda yok.

Bir de sanirim makarna asiri aciktiriyor. Gece ilk defa yemek turu yedim ve ilk defa sabahtan acikmaya basladim. Bidaha aslaa

canim bende hic bir yiyecekte o olay yok ama makarna beni felaket aciktiriyor.yarim saat sonra sanki saatlerdir acmisim gibi karnim guruldamaya basliyor

rapor
sabah
1 parca bazlama
biraz zeytin yagli kuru cokelek
yarim kase tarhana corbasi

ara sade turk kahvesi

oglen
1 tabak bişey fasulyesi salatasi
yarin annemden ne fasulyesi oldugunu ogrenirim kucuk kucuk taneleri var

aksam
ceyrek porsiyon ciger
1 dilim ekmek
5 catal bamya
brokoli

spor yapmadim
2 litre su

Çorba yapalım

Eklentiler

• $1404882087131.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 40
Günaydın canlar.
Öncelikle dünkü menümü vereyim sonra akşama kadar burdayım.

Kalkınca Ballı limonlu su

Sabah: 2 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 5 zeytin, yeşillik, çay

Ara: 2 incir, 7 badem

Öğlen: 5 kaşık bezelye yemeği,salata, 1 dilim ekmek

Ara: 1 şeftali, 1 kaşık yoğurt

Ara:1 kuru kayısı, yeşilçay

Akşam: 1,5 kepçe yarma çorbası, 3 köfte, 1 dilim ekmek, salata

Yatarken: 1 çay bardağı kefir

2 litre su
Öğlen yarım saat yürüyüş
Akşam 10 dakika twister, 15 dakika ağırlık (2'şer kg) kaldırma,25 dakika plates.

Günaydın hanımlar hadi başlayalım bakalım :)takıma alındığım içintşk.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın hoşgeldin ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz. Biraz kendini tanıtıp şu anki kilonu ve hedef kilonu yazarsan sevinirim.

Menümü yazıyorum işe başlamadan.
Sabah nesfit süt

ara 2 ceviz 3 hurma

öğlen salata 6 kaşık yoğurtlu semizotu 2 dilim ekmek

ara 1 dilim kavun

Akşam 4 kaşık yoğurtlu semizotu 4 çiğkofte marul salata

Ara 1 dilim baklava

su 2.5 lt
spor 30 dk ve 1 buçuk saat yürüyüş

Günaydın kuzular...ben annemlere geldim dün...aramıza yeni 1arkadaş gelmiş...hoş gelmişşşş...

günaydın güzeller stede bi sıkıntı var yazdıklarımda gelmemiş hadi bakalım... bi günaydın diyip kaçıyorum uzun zamandır farkındayım yazmıştım beynimde dolu işler de arttı bu ara kendi içimde uyum sağlayamadım bu duruma sanki.. neyse burda olmaya çalışıcam elimden geldiğince artık yeterince idare ettiniz beni.. bi geçmişe bakayım nerde kalmıştık muhabbette..

Evet dün bu saatlerde acıkmıştım. Gece karpuzla haşlanmış yumurta yedim bakalım bugün durum ne olacak :)
canim bende hic bir yiyecekte o olay yok ama makarna beni felaket aciktiriyor.yarim saat sonra sanki saatlerdir acmisim gibi karnim guruldamaya basliyor
Ben ilk defa farkettim çok şaşırdım bir daha asla yemem
Günaydın hoşgeldin.

başarılar canım vakti gelmiş demekki yerinde bir karar olmuş.. benim kızım 10 aylık bırakmıştı çok üzülmüştüm ama sütte yetmiyordu vakti erken olsada gelmişti...

Bu arada 2 litre su ve sınav yerinden eve kadar 40 dakika ritimli yürüyüş
geçmiş olsun kızlar bu yıl herkes aynı şeyi söylüyor...
Kizlar hepimizde durgunluk var su siralar sanki...
bende yoktum ortalıkta canım da kaç gündür yaşadıklarımı yazsam sayfa yetmez neyse geçirdik bitti..
çok sevindim canım bak iyi gidiyor demekki bırakma süreciniz
ellerine sağlık canım.. benim babacım sağolsun mevsiminde hazırlar kavanozlara konserve yapar meyve suyumuzu hzır hiç almıyorum yıllardır.. torun için yapıyor o ayrı da
hoşgeldin diycem de çok gel kalmışım galiba.. arada bekleriz yine gel canım..

Günaydın bu arada
Dünkü menümü yazayım;

Sahur: 1/2 kase tavuk çorbası, 4 kaşık makarna
İftar: 1 kase mercimek çorbası, 4 kaşık etli sebzeli sote mi diyeyim(bol soğan ve kapya biberliydi), 3 kaşık pilav
1 magnum mini
1 dilim kavun
30 dk yürüyüş, 1,5 lt su.

Günaydın canım. Dikkat et kendine. İnşallah gelip geçici birşeydir.
sağol canım yorgunluktandı heralde..öğleden sonra bişey kalmadı temiziğe vurdum bende kendimi..
dinlendim canım bugünün nöbeti de akşama kalınca vaktim oldu bayağı..
sağol tatlım geçti gitti diğer sıkıntılarla beraber
yüzme eniyi ilacı biliyorum canım da imkn yok ki burda son yıl büyük şehre bi gideyim nereye saldıracağımı şaşırıcam kesin.. sosyal ötesi bişey olurum kesin
güzel bilgiler canım katılıyorum çogunlukla..bizim yemek yeme olayımız açlıktan değil zaten sadece karnımızı doyurmak için olsa bu kadar olmazdı tabiki.. karatay ne diyor bilmiyorum ama diyetisyeninin yaptıgı doğruydu meyve aç karnına yemeklerden 1 saat önce yenmeli benim bildiğimde..ben maalesef meyveyi gereksiz görüyorum ve almıyorum şuan eve hiç..sebzelerden alıyoruz zaten gerekli vitamini ve ben yoğurtlada yesem yine acıktırıyor beni..önemli olan kan şekerini dengede tutmak glisemik indeksi düşük besinleri seçebilmek..yoksa açlık krizleri ve doyamamalar başlıyor.. ha tatlılar konusu zaten belli hayatımızdan tamamen çıkması gerekiyor başarabilene
canımmm pazarın var kıymetini bil ne kadar çok çıkarsan o kadar iyi öğrenirsin seçmeyide.. herşeyin küçük olanı daha lezzetlidir ıspanakta semizotu da diğer sebzelerde.. albenili görünen irilere yanaşma ton balıgı seviyorsan marketlerde yağsızları da satılıyor bu arada..

canım karbonhidrat acıktırır beyaz ekmek gibi.. makarnada birde doğru pişirme olayı var uzun süre haşladığında glisemik indeksi yükseliyor.. en fazla 7 dk pişirmen lazım biraz dişe gelecek o şekilde dene anlarsın aradaki farkı.. bana göre hiç yemesen daha iyi de..

Çorba yapalım

bu benim çocuğa yaptıgım çorbalara benzeyecek gibi canım evdeyim kimede tok deniycem ben bunu.. bu arada ben şu yazı şeklimi değiştiremiyorum gogocum ya.. renkli yapmaya çalışmıştım ilk ayarlara dön diyorum yine olmuyor koca koca sinir ediyor beni.. nerden sorsam ki kim bilir acaba??

hoşgeldin aramıza..

Çorba yapalım

bu benim çocuğa yaptıgım çorbalara benzeyecek gibi canım evdeyim kimsede yok deniycem ben bunu.. bu arada ben şu yazı şeklimi değiştiremiyorum gogocum ya.. renkli yapmaya çalışmıştım ilk ayarlara dön diyorum yine olmuyor koca koca sinir ediyor beni.. nerden sorsam ki kim bilir acaba??

hoşgeldin aramıza..

ben geldim herkes gitmiş... canlarım menülere yorum yapamadım kendim menü yazmayınca.. geçmişe dönüp yazayım dedim ama çok uzun sürecek.. genel olarak düzensiz saatsiz menülerdi..kaçamak denecek bişey yoktu genel anlamda..hafta ortası tartılmama ragme bu sabah tartıldım sabitim yine.. bu ara sanki kilo sabitlemede gibiyim hiç oynamıyor tartı.. bu haftadan itibaren hızlanmam lazım izne 3 haftam kaldı..2 kilocuk daha gitse razıyım ama 1.5 da olur yani buralardayım dün yıkadıklarımı ütülemem lazım başkada işim kalmadı çok şükür görüşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…