- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
- 123
Sıkma canını. Telefon kulübesinde halay çekeriz bizde.
Atanamazsam diye tekrar girmek istedim. Ama iyiki de çalışmamışım.
2 senedir ilk defa gördüm canım, elma aldı önce dişledi ekşi geldi, sonra bi baktım muz kocanıni tutmuş çekiyor koparmak için muzOy kıyamam, ama meyveleri iştahla yemesi daha mutlu etmiştir seni. Allah kolaylık versin ikinize de canım.
Kitabım yok ki ya annemlerde bir iki okunmamış vardı aklımdaydı unuttum getirmeyi. Kimsenin gelmeyeceğini bilsem uyuyacağım. Sahura kalkınca uyku düzeni çok bozuluyor.
Gece yemeden olmaz canım.Vallaha havalar sıcak,oruçluyum ben epey durgunum.ama diyet bozmamaya çalışıyorum.dün sahurda kalkmamışdım akşama kadar dura bildim,hiç acıkmadım,bugün de yemek yemedim 2hurmayla 1litre su içdim.acaba diyetimi kötü yönde etkiler mi?yiyip uyuyunca çok rahatsız oluyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iyi bak alisiyo yavaş yavaşMahsun canım ya, üzgün gibi biraz. Kolay değil 22 aylık alışkanlık onda bu. Bende üzüldüm bugün haline açıkçası. Moralim bozuldu öyle mutsuz gorünce ama yılmıyorum. Hele bugün markette muzlara, seftalilere saldırıp dişlediğini görünce dedim doğru yoldayım 2 senede ilk kez böyle istahlı meyve yedi kuzum.
Kitap oku canım. Kafan dagilır vakit geçer hemde
cınım canım kızlar nasilsiniz?
Gece yemeden olmaz canım.
Iyi bak alisiyo yavaş yavaş
Ep ayni be yaaa sen nasılsın canım
Merhaba canım. Hepimiz iyiyizdir umarım. Ben bugün can sıkıntısından arkadaşlardan film topladım. Akşam evde yalnız zor. Sen de iyisidir umarım.cınım canım kızlar nasilsiniz?
ben dr iyiyim canim memlekete geldim arkadaslarimi goruyorum surekli yakin arkadaslarimdan birinin ikiz bebekleri oldu kizlar cok tatli onlari sevmeye gittimMerhaba canım. Hepimiz iyiyizdir umarım. Ben bugün can sıkıntısından arkadaşlardan film topladım. Akşam evde yalnız zor. Sen de iyisidir umarım.
iyi geceler arkadaşlarım.biliyorum uzun zamandır hiç sesim soluğum çıkmadı.mezun oldum sonunda ama bir teşekkür bile edemedim.şimdi fırsatım olmuşken gecikmeli de olsa bu teşekkürü etmem gerekli.ocak ayının üçünde başlamış bulunup haziranın ikinci haftası sonlandırdığım diyet serüvenimde yanımda olduğunuz destek verdiğiniz için çok teşekkür ederim.zaman zaman yeme krizlerine girsem de sabırla bana güzel sözlerle moral verdiğiniz,kendi yöntemlerinizi paylaştığınız,tatlı tatlı rekabetlerle beni motive ettiğiniz için teşekkür ederim.aslında burada sadece kilo vermek değildi paylaştıklarımız hepimiz hayatlatımızı ailelerimizi özellerimizi paylaştık bizler bir aile olduk.sizleri tanıdığım için çok mutluyum.umarım ben de samimiyetimi yansıtabilmişimdir sizlere.mezun olmam demek sizleri takip etmeyeceğim anlamına gelmez:)bu arda ben diyeti bozmuş değilim haaaaa.şimdi tam 54.9 kiloyum.yani hala veriyorum:) buradan ayrılmamın en büyük sebebi yeterli derecede sizlerle vakit geçiremiyor olmamdı.yoksa hala diyetime devam yani.sizleri seviyorum.çok çok öpüyorum.
Günaydın canım. Dikkat et kendine. İnşallah gelip geçici birşeydir.günaydın canlarım dün o kadar yorulmuşumki gelir gelmez bişeyler atıştırıp uyudum.. sabahım erken saatinde de ayaktayım tabi haliyle.. bel ağrım çok arttı yalnız yorgunluktan.. inşallah geçer ..
Günaydın kuzular....hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah.ben dün sahurda yemek yemedim ya akşama kadar iyiydim ne susadım ne acıktım.bugün de sahurda 1lr su ve 3tane hurma yedim...dünün de menüsünü paylaşayım hemen.
Sahur 1ltre su 2hurma
İftar 5kaşık pilav 2 tavuk butu,salata,2 3 yudum ayran,3hurma 1.5litre su,yeşil çay...
Günaydın kızlar dünkü menümü yazayım hemencik.
Sabah 3 dilim ekmek Domates peynir nescafe
Ara 1 armut 2 ceviz
Öğlen 3 dilim karpuz 1 dilim ekmek peynir
Ara 3 kuru erik az leblebi
Akşam 4 kaşık tavuk sote 3 kaşık pilav salata 2 kaşık yeşil fasulye
Ara 2 top dondurma
Su 2.5 lt
spor 1 st yürüyüş
Güzel olmuş canım, hem tatlı ihtiyacı giderir hemde ziyan olmamış meyveler akıllica.Kızlar şekersiz meyve suyu yaptım kırmızı erikler vardı yumusamis 10 tane falandi onlarin yanına 1 şeftali 2 küçük armut 1 elma 1 limon dilimledim bi tencere suda kaynattim bayaa suzerken meyvelerin posasini cikarttim iyice ezerek çok güzel oldu tavsiye ederim.
Selam canım,iyi geceler arkadaşlarım.biliyorum uzun zamandır hiç sesim soluğum çıkmadı.mezun oldum sonunda ama bir teşekkür bile edemedim.şimdi fırsatım olmuşken gecikmeli de olsa bu teşekkürü etmem gerekli.ocak ayının üçünde başlamış bulunup haziranın ikinci haftası sonlandırdığım diyet serüvenimde yanımda olduğunuz destek verdiğiniz için çok teşekkür ederim.zaman zaman yeme krizlerine girsem de sabırla bana güzel sözlerle moral verdiğiniz,kendi yöntemlerinizi paylaştığınız,tatlı tatlı rekabetlerle beni motive ettiğiniz için teşekkür ederim.aslında burada sadece kilo vermek değildi paylaştıklarımız hepimiz hayatlatımızı ailelerimizi özellerimizi paylaştık bizler bir aile olduk.sizleri tanıdığım için çok mutluyum.umarım ben de samimiyetimi yansıtabilmişimdir sizlere.mezun olmam demek sizleri takip etmeyeceğim anlamına gelmez:)bu arda ben diyeti bozmuş değilim haaaaa.şimdi tam 54.9 kiloyum.yani hala veriyorum:) buradan ayrılmamın en büyük sebebi yeterli derecede sizlerle vakit geçiremiyor olmamdı.yoksa hala diyetime devam yani.sizleri seviyorum.çok çok öpüyorum.
Oh ne güzel, ailenle birliktesin, iyi vakit gecir canım. Az yersen daha mutlu olursun unutma. Çok yersen yerken mutlu olursun, sonrası hüsran olur.ben dr iyiyim canim memlekete geldim arkadaslarimi goruyorum surekli yakin arkadaslarimdan birinin ikiz bebekleri oldu kizlar cok tatli onlari sevmeye gittim
bu arada verdigim kilolar farkedildi az vermis olsam da cok sevindim :)
onun disinda bisey yok ailemle hasret gideriyorum ve bol bol yemek yemekten uzak durmaya calisiyorum :) hatta az kilo aldim gibi korkudan tartiya cikmiyorum gunde 10 kere tartilan benbiraz saldim kendimi ama yarindan itibaren tam gaz devam tabi sizin dr vericeginiz gazlarla olucak bu is :)
canım ben geldim sen mezun olmussun cok sevindim :) arada bir ugra.dikkat et kendine cok
Canım geçmiş olsun. Dinlen vaktin varsa.günaydın canlarım dün o kadar yorulmuşumki gelir gelmez bişeyler atıştırıp uyudum.. sabahım erken saatinde de ayaktayım tabi haliyle.. bel ağrım çok arttı yalnız yorgunluktan.. inşallah geçer ..
Günaydın canım. Sahurda aç kalman doğru değil bence ama sen bilirsin tatlım.Günaydın kuzular....hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah.ben dün sahurda yemek yemedim ya akşama kadar iyiydim ne susadım ne acıktım.bugün de sahurda 1lr su ve 3tane hurma yedim...dünün de menüsünü paylaşayım hemen.
Sahur 1ltre su 2hurma
İftar 5kaşık pilav 2 tavuk butu,salata,2 3 yudum ayran,3hurma 1.5litre su,yeşil çay...
Güzel olmuş canımGünaydın kızlar dünkü menümü yazayım hemencik.
Ara 1 armut 2 ceviz
Ara 2 top dondurma
Su 2.5 lt
spor 1 st yürüyüş
Sevgilerimle bir güne daha merhaba.
Dünkü menüm:
Kalkınca Ballı limonlu su
Sabah: 2 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 5 zeytin, yeşillik, çay
Ara: 3 kuru kayısı, 7 badem
Öğlen: somon balıklı salata (listemde aslında ton balığı ama sevemedim), 1 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek
Ara: yarım muz, 1 kaşık yoğurt
Akşam: 5 kaşık bezelye yemeği, 1 su bardağı kefir, 1 dilim ekmek, salata
Yatarken: 15 adet üzüm, 1 çay bardağı kefir
2,5 litre su
Öğlen pazara uğradım yarım saat. Tek aktivitem bu.
Bi de gece sabaha kadar öksürmekten karın kaslarım iyi gerildi sanırım.
Geçmiş olsun şekerim.günaydın canlarım dün o kadar yorulmuşumki gelir gelmez bişeyler atıştırıp uyudum.. sabahım erken saatinde de ayaktayım tabi haliyle.. bel ağrım çok arttı yalnız yorgunluktan.. inşallah geçer ..
Gözüme çok az geliyor ama karışmak istemiyorum işine :) Gerçi bu sefer akşam iyi olmuş.Günaydın kuzular....hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah.ben dün sahurda yemek yemedim ya akşama kadar iyiydim ne susadım ne acıktım.bugün de sahurda 1lr su ve 3tane hurma yedim...dünün de menüsünü paylaşayım hemen.
Sahur 1ltre su 2hurma
Çok iyi olmuş canım.Günaydın kızlar dünkü menümü yazayım hemencik.
Ara 1 armut 2 ceviz
Ara 2 top dondurma
Su 2.5 lt
spor 1 st yürüyüş
Menü çok iyi ama ton balığı sevilmez mi yaa :) Bu arada karın kaslarının gerilmesine güldüm sen esprili anlatmışsın diye :) ama geçmiş olsun diyorum.Sevgilerimle bir güne daha merhaba.
Dünkü menüm:
Kalkınca Ballı limonlu su
Sabah: 2 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 5 zeytin, yeşillik, çay
Ara: 3 kuru kayısı, 7 badem
Öğlen: somon balıklı salata (listemde aslında ton balığı ama sevemedim), 1 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek
Ara: yarım muz, 1 kaşık yoğurt
Akşam: 5 kaşık bezelye yemeği, 1 su bardağı kefir, 1 dilim ekmek, salata
Yatarken: 15 adet üzüm, 1 çay bardağı kefir
2,5 litre su
Öğlen pazara uğradım yarım saat. Tek aktivitem bu.
Bi de gece sabaha kadar öksürmekten karın kaslarım iyi gerildi sanırım.
Günaydın canım. Gayet güzel menü, bezelye çıkmış resmen ya, ne kadar bakar körüm hiç farketmedim marketlerde falanGünaydın hepinize güzeller.
Dünkü menümü yazayım
Sabah : 1 dilim tam buğday ekmek, salata, peynir
Öğle:izmir köfte 4 patates,4 köfte, yogurt
Akşam:domates çorbası, bezelye yemeği, 2 kaşık pilav, yogurt
Ara:magnum mini
2 saat gezdik kızımla
Aksamda yürüyüş yaptik yarim saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?