Günaydın kızlar dünün menüsü
Sanah
Kibrit kutusu peynir, 5 adet kuru kayısı ekmek yok
Öğle
2 salatalık, 2 domates ekmek yok
Akşam
1 salatalık, 1 elma, 1 kase yoğurt ekmek yok
İçtiğim su 3 lt
Spor yarım saat dışarıda yürüyüş
Hepsi bu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kolay gelsin canım. Yaşına, boyuna ve kilona göre ilave yapabilirsin.bakalım bi kendime geldim bu hafta nöbet dışında evden çıkmayıda düşünmüyorum umarım hızlanır biraz kilo vermem.. 1 aydır yerimde sayıyorum nerdeyse sıkıldım artık..kendime söz bu haftada veremezsem senin listene biraz miktarlarda oynama yaparak başlıyorum..
aldıgın mı alman gerekenmi canım senin boyun uzunmuydu? benim hesabıma göre sabit kalmam için 1600 civarı almam gerekiyor..bu arada benim boy 153 cm.. 1400 kalori alıp 300 kalori sporla yakmam lazım ki ayda 2 kilo vereyim ben..daha fazla olmuyor zaten sağlıksız oluyor bu defa..ben eti sevdiğim için sıkıntı yaşamıyorum hergün mutlaka protein alırım arada kaçamaklar olmasa iyi veriyorum aslında.. bu ara nöbetler sağolsun sporda iyi gitmiyor..yağ oranı doğru ölçtü heralde benim belim inceldi gibi bu araşuan %26,9 gösteriyor da % 24 e inene kadar devam.. işyerine de hayran kaldım bu arada zor ama düzenli anladığım kadarıyla.. ben biraz düzen insanıyımdır kuralları iyi gelir bana..
Benim boyun 164 cm. Yaşım 40 ama diyetisyene ilk gittiğimde metabolizma yaşım 45 çıktı. O yüzden 1200-1300 kalorilik diyet verdi. Ama anlayamadığım durum neden 1600 olduğunu düşünüyorsun. Hareketli bir yaşamın var anladığım kadarıyla. Ben şu sıralar masabaşında çok kalsam da yine de 2100 gibi çıktı ihtiyacım. Zaten şu an bazal metabolizmam 1450. Yani dinlenme halindeki almam gereken kalori.
Protein alman güzel. Ben yoğurdu ve yumurtayı biraz azaltınca hemen kas gitti.
Sagol canim evet dusunuyorum boyum kisa benimaslinda gobek ve kalcadan epey gitti hatta tum kiloyu bu bolgelerden verdm herhalde:) tek derdim bacaklarim simdi.
Tşk canım ozaman ben önümüzdeki haftayı beklicem dört gözle:) takıma alınacakmıyım bakalım biraz tüyo verin bari:)
Canım bence çok az yiyorsun. Kilona göre bazal metabolizma ihtiyacını alman gerekiyor sanırım. Bir de 1000 kalorinin altındaki diyetler tehlikeli diye biliyorum. Yani tehlikesi vücut yağlara daha çok sarılıyor.Günaydın kızlar dünün menüsü
Sanah
Öğle
Akşam
İçtiğim su 3 lt
Hepsi bu
Sanah
Öğle
Akşam
İçtiğim su 3 lt
Hepsi bu
Benim boyun 164 cm. Yaşım 40 ama diyetisyene ilk gittiğimde metabolizma yaşım 45 çıktı. O yüzden 1200-1300 kalorilik diyet verdi. Ama anlayamadığım durum neden 1600 olduğunu düşünüyorsun. Hareketli bir yaşamın var anladığım kadarıyla. Ben şu sıralar masabaşında çok kalsam da yine de 2100 gibi çıktı ihtiyacım. Zaten şu an bazal metabolizmam 1450. Yani dinlenme halindeki almam gereken kalori.
Protein alman güzel. Ben yoğurdu ve yumurtayı biraz azaltınca hemen kas gitti.
Metabolizma yaşını nasıl olcuyo:26:
Canım bence çok az yiyorsun. Kilona göre bazal metabolizma ihtiyacını alman gerekiyor sanırım. Bir de 1000 kalorinin altındaki diyetler tehlikeli diye biliyorum. Yani tehlikesi vücut yağlara daha çok sarılıyor.Kas veya kemikten kaybetme. Dikkat et.
Sanah
Öğle
Akşam
İçtiğim su 3 lt
Hepsi bu
Metabolizma yaşını nasıl olcuyo:26:
ben hep monoton diyorum yaşam şeklime canım.. bu ara yoğunluktan dolayı hareketli geçiyor da kış döneminde evden 2 defa çocugu okuldan almak için çıkarım birde işyeri başkada adım atmam(komşulara çaya gitmeler sayılmaz heralde) burda yaz zaten 2 ay sürüyorbu metabolizma yaşı hesabında sigara içmek yeme şeklin yaptıgın spor gibi birçok etken katılarak hesaplanıyordu değil mi? unuttum bende tam hatırlamıyorum ama benimde yüksek çıkıyordu..
Sigarayı bilmiyorum ama eğer kaslı bir yapıya sahipsen kalori ihtiyacın artıyor. Erkekler ne kadar şanslı ya. Benim bir arkadaş 100 kilo, boyu da 180 civarı. Bazal metabolizma ihtiyacı 2200 çıktı.
Sigara sindirim kanalının hareketlerini artırdığı için etkiliyordur.
Kızlar benmi kaçırdım yoksa bildirimde bulunmayanlarmi var nerdesiniz bakayım ellanazz ve oluroylebazen
günaydın canım ama sen çok çok az yemişsin..bu şekilde olmaz bir süre kilo verirsin ardından vermen durur ve bıraktığın anda kilo alırsın...ben senin önceki menulerini gözden kaçırdım heralde umarım hepsi böyle değildir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?