Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyi tatiller canım sütten kesme işi bittimi tamamen yazdıysan da ben kaçırdım yıldız iyi canım güzel kilo vermişsin demek üst sıralardasın yani ben oldukça aşağılardayım da karne notumuz 51 ucundan geçmişiz işte...

oy oy senin bilgiler benden çok çok iyi senden öğrenicek çok şeyimiz var bu konularda aklıma takılan bişey oldukça sana soracagım demektir bu.. ben bu kadar ayrıntılı bilmiyordum ya.
Söylemesi ayıp olmazsa doktora yapmıştım. Bilgileri bilimsel verilere dayandırmadan yapamıyorum. Ara sıra gereksiz bilgi de yazarsam uyarın lütfen.

kızlar markete gitmem lazım çıkıyorum öğleden sonra misafirim var hazırlık yapsammı karar veremedim.. kahveye gelicekler ama:44: bide canım çekit ton balıgı muhabbetinden gidip kendime alayım salatama katarım görüşürüz yine..

İyi günler canlarım.özledim vallaha girip girip okuyorum.ben oluroyle bazenin verilerini 79.5 diye girin ya.95 olur mu hiç.kesinlikle hata yaptı bu da anlaşılıyor zaten.geçenlerde ben de o tartıya çıktım.görümcem herbalife diye bir zayıflama ürünü var onların takımına katıldı.onun tartısında çıkdım.benim metobolizma yaşım kendi yaşım çıxtı galiba."bioloji yaş"denilen bir şeydi.bir de orda 1312li diye bir rakam çıxdı.o da almam gereken kaloriyimi gösteriyor?görümcem baktı metobolizma hızın yavaş dedi.aslında nasıl bir ürün bilmiyorum.ben de onların takımına katılmak pazarlamak isterim.1fikriniz varmı?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugün iş çıkışı malzemeleri tamamlayayım akşama hazırlarım.inşallah bendede işe yarar tşk bitanesi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Banamı sordun canım ben ise evet sabah tartıldım 95.2 im:))

Ben listeye girmedim diye yeniyim diye sabah kilomu yazmadın dün öyle konuşmuştuk çünkü. Yada ben yanlış anladım .

Yok daha onceki tariften bahsettm canm tarifi aklimda. Bende onu cok sevmistm.
Ben listeye girmedim diye yeniyim diye sabah kilomu yazmadın dün öyle konuşmuştuk çünkü. Yada ben yanlış anladım .

Sana degil canim oluroylebazen arkadasimiza sordu. Sen onumuzdwki hafta girersin listeye.

Bitti canım ama bende bittim valla, bir huysuz bir mızmız sinir harbi yaşıyorum bu gidişle sakinlestiriye baslayacagim.2 gün kaçıyorum basbasa olmayalim dedim kızımla ortam değişsin.
Anladım canım, bazi listelerde yok bile ondan sorfum.
Ben senin kilonda olsam hic dusunmezdim listede ne durumdayim diye canım

***4. TAKIM 369. ETAP***

Damlanur1060.8/ 60.0/0.8 /%1.33 )mezun olmak istiyor
gogo240567.7/68.5/+0.8/% -1.18) izne ayrılmak istiyor
Ellanazz 72.0/72.0 /0 /%0 )kilosu sabit
sadness101255.7 / 55.1/ 0.6/% 1.08)
Ddanes: (53.3/53.3 /0 /%0 )kilosu sabit
Adigegupse: ( 70.0 / / /% )3.kez bildirimde bulunmadı diskalifiye oldu
oluroylebazen: ( 79.2/ 79.5/+0.3 /% -0.38)
uzmanvet 71.7/70.5 /1.2 /%1.67 )

4.TAKIM ORTALAMASI: % 0.32

Listeyi taşıdım paylaşım alanına kızlar. Ortalama 30 un üstünde ve en büyük pay benim bu konuda hepinizden özür diliyorum bu yüzden. Izinde olmak bu açıdan da iyi olacak sanırım. Inşallah daha düşük bi kiloda dönerim tekrar. Dediğim gibi istediğiniz zaman mesaj yazın. Görüşürüz kendinize iyi bakın

Ellerine sağlık kaptanım, görüşmek üzere sende kendine iyi bak. Bende cumartesiden itibaren 1 hafta izne çıkıyorum pek katılım sağlamayabilirim yoğunluğa bağlı artık :)

canım ben seni yine buralarda olursun diye düşündüm uğrarsın ya..liste zamanı gel ama bak hadi iyi dinlenmeler..

Başım dönüyor karnım acıktı biran önce eve gitmek istiyorum yemek yemek diye karnım gurulduyo :)

Tatile gidecek arkadaşlar ; Benim yerimede eğlenin :)kendinize iyi bakın bizi unutmayın burda bekliyor olacağız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…