Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım bence çok az yiyorsun. Kilona göre bazal metabolizma ihtiyacını alman gerekiyor sanırım. Bir de 1000 kalorinin altındaki diyetler tehlikeli diye biliyorum. Yani tehlikesi vücut yağlara daha çok sarılıyor.

Tamandır mesaj alındı bi daha tembellik yapıp yemek hazırlamamak yok:)) bugün sebze yemeğim var:) öptüm sizi:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu nerdenki bi siteden falanmi

Ben su içsem yarıyor :) bunları yemiş olsam heralde 1 kg garanti geri gelir metabolizmam çok yavaş sizce ne yapmalıyım hızlanması için? Bu arada güllaca bayılırım afiyet olsun:)

Spora gidiyormuydun gidiyorsan tek bacak çalışabilirsin yararı olur.valla ben şu hAntal kiloları bi atsam nerden olursa olsun göbek atacağım:)

Gitmiyorum, ramazandan sonra bacak ağırlıklı egzersizlere başlayacağım. Sende kurtulursun merak etme, sadece biraz sabır

Göbeğim belim iyice inceldi, bakalım ne zaman dümdüz olacak Ben en kolay göbek-bel-kalça ve göğüsten veriyorum kiloyu. Bacaklarım cm incelmiyor, günlük 2-2,5 km tempolu yürümek zorundayım işe gidip gelirken... Diyorum ki demek yürüme yolumda olmasa ne hale gelirim.
Zormuş o hareket baya :) Epey iyimişsin sende... Bir ara fırsat buldukça tv falan izlerken bile yapıyordum bir kaç hareket ama kaç aydır bıraktım hepten yetiştiremiyorum işlerimi pek. Bakalım ramazan bitince asılacağım hepten her tarafım yumuşak hatta löp löp hiç memnun değilim

Ay ben çok şükür o konuda biraz şanslıyım ramazan boyunca hemen hergün tatlı yedim sanırım, yemesemde dondurma muhakkak oldu ama almıyorum. Normalde de takımın en kaçamakçısı benim sanırım Bende çok severim güllacı kardeşim yapmıştı ordan getirmiştim eve, her yerden bir şey topluyorum
Burada arkadaşlar metabolizma hızlandırma çayı yapıp içiyorlar bana denemek nasip olmadı daha, istersen ddanes'ten bilgi alabilirsin o sürekli tüketiyor bu çayı.

Bu nerdenki bi siteden falanmi

canım ben daha önce dr öz ün sitesinden yapmıştım..diyetisyende benzer sorularla yapmıştı..şimdi yine baktım ama yok orda bu rastgele google dan metabolizma yaşı hesaplama diye çıkan bir site saçmalamış gibi geldi bana gereksiz zaten hiç bulaşma daha iyi..

doğru valla bi ben kaldım çayı içen ben tadını d seviyorum birazda o yüzden içiyorum canım.. çok sıvı tüketirim zaten iyi oluyor arada.. zencefilimi bitmedi birde daha

yok oyle ben su içsem yarıyor bilinçsiz beslenenlerin sözüdür kabul etmiyoruz burda... birzamanlar en çok kullandığım sözdü benimde artık yok

gogocum bu arada ben taze zencefili soyup dilimledim buzluğa koydum bi arkadaşım söylemişti.. çayda aynı oldu tadı yoksa uzun süre dayanmıyor bundan sonra öyle yapıcam ben... burda sürekli bulunmuyor benim için kolaylık oldu böyle..

Canım özel msj yazmaya çalıştım mesaj kutun dolu kilonu yazarmisin yoksa gerçekten 95 yazıcam listeye

Tatlım banada tarifini yazarmısun zahmet olmazsa evde kayınvalidem duymuş zencefilimiz aldık ama ne yapılacak bilemiyoruz buzd duruyor

Bende başka bir tarif vardı ya yeşilçaylı limonlu naneli onu çok sevmiştim aslında ikisinden birine başlasam iyi olacak.

Buzluk deyince aklıma geldi canım bir yerde okudum geçenlerde, limonu olduğu gibi buzluga atıyorlarmış, çıkarıp rende şeklinde kullanılıyormuş ve sadece su değil kabuğu da kullanıldığı için vitaminleri falan daha fazla kalıyormuş. deneyeceğim ben çünkü ne zaman limona ihtiyaç olsa kesin olmuyor evde

***4. TAKIM 369. ETAP***

Damlanur1060.8/ 60.0/0.8 /%1.33 )mezun olmak istiyor
gogo240567.7/68.5/+0.8/% -1.18) izne ayrılmak istiyor
Ellanazz 72.0/72.0 /0 /%0 )kilosu sabit
sadness101255.7 / 55.1/ 0.6/% 1.08)
Ddanes: (53.3/53.3 /0 /%0 )kilosu sabit
Adigegupse: ( 70.0 / / /% )3.kez bildirimde bulunmadı
oluroylebazen: ( 79.2/ / /% )
uzmanvet 71.7/70.5 /1.2 /%1.67 )

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Bazal metabolizma olayı biraz karışık tabi. Bilimsel olarak 12 saat dinlenme ve açlıktan sonra kan ve idrar tahlillerine ve oksijeni kullanma oranına göre yapılıyor. Ama diyetisyen özel tartılarında çıkarıyor oranı. Çıplak ayakla basınca ve boyu, yaşı girince çıkıyor. Nasıl ölçtüğünü öğrenmiştim ya unuttum. Gerçeğe yakın değerler veriyor. Yani yaşa ve boya göre aldığı sinyalleri çarpıp topluyor herhalde öyle bir şeydi. Benim de 1450 kalori civarı çıktı. Bu sadece dinlenme halinde vücudumuzun (sistemlerin) çalışması için gerekli kalori. Kas fazla ise, kaslar hareketsizken de enerji harcadığı için daha yüksek çıkıyor.

Tatlım banada tarifini yazarmısun zahmet olmazsa evde kayınvalidem duymuş zencefilimiz aldık ama ne yapılacak bilemiyoruz buzd duruyor

yazayım canım
2 elma tercihen ekşi yeşil elmalardan kabuklarıyla 4e böl
1 limon kabuklarıyla 4e böl
1 kabuk tarçın
1 tatlı kaşığı tane karabiber
yarım demet maydanoz saplarıyla
seversen 1 kaç tane karanfil ben katmıyorum
bir parça taze zencefil ben parmak kadar katıyorum
2 lt su
20 dk kaynat 20 dk demle süz dolapta 3 gün dayanıyor

canım o dediğin tarifi gogo yazmıştı geçenlerde ordan bak istersen yeşil çay taze nane falan vardı yine zencefilli.. limon güzel olur eminim ama bende çok tüketildiği için herzaman bulunur..

Selam güzeller,
Keyifler nasıl? Ben çanta hazırlıyorum harıl harıl anneme gidiyoruz pazara kadar. Pazar akşam döneriz.
Gecmişe baktım alıntılayamadım, herkes iyi sanırım, bol bol sohbet edilmiş ne güzel.
Danesim alınacaklar listeme yazdım kitabı, aklımda olsun, biraz stogum var azalsin alayım diyorum.
Püsküütün yaptığı hesaplama iyimi kötümü anlayamadım, iyi sanırım, yıldız ne anlama geliyor bilen varmı? Ismimin yanında vardı.

oy oy senin bilgiler benden çok çok iyi senden öğrenicek çok şeyimiz var bu konularda aklıma takılan bişey oldukça sana soracagım demektir bu.. ben bu kadar ayrıntılı bilmiyordum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…