- 19 Kasım 2013
- 18.937
- 34.280
- 798
Allah soyletti galiba canım, öyle anladım benTaze zencefil alcam bende.
Canım dedem hocaydi benim ezan okunsa bile 15-20 dk yiyebilirsiniz derdi hatta dun burda kızlar konusuyolardi bikaç kisi daha söyledi aynısını.
Olur tabiki canım. Ben tatilde değilim cok yogunum buraya zaman ayıramıyorum kendime zaman ayıramıyorum. Süre konusunda bişey diyemiycem yaz izin zamanı okul acilana kadar yoğun caliscaz ağustosta kiracimiz cikiyo evden biz tasincaz evin boyası badanasi yani bayramdan sonra daha yoğun olcak.Eylül'ün ilk iki haftasi senelik izinde olcam tatile gitmeyide düşünüyoruz. Fırsat buldukca topiğe bakabiliyorum bazen ne yedigimi bile unutuyorum. Öyle bi durum işte.
Insallah dinlenebilirim canım saol.
Neyyy tatilmiii
bu arada bildirim yapmamışım ben sabitim yine bu haftaama nasıl olduysa yağ yuzdem düşmüş mantıgını pek anlamadım..
Öyle canım kızım yok yoğunluk çok. Kilo almayı düşünmüyorum önceki gün yürüyüşe başladım sıkı bi sekilde dünde yuzmedeydim bi süredir doğru dürüst hareket etmiyodum.anladım canım bende çocuk yok yinede yoğunum diyorum senin cidden karışık bu ara.. işyerleri yaz dönemi hep öyle işte yoruluyoruz en fazla 20 gün izin yapıcaz diye..bende ağustosun 1inden başlattım iznimi 1 ay olmıycam gerçi pc de benimle gelecek heryere o ayrı.. sen yine buralarda olacaksan bi sorun çıkacagını zannetmiyorum elin takımın üstünde olur seninsırf kılo almamak için izne ayrılmıycam bakalım nasıl olacak bu yıl..sonuç olarak bende buralarda olurum..
Yağdan gitmesi daha iyi sıkılaştın demekki.bu arada bildirim yapmamışım ben sabitim yine bu haftaama nasıl olduysa yağ yuzdem düşmüş mantıgını pek anlamadım..
Allah soyletti galiba canım, öyle anladım ben
Cekirdek yok kuzum ondandır
Benimde benimdeÖyle canım kızım yok yoğunluk çok. Kilo almayı düşünmüyorum önceki gün yürüyüşe başladım sıkı bi sekilde dünde yuzmedeydim bi süredir doğru dürüst hareket etmiyodum.
Yağdan gitmesi daha iyi sıkılaştın demekki.
Acaip ihtiyacım var aslında tatile
Olur öyle canım ya stresli zamanların fazla oluyor sonuçta. Ben buraya hedef kaç demiştim hatırlamıyorum ama bi 50 iyi olur yani başlamışken
Vay artık gelme diyen diyetisyen ilk defa duyuyorumUmarım hedefine güzelce ulaşırsın.
***4. TAKIM 369. ETAP***
Damlanur1060.8/ 60.0/0.8 /%1.33 )mezun olmak istiyor
gogo240567.7/68.5/+0.8/% -1.18) izne ayrılmak istiyor
Ellanazz72.0/ / /% )
sadness101255.7 / / /% )
Ddanes: (53.3/53.3 /0 /%0 )kilosu sabit
Adigegupse: ( 70.0 / / /% )2.kez bildirimde bulunmadı
oluroylebazen: ( 79.2/ / /% )
uzmanvet71.7/70.5 /1.2 /%1.67 )
4.TAKIM ORTALAMASI: %
ben diyetisyene gittiğim dönemde bana daha ilk listede vermişti sütlü tatlıbu menü fazla veremem dedikçe verirsin kaç kilo fazlan varki 2 aylık işimiz var seninle diyordu.. 1 ayın sonunda 0 kilo düşüş oldugunu görünce vazgeçtik ve kendi yolumu kendi litemi belirledim ben..200 gr da olsa veriyorum enazından artık ki kaçamaklarda oluyor arada..
Teşekkür ederim canım. Ben de memnunum. Ama bu kez yağ kaybım daha az. Sporu hızlandırmam lazım.kilo güzel inmiş yine tebrikler canım.. bu arada o nasıl işyeri öyle kart falan mı basıyorsunuz siz ne kadar katıymış kurallar..
Selam güzeller,
Günaydın hepinize. Bu ara kitap okumak istiyorum deli gibi sardım. Dün 1 kitabı bitirdim gece sahura kadar oturdum tabi8de ayaktaydım, uykusuzluktan oluyorum şu an. Birde sıcak var, sormayın.
Bu arada bu hafta sabit kilom, maalesef. Regl olmamın etkisi vardır sanırım.
Damlanur canım tebrikler, umarım v3 dilerim sadece sohbet etmeye ugrarsın, kilonu korursun canım.
Gogocum iyi tatiller dilerim.
Hepinizi öpüyorum.
Buralardayım bugün, çamaşır, bulaşık islerim var toparlayıp geliyorum.
Aklımın bir köşesine yazayım o kitabı henüz okumadimBen de kitap kurduyum. Tavsiyelerde bulunabiliriz birbirimize. Sonuçta sıkılıp bir şeyler atıştırmaktan daha iyi.
Nazan Bekiroğlu'nun Nar ağacı okuduğum en edebi romanlardan biriydi. Sanki o halıyı ben dokudum, Trabzon'dan İstanbul'a ben gittim. Başta biraz sıkıyor, anlatan kişinin sık sık araya girmesi büyüyü bozuyor ama anlatım süperdi. Bu sene KPSS'ye hazırlanmak yerine (masamın yanında kitaplar bana baktı ben onlara baktım) bolca roman okudum. Sıkıntım, stresim gitti. İyi ki de çalışmamışım.
Evet doğru tebrik ederim, çok iyisin
Normalde tatlı kaçamaklarım fazla oluyor benim pek düzelmem ama en azından bu kadar canım istemez :)
:) enteresanmış. 200 gr çok iyi bence kilon için, benimde baştan beri hedefim hep 200 gr'dı :)
Kolay gelsin canım, bende buralardayım görüşmek üzere.
Yağ yerine kas yapmışsın canım. Çok güzel. Kasların harcadığı enerji daha fazla. Yani bazal metabolizmanın yaktığı kalori artmış. Aynı kiloda 2 kişinin görünümlerini çoook farklı yapan da yağ-kas oranı. Kilo veremedim diye üzülme zamanla verirsin.bu arada bildirim yapmamışım ben sabitim yine bu haftaama nasıl olduysa yağ yuzdem düşmüş mantıgını pek anlamadım..
kilom fazla olmadığı için ciddiye almamıştı canım günlük 1400 kalorilik bir listeydi ve her araöğünde meyve +2 kaşık yoğurt vardı.. tabi onun önünden yaptıgım isvec diyeti de etkiliydi resmen metabolizmamı durdurmuş..e biraz bünye alıştı çaylar ve sporda eklenince daha rahat vermeye başladım.. kimse yok diye eve ekmek hiç almıyorum bakalım ne olacak bu 2 haftada farkedecek mi ? aslında uzmanvetin listesini de yapmak istiyorum ama yine kilo veremeden geçen bir süreye katlanamam..
Sağol canım tavsiyelerin için. Benim bu sene kitap için hepsiburadaya ödediğim para zaten çook fazla.Aklımın bir köşesine yazayım o kitabı henüz okumadim
Maeve Binchy Gümüş Yıldönümü'nü bitirdim gece, simdi Ruh ve Yürek'i okuyacağım aynı yazarın. D&R'da indirimli kitaplar var, bir bak istersen canım. 5'Tl'ye Doğan Yayınlarının kitapları vardı.
Merhaba kızlar, takım analiziniz tamamdır..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=267230&page=27&p=36087338#post36087338
Geçer not almış durumdasınız, ancak dilerim daha sonraki analiz döneminde daha yakışıklı bi not alırsınız..
Sağlıklı zayıflamalar diliyorum..
selam kızlar öğleden sonra öyle bir uyumuşum ki5 saat gündüz uykusu hayatımda yaptıgım birşey değildi..yorgunluk birikmiş kaç gündür.. yemeğim yok dışarı çıkıcam arkadaşlara eşlik etmeye gelince burda olan olursa görüşürüz yine..
Bildirimde bulanayim net gitmeden.
Gecen hafta:55.7 diye hatrlyrm
bu hafta: 55.1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?