Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar herkese cvp yazdım ama pc dondu..
şimdide bizimkine yemek hazırlicam..
akşam yemeğim:yarım kilo kiraz
az öce yeşil çay içtim..
bir saat 15 dk cd den egzersiz yaptım..bugünü bitirebilirsem kaldı iki gün hafif bir başağrım var artmaz inşallah

semiha canım geçmiş olsun sanada

semihacım çok geçmiş olsun.bendede aynı dert var
ritim bozuklugu degilde benimkisi başdönmesi yapmıştı.5 aydır ilaç kullanıyorum.
inşallah enkısa zamanda saglıgına kavuşursun canım

Semihacım geçmiş olsun, bunlar artık çağımıznn hastalıkları, her 3kişiden birinde var sanırım.. Canını sıkma canım Allah şifasız dert vermesin.

geçmiş olsun canım

semiha - narin ikinize de geçmiş olsun.

teşekkür ederim kızlar sağolun.akşam yemeğim biraz enginar yemeği 2 kaşık pilav birazda yoğurt ama yemek sonrası kaynamış mısır yedim tutamadım kendimi.
yarın giremem bayağı kalabalık misafirler gelecek.stresi şimdiden sardı beni.

günaydın bacılar
çok kötü bir kahvaltı yaptım canım hiçbirşey yemek istemeddi saat daha erken ondan olabilir
1 salatalık
biraz peynir
3-4 zeytin
yarım dilim ekmek o kadar

Günaydın...

Şebocum sen kaç gün izin kullanıcaksın...
Bende 20 tememuzda itibaren 3 hafta izin kullanacağım... opuyorumnanaktan

günaydın.
dün akşam 1 tabak barbunya+4 kaşık erişte+2kaşık yoğurt
2.5 litre su içtim

bu sabah 1 kase mısır gevreği+süt+1 incir
45 dakika yürüyüş yaptım

Günaydın dünden bugüne 700 gr. eksiğim nasıl mutluyum, uçuyorum valla:)))

Akşam 4 kşk.fasulye, 1 kşk pilav, 2 kşk yoğurt

75 dk yürüyüş, 15 dk aletler

Bu haftanın önemini biliyorsunuz dimi( esra, ben,beci) ilk hatırladıklarım, funda ve semiha barajı geçti diye hatırlıyorum bir ara bakarım.

Ortim nasılsın bugün? Geçti mi ağrıların?
Bende sana sorcaktım izin durumunu, ben bu Cuma burdayım, 17ve 24 nün old. Cumalar yokum 31 inde burdayım, sanırım ikimizinki 24 de kesişiyor. Dimi?

Kiloda inme var mı Esracım?

Beci akşam çok fazla yemişsin canım yaa, bir tabak barbunya fazla zaten birde erişte yemişsin, kilon ne alemde?

Semiha kolay gelsin canım sanada.

Akrep nasıl gidiyor detoks, 3 gün dayanması daha kolay olur heralde sende iyi asıldın 65 ler görürsün yakında.

Aleyna kahvaltıyı erken yaptın sanırım, sen çalışıyor musun canım?

kızlar günaydınnn nasılsınız....özledim sizleri bi bakıyım dedim neler yapıyolar diye....beni sormayın ben aldım kilo ama tartılmıyorum izin dönüşü tekrardan aranıza girebilirim haberiniz ola....şebommmm duyurulurrr...

Orticim,
Ben 20 Temmuz-9 Ağustos arası 3 cuma yokum
24 Temmuz çakışıyor...
Arkadaşlar o hafta idare edicekler...

herkese günaydın

hanife gelmiş hoşgelmiş nasılsın canım benim gel aramıza ya özledik seni

bütün hasta arkadaşlarıma geçmiş olsun

benim de arkadaşım izinde onun işleri de bana kaldı
yoğun bu haftam fazla giremezsem kusura bakmayın

şebom senin adına çok sevindim
ben steppera başlamadım daha hafta sonu misafir vs geldi geçti bu akşamdan başlarsam bu hafta yüzüm güler yoksa kötü durum

dün 2 kaşık yoğurtlu kızartma bir küçük börek
akşamüstü kurabiye çokoprens (evt abarttım((( )
akşam bir kaşık barbun bir kaşık fasulye bir kaşık bulgur cacık sonrasında 3 parça karpuz
sabah çeyrek simit

hepiniz öpüldünüz
öğle araları girerim

Hoşgeldin hanifecim, bekleriz tabii.

Bende yoğunum Fundacım, izin dönemi 2 kişi yok. haftaya ben yokum.ara ara girerim.

24 temmuzda kim listelerle ilgilenebilir kızlar?

ben acım hala ama meyvelerini topluyorum, bugün sanırım fazla meyve suyu içemem
biraz salatalık fala yiye bilirim meyve suyunu severim fazlası olmuyor

herkeze günaydınnn
akşam
yarım tabak kabak yemeği
yarım tabak taze fasülye
1 kase yoğurt
ben bu sabah bi delilik yaptım ve sabah büyük boy sandwiç yedim :bbo: öğlen ve akşam yemeğimde telafi ederim diye düşünüyorum
1 hafta sonra regl olucam o yüzden olabilirmi benim bu iştahım? acayip açıldı zor tutuyorum kendimi

kızlar benim fecii bir açlık duygım var.kahvaltı yapmama rağmen açım.ve açlıktan başım ağrıyo.
dün akşam fazla yedim diye sabah mısır gevreği yemiştim.ama hiç tok tutmadı.ne oldum anlamadım.
şebnem,dün sabah tartıldım kilom aynıydı.değişme yok.onun için sıkmaya başladım bugün.veremezsem ilk uyarımı olucak.

Saol deryacım naasıl yapacağını biliyor musun?
Siz hollywood mu yapıyor dunuz? Meyvelerini alman çok güzel, sonucu çabuk alınca daha çok uyabiliyorsun ,
bende dün yemeği az yediğim için yürüyüş dönüşü dondurma planladım ama yürüyüşten gelince tartıda 500 gr eksik görünce onu bile yemedim, çocuklarıkinden 2 kez yaladım:) sabahta çokkk mutluydum. inşallah Cumaya 67 yi görme hedefim var, öylede tatile gitmek, acayip moral olacak bana. 3 yıldır hiç düşmediğim bir kg.

tutma kendini ya ye gitsin kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

ins hedefini görürsün canim ve tatiline cookk mutlu bir sekilde girersinopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…