Ben spor salonundaydım 1,5 saattir. 20 dakika yürüyüş de var.Herkes nerde bakiim izinli olan benim bugün en çok ben uğradım nerde bildirim yapmayan arkadaşlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dogru soyluyosun ben de bosladim bayaHerkes nerde bakiim izinli olan benim bugün en çok ben uğradım nerde bildirim yapmayan arkadaşlar
Simdik bildirim vat heralde tartildim 79.0 sadece 100 gram vermisim tatilde yedigim dondurmanin***4. TAKIM 371. ETAP***
Ellanazz72.0/ / /% )izne ayrılmak istiyor
sadness101255.1 / / /% )1 kez bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü
Ddanes: (52.9/52.9 /0 /% 0)kilosu sabit
oluroylebazen: ( 79.1/ / /% )
uzmanvet69.2/68.2 / 1/%1.45 )
dodo3492.6/91.5 / 1.1/%1.19 )
yediXXL: ( 93.6/ / /% ) 360. etapta izne ayrılan uye gerı dondu kılosu 12'ye bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI: %
Kolay gelsiin :)Bende anlamadim bos kalmis iyice burasi.. Ben burada değilim o kesin de çok çok yoğun bir nöbet yine
canım biraz geç oldu ama telden yazmak zo geliyor bana pc başına geçene kadar alıntı yapmıyorum pek.. 8-17 çalışınca daha rahattı nöbette oturtamıyorum düzeni. neyseki son 3 nöbet uzun bir süre bu sıkıntı olmayacak..Yoğunluktan insan ne yiyeceğini şaşırıyor. Ben işyerinde düzeni oturttum ama araziye gidince ne olur bilmiyorum. Yarın veya öbür gün 90 km gideceğiz. Bakalım ne olacak.
doydum canım..orda ekmek olmasada yulaf var kepekli makarna var aslında oldukça karbonhidratlı bir menü.. ben bu kadar az yemem zaten dengeleme menüsüydü bir gün önce ne bulduysam yediğim için..İyi geceler canım hiç ekmek yememişsin doydunmu bu menüyle:)
şimdi bence ikindi menüsü iyi olmuş gereksiz değil.. sen hep az yiyorsun sonunda kilo veremeyeceksin tatlım....burda akşamki kuru kayısı fazla olmuş gibi geldi bana sadece..Kızlar iyi geceler menümü yazıp kaçayım
Sabah
Klasik 1 kbr kutusu peynir 1 dilim ekmek
Öğle
Patlıcan yemeği 2 dilim ekmek
İkindi
1 domates 1 salatalık 1 dilim ekmek( gereksiz bir öğün oldu iş yerinde diyet yapan arkadaşım ısrar etti)
Akşam
Patlıcan yemeği, 1 adet küçük biber dolması 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt
Büyük dilim karpuz. 1 avuç leblebi 10 adet miniğinden kuru kayısı
Su 3 lt spor yok
Kızlar Günaydın
Bugün malesef kendim için güzel bir haber veremiyeceğim çünkü 91,5 kiloyum:2:
bu hafta spor yapacak zaman bulamadım galiba ondan oldu.
e canım doğru soylüyorsun la olmuyor kaybolmayın bakim öyle...Dogru soyluyosun ben de bosladim baya
Simdik bildirim vat heralde tartildim 79.0 sadece 100 gram vermisim tatilde yedigim dondurmanin
Goturdugum nutellalarin acisi hala cikiyor.
sağol tatlım...Kolay gelsiin :)
canım bildirim perşembe oldu haberin olsun söylemeyi unuttuk biz sana.. hadi kolay gelsinKizlar 90.1 kilo bilginiz olsun aksam yazicam size raporlarimi optm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bugün kiloları bildiriyor muyuz ayrıca nereye bildiriyoruz bu sayfaya mı grup sorumlusuna mı anlamadım
***4. TAKIM 371. ETAP***
Ellanazz72.0/ / /% )izne ayrılmak istiyor
sadness101255.1 / / /% )2. kez bildirimde bulunmadı
Ddanes: (52.9/52.9 /0 /% 0)kilosu sabit
oluroylebazen: ( 79.1/ 79/ 0.1/%0.13 )
uzmanvet69.2/68.2 / 1/%1.45 )
dodo3492.6/91.5 / 1.1/%1.19 )
yediXXL: ( 93.6/90.1 /3.5 /%0.31 ) 360. etapta izne ayrılan uye gerı dondu kılosu 12'ye bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI: % 0.44
Hoşbulduk:) Ben bugün bildirimde bulunayım. Bu akşamdan itibaren de bayrama çıkıyorum bayram boyunca yokum.
Boy 1.55 Kilo 73 Hedefim 55 kilo.
Benim belli bir diyet listem yok. Bir çok diyet listesi denedim. Özellikle şu kibrit kutusu peynirli diyetleri kullananlardandım. Neyseki günümüzde bunun yanlış olduğu ben de dahil anlaşıldı.
Yemek yemeği seviyorum o yüzden bazı sevdiğim yiyecekleri yine yiyorum ama kısarak . Mesela hemen hemen hergün 1 ya da yarım patates kızartması yerim.:)
Sabahları eşimle güzel bir ballı,tereyağlı , pekmezlı, kızartmalı (bugün biber kızarttım 4 tane 2sini ben yedim) kahvaltı yapıyoruz.
Öğlen eve gelmediğinden akşama kadar yemem onu beklerim. Öğlen yemememin bir sebebi var. Henüz 1 aylık evliyim. Yemek yapmada biraz acemiyim. Ona yemek yaparken güzel olsun yemeklerim diye onun tadına bak bunun tadına bak derken bir kaş kaşık almış oluyorum. Oyüzden öğleni meyve çay kahve ile geçiştiriyorum.
Akşamları; eşim pilav ve etçi. 2 günde bir akşam menümüz bu. Akşam ne yersek 2 tabağı geçmiyorum. Yanında da salata. Eşimin yemekle birlikte su içme alışkanlığı var. Onun için sofraya su koyarken ben de yudumlamaya başladım artık. tavsiye ederim çok iyi oluyor. mideyi rahatlatıyor hazmı kolaylaştırıyor sanki.
Günde şu kadar su içeyim diye zorlamıyorum kendimi . Bugün bir kaç bardak içibiliyorsam başka gün 2 litreyi bulabiliyor. 2.5 litrelik şişem var onunla kendimi motive ediyorum:))
2 senedir ekmek yemiyorum. Şeker konusunu henüz çözebilmiş değilim. Çayı çok içtiğimden çayda kullanmıyorum şimdilik. Diğer yiyeceklerde bazen kaçırabiliyorum. Ekmek ve şeker yiyen varsa lütfen bıraksın.İnsanı bitkin yapıyor. Ben bıraktığımdan beri daha dincim. Geçen gün karpuzu fazla kaçırdım 3 saat kendime gelemedim.
Spor yapan bir insan değilim. Ama son bir haftada evde bisiklet çalışıyorum. Mesela dün 1 saat çalıştım. Bugün yarım saat yapasım var.
Ayrıca bekar bayanlara tavsiyem yemeğinizi yiyip oturmayın.:) ben öyle yapardım, annem yemek yapar ben yer sonra otururdum. şimdi yemek yiyoruz sonra hemen bulaşığa falan girişiyorum. artık yemek yedikten sonra oturmak beni rahatsız ediyor midemi duramıyorum yerimde.
Not: evlendiğimde yaklaşık 78 kiloydum şu an 73 kiloyum (5gün önce tartıldım, burda tartı yok akşam anneme misafiiriz ordA tartılacağım) bu beslenme şekli ile. herkese sağlıklı günler:):)
İkileme merhaba. Aramıza hoş geldin. Keyifli kilo vermeler dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?