dünün menüsünü yazayım bu ara kızan azarlayan yok ama
sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle
ara: 1 kk helva
öğle:1 kase hazır çorba, 4 tane çiğ köfte,1/4 dürüm, yeşillik, 1 bardak vişne-soda
akşam: yarım ekmek arası tavuk ızgara,yarım bardak fanta,1 dilim kek
ara: 1 kase semizotu salatası
gece: 1 elim kadar pide, peynir, 1 kk helva
şimdi burda ramazanda bütün dükanlar kapalı.. akşamda sadece birkaç yer açık oluyor ve yediklerimin nerdeyse tamamı yollardaydı.. iftar saatide hastadaydık giderken alıp yedik elimizde gece hariç mecburiyetten oldu.. e birde o kadar hazırlık yaptım yanıma yiyemedim de yoğunluktan.. öyle saçma bi liste işte kızlar..ve sabah +1 kg çıktım birde..
Selam herkese nasılsıniz kızlar. Paylaşım alanında oylama var cuma bildirim olsunmu olmasinmi diye bi bakarmisiniz.
iyi geceler kızlar menümü yazıp yatıyorum
sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle
öğle: ton balıklı kepekli makarna 1 tabak, yarım kase yoğurt
akşam: kuru dılmalık biberlerden haşlama yoğurtla
ara: 1 avuç leblebi
su 2 lt kadar, spor yok, meto çayı 2 kupa
***4. TAKIM 371. ETAP***
Ellanazz72.0/72.0 / 0/%0 )izne ayrılmak istiyor
sadness101255.1 / / /% )1 kez bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü
Ddanes: (52.9/ / /% )
oluroylebazen: ( 79.1/ / /% )
uzmanvet69.2/ / /% )
dodo3492.6/ / /% )
yediXXL: ( 93.6/ / /% ) 360. etapta izne ayrılan uye gerı dondu kılosu 12'ye bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI: %
Gerçi karar verilmiş ama haftaya bildirim yapılmasa olur. Tartılmam lazım yine de ama. Sanki ara verirsem büyü bozulacak gibi geliyor. Tatile gideceğim halde izin almak da istemiyorum. Her gün menümü yazsam sadece olur mu Gogocum?Selam herkese nasılsıniz kızlar. Paylaşım alanında oylama var cuma bildirim olsunmu olmasinmi diye bi bakarmisiniz.
Bu kadar yazıp ta menüyü unutmak mümkün mü?Selam herkese nasılsıniz kızlar. Paylaşım alanında oylama var cuma bildirim olsunmu olmasinmi diye bi bakarmisiniz.
Gerçi karar verilmiş ama haftaya bildirim yapılmasa olur. Tartılmam lazım yine de ama. Sanki ara verirsem büyü bozulacak gibi geliyor. Tatile gideceğim halde izin almak da istemiyorum. Her gün menümü yazsam sadece olur mu Gogocum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?