Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

dünün menüsünü yazayım bu ara kızan azarlayan yok ama
sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle
ara: 1 kk helva
öğle:1 kase hazır çorba, 4 tane çiğ köfte,1/4 dürüm, yeşillik, 1 bardak vişne-soda
akşam: yarım ekmek arası tavuk ızgara,yarım bardak fanta,1 dilim kek
ara: 1 kase semizotu salatası
gece: 1 elim kadar pide, peynir, 1 kk helva

şimdi burda ramazanda bütün dükanlar kapalı.. akşamda sadece birkaç yer açık oluyor ve yediklerimin nerdeyse tamamı yollardaydı.. iftar saatide hastadaydık giderken alıp yedik elimizde gece hariç mecburiyetten oldu.. e birde o kadar hazırlık yaptım yanıma yiyemedim de yoğunluktan.. öyle saçma bi liste işte kızlar..ve sabah +1 kg çıktım birde..

Yoğunluktan insan ne yiyeceğini şaşırıyor. Ben işyerinde düzeni oturttum ama araziye gidince ne olur bilmiyorum. Yarın veya öbür gün 90 km gideceğiz. Bakalım ne olacak.

Selam herkese nasılsıniz kızlar. Paylaşım alanında oylama var cuma bildirim olsunmu olmasinmi diye bi bakarmisiniz.

selam diyeyim kimseler yok gibi gogocum bi genel alana baksana bayram sonrası ilk cuma bildirim yapılmasın diyorlar oyun lazım heralde zaten bizdede eksik olur gibi geliyor bana bende dahil..

iyi geceler kızlar menümü yazıp yatıyorum
sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle
öğle: ton balıklı kepekli makarna 1 tabak, yarım kase yoğurt
akşam: kuru dılmalık biberlerden haşlama yoğurtla
ara: 1 avuç leblebi
su 2 lt kadar, spor yok, meto çayı 2 kupa

İyi geceler canım hiç ekmek yememişsin doydunmu bu menüyle:)

Kızlar iyi geceler menümü yazıp kaçayım
Sabah
Klasik 1 kbr kutusu peynir 1 dilim ekmek
Öğle
Patlıcan yemeği 2 dilim ekmek
İkindi
1 domates 1 salatalık 1 dilim ekmek( gereksiz bir öğün oldu iş yerinde diyet yapan arkadaşım ısrar etti)
Akşam
Patlıcan yemeği, 1 adet küçük biber dolması 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt
Büyük dilim karpuz. 1 avuç leblebi 10 adet miniğinden kuru kayısı
Su 3 lt spor yok

***4. TAKIM 371. ETAP***

Ellanazz 72.0/72.0 / 0/%0 )izne ayrılmak istiyor
sadness101255.1 / / /% )1 kez bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü
Ddanes: (52.9/ / /% )
oluroylebazen: ( 79.1/ / /% )
uzmanvet 69.2/ / /% )
dodo34 92.6/ / /% )
yediXXL: ( 93.6/ / /% ) 360. etapta izne ayrılan uye gerı dondu kılosu 12'ye bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Son düzenleme:

Gunaydin bildirimi yapayim sabitim bu hafta ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar.
Geleneğimi bozmadım ve 1 kilo daha verdim.
68,2 kg. %14 oldu.

Bu hafta hafiften Karatay beslenme tarzına başlıyorum. Bu sabah ekmek yerine 2 ceviz yedim. Akşama kadar da ekmek yemeyeceğim.
Yine büyüyen ay sendromuna mı girdik, takip edemedim. 2 gündür acayip acıkma, gece rüyada dolma yeme vs.

Selam herkese nasılsıniz kızlar. Paylaşım alanında oylama var cuma bildirim olsunmu olmasinmi diye bi bakarmisiniz.
Gerçi karar verilmiş ama haftaya bildirim yapılmasa olur. Tartılmam lazım yine de ama. Sanki ara verirsem büyü bozulacak gibi geliyor. Tatile gideceğim halde izin almak da istemiyorum. Her gün menümü yazsam sadece olur mu Gogocum?

Bu kadar yazıp ta menüyü unutmak mümkün mü?

Kalkınca limonlu su
Sabah: Tereyağında yumurta, yarım tatlı kaşığı yağda kızartılmış tam buğday krep, 1 yemek kaşığı çökelek
1 domates, salatalık, yeşillik, 10 yeşil zeytin, 1 adet ceviz, çay (süper kahvaltı)
Öğlen: 1 erik, yarım kase yoğurtla semizotu, 2 orta boy köfte, domates, salatalık
Ara: 2 kuru incir, 7 adet badem
akşam: 1 erik, 100 ml kefir, 100 gr kemikli kuzu pirzola, 1 adet köfte, salata, domates, yeşillik
Yatarken: Kefir
(1350 kalori)
Öğlen 20 dakika (2 km), akşam 20 dakika (2 km) yürüyüş
2 litre su.

Suyun fazlasının zararlı olduğunu biliyor muydunuz. Ben kendi mesleğimde su zehirlenmesini bilirdim ama insanın zehirlenecek kadar su içebileceğini düşünmezdim. İdealini tutturmak için suyu vakitli içmek lazım. Sabah kalkınca 2 bardak, yemeklerden yarım saat önce veya 1,5-2 saat sonra.

Kızlar Günaydın
Bugün malesef kendim için güzel bir haber veremiyeceğim çünkü 91,5 kiloyum:2:
bu hafta spor yapacak zaman bulamadım galiba ondan oldu.

Selam güzeller,
Tartıda yüzünüz gülsün inşallah. Ben tartılmadim, izinli olduğum sürede tartılmayacagim kendine izin verdim. Bu arada kızımın hastalığı bana sıçradı sanırım. Boğazım ağriyor kulaklarıma vuruyor ağrısı o derecd.
Öpüyorum hepinizi.
Ugrarım yine.

***4. TAKIM 371. ETAP***

Ellanazz 72.0/ / /% )izne ayrılmak istiyor
sadness101255.1 / / /% )1 kez bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü
Ddanes: (52.9/52.9 /0 /% 0)kilosu sabit
oluroylebazen: ( 79.1/ / /% )
uzmanvet 69.2/68.2 / 1/%1.45 )
dodo34 92.6/91.5 / 1.1/%1.19 )
yediXXL: ( 93.6/ / /% ) 360. etapta izne ayrılan uye gerı dondu kılosu 12'ye bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Takım tatile girmiyo canım paylaşıma devam tabiki yalnızca bildirim yok önümüzdeki cuma.bi sonraki cuma kilolar ikiye bolunecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…