Vay canımsın ya bu kadar çok canın istiyorsa haşla ye hiç bişey olmaz be güzelim. Kanat veya baget alıp yağsız tepside fırında da pişirebilirsin yanlız derisini filan yeme
Tuzlamazsan iyi olur tadı olmaz dersen acıkta tuz atarsın.
AKREP ÇOK KÖTÜYSEN BENCEDE SALATA YADA HAŞLANMIŞ TAVUK YEE, DURUM KÖTÜYE DÖNÜNCE İYİLEŞMEKTE ZAMAN ALIYOR.
Sen yanlış anlamadın ben eksik yazmışım :)
Mylo nasıl gidiyor,ne yiyip içiyorsun, spor yapıyor musun?
hasretim kasma kendini o kadar şeker..
dediğin gibi herşeyden ye ama az ye..düzenli sporda yapınca gidiyor kilolar..bak senle bu ay sporumuzu da yapıcaktık..bıraktınmı sporu damı yapamıyosun canım
kizlar,
ben iyice kafayi bozdum diyetlerle birini birakip ötekine basliyom bir türlü dengemi bulamiyorum aslinda ilk basladigim gibi devam etmek itiyorum ama bir türlü olmuyor yapamiyorum cabuk vereyim istiyorum basladigimi devam ettiremiyorum manyak bi haldeyim yine eski düzenime döneyim diyorum sonra yok su 1 2 kiloyu hizli vereyimde sonra dönerim diyorum cuma kilo bildirii vvar onu yapayim bunu yapayim derken kafayi yemek üzereyim velhasil demek sitedigim benim biraz su diyet mantigindan uzaklasmam lazim yoksa kafayi yiycerm o yüzden bu cumada kilo bildirimi yapip geri dönmek üzere ayrilmak istiyorum biraz kafami toparlamak eski azmimi sabrimi yakalamk sitiyorum geri geldigimdede eski düzenimle yani kendimi cok kasmadan herseyden ama az yiyeyrek devam etmeik istiyorum zaten kilo vermeye öyle baslamistim sonra yok o diyet yok bu diyet derken alt üst ettim dengemi
kusura bakmayin lütfen gercekten kendimi toparlamaya ihtiyacim var
yok canim suana kadar iyi gidiyo bugün cd günümdü benim ufaklik gece COK KALKMAYA BASLADI SICAKLARDAN HERALDE BENDE SABAH SERSEM GIBIYDIM YAPAMADIM BAKAYIM ESIM aksam gelince yapabilirsem yaparim hem dedimya kafayi bozdum iyce aksama kadar pcnin basinda o diyet senin bu diyet benim bakinip duruoym kim kac kilo vermis ansil olmus ne cocukalrla ilgileniyom ne evle afedersiniz evimi bk götürüyo bulasikalr mutfakda yatak topanmamis bi süre pc den ve diyet lafindan uzak kalmam lazim gercekten
ah ahhh alasını yaparım fırında ama üç günlük kiraz etoksu yapıyorum şeker..
yarından sonra yapabilirim ancak..
ama zamanda geçmiyor ki
dün kütüphaneden üç kitap aldım..bayılırım kitap okumaya ara ara onları okuyorum bi yandan da
yasemin sakın ol sen çok dolmuşsun canım,
kendini nasl iyi hissediyorsan onu uygula bence illa bir diyete tabi kalma her diyet %100 sonuç verir diye birşey yok sende demişsin her şeyden ye ama sınırlı ye paylaşımı kesme bizimle yinede sen bilirsinlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?