kızlar benim fecii bir açlık duygım var.kahvaltı yapmama rağmen açım.ve açlıktan başım ağrıyo.
dün akşam fazla yedim diye sabah mısır gevreği yemiştim.ama hiç tok tutmadı.ne oldum anlamadım.
şebnem,dün sabah tartıldım kilom aynıydı.değişme yok.onun için sıkmaya başladım bugün.veremezsem ilk uyarımı olucak.
Beci 79,1 olmazsan takım kuralları gereği uyarı almıyorsun takımdan ayrılıyorsun. Geçen hafta kendim içinde yazmıştım bunu, vermicem diskalşifiye olucam galiba diye..
Asıl bu hafta belki bu sana itici güç olur:)
esra 69
sen 79,1
ben 68,6 olmalıyız.
diğerleri geçti sınıfı, 3 müz için 1 hafta ek süre var bu hafta veremeyen takım dışı.
Beci 79,1 olmazsan takım kuralları gereği uyarı almıyorsun takımdan ayrılıyorsun. Geçen hafta kendim içinde yazmıştım bunu, vermicem diskalşifiye olucam galiba diye..
Asıl bu hafta belki bu sana itici güç olur:)
esra 69
sen 79,1
ben 68,6 olmalıyız.
diğerleri geçti sınıfı, 3 müz için 1 hafta ek süre var bu hafta veremeyen takım dışı.
ara olarak bir çeyrek simit daha
az önce yarım pors.menemen
bir dilim ekmek ayran
Akrep akşamı sağ salim kapatınca geri geliyor dimi?
Banu ben asıldım valla, yaklaştım bayya, cumaya 67 görcem inşaallah. Arkadaşlarım diyor zayıflamışsın diye:))
yarın da toplantı var mecburen gidicem..bitse şu iki gün..
tavuğu hiç sevmem ama iki gündür gözümün önünde tvuk geçiyor..ilk işim tavuk ızgara yapıcam sanırım..
çok enteresan
yarın da toplantı var mecburen gidicem..bitse şu iki gün..
tavuğu hiç sevmem ama iki gündür gözümün önünde tvuk geçiyor..ilk işim tavuk ızgara yapıcam sanırım..
çok enteresan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?