Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Beci 79,1 olmazsan takım kuralları gereği uyarı almıyorsun takımdan ayrılıyorsun. Geçen hafta kendim içinde yazmıştım bunu, vermicem diskalşifiye olucam galiba diye..

Asıl bu hafta belki bu sana itici güç olur:)

esra 69
sen 79,1
ben 68,6 olmalıyız.

diğerleri geçti sınıfı, 3 müz için 1 hafta ek süre var bu hafta veremeyen takım dışı.

ABOOOOOOOOOOOO
uyarı alıcam diye pek sıkmamıştım.itiraf ediyorum.
dötüm tutuştu.belli oldu öğlen menüm salata olucak.
manavdan alıp geleyim bari.hava sıcak ama biraz da yürürüm

selam ben geldim şekerler..,
şebnemcim detoksum iyi gidiyor yalnız akşam çok fena baş ağrısı çektim..az kalsın şeytana uyup yiyodum ama dayandım.ve sabah tartıda çok mutlu oldum..
dün sabah 69 dum malum hafta sonu abartınca..bugün sabahta 67 yi gördüm şükür..
sana da sevindim gitsin kilolar

çizelge içinde yardımcı olabilirim eğer istersen şeker

sabah 90 dk yürüdüm..
kahvaltı:yarım kilo kiraz
ara : yeşil çay bir kupa

ya kızlar verin hadi o kilolar sizin için neki 4 gün var daha :gitme:

Akrep akşamı sağ salim kapatınca geri geliyor dimi?

Banu ben asıldım valla, yaklaştım bayya, cumaya 67 görcem inşaallah. Arkadaşlarım diyor zayıflamışsın diye:))

Akrep akşamı sağ salim kapatınca geri geliyor dimi?

Banu ben asıldım valla, yaklaştım bayya, cumaya 67 görcem inşaallah. Arkadaşlarım diyor zayıflamışsın diye:))

geri gelen ne kııs anlamadım
sanırım halsizlkten algılama yeteneğimi kaybettim

bugün evdeyim şekerler..dünkü o başağrısından sonra evde olmak istedim..uff ne ağrıydı öyleki gece zonklamasıyla uyandım.ilginçtir sadece yarısı ağrıyordu..
gece gece az kalsın çilingir sofrası hazırlıyodum kendime başka bişiler düşünmeye çalıştım hem ağrıyı unutmak için epeyde uykusuz kaldım tabi ölece uyuyakalmışım sabah ağrım yoktu şükür..
güzel olan yanı erken yattım ve erken kalkıp yürüyüşümü yapabildim

yarın da toplantı var mecburen gidicem..bitse şu iki gün..
tavuğu hiç sevmem ama iki gündür gözümün önünde tvuk geçiyor..ilk işim tavuk ızgara yapıcam sanırım..
çok enteresan

az önce de karşı komşum hamur kızartma getirdi uff bozmamak için direndim sıcak sıcak mayalı hamurr da acaip kabarmış pek de severim..ankaralılar adına pişi diyordu sanırım..mutfakta şimdi..soğusun dolaba kaldırıcam..gözümün önünden gitsin..pazar günü gece de tüm pastaları kurabiyeleri buzluğa attım..donsun da elim gitmesin diye..
kızlar nerdesiniz yaa..açlık ve halsizlik çeneme vurdu ama kimse yok kendi kendime konuşuyorum been..
küstüm kalkıyorum o zaman..
biraz iş buliim kendime zaman geçsin

tavuğu hiç sevmem ama iki gündür gözümün önünde tvuk geçiyor..ilk işim tavuk ızgara yapıcam sanırım..
çok enteresan

hakikatende öyle gözünden sevmediğin birşey bile bal kaymakmış gibi geliyor, bende meyve suyu içiyorum gerçi bugün içmedim öğlen biraz birşeyler yedim 1 domtes, haşlanmış 1 patates hadi dayanacağız

çok enteresan

Vay canımsın ya bu kadar çok canın istiyorsa haşla ye hiç bişey olmaz be güzelim. Kanat veya baget alıp yağsız tepside fırında da pişirebilirsin yanlız derisini filan yeme
Tuzlamazsan iyi olur tadı olmaz dersen acıkta tuz atarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…