Gogo ben de bugün 1,5 saat boyunca yavaş hızda yüzdüm, süperdi. Karadeniz'de 1 saat yüzebilmiştim. Aslında Nevşehir'de güzel oteller var ama yazın hafta sonları çoğunlukla Kırşehir'deyim. Bugün yeni açılan termal otele gittim. Çok güzeldi. Termalde 15 dakika kalabildim. Dizime de yüzme ve termal iyi geldi. Kırşehir'in termal suyu çıktığı sıcaklıkta girilebikdiği için şifa kaynağı olarak bilinir. Ancak güzel bir oteli yoktu. 5 yıldızlı Makissos süper olmuş.63 64 civarı iyi diye düşünüyorum şimdilik. Yuzmeyede başladım sıkılaştırıcı etkisi var daha zayıf görünüyorum.
Siz kac kilo verdniz basladgnizdan beri .araMenün güzel canım. Kilo verdikçe menüler de iyice küçülecek tabii ki. Benim kilo vermem zorlaşıyor. Vücut düşük kalorili beslenmeye bir süre sonra alışıyor.
Ara öğünler çok önemliymiş. Ne kadar çok ara öğün olursa vücut o kadar bolluk var sanıp yağları saklamayı bırakırmış.
Yogurrt yedin salatalarin ustunde bi tek sutle aram pek yok peynr ve yogurt yemeye calisyorm gun icinde ama daha fazlami yemeliyiz ?Yalnız kalsiyum kaynağı göremedim.
Oglenki pizza ile aksamki ekmekler cok degilmi en azindan ekmekler olmasaydi daha gzel olurdu bence :)Unutmadan dünkü menümü de yazayım.
Kalkınca yarım su bardağı ballı tarçınlı su.
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, yarım dilim çavdar ekmeği, domates, salatalık, yeşillik, 5 adet yeşil zeytin, 1 bardak çay, 1 bardak yeşil çay
Öğlen: 4/6 dilim orta boylu Mozerella peynirli pizza, çay
Ara: 6 badem, 1 dilim kavun
Akşam: 1 tabak etli türlü, yarım kase çoban salata, 2 dilim beyaz ekmek,
Ara: 2 kuru kayısı, 2 top dondurma
Yatarken: yarım su bardağı tarçınlı-ballı su
1 saat 20 dakika orta hızda yürüme
2,5 litre su
Yuzmeyi sevdim ben daha öğrenirken aya sıkılaştım bilerek yüzmek daha iyi olur. Sen ameliyat olmaktannvazgectinmi tamamen.Gogo ben de bugün 1,5 saat boyunca yavaş hızda yüzdüm, süperdi. Karadeniz'de 1 saat yüzebilmiştim. Aslında Nevşehir'de güzel oteller var ama yazın hafta sonları çoğunlukla Kırşehir'deyim. Bugün yeni açılan termal otele gittim. Çok güzeldi. Termalde 15 dakika kalabildim. Dizime de yüzme ve termal iyi geldi. Kırşehir'in termal suyu çıktığı sıcaklıkta girilebikdiği için şifa kaynağı olarak bilinir. Ancak güzel bir oteli yoktu. 5 yıldızlı Makissos süper olmuş.
Evet canım Kocaeli'de yaşıyoruz. Derinceye tasincaz sen nerdesin ?A su anda gordum sizde kocaeli densiniz ne tarafta :)
gelecek ay aşılama yaptırcaktık.ama maalesef doktorum izinli.bu ay artık klomen kullanacağım,boş kalmaktansa.bol bol çalışcaz artık :)
inşallaholur kızlar.
Biz merkezdeyiz :) yaknmisiz habermiz yok :)Evet canım Kocaeli'de yaşıyoruz. Derinceye tasincaz sen nerdesin ?
Evet yakinmisiz.bizim işimiz falan derincede evimizde ordaydi kzin okulundan dolayı merkezde oturuyoruz 3 senedir.Biz merkezdeyiz :) yaknmisiz habermiz yok :)
Bende 4 sene derinceye gittim geldim liseyi orda okudum merkez bankasinda :)Evet yakinmisiz.bizim işimiz falan derincede evimizde ordaydi kzin okulundan dolayı merkezde oturuyoruz 3 senedir.
Olsun canım önemli değil olur öyle arada. Benim kuzucum da ortaokula basliycak.senin çocuklar küçük galiba dimiAy yanlislikla ne kopyalanmis cok utandm su an sitede geziyodumalinti yapmism anlamadan kusurma bakmayin
Olsun canım önemli değil olur öyle arada. Benim kuzucum da ortaokula basliycak.senin çocuklar küçük galiba dimi
Olsun canım önemli değil olur öyle arada. Benim kuzucum da ortaokula basliycak.senin çocuklar küçük galiba dimi
Masallah buyumus sennkisi bnmkiler biri 2,5 biri 15 aylik:)Olsun canım önemli değil olur öyle arada. Benim kuzucum da ortaokula basliycak.senin çocuklar küçük galiba dimi
Ben Haziran'da Diyetisyene başladım.1,5 ayda 74 kg'dan 68'e düştüm. Kahvaltıdan 2 saat sonra, öğle yemeğinden 3 saat sonra, akşam yemeğinden de 2,5_3 saat kadar sonra ara öğün vardı. Ara öğünde meyve mutlaka yoğurtla beraberdi. Haftada bir veya 2 defa sütlü tatlıya izin vardı. Saat 3 civarı badem_fındık-cevizden biri ile kuru meyve vardı. Şimdi bunu ben saat dörde uzattım. Spor salonuna gitmeden iyi oluyor.Siz kac kilo verdniz basladgnizdan beri .ara
ogunleri elmden geldgince yapmaya
calisiyorm ama yemekten nekadar once ve sonra olmali ? Zaten scakta yemek ymek istemyor hic insan daha onceki hatamda buydu sanrm ymek deglde atistrmalarla gecistirmek ve tatli hic dyanamadgim bisy ama su anlik iyi gdiyorum sanrim :))
Evet ameliyattan vazgeçtim. Geçen yıl gittiğim spor salonundaki hocamla karşılaştım şans eseri. Diyet yapmadan 3 ayda 3 kilo vermiştim onunla. Dizimi biliyordu. Hatta alt bacak kaslarına yönelik hareketlere yönlendirmişti beni.Yuzmeyi sevdim ben daha öğrenirken aya sıkılaştım bilerek yüzmek daha iyi olur. Sen ameliyat olmaktannvazgectinmi tamamen.
Yoğurt görmedim canım o yüzden söyledim. Ben ara ara kefir içmeye çalıştım. Tam bir düzen tutturdum, tatile gidip dönünce mayamı canlandıramadım. Dönünce daha önceden maya verdiğim komşumdan alacağım.Yogurrt yedin salatalarin ustunde bi tek sutle aram pek yok peynr ve yogurt yemeye calisyorm gun icinde ama daha fazlami yemeliyiz ?
Bu bilgiler benm icin cok iyi oldu bugn daha dikkat edicem saatlere ve yogurt kismina cok tesekkur edrrm bilgilendirdigin icinBen Haziran'da Diyetisyene başladım.1,5 ayda 74 kg'dan 68'e düştüm. Kahvaltıdan 2 saat sonra, öğle yemeğinden 3 saat sonra, akşam yemeğinden de 2,5_3 saat kadar sonra ara öğün vardı. Ara öğünde meyve mutlaka yoğurtla beraberdi. Haftada bir veya 2 defa sütlü tatlıya izin vardı. Saat 3 civarı badem_fındık-cevizden biri ile kuru meyve vardı. Şimdi bunu ben saat dörde uzattım. Spor salonuna gitmeden iyi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?