Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

63 64 civarı iyi diye düşünüyorum şimdilik. Yuzmeyede başladım sıkılaştırıcı etkisi var daha zayıf görünüyorum.
Gogo ben de bugün 1,5 saat boyunca yavaş hızda yüzdüm, süperdi. Karadeniz'de 1 saat yüzebilmiştim. Aslında Nevşehir'de güzel oteller var ama yazın hafta sonları çoğunlukla Kırşehir'deyim. Bugün yeni açılan termal otele gittim. Çok güzeldi. Termalde 15 dakika kalabildim. Dizime de yüzme ve termal iyi geldi. Kırşehir'in termal suyu çıktığı sıcaklıkta girilebikdiği için şifa kaynağı olarak bilinir. Ancak güzel bir oteli yoktu. 5 yıldızlı Makissos süper olmuş.

Unutmadan dünkü menümü de yazayım.

Kalkınca yarım su bardağı ballı tarçınlı su.
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, yarım dilim çavdar ekmeği, domates, salatalık, yeşillik, 5 adet yeşil zeytin, 1 bardak çay, 1 bardak yeşil çay

Öğlen: 4/6 dilim orta boylu Mozerella peynirli pizza, çay
Ara: 6 badem, 1 dilim kavun

Akşam: 1 tabak etli türlü, yarım kase çoban salata, 2 dilim beyaz ekmek,
Ara: 2 kuru kayısı, 2 top dondurma
Yatarken: yarım su bardağı tarçınlı-ballı su

1 saat 20 dakika orta hızda yürüme
2,5 litre su

Siz kac kilo verdniz basladgnizdan beri .ara
ogunleri elmden geldgince yapmaya
calisiyorm ama yemekten nekadar once ve sonra olmali ? Zaten scakta yemek ymek istemyor hic insan daha onceki hatamda buydu sanrm ymek deglde atistrmalarla gecistirmek ve tatli hic dyanamadgim bisy ama su anlik iyi gdiyorum sanrim :))

Oglenki pizza ile aksamki ekmekler cok degilmi en azindan ekmekler olmasaydi daha gzel olurdu bence :)

Yuzmeyi sevdim ben daha öğrenirken aya sıkılaştım bilerek yüzmek daha iyi olur. Sen ameliyat olmaktannvazgectinmi tamamen.

Hava o kadar sicakki otururken bile terliyoruz. Alışveriş yapmamız gerekiyodu 4 ten beri disardayiz yorgunluktan pestilim çıktı ve yarın yine nöbetçiyim.

Ay yanlislikla ne kopyalanmis cok utandm su an sitede geziyodumalinti yapmism anlamadan kusurma bakmayin

Olsun canım önemli değil olur öyle arada. Benim kuzucum da ortaokula basliycak.senin çocuklar küçük galiba dimi
Olsun canım önemli değil olur öyle arada. Benim kuzucum da ortaokula basliycak.senin çocuklar küçük galiba dimi
Masallah buyumus sennkisi bnmkiler biri 2,5 biri 15 aylik:)

Ben Haziran'da Diyetisyene başladım.1,5 ayda 74 kg'dan 68'e düştüm. Kahvaltıdan 2 saat sonra, öğle yemeğinden 3 saat sonra, akşam yemeğinden de 2,5_3 saat kadar sonra ara öğün vardı. Ara öğünde meyve mutlaka yoğurtla beraberdi. Haftada bir veya 2 defa sütlü tatlıya izin vardı. Saat 3 civarı badem_fındık-cevizden biri ile kuru meyve vardı. Şimdi bunu ben saat dörde uzattım. Spor salonuna gitmeden iyi oluyor.

Yuzmeyi sevdim ben daha öğrenirken aya sıkılaştım bilerek yüzmek daha iyi olur. Sen ameliyat olmaktannvazgectinmi tamamen.
Evet ameliyattan vazgeçtim. Geçen yıl gittiğim spor salonundaki hocamla karşılaştım şans eseri. Diyet yapmadan 3 ayda 3 kilo vermiştim onunla. Dizimi biliyordu. Hatta alt bacak kaslarına yönelik hareketlere yönlendirmişti beni.
Ameliyat olmamamı, Kayseri'de gençlik il müdürlüğüne başvurmamı söyledi. Ameliyata aslında onlar karar verirlermiş. Ortopedistlere aslında ben de güvenmiyorum. Zaten doktorum ameliyat olunca da sıkıntılar yaşayacağımı söylemişti. 1 haftadır spor salonunda üst bacak kaslarımı güçlendiriyorum.

Yogurrt yedin salatalarin ustunde bi tek sutle aram pek yok peynr ve yogurt yemeye calisyorm gun icinde ama daha fazlami yemeliyiz ?
Yoğurt görmedim canım o yüzden söyledim. Ben ara ara kefir içmeye çalıştım. Tam bir düzen tutturdum, tatile gidip dönünce mayamı canlandıramadım. Dönünce daha önceden maya verdiğim komşumdan alacağım.

Bu arada Nevşehir-Kırşehir arası otobüsle 1,5 saat sürüyor. Okullar tatil olunca hafta sonları ben Kırşehir'e gidiyorum. Okul zamanı ise eşim Nevşehir,é geliyor. Kayınvalidem hayattayken eşim onunla ilgilendiği için sorun olmuyordu. 12 yıllık sürekli bir arada olmaktan dolayı da bizim için 2 yıl çok zor olmadı ama artık çok zor. Bu sene oğlum 8. Sınıfta olacağı için yerimizden oynamayaacağız ama seneye taşınıp git-gel yapmayı düşünüyorum. Ama araç kullanmaya çok dayanamıyorum. Dayanabilir miyim bilmiyorum, bir de dizimdeki sorun var. Kararımı netleştirirsem bu sene arazi alıp müstakil bir ev yapmayı düşünüyorum. Sene ye de 2. bir araba. Kliniğim varken kısa mesafe araç kullanıyordum. 1 saat de olsa zorlanıyorum şimdi. Servis veya otobüs yok iş saatlerime uygun saatte. Tavsiyeleriniz veya tecrübeleriniz varsa bekliyorum. Bir de kilo vereyim diye araba almamıştım. Spor da sekteye uğrayacak tabi.

Bu bilgiler benm icin cok iyi oldu bugn daha dikkat edicem saatlere ve yogurt kismina cok tesekkur edrrm bilgilendirdigin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…