Olsun artik yedin gitti bunun icin uzulmemelisin bence o an istedin ve yedin onemli olan simdi ve bundan sonrasi bisiy olmamis gibi devam eder bi sekilde yediklerinide yakmaya calisirsan hic bisiy olmaz dimi arada kacamak yapma hakki hic yokmu yoksa :))Bugün öğlen ne güzel yarım fleto balığımı yiyecektim. Arkadaş kanıma girdi "gel foruma gidelim" diye. Giderken de zaten şöyle sulu yemek olsa diyordum ama nerede. Orta peynirli 6 dilim pizzanın 4 dilimini yedim ama kalorisini okuyunca şok oldum. 1 dilimi 190-200 kalori. Mozerella peynirli yemeyin arkadaşlar. Keçi peyniri idealmiş buna. Bu akşam da çocukların yanına gidiyorum. Spor salonu yok yani ama en az 1 saat hızlı yürümeyi hatta koşmayı düşünüyorum. Dün de öğlen fazla yedim zaten.
Evet ama çok isteyerek yemedim. Forumdaki yemekler bana uygun değil pek. Aç kalmayım diye yedim. Gerçi 1 saat yürüyüşümü yaptım.Olsun artik yedin gitti bunun icin uzulmemelisin bence o an istedin ve yedin onemli olan simdi ve bundan sonrasi bisiy olmamis gibi devam eder bi sekilde yediklerinide yakmaya calisirsan hic bisiy olmaz dimi arada kacamak yapma hakki hic yokmu yoksa :))
Bende cok yasamisimdir bu duyguyu ama benmkisi genelde tatli olur yedigim.yerken tamm sonra bi moral bozuklugu niye yedim diye sonra baslarim sporaEvet ama çok isteyerek yemedim. Forumdaki yemekler bana uygun değil pek. Aç kalmayım diye yedim. Gerçi 1 saat yürüyüşümü yaptım.
Canım merhaba, iyi tatiller.evet canım her hafta listede kimlerin
evet canım haftalık kilo bildirimi yapılırken izne ayrılmak isteyenler yazılıyor..ordan takip edebilirsin izinde olanları.. genel alandan eski listelerden bakabilirsin + burda da yazıyor zaten izne ayrılmak isteyenler.. takım duraksamada belli ama takımın kapanması dağılması gibi bişey yok.. durup dururken kapanmaz ama sorumsuzluk yapan çok arkadaş var.. izinde oldugum halde arada yazıyorum bi hoşgeldin diyen yok e haliyle benimde gelesim yok.. kalanlar devam eder artık ben 3 hafta daha yokum listelerde...
Oldukça dengeli olmuş menün yemeklerin yanında az yoğurt tuketsen güzel olur.İlk bildirim listemyorumlariniza sunuyorum :)
Sabah limonlu ilik su
1 dilim ekmek 1 haslanns yumurta 5 zeytin 3 tk acika 2 tk pekmez yarim domates cacik
Ara:1 kucuk armut
Ara :2 ceviz (yemek suresu uzadi bi ara daha yaptm mecbur)
Ogle:az kiymali taze fasulye ufk kase yagsiz makarna ,haslanmis kabak ve kozlenms kirmzi biber salatsi
Ara:1 ceviz
Aksm:1 tavuk haslama2 kask taze faslye oglenki salatalr
Yesilcay
Spor: 4 km tempolu yuruyus 200kcal 40 dk
Oldukça dengeli olmuş menün yemeklerin yanında az yoğurt tuketsen güzel olur.[/QUOTE
Salatalarn uzerinde yedim yogurdu yazmayi unutmusum :) bi an kimse yorum yapmycak sandm uzuldmsanki yine tek basina gibi.takim hep boylemidir kimsecikler yok
Guzel o zman:) hep beraber guzel kilolar verelim insallah gerci siz baya bir vermissniz sanrim :)Yok canım takım hep böyle değil tabiki.haftasonu durgunluk oluyo genelde herkes biyerlere kaçıyor haftaiçi daha iyi olur.
Vericez tabiki hep birlikte canım. Ben 77 den 68 e düştüm ama bayramda 69.5 oldum.şuan listede değilim yoğunluk yüzünden ızın aldım listeye donene kadr veririm umarım.Guzel o zman:) hep beraber guzel kilolar verelim insallah gerci siz baya bir vermissniz sanrim :)
Ben su an o kiloda olsam resmen gobek atarm ins bende gelirm oralaraaVericez tabiki hep birlikte canım. Ben 77 den 68 e düştüm ama bayramda 69.5 oldum.şuan listede değilim yoğunluk yüzünden ızın aldım listeye donene kadr veririm umarım.
Aslında 2013 martta falan başladım 6 ayda verdim sonra gecen kış 68 70 arası gidip gelmekle geçti. Şimdilik okul acilana kadar hayatım düzensiz olacak. o yüzden eylülde listeye dönüp takımla birlikte kaldığım yerden devam edicem.Ben su an o kiloda olsam resmen gobek atarm ins bende gelirm oralaraa
Ne kdar zamanda verdiniz peki
63 64 civarı iyi diye düşünüyorum şimdilik. Yuzmeyede başladım sıkılaştırıcı etkisi var daha zayıf görünüyorum.Cok guzel bi sure gercekten hedef kac peki
Menün güzel canım. Kilo verdikçe menüler de iyice küçülecek tabii ki. Benim kilo vermem zorlaşıyor. Vücut düşük kalorili beslenmeye bir süre sonra alışıyor.İlk bildirim listemyorumlariniza sunuyorum :)
Sabah limonlu ilik su
1 dilim ekmek 1 haslanns yumurta 5 zeytin 3 tk acika 2 tk pekmez yarim domates cacik
Ogle:az kiymali taze fasulye ufk kase yagsiz makarna ,haslanmis kabak ve kozlenms kirmzi biber salatsi
Yesilcay
Yalnız kalsiyum kaynağı göremedim.İlk bildirim listemyorumlariniza sunuyorum :)
Sabah limonlu ilik su
Yesilcay
Merhaba canım. İyi tatiller.Canım merhaba, iyi tatiller.
Bende arada geldim, selam verdim ama çok sakin takım cevap veren olmuyor haliyle insanın içinden gelmiyor. Bende yoğunum gelen giden arada kaçamak yapiyorum 2 günlüğüne de olsa bi yerlere, vakit kalmiyor benim izinde devam yani.öpüyorum, iyi tatiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?