Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

***4.TAKIM 374.ETAP***

uzmanvet 68.1/ 67.8/0.3/%0.44 )
dodo34 91.5/ / /% )2.kez bildirimde bulunmadı izinli
yediXXL 90.1 / / /% )2.kez bildirimde bulunmadı izinli
oluroylebazen 79.0/ 78.7/ 0.3/% 0.13)kilosu 3'e bölündü izinli

TAKIM ORTALAMASI % 0.14

Olsun artik yedin gitti bunun icin uzulmemelisin bence o an istedin ve yedin onemli olan simdi ve bundan sonrasi bisiy olmamis gibi devam eder bi sekilde yediklerinide yakmaya calisirsan hic bisiy olmaz dimi arada kacamak yapma hakki hic yokmu yoksa :))

Evet ama çok isteyerek yemedim. Forumdaki yemekler bana uygun değil pek. Aç kalmayım diye yedim. Gerçi 1 saat yürüyüşümü yaptım.

Evet ama çok isteyerek yemedim. Forumdaki yemekler bana uygun değil pek. Aç kalmayım diye yedim. Gerçi 1 saat yürüyüşümü yaptım.
Bende cok yasamisimdir bu duyguyu ama benmkisi genelde tatli olur yedigim.yerken tamm sonra bi moral bozuklugu niye yedim diye sonra baslarim spora

İlk bildirim listemyorumlariniza sunuyorum :)
Sabah limonlu ilik su
1 dilim ekmek 1 haslanns yumurta 5 zeytin 3 tk acika 2 tk pekmez yarim domates cacik
Ara:1 kucuk armut
Ara :2 ceviz (yemek suresu uzadi bi ara daha yaptm mecbur)
Ogle:az kiymali taze fasulye ufk kase yagsiz makarna ,haslanmis kabak ve kozlenms kirmzi biber salatsi
Ara:1 ceviz
Aksm:1 tavuk haslama2 kask taze faslye oglenki salatalr
Yesilcay

Spor: 4 km tempolu yuruyus 200kcal 40 dk

Canım merhaba, iyi tatiller.
Bende arada geldim, selam verdim ama çok sakin takım cevap veren olmuyor haliyle insanın içinden gelmiyor. Bende yoğunum gelen giden arada kaçamak yapiyorum 2 günlüğüne de olsa bi yerlere, vakit kalmiyor benim izinde devam yani.öpüyorum, iyi tatiller

Oldukça dengeli olmuş menün yemeklerin yanında az yoğurt tuketsen güzel olur.

Yok canım takım hep böyle değil tabiki.haftasonu durgunluk oluyo genelde herkes biyerlere kaçıyor haftaiçi daha iyi olur.

Vericez tabiki hep birlikte canım. Ben 77 den 68 e düştüm ama bayramda 69.5 oldum.şuan listede değilim yoğunluk yüzünden ızın aldım listeye donene kadr veririm umarım.
Ben su an o kiloda olsam resmen gobek atarm ins bende gelirm oralaraa
Ne kdar zamanda verdiniz peki

Ben su an o kiloda olsam resmen gobek atarm ins bende gelirm oralaraa
Ne kdar zamanda verdiniz peki
Aslında 2013 martta falan başladım 6 ayda verdim sonra gecen kış 68 70 arası gidip gelmekle geçti. Şimdilik okul acilana kadar hayatım düzensiz olacak. o yüzden eylülde listeye dönüp takımla birlikte kaldığım yerden devam edicem.

Menün güzel canım. Kilo verdikçe menüler de iyice küçülecek tabii ki. Benim kilo vermem zorlaşıyor. Vücut düşük kalorili beslenmeye bir süre sonra alışıyor.
Ara öğünler çok önemliymiş. Ne kadar çok ara öğün olursa vücut o kadar bolluk var sanıp yağları saklamayı bırakırmış.

Yalnız kalsiyum kaynağı göremedim.

Merhaba canım. İyi tatiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…