Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selamun aleykum kizlar:)cok heyecanlym su an beni takiminiza aldginiz icin cok tesekkurler yuzunuzu kara cikartmicam hayirlisyla :)

Gunabaslycam..ben ilk bildirimimi yapym hemen istedim
Baslangic:85.0 dun
Bu sabah 84.5
Hedef:65(yol cok uzun )
Spor:bugun baslycam

merhaba canım iyi tatiller diliyorum sana :) Diskalifiye olmama sıkılmadım canım ya diyete devam etmiyorum zaten, ama baştada belirtmiştim katılımımın az olması keyfi değildi yine söyleyeyim de yanlış anlaşılmasın 3 aydır az çok tanıdınız beni öyle terbiyesizlik yapmam yani :)) Spor-egzersiz gruplarına takılırım artık başlayamıyorum bir türlü çünkü Başka topiklere takılırsam muhakkak uğrarım canım laflamaya, görüşmek üzere.

Günaydın bu arada. Bugün daha azimliyim. Pazartesi başlayamadığım spor salonuna salı zorla gittim, dün 3. günde bayağı toparladım. Zindeyim artık. Yalnız dün fitness yanında spor hocam 15 dakika ağır pilates yaptırdı, zorlandım açıkçası. Tatilde bayağı geri alışmışım. Aktiftim, yürüyordum ama bu çok farklı. Mutlaka spor yapın, vücut sarkmasın diye de şart.

Dünkü menüm:
Kalkınca ballı limonlu su (1 tatlı kaşığı bal,7-8 damla limon)
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 5 adet yeşil zeytin, yarım dilim çavdar ekmeği, 1 domates, 1 salatalık, yeşillik, 2 adet ceviz, büyük bardak çay, büyük bardak yeşil çay

Öğlen: 4 adet kırmızı et köfte (sivas köfte-ekmeksiz, baharatsız), 1 kase meze, 200 ml ayran, 1 kase sütlaç, 3 yemek kaşığı çoban salata
(İş arkadaşıma veda yemeği olunca öğlen biraz kaçtı)

ara:1 kırmızı elma, 6 adet badem
Akşam: 50 ml kadar kefir, 100 ml yoğurtla semizotu, yarım fleto çupra, yarım dilim çavdar ekmeği
ara:çay, yeşil çay
Yatarken: 1 su bardağı kaynamış suya tarçın kabuğu, soğuyunca 1 tatlı kaşığı bal (yarısı sabah aç karnına, yarısı yatmadan hemen önce)

2,5 litre su
40 dakikada 3,5 km yürüyüş, 50 dakika spor salonu aktiviteleri (15 dakikası ağır pilates)

Malum yaz herkes bi yerlerde ins biran evvel gelir herkes tam gaz devam ederiz hep birlikte tanistigima memnub oldum bu arada selin ben :)

Bu arada akşam kalorilerimi hesaplarken artık daha az yemem gerektiğini fark ettim. Artık 68 kilonun altına düştüm. Günlük almam gereken kalori de yaklaşık 2000'den 1700'e düştü. Diyetteyken 1300-1400'leri düşünüyorum da o seviyede ömür boyu devam etmem gerekecek sanırım. Kaçırdığım zamanda mutlaka spor.

Selamun aleykum kizlarcok heyecanlym su an beni takiminiza aldginiz icin cok tesekkurler yuzunuzu kara cikartmicam hayirlisyla
Hoşgeldin canım aramıza. Ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz. 2 hafta deneme süresi var normalde paylaşım ve katılımın güzel olursa daha öncede alabiliriz listeye.
Hergün bir önceki günün menüsünü içtiğin su ve yaptığın spor miktarını paylaşıp birbirimize yorum yapıyoruz.
Ben takimin kaptaniyim bu arada.şuan listede değilim izinliyim yoğun bi dönem geçiriyorum ama hergün gelmeye çalışıcam.

Tanistigima memnun oldum kaptanim ben elimden geldigince paylasmlarimi bildirimlerimi yapicam o zaman ins listeyede girebilirim kurallari okudum kabul ettim en basindan cezalara yorumlara sonuna kadar acigim :))

Kızlar kaç gündür telden girmeyi deniyorum olmuyor sinir oldum.Ayrıca site de çok kötü olmuş.
Bilgisayardan girdim şimdi ama benim bilgisayardan girmem suan cok zor.
kızlar araştırma hastanesine gittim baya bi kan verdim bi sürü test yapıldı.
ne tiroidlerimde ne hormonlarımda ne de açlık tokluk şekerimde bir problem yok.
ama neden aç kaldıgımda gözüm kararıyor bayılcak gibi oluyorum .Diyet benim için işkenceye dönüyor.
hatta kaç kez bayıldım otobüste orda burda.Ne yaşadığımı ben biliyorum ama hiiç bişey çıkmıyor....
of kafayı yicem.
yine de sonuçlarımı alıp hafta içi diyetistyene gidicem . beni bi süre izinli yazarmısın gogocum

canım googledan girmeye çalışıyorum da yine uygulamaya yönlendiriyor.uygulamayı komple kaldırayım en iyisi

Grup dağılmadı değil mi?
bayramdan sonra toparlayamadıııkk
Tanistigima memnun oldum kaptanim ben elimden geldigince paylasmlarimi bildirimlerimi yapicam o zaman ins listeyede girebilirim kurallari okudum kabul ettim en basindan cezalara yorumlara sonuna kadar acigim )
hosgeldin canım takıma

Kac saat ac kaliyosun?surekli az az yediginde nasil oluyor hic denedinmi 1 saatte bir bi ufak bisi sadece bi oneri yanlis anlasilmasin uzuldum durumuna

***4.TAKIM 374.ETAP***

uzmanvet 68.1/ 67.8/0.3/%0.44 )
dodo34 91.5/ / /% )
yediXXL 90.1 / / /% )
oluroylebazen 79.0/ 78.7/ 0.3/% 0.13)kilosu 3'e bölündü izne ayrılmak istiyor
mum 61.0 / / /% )yeni üye hedef kilosu 51 kilosu ikiye bölündü

TAKIM ORTALAMASI %

Canım sık sık ve az az yiyerek sorunu çözebilirsin Sanırım ama diyetisyene git mutlaka. Izinli yazdım canım inşallah en kisa zamanda görüşürüz yine.

Merhaba canım ya özlettin kendini. Öncelikle sakin ol. Elbette kilo vereceksin. Azar azar olsun farketmez. Yemeni kesemiyorsan sporu artırman lazım.

Bugün öğlen ne güzel yarım fleto balığımı yiyecektim. Arkadaş kanıma girdi "gel foruma gidelim" diye. Giderken de zaten şöyle sulu yemek olsa diyordum ama nerede. Orta peynirli 6 dilim pizzanın 4 dilimini yedim ama kalorisini okuyunca şok oldum. 1 dilimi 190-200 kalori. Mozerella peynirli yemeyin arkadaşlar. Keçi peyniri idealmiş buna. Bu akşam da çocukların yanına gidiyorum. Spor salonu yok yani ama en az 1 saat hızlı yürümeyi hatta koşmayı düşünüyorum. Dün de öğlen fazla yedim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…