merhaba canım iyi tatiller diliyorum sana :) Diskalifiye olmama sıkılmadım canım ya diyete devam etmiyorum zaten, ama baştada belirtmiştim katılımımın az olması keyfi değildi yine söyleyeyim de yanlış anlaşılmasın 3 aydır az çok tanıdınız beni öyle terbiyesizlik yapmam yani :)) Spor-egzersiz gruplarına takılırım artık başlayamıyorum bir türlü çünküevet geçmişe bi baktım da 2 dk sürmedi zatenuzmanvet ve mum kalmış sadece forumda.. uzmanvet canım zaten kalan kimse yok pek izne çıkmayan oluroylebazen, dodo, yedi ve sen kalmıştınız.. sadness canım senin diskalifiye olma garanti bir durum oldu gogo istesede birşey yapamazdı ben yazmıştım ama geçmişe bakmadın heralde.. o hafta bildirim yapılmadığı için senin bildirim yapmadığın 3. haftan olmuş oldu maalesef... diğer hafta da her şeklide diskalifiye oluyorsun kaptan kararı yok ortada..fırsat buldukça gel yinede özledim muhabbetlerimizi umarım sorunlarını halledebilmişsindir..
ben kaçıyorum kızlar izindeyim tadını çıkarayım bursa ya geldim sonunda ve güzel güzel kilocuklar aldımsize iyi kilo vermeler... gelirim fırsat buldukça burda birileri olursa tabi..
Merhaba. Hoş geldin aramıza.Selamun aleykum kizlarcok heyecanlym su an beni takiminiza aldginiz icin cok tesekkurler yuzunuzu kara cikartmicam hayirlisyla
Hoşgeldin canım aramıza. Ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz. 2 hafta deneme süresi var normalde paylaşım ve katılımın güzel olursa daha öncede alabiliriz listeye.Selamun aleykum kizlarcok heyecanlym su an beni takiminiza aldginiz icin cok tesekkurler yuzunuzu kara cikartmicam hayirlisyla
***4.TAKIM 374.ETAP***
uzmanvet68.1/ 67.8/0.3/%0.44 )
dodo3491.5/ / /% )
yediXXL90.1 / / /% )
oluroylebazen79.0/ / /% )
mum61.0 / / /% )yeni üye hedef kilosu 51 kilosu ikiye bölündü
TAKIM ORTALAMASI %
canım googledan girmeye çalışıyorum da yine uygulamaya yönlendiriyor.uygulamayı komple kaldırayım en iyisiMerhaba kardes takim
Iki gundur yazamiyorum kizlarr depresyona girdim yazamayan arkadaslar tlfna indirdigimiz versiyon calismiyor sanirim guncelleme gelmesi lazim masaustu versiyonunu deneyin ya da tlfnda googledan girin
Foruma girebildiginizde 1. Takima da beklerim sevgiler
bayramdan sonra toparlayamadıııkkGrup dağılmadı değil mi?
hosgeldin canım takımaTanistigima memnun oldum kaptanim ben elimden geldigince paylasmlarimi bildirimlerimi yapicam o zaman ins listeyede girebilirim kurallari okudum kabul ettim en basindan cezalara yorumlara sonuna kadar acigim)
Kac saat ac kaliyosun?surekli az az yediginde nasil oluyor hic denedinmi 1 saatte bir bi ufak bisi sadece bi oneri yanlis anlasilmasin uzuldum durumunaKızlar kaç gündür telden girmeyi deniyorum olmuyor sinir oldum.Ayrıca site de çok kötü olmuş.
Bilgisayardan girdim şimdi ama benim bilgisayardan girmem suan cok zor.
kızlar araştırma hastanesine gittim baya bi kan verdim bi sürü test yapıldı.
ne tiroidlerimde ne hormonlarımda ne de açlık tokluk şekerimde bir problem yok.
ama neden aç kaldıgımda gözüm kararıyor bayılcak gibi oluyorum .Diyet benim için işkenceye dönüyor.
hatta kaç kez bayıldım otobüste orda burda.Ne yaşadığımı ben biliyorum ama hiiç bişey çıkmıyor....
of kafayı yicem.
yine de sonuçlarımı alıp hafta içi diyetistyene gidicem . beni bi süre izinli yazarmısın gogocum
Canım sık sık ve az az yiyerek sorunu çözebilirsin Sanırım ama diyetisyene git mutlaka. Izinli yazdım canım inşallah en kisa zamanda görüşürüz yine.Kızlar kaç gündür telden girmeyi deniyorum olmuyor sinir oldum.Ayrıca site de çok kötü olmuş.
ama neden aç kaldıgımda gözüm kararıyor bayılcak gibi oluyorum .Diyet benim için işkenceye dönüyor.
hatta kaç kez bayıldım otobüste orda burda.Ne yaşadığımı ben biliyorum ama hiiç bişey çıkmıyor....
of kafayı yicem.
yine de sonuçlarımı alıp hafta içi diyetistyene gidicem . beni bi süre izinli yazarmısın gogocum
Kızlar kaç gündür telden girmeyi deniyorum olmuyor sinir oldum.Ayrıca site de çok kötü olmuş.
of kafayı yicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?