Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kendinizmi yaptinz kefiri ve nasil yaptniz eger oyleysee

Bencede doğru karar vermişsin. Benim esimdede vardı mr falan çekildi burda birlikte çalıştığımız dr var bilgisine guvendigim için ona gösterdim amelata gerek yok defi.ağrı kesici krem kullandık yürüyüş yüzme falan iyi şimdi. Tabi amatör futbol hayatı sona erfi.
eşin gitgel yapsa olmazmı canım yada evi iki sehrin ortasında yapin herkesr eşit uzaklıkta.

İsiniz cok zormus sureklide git gel cok zor her insann kendine gore isi olur nasil duzen sagliyacaksiniz allah yardim etsin dizinize ne oldu eger ozel bisiy degilse ne icin gidip geliyorsunuz birine bakmak icin flanmi o size tasinsa boyle cekmektense

Bildirimimi hemen yapym ama sanki cok kacti dun gibime geliyor
Sabah ilik limonlu su .
1 dilm ekmek arasi penr kasar,5 zeytin ,3tk acika,1 tk pekmezdomates cacik biber ve sekersiz cay
Ara: yarm seftali yarm muz
Ogle 5 izgara kofte salata ayran
Ara yesilcay
Aksm:taze fasulye 2 kasik makarna ayran
Yesilcau 1 armur biraz siyah uzum
Ton baligi ( ( oglum zorla actirdi yemedi yemek zorubda kaldm hic niyetim yoktu )
50 ip 30 dk cardio hizli 3 lt su

Ton balığı fazla sayılmaz bence ama kalmasın bitsin diye yeme yinede. Küçük kaplarla koy dolaba sonraki öğünde degerlenir illaki. Birde yeşilçay akşamları bende uykusuzluk yapıyo gündüz içmeye çalışıyorum.

Bende diyorm sicaktan uyuyamaddm heralde demekki ondan sabahladiim
Onn disnda menude bi sikinti varmi degstirmem kaldrmam eklemem greken

Yok diyetsyene gitmedim su anlik kendim kendme devam ediyorm
Öyleyse sana liste onereyim.onemli olan süreklilik ben bu kadar yersem kilo veremem diye düşünme.

http://www.diyetliyiz.com/2014/05/1500-kalorilik-diyet-listesi.html?m=1
12 May 2014

1500 Kalorilik Diyet Listesi

Merhaba arkadaşlar. Bugün sizlerle 1500 kalorilik diyet programı paylaşacağım. 1 ay gibi bir sürede ortalama 3-5 kilo vermenizi sağlayacak bu diyet programı sayesinde kolay ve basit bir şekilde zayıflamanız mümkün !Günlük Porsiyon Miktarları:Süt-Yoğurt: 1.5 porsiyon Ekmek: 7 porsiyonMeyve: 4 porsiyonEt: 4 porsiyonSebze(pişmiş):3 porsiyonYağ: 4 porsiyonSabah Kalkınca1 Su Bardağı Sıcak Su (Limonlu,Tarçınlı)KahvaltıÇay (şekersiz)2 kibrit kutusu kadar peynir (az yağlı) veya 1 peynir+ 1 yumurta (haşlanmış)Domates-salatalık-maydonoz-yeşillik(yağsız)3 adet zeytin2 ince dilim ekmek (tam buğday)Kuşluk1 porsiyon meyveÖğle2 köfte kadar et veya eşit yiyecekler veya 8 kaşık kuru baklagilSalata(yağsız)Yarım su bardağı yoğurt veya eşit yiyecekler2 ince dilim ekmekİkindi1 porsiyon meyve5 adet badem1 bayrak ayranAkşam1 Kepçe çorba veya çorbaya eşit yiyecekler8 yemek kaşığı sebze yemeği veya zeytinyağlı salataSalata(yağsız)Yarım su bardağı yoğurt veya eşit yiyecekler1 ince dilim ekmekGece2 porsiyon meyveDiyetinizi uygulayabilmeniz için öneriler:Yiyeceklerinizi belirtilen zamanda ve belirtilen miktarda (azalma ve arttırma yapmadan) yiyiniz. Öğün atlamayınız.Yiyeceklerinizi yavaş yiyiniz ve çok iyi çiğneyiniz.Günde en fazla 4-5 tatlı kaşığı yağ(1 ölçü saf zeytinyağını 2 ölçü mısırözü veya ayçiçek veya fındıkyağı veya soya yağı ile karışık kullanın)yağı yakmayınız.Yemeklerin suyunu almayınız.Taneli kısımlarını yiyiniz.Günde en az 1+3 bardak yeşil çay içiniz.Günde en az 2-2.5 litre (10-15 su bardağı) sıvı tüketiniz.(Özellikle su)(Yemeklerden 45 dakika sonra almaya başlayınız.)Özellikle öğle ve akşam yemeklerden 20 dakika sonra tempolu yürüyüş veya tempolu kareket yapınız.(Yürümek,merdiven inip çıkmak da hızlı olmamak şartıyla iyi birer spor olabilir.) (30-60 dakika.)Diyetinizi her koşulda ve ortamda düzenli ve sürekli uygulamaya özen gösteriniz.Beslenme ve diyet uzmanınız beslenmenizle ilgili konularda en yakın danışmanınızdır.Diyetler Diyetliyiz zaman: 23:10

Baya doolu ve doyurucu bir liste gercektn kilo alrmym diye dusundm bi an ama bi arkadasm hic yemeyerk az az yiyerk kilo aldi diyetsyende ona boyle bir liste verdi 10 kilo verdi simdiye kadar sporla birlikte tesekkr edern surekli bisiyle ogrenyorm sekillendiyorm yediklerimi kendmi cok iyi hissedyorum ins amacmada ulasirm :)

Defterme not aldim listeyi ama ekmek cok digerleri tam dengeli ama ekmek kismini azaltsak bisiy olurmu ben hayatmda hic bi gunde o kdar ekmek yemedim cunku bi anda vucut sasrmasn noluyo diye

Evet dolu görünüyor ama duzeni sasmamak önemli. Ekmek ince dilim çeşidini değiştirerek yiyebilirsin çavdar yulaf kepek tam buğday. Ben bikac çeşit alıp buzluga atıyorum yiycem zaman akşam dan cikart ye.kolay ve düzenli oluyom
Defterme not aldim listeyi ama ekmek cok digerleri tam dengeli ama ekmek kismini azaltsak bisiy olurmu ben hayatmda hic bi gunde o kdar ekmek yemedim cunku bi anda vucut sasrmasn noluyo diye
fazla gelmez canım 1 ay sonra azalticannzaten kilo vermen durunca 1400 kalorilik 1300 kalorilik diyetlere incen.bu şekilde denge kurdugunda geri almazsin.

İste benm ole bi sansm yok bizm marketmiz var evin aktinda evlenmeden once kepekli yerdm gnelde simdi arada bir geliyor buraya ramazandan beri daha hic getirtemedik esimede aldiramiyorum o yuzden az ymeye calisiyorm

İste benm ole bi sansm yok bizm marketmiz var evin aktinda evlenmeden once kepekli yerdm gnelde simdi arada bir geliyor buraya ramazandan beri daha hic getirtemedik esimede aldiramiyorum o yuzden az ymeye calisiyorm
Yaa kötü olmuş ben carsida fırın var tadım firinmiydi adi tam amimsayamadim ordan aliyorumdilimletip buzluğa atıyorum. Iyi oluyo beyaz pek tuketmiyorum.

Yaa kötü olmuş ben carsida fırın var tadım firinmiydi adi tam amimsayamadim ordan aliyorumdilimletip buzluğa atıyorum. Iyi oluyo beyaz pek tuketmiyorum.
En gzelini yapyorsunuz keske benmde ole bi sansm olsa :/
Eltimde cikolata kapli pismanie getrms kndmi sinamaktaym su an ama yemcem kararliyym

En gzelini yapyorsunuz keske benmde ole bi sansm olsa :/
Eltimde cikolata kapli pismanie getrms kndmi sinamaktaym su an ama yemcem kararliyym
Tatlidan ve sekerden 15 gün uzak durursan bi daha canın istemez davranışların alışkanlığa dönüşmesi 15 gün suruyomus.birde cevrendekilere diyetteyim deme asla sağlıklı beslenmeye çalışıyorum yada şuan canım istemiyo sonra alirim de gecistir diyetteyim deyince herkes çok üstüne gelir.çok kiramazsan 1 lokma al bana yetti de birak böyle küçük oyunlar hem alışkanlıklarımız değiştirir hemde insanların tavirlarini.bunları bi kitapta okumuştum bu arada benim fikirlerim değil yani

Evet bencede hemen bi diyeti
bozdurma cabalari bende kuck bi tane
yedim ama hemen gittim ayran ictm
pesinden hem kimseyi kirmadm
insallah hemde diyetimi bozmamaya
calistim canm aslnda hic istemiyor cunku eve almyorm evde olunca illaki bi seytan durtuyo insani olmuyo en gzeli evde hic bisi bulndurmamak abur cubr tatlidab uzak durursam bu isi yaptm demektr zaten d

İki şehrin ortası hiç yaşanacak biryer değil. Zaten eşim hergün 25 km ters tarafa besi çiftliğine gidiyor. Canlı hayvan olunca onun işi daha zor ve zamanlama yok. Kliniğim varken benim de gecem gündüz hafta sonum yoktu. Çok yoruldum için başka şehirde de olsa memuriyete razı oldum. Ancak kurum diğer illere açılmayacakmış. Avrupa Birliği bu sene onaylamadı kalan illeri. 42 ille sınırlı kaldı. İşimi de çok seviyorum, maaşım da iyi. Eşim hafta sonu geldiğinde bazen hemen geri dönmek zorunda kalıyor. Bir sorun mutlaka çıkıyor. Yaz tatiline de onun yoğunluğu nedeniyle beraber gidemedik. Ağustos sonu 3 gün Mersin planlıyoruz bakalım. Onun gelmesi imkansız kendi işyeri çünkü. Ben 5 yıl sonra emekliliği hakeden kadar kurumda devam edeceğim. Tabi bizi kadroya alırlarsa 20 değil 25 yılı doldurmak gerekecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…