Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende de var pc hastalığı malesef ALLAH kocalarımıza sabır versin.a.s

herkes mi böyle ya ben de felaket düştüm pc nin içine dün sırf bu yüzden birbirimize girdik eşimle

Bı zamanlar ben de Öyleydım ıŞte ÇalıŞamıyordum nete gırmeden takıntı olmuŞtu mÜdÜrle Çok kapıŞtık bu yÜzden hatta sırf benım yÜzÜmden msn ı kapattı burda, Şımdı o kadar deĞılım Çok ŞÜkÜr,
allah yardımcınız olsun

akşam yemeğimi şimdi yedim.1 tabak haşlama kabak yemeği.akşam eşim geç gelicekmiş.iş çıkışı da yürüyüş yapıcam.bu geceyi böyle atlatayım dedim.bakalım erken yemenin faydası olucakmı.acıkınca yoğurt yerim artık.öğlen 30 dakika yürümüştüm yazmayı unuttum. sabah da 45 dakika yürüdüm=75 dakika.bu akşamkini yarın bildiririm.

saolun canlarim ya unuturmuyum deryam pilavdan dönenin kasigi kirilsin :)) valla ettim evimi ihmal hemde cok ama telafi edicem ins

KAÇIYOMUSUNN YOKSA İYİ SEN BİLİRSİN DÖNDÜĞÜNDE BEN DAHA ZAYIF OLURUM HEM:umursamaz::gitme:

işin şakası bi yana bu hayatta en önemli şey çocuklarımız ailemiz sen düzenini tekrar oluştur çocuğuna gerekli ilgiyi evine ve kocana özenini göster ama kendine ait zamanı da unutma (kelin ilacı olsa kendine sürer ama doğrusu bu)
şunu unutma kilo almak çok kolay ama vermek çok zor sakın baştan başlarım diye düşünüp kilo almaya devam etme
bizide unutma umarım ksıa zamanda gelirsin yanımızaa.s.

selam kızlar nasılsınız..son sayfada gördüklerime yorum yapayım
akrepcim benim eşimde kiraz detoksu yapıyor kilo almış beyefendi..ama biz ahmet marankinin sitesinde baktık 5-6-7 temmuz diyordu pazar başladı bugün son gün 2 kilo verdi..

yasemin bende de o dertten vardı artık girmiyorum fazla o yüzden..oturursam hiçbirşey yapamam..o yüzden hiç açıp bakmamaya çalışıyorum..yoksa herşeyi ihmal ederim..geçen seneden biliyorum kendimi..çocukta yoktu..sabahtan akşama netteydim ya berbat bişey..yok facebook,kk,msn derken sadece yemeğimi yapmış oluyordum..şimdi zaten en son ihtiyacım olan şey vaktimin çalınması...

berbat başım dönüyor..kendimden geçtim..koli gazete,koruyucu köpük ellemek seslerini duymak istemiyorum..kıl oldum artık dokununca tüyler diken diken oluyor..aynı kara tahtaya tırnak sürtmek gibi..ıyyyy...

özge eşin kilo mu almışşş...
çok şaşırdım yaa..nasıl başarmış kilo almayı anlamadım gitti..
ben sadece wc ye çıkamadım kafama takılan bu

Günaydın şekerler

Akşam 2 kşk fasulye, 2 keşkyoğurtlu çiğ semizotu, 2 tane balık pane

70 dk yürüyüş, 20 dk aletler.

Dünden bugüne sadece 100 gr verdim.

Sabah 1 dlm beyaz ekmek ,domat, peynir

Akrep özgenin eşi kg. aldığı için detoks yapmış onunla da 2 kg. vermiş:))

Mylo, aleyna , narin takıma merhaba dediğinizdeki kg. larınızı söylermisiniz bana.

günaydın kızlar.
bu sabah hafiflemiş olarak uyandım.dünkü hafif yemekten olsa gerek,tuvalat sorunumda sözüldü.2 gündür yediklerim depoydu.bu sabah tartı 200 gr eksideydi.2 gün daha idare edebilirsem hedefe ulaşabilirim.ucunda atılmak var.dişimi sıkman lazım.
dün akşam erken saatte kabak yemiştim. saat 9da 1 kase yoğurt+1 dilim karpuz yedim
dün içtiğim su yaklaşık 3 lt
bu sabah 2 dilim karpuz +1 peynir +1 dilim ekmek

dün akşam hafif tempolu 70 dakika daha yürüdüm.dünkü topla yürüyüş 145 dakika
bugün yürümedim.gece baçağam kasıldı.şimdi yürürken ayrı yapıyo.

deryacım detoks iyi gidiyor..bugün son günğm bakalım yarın tartıya nasıl yansicak..sadece wc ye çıkamadım henüz

dün öğlen:yarım kilo kiraz
ara:yeil çay
akşam:yarım kilo kiraz
ara : yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…