Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet bir gunun sorusu daha benden glsin nerelerdesiniz kizlar kimse kalmadi

Hedeflediginiz kiloya indiginizde ilk yapacaginiz sey nedir :))

Cevabmi veryorm zamaninda alip giyemedigim cicilermi tek tek gyip aynada kendme bakip gobek aticam
Ben de evlenirken aldığım ve en fazla 2 ay giydiğim, hamilelikten sonra el süremediğim satenli çamaşırlar, tişörtler, takım elbiseler hepsi dolapta. Önce 64 'ü göreyim. Sonra seneye umarım 58 ama aynı görünüm imkansız artık.

Bende buugn 4 km yurumeyi planliyorm :)
Evet 4 km ideal. Süper olur.
Spor salonunu bıraksam da çocuklarla yürüyorum ben hep. Yalnız kızım beni hep yavaşlatıyordu. Karne hediyesi olarak bisiklet aldım. O gelirken bisikleti de getireceğiz. Beni engellemez diye düşünüyorum. Kırşehir'e gittiğimde akşamları 1 saat yürüyoruz.
Akşam ben spor salonuna giderken 1,4 dönüşte de aynı yol, spor salonunda da 1,7 km toplamda 4,5 km yürüyorum. Öğlenleri de 20 dakikada 2 km deviriyorum. Mükemmel oluyor.

Dun 3 aydir ilk kez bir gunluk ara verdim, hedefimin yarisina geldigim icin kendimi odullendirdim :)

Kahvalti
Meyveli yogurt
Kahve

Oglen
Domates corbasi
2 kofte
Yogurt

Aksam
10-11 tane patates kizartmasi
1 adet sogan halkasi
1 tatli kasigi ketcap
2 kasik fasulye
Yogurt

Ne kadar su ictim hic dikkat etmedim dedigim gibi 1 gunluk ara verip kendime geldim, bugun yine diyetime devam ediyorum :))

Ayni seklde benmde dolap oyle ilk dort ay giydim ondan sonra hamile kaldn hepsi bazann altnda yatiyor arada acp havalandrp koyuyorm bakp bakp ic gecryorm

Benm iki kucuk le disarida yuruumem pek mumkun degl ama yuruyus bandm var bitanesi uyudgnda digeri biraz daha skinliyor hemen cikiyorm kosuya muzk eslignde nasil gecyor anlamyorm bile :)

Yinede cok abartmamissn canm tebrikler guzel menu olms :)

Yine de güzel menün.

Ben geldim bugün yemek dışında ara vermeden çalıştım çok yorgunum akşam listeyi hazirlarim kızlar evdede bi ton işim var fazla uğrayamadım beni mazur görün.

Ben geldim bugün yemek dışında ara vermeden çalıştım çok yorgunum akşam listeyi hazirlarim kızlar evdede bi ton işim var fazla uğrayamadım beni mazur görün.
Onemli degil canm sen isine bak tasinma telasi zordur bi duzenini kur sonra salmayiz seni :)

Canim bir kopyasini da bana at listenin istersen ben sen olmayinca buraya da bakarim bu arada cok uzun surmedi mi bu tatil gel artik ozledik

***4.TAKIM 375.ETAP****

uzmanvet ( /67.8/ 66.9/ 0.9/% 1.33)
selinmehmethamza( / 84.5/81.8 / 2.7/%3.20 ) yeni üye hedef kilosu 65
sudem34 ( /77.6/ 76.7/ 0.9/% 1.16) yeni üye hedef kilosu 70
senekebe (/63/ / /% ) yeni üye hedef kilosu 52
yakalandimyine (/72.5/71.4 /1.1 /% 1.52) yeni üye hedef kilosu 60
mum (/61/ / /% ) yeni üye hedef kilosu 51 kilosu 3'e bölündü

TAKIM ORTALAMASI %

Canim bir kopyasini da bana at listenin istersen ben sen olmayinca buraya da bakarim bu arada cok uzun surmedi mi bu tatil gel artik ozledik
Ah canım benim çok saol duzenledim şimdi sende izin aldın sanırım. Az kaldı benim bu haftasonu taşınmış oluruz inşallah önümüzdeki haftada kızımızı alip tatile gitcez eylulun ikinci haftası burdayım listeye girerim sanırım. Sanada bakamadım hiç izin dönemi işyeri çok yoğun oluyo anca evdeyken bakıyorum neyseki telefonda internet varda otobüste falanda bakıyorum.

Canm bu kilosu 3 e bolundu ne demek oluyo merak ettim :)

Ama ben yokummm

Evet canim izin aldim tatile gittim orda tarti olmayacagi aklima gelmedi ne hikmetsesonra malum iki hafta oluyor minimum izinler ama guya izinliyim hep buralardayim bi tek menu paylasmiyorum yoksa grupta kopmalar oluyor cok fazla dert ediyorum kendime bende

kızlar ben son bildirimimden bu yana 3 kilo birden aldım.deli oldum.nasıl da sık kilo alıyorum
bu arada doktor sağolsun bana hiçbirşeyin yok dedi.
dün iki tane diyetistyene gittim bi hastanede bi özel.ikisi de hipoglisemi oldugunu söyledi.
özel olan diyetistyene başladım.şeker yüklemesi yapılıp ilaca başlamam gerekiyormus.bu halsizliklerim bayılmalarım ani kilo alıp vermelerim bu yüzdenmiş.salı şeker yüklemesi yaptırıp tekrar kan vericem.ilaca başadığım zaman ani kilo alıp vermelerim geçermiş.tedavi edilmezse de şeker hastası olurmuşum.normalde yemek yedikten sonra şekerim yükselmesi gerekirken ben 1-2 saat içinde tekrar sınırın altına düşüyormuşum.
diyetistyen uyku saatlerime göre menü verdi ve 4 tane ara öğün koydu.listem öğlen 1de başlayıp gece 3de bitiyor.tam benlik oldu.

zaten izinliyim biliyosunuz aldığım kilolar takıma yansımayacak.zaten burda pcye gecmeye vakit bulamıyorum.
ama 3 hafta sonra falan izmire dönüyorum ozamana kadar aldığım kiloları da vermiş olurum.Hepinizi çok öpüyorum.
Kendinize iyi bakın.

Bizdede aynıydı durum canım neyseki toparladik biraz sizde toparlarsıniz. Ugramaya calisirim bende size.
Geçmiş olsun canım en kosa zamanda bekliyoruz sağlıkla inşallah.

***4.TAKIM 375.ETAP***

uzmanvet ( /67.8/ 66.9/ 0.9/% 1.33)
selinmehmethamza( / 84.5/81.8 / 2.7/%3.20 ) yeni üye hedef kilosu 65
sudem34 ( /77.6/ 76.7/ 0.9/% 1.16) yeni üye hedef kilosu 70
senekebe (/63/ / /% ) yeni üye hedef kilosu 52
yakalandimyine (/72.5/71.4 /1.1 /% 1.52) yeni üye hedef kilosu 60
mum (/61/ / /% ) yeni üye hedef kilosu 51 kilosu 3'e bölündü
zeynepsudee (/66.5/66.2/0.3/% 0.45) yeni üye hedef kilosu 52

TAKIM ORTALAMASI %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…